Care stie cum se cheama pluginul de Minecraft care atunci cand pui! iti scrie inaintea numelui [Shout]?
as vrea si eu un nume de gaming n- am nici o idee sper sa ma ajutati voi numele meu care ma joc la jocuri este $eb! sau poate stiti cu numele meu Stefan sau Sebastian multumesc anticipat ...? (mai mult)
Salut TPU Nu imi merge metin2 ro imi da porcaria asta cand dau start la client : http://postimg.org/image/h9dbudpq7/
Intrebarea mea de azi este: daca nu stiti un hack de Minecraft in care sa functioneze si rapid fire pe multiplayer. Funda pentru cel mai bun raspuns! :)
Am instalat COD MW2 intra imi arata ce s-a intamplat in jocul precedent dupa arata 5 years later si imi apare eroare cu trainer.ff daca stinti de unde sa-l iau... Dau Dunda!
Cine imi poate spune dc merge in reluare fifa 08? am 1 gb pe ram. am instalat-o si dezistalat-o de m-a luat capu. Dau FUNDA!
Va rog dati-mi si mie un trainer pentru test drive unlimited 1.
Salut va rog ajutati-ma si pe mine sa gasesc fiserul aceasta Trainer.ff pentru call of duty MW2 Dau 10Funde!
Salut am descractat Call of Duty MW 2 imi trebuie fisierul trainer.ff eu nu l-am gasit :D Va rog ajutati-ma.
Vrea cineva pentru funda sa intre pe mt2apollo sa- mi faca si mie niste iteme cat de cat bune? Dar mai intai facem duel daca sunt bune le iau si iti dau funda. facetiva sura si faceti itemele si dupa imi...? (mai mult)
Cum fac sa mearga modurile petru gta vice city? repede i-am promis unui prieten ca ii spun peste 5 minute
Mi- am luat si eu snowmod pentru GTA San Andreas si in joc este doar zapada pe jos dar nu ninge. Ce trebuie sa fac ca sa ninga, apas pa vreo tasta sau ce? P.S., modul l- am luat de pe forumul...? (mai mult)
Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles si Assassin's Creed: Bloodlines se pot juca pe PC? deoarece pe wikipedia apar ca pot fi jucate doar pe PlayStation Portable. Funda
Minecraft - - - - - - - - - - - - Salut! Stiti vreun mod de Minecraft care sa adauge iteme de obsidian ( armura si pickaxe, sword etc.) de lapis, de redstone... De BEDROCK?!?!? Daca stiti vreunul...? (mai mult)
as vrea sa va intreb care este numele primului Xbox (daca are nume) si cum se numeste cablul de conectare la TV (daca si el are un nume) Multumesc! Funda!
Vreau sa imi fac un cont de hi5 si imi apare data de nastere nevalabila orice data as pune. ce sa fac?
Poate cineva sa îmi spună niste jocuri interesante? Nici nu știu ce jocuri sa mai descarc... Dau funda celor mai bune exemple ☺
Cand cumperi o unitate (pc) din magazin (altex) are windows-ul si driverile instalate? Si ce windows are?
Era un joc, care la inceput erai un meteorit care atragea alt meteorit si devenea tot mai mare, pana cand se forma o planeta si tot asa si tot asa pana devenea si mai mare. Cine stie cum se ...? (mai mult)
FUNDAAA! SAlut as vra sa joc vreun server de Gta San Andreas da as vrea sa va rog sa- mi dati vreun server cu mai multisori oameni in care sa poti lucra sa faci bani si sa oti cumpara casa, masini...? (mai mult)
Salut, doarce si- a deschis un servar de metin un prieten de al meu, am intrat pe el si mi- a zis ca sa- i aduc niste playeri ca imi da GM metinu este super tare dar cum sa- l pot ajuta? ce- i care ma...? (mai mult)
Ceva jocuri open world pentru android? Free daca se poate :)
Salutare TPU as dori si eu un gamemode de samp cat mai bun fara buguri s- au ceva ....si inca ceva as vrea sa fis moca deoarece imi doresc foarte mult sa imi deschid un server de samp Cine imi da cel...? (mai mult)
Care are cont de b-zone cu lvl 30+ si o suma de bani sau bunuri personale.
dati-mi si mie niste jocuri pentru urmatoarele procesor Intel core 2CPU 3, 72 ghz ram 2gb system type 32 bit si video 256mb
De ce la city car driving dupa ce merg 20-30 min masina nu mai are roti? adica nu mai merge...
Am o intrebare pentru cei care joaca Racing Rivals pe facebook. cum pot sa fac sa sterg continutul aplicatiei? Adica sa ii sterg toate informatiile si progresul sa il iau de la inceput jocul? Cel mai bun...? (mai mult)
Știe cineva jocuri foarte mișto?
Unde gasesc BINCO in care sa aiba costume in gta san andreas?
Imi puteti spune cum pot sa sterg un cont de origin si da acest cont e cu bani.Va rog frumos.
Cine ma poate ajuta sa pun Gamemode de Samp pe host. Eu sincer nu stiu si ce e pe YouTube nu inteleg.Am gamemode si host.
Unde pot gasi Shadow fight 2 pe PC?
Pentru cei care joaca tanki online, ce arma credeti ca e mai buna? Dau FUNDA pentru cea mai efectiva arma propusa!
Cum fac pe un servar de minecraft,sa imi mearga /gamemode, etc? Am incercat /op in consola, dar nu imi pot da mie moderator,admin, etc..cum fac sa imi mearga? Funda, la cel mai bun raspuns!
ziceti-mi niste jocuri pentru urmatoarele cerinte: Intel Core 2 Duo 2, 93 Ghz 2 Gb de ram Placa video Nvidia Gforce 2 gb/128 biti
Ceva jocuri gen Crysis Fara Far Cry, Wolfenstein, Mass Effect, Dead Space
Se poate juca fifa 14 in doi cu o tastatura si un gamepad
Am si eu o intrebare: Pe Gta San Andreas ( cel normal ) cum poti sa eliberezi pe cineva din inchisoare?
Intrebarea aceasta este pentru cei care joaca Minecraft (Pixelmon). Am descarcat modul, l- am instalat, intru in joc si merge tot ok. Dar cand ies din joc si intru iar pe mapa mi se reseteaza...? (mai mult)
am si eu o intrebare, cum pot modifica si eu pachetul de instalare la windows 7, gen win. 7 dark edition etc? cel mai bun raspuns primeste funda.
Salut TPU Am si eu o intrebare pentru cei ce se pricep in domeniu Am un canal pe youtube atasat contului adsense, acum as vrea sa mai fac un canal pe youtube, dar nu stiu daca pot sa il atasez la acest...? (mai mult)
de unde pot descarca VINYLS 2 FAST 2 FURIOUS PENTRU NISSAN SKYLINE dar sa fie pentru NFS CARBON Va multumesc FUNDAAAAAAAAAAAAAAA
Stie cineva care este continuarea jocului Naruto shippuden: ultimate ninja storm 3? ma refer jocul care continua cu povestea nu gen revolution :D
Care are cont de b-zone cu lvl 30+ si o suma de bani sau bunuri personale
Salut, vreau sa-mi spuneti si mie va rog daca merge GTA 4 pe acest PC ( http://postimg.org/image/yxte7r7yv/ ).
Sistemul meu e urmatorul:Placa video gt 630 2gb 128 bit ddr3.procesor Intel core i3- 4150 3.5 ghz 4gb ram 1600mhz.Cam cate FPS voi avea daca voi juca Call Of Duty Advanced Warfare pe cele mai...? (mai mult)
Vreau sa incep sa joc LOL(League of Legends), cu toate ca nu stiu deloc sa ma joc :)) Deci, l- am instalat, mi- am facut cont.dar cand deschid jocul m- am pierdut..nu stiu unde sa dau ...? (mai mult)
De ce cand instalez o aplicate in apare : " a aparut o problema la analizarea pachetului". si nu imi merge
Nu stiti este cumva fifa 15 pe 32 bit?
La world of warplanes (mai exact la avioanele grele ) exista in spatele avioanelor o turela. acea turela trage singura in jucatori sau trebuie sa trag eu ( pe ce trebuie sa apas ca sa trag cu ea )?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
Laura022 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a