Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Ce trebuie sa fac ca nu mai pot sa joc nici un joc pe facebook? va rog sa ma ajutati
Mi- am cumparat de la Altex jocul GTA IV pentru PC. L- am instalat pe laptopul meu totul bine pana cand am intrat in joc si aveam doar 27 fps cu totul la low. Laptopul meu este un ASUS X550cc...? (mai mult)
SaluT! Recent mi-am download-ad Euro Truck Simulator 2, l-am instalat totul bine... dar la deschidere nu imi merge imi zice mesajul din imagine - Link http://www.fileshare.ro/e31343400
Vreau si eu un hack pentru fifa 15 ut care sa mearga.
Ce joc imi recomandati? Fundita celui mai frumos. :3
Exista hec pentru Clash of Clans?
as vrea si eu un redeem code pentru minecraft care sa functioneze dau funda va rog din inima
DAU FUNDA! De ce imi merge optifine doar pe laumcherul oficial de minecraft in care trebuie sa ma loghez cu cont premium?
cine stie un trade hack free functional pentru metin2 servare private, dau funda :D :)
Salut.Azi am cumparat o placa de baza si un procesor.Am observat ca placa de baza are intrare de la sursa cu 8 pini, iar sursa mea avea firul care alimenta placa de 4 pini am vazut ca acei 4 pini intra...? (mai mult)
Am un galaxy s5 si am uitat parola pentru ca o schimbam foarte des. am incercat mai multe parole dar fara reusita. nu as vrea sa mi se stearga tot ce am in el de asta nu vreau sa il resofteze pus ca ...? (mai mult)
Dati-mi si mie servere de Samp RolePlay. Atentie, sper ca stiti diferenta intre RP si RPG. Nu veniti la mine cu toate serverele de **** RPG. Cer foarte clar RolePlay, in adevaratul sens al cuvantului.
In Mortal Kombat 9 la story mode cum dau pauza? Nu in timpul luptei. Stiu ca se salveaza dupa fiecare lupta, dar vreau sa stiu cum pot sa ies din joc fara sa reiau inceputul. Pe ce apas la tastatura?...? (mai mult)
Heii.știți o aplicație de filmat ecranul pentru iOS? Funda
Dau cont goodgame empire, lv 70, cercetator terminat, contul e finisat tot, e deezvoltat la maxim, comandanti 90- 90, castelani, toate dotarile, la schimb pe un cont pe metin2ro orice sv + itm...? (mai mult)
Cine știe un hack pentru Six Guns pentru Android? va rog fără sa plătesc ceva
am o problema daca ma puteti ajuta. Cand bag calculatorul in priza fara sa apas eu sa il aprind se aude sunetul acela care se aude normal cand se aprinde, dar la mine nu se sprind nici beculetele...? (mai mult)
Eu am windous 7 si nu prea merge instalez jocuri... Ma ajuta cineva? Funda
Are cineva sa imi dea niste iteme pentru metin2 ro? cel putin+6 vreau sa am si eu macar 1 cont bun deci apelez la voi sa ma ajutati. Va rog. Dau fund. Nu conteaza regatul.
Hei de un pot descarca SIMS(i) pentru The Sims 3? Inafara de TSR The SIMS SOURCE :)?
Stiti cumva diferenta intre WWE 2K15 si WWE 2K14? Adice difera altceva in afara de grafica?
Salu.Mi-am instalat F1 2013 si imi da o eroare cu kernel32 dll am decarcat de pe net un fisier pentru asta dar cand trebuie sa il copii in sistem 32 nu imi da voie.Va rog frumos!
imi puteti spune si mie va rog niste conturi metin2 ro? Daca nu mai jucati desigur. Va rog frumos.
Va rog frumos puteti sa- mi spuneti o solutie prin care mouse- ul sa nu mi se mai duca in coltul de sus din stanga. Daca stau mai mult de o ora mouse- ul mi se blocheaza acolo cum pot sa fac ca sa nu mai...? (mai mult)
imi puteti spune si mie niste metine pvp lv 250 de la inceput cu switchbot inclus, in afara de acelea care iti umple inventarele cu iteme din prima, sau niste conturi metin2 ro plz
Caut un metin2pvp clasic lvl 105 [ cu beta ] sa aiba si peturi, costume, etc Doresc sa fie populat 200+ players
ma puteti ajuta cu un joc pe care sunt oameni si zi si noapte in afara de transformice si sa fiu toti romani va multumesc funda la raspuns corect
imi spuneti si mie va rog frumos, daca stiti, hack-uri metin2 ro? Va rog am nevoie. De preferat trade hack sau creator de iteme. Dau funda
Care imi da si mie o lista cu melodii 2015 romanesti dau FUNDA
as vrea sa cumpar un mouse in jur de 250 de lei de gaming mai mult sau mai putin iluminatii, dau funda :D
eu joc metin si am un cont de saman din ala care da buff eu nu stiu sa bonusez ce pun casa devin pvm si casa devin pvp ofer fonta multumes
Spuneti-mi coduri pentru boost si masini in jocul need for speed worl.
Stiti hackuri pentru lol?
Mi-am instalat Farming Simulator 2015 dar nu pot culege porumbul.Am dat timpul pe 120x si am asteptat circa 1 ora. Pot sa il fac crafft dar nu il pot face boabe.
Ce fac daca am luat exterminate pe un server (pe steam)? Cum fac sa pot intra pe servere, ca nu merge pe nici-unu
Cum poti sa faci mai multe camere in Sims Free Play?
Am instalat Stranded deep si cand dau sa intru in el nu mi se deschide, ce fac? dau funda.
La Batman Arkham city dupa ce il bat pe ra's ghul imi ramane blocat cu sabia in mana. Ce sa fac?
Am si eu o intrebare : stie cineva du unde pot downloada jumbot pentru half life 1? Era un fel de add on care il puteai instala si juca cu booti! Dau funda pentru un link care merge!
Vreau si eu un server de metin 2 misto. Daca se poate PVM- PVP pana la 250. Dar PvM usor.As vrea sa fie si populat daca se poate( mai mult de 75 de playeri) si as vrea sa imi dati mai multe ...? (mai mult)
Conturi pentru godgame empire peste level 25 cel mai mare nivel +parola primeste funda
Caut un server care au nevoie de GM! Am mai fost GM + VIP si pe alte servere asa ca am ceva experienta. Stiu cum pot fi folosi codurile si cand. Sarcina de GM este distractiva dar in acelasi...? (mai mult)
Am deschis un server de metin2 nou si caut player daca vrei sa incerci te astept aici http://metin2ghost.mt2.ro/ maine seara fa ox;)
Cine ma poate ajuta sa fac un servar de samp caut un scripter sa ma poata ajuta. funda
Am un server de Sa-Mp si caut dns puteti sa imi lasati niste comunitati?
Folosesc DYON si as vrea niste idei pentru misiuni. Dar sa fie putin amanuntit. Dar e bine si doar de genu Assasinarea primariului ca titlu sau alte tampenii. dau funda si vot
Cum pot sa imi fac canalul de youtobe popular?
vreau si eu un cs 1.6 bun fara bugguri, pentru cel maii bun raspuns funda + vott
vreau si eu un counter-strike 1.6, bun fara bugguri pentru cell mai bun cs. primeste funda FUNDAAAA + VOTTT
Merge sa downloadezi jocuri si sa le joci pe ps4? Merge pe ps4 naruto ultimate ninja storm generation, naruto ultimate ninja storm revolution si gta v?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!