As dori un build bun pentru gaming sa imi mearga battlefield 4, cod:advanced warfare etc. si sa nu coste mai mult de 2500 de lei (daca se poate) FARA MONITOR. Multumesc anticipat.; )Si sa...? (mai mult)
Salutare. Am un telefon, ALLVIEW V1 Viper i, si i- am facut update la android 4.4.2 Lolipup. Am vrut aseara sa- mi iau Asphalt 8, dar nu- l gasesc in PlayStore. Am verificat pe alte device- uri,...? (mai mult)
vreau sa stiu si eu ce jocuri noi imi merg pe aceste componente: - 4 GB RAM - placa video nVIDIA geforce 630 de 2gb - procesor Intel pentium G2030 3.00 ghz dual core - Sursa 450w Delux ...? (mai mult)
Salut,TPU am minecraft 1.7.2 si mai nou cand imi pun resursepack imi da crash la toate resurspack-urile imi da crash ce sa fac TPU Va rog ajuta-ti ma dau funda!
Ma joc Monster Legends pe fb si vreau sa joc cu hack. Am cautat pe net dar n- am gasit nmc bun. Oriunde intram trebuia sa completez tot felul de teste, reclame etc ca sa demosntrez ca sunt o...? (mai mult)
Dc nu imi merge fifa 07 pe windows 8
DAU FUNDA! Dati-mi si mie niste nume pentru un cont de youtube pe care o sa fac videouri cu jocuri mai mult: Minecraft si SAMP.
cine imi spune si mie un metin care are nivel 250 maxim, evolutii noi, farm map si sa cresti destul de repede! Multumesc
stie cineva cum se completeaza (termina) jocul D.L, R, Dexter Laboratory runaway?
Are cineva grup de Counter Global Offensive? Daca se poate sa ma primeasca si pe mine careva in grup, sau sa ma adauge. Joc destul de bine.
Sall.am si eu pes 2010 si am pus patch pe el si cand dau la become a legend ma fac pe mine imi aleg liga in care sa joc si dupa aceea ma scoate din joc, care o fi problema? Va rog ajutati- ma dau...? (mai mult)
Cine are un server populat de cs care e mod respawn si dati vip gratis sau admin cu acces la ban dar sa fie gratis! cine imi da are FUNDA!
Dc nu imi merge sa joc pe minecraft romania.ro? Dupa ce imi scriu numele e-mail-ul si parola si nu ma lasa sa dau pe joaca! Ce sa fac? Dau funda
Sall TpU!!! Auziti ma puteti ajuta nu pot sa ma hotarasc ce sa imi cumpar Play Station 3 sau xbox 360? Oricum ce mi-as lua imi cumpar GTA V
Va rog ajutati- ma! Cu cs Am descarcat aimu si nu merge! Intru in cs dau pe el il bag in bara, intru in aim dau pe el si cand dau sa intri in cs inapoi nu merge pot sa dau cate clik- uri vreau...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un server de samp RPG sau RolePlay cu destui de multi playeri si cu un Game Mod misto.
Salutare TPU, am o intrebare: daca execut comanda amx_blind pe un player si i se face ecranul verde ce inseamna? ...am mai auzit pe cineva ca daca i se face negru inseamna ca are cod, dar la mine se ...? (mai mult)
Spuneti- mi cum sa joc jocul WWE immortals pe pc(fara bluestacks)sau cum rezolv:pe tableta cand caut wwe immortals nu mi- l da sau daca gasesc linkul pe youtube imi zice:dispozitivul dvs nu este compatibil!...? (mai mult)
Salutari TPU! Mi- am descarcat minecraft pe PC, am downloadat java, cand dau play imi apare eroarea asta: - - - - Minecraft Crash Report - - - - // Hi. I'm Minecraft, and I'm a crashaholic. Time:...? (mai mult)
Inca mai joc Stardoll dar m-am cam plictisit sa-l joc mereu! Imi puteti da niste jocuri de facut cont aseamanatoare? Ofer Funda!
Ma joc si eu FIFA 15 ULTIMATE TEAM pe android. Stie cineva cum se poate face sa creasca overoall la un jucator?
Salut. Ce si care sunt diferentele unui client de metin cu mc.txt sau fara? nu inteleg ce si cum. Vreau sa incerc sa imi fac un client de metin. dar nu prea stiu ce si cum. adica ce client sa ...? (mai mult)
Jocul Imvu are viruși? Apropo eu am un antivirus, dar nu mai este așa bun. În loc de culoarea verde pe care o avea, este roșie și scrie " Maximum protection is not ensured ", ...? (mai mult)
Joc SmallWorlds si stau pe cont cu o fata. Dar cand intru eu, se deconecteaza ea si cand intra ea, ma deconectez eu. Stiti vreo metoda prin care putem sta impreuna pe cont, fara sa se mai ...? (mai mult)
Unde as putea gasi un gamemode bun pentru un server samp?
Stie cineva de ce nu apare chestia aia cu difuzorul jos in bara? Cum o pot rezolva? Screenshot: https://scontent- fra.xx.fbcdn.net/hphotos- xpf1/v/t1.0-...? (mai mult)
Vreau si eu sa imi spuneti niste servere de samp pentru versiunea 0.3z.
Am si eu nevoie de putin ajutor pe metin2 steel cine ma poate ajuta cu ceva iteme dau vot + funda
Am o întrebare legată de jocul Meez Nation Qa....Am tot văzut jucătorii că și- au combinat părul și alte chestii..Deci, întrebarea mea este asta : Cum pot să combin la fel ca ei (părul,...? (mai mult)
Salut, forumul nostru a dat startul unui Campionat de Yu- Gi- Oh! Power of Chaos Online. Scopul este acela de a crea un Campionat in adevaratul sens al cuvantului in care toti jucatori si fani sa participe...? (mai mult)
Salut am si eu o problema. Aproape in orice joc am fps drop. Am luat msi afterburner sa monitorizes cand ma joc GPU ussage, Cpu ussage, Temperatura, Frecventa etc.si am observat ca atunci cand am fps...? (mai mult)
As dori un build bun pentru gaming sa imi mearga battlefield 4, cod:advanced warfare etc. si sa nu coste mai mult de 2000 de lei (daca se poate). Multumesc anticipat;).
Ce jocuri mi se potrivesc pentru calculatorul meu? am Intel(R) 82945G Express Chipset Family (Microsoft) Intel Corporation Dac Type:Internal Approx. Total Memory: 251 MB Current Display...? (mai mult)
De ce au spart siteul ptc.global-publicity.net?
Salutare. As dori sa imi recomandati niste placi video pentru urmatorul pc : placa de baza : HP 09F0h, 4 Gb ram ddr2, procesor Intel Pentium 4 661, 3600 MHz (18 x 200)., hdd 160 gb, sata 2, slot...? (mai mult)
Buna all, am un xbox 360 si nu mai citeste cd-urile, nu stiu ce are, il pot oare repara, ce sa fac cu el?, de ce nu-mi nai citeste cd-urile? (app este piratat)
spuneti-mi si mie niste jocuri pentru PC asta Intel core 2 duo 2.4 ghz 5 gb ram placa video 1 gb 128 bit ddr2 vreau doar raspunsuri la obiect. FUNDAAA
De ce nu merge Metin2 XPM? Dau funda pentru raspuns!
A mai jucat cineva pe stargames.com? Ma intereseaza daca poti paria si in lei. Sa pariez la ruleta cate 1, 2, 3 lei. Daca este un site corect si nu te fura
Salut stie careva vreun secret la switchbotv3 sa prinzi mai repede itemele dorite sau sa ai sansa de aface tot itemu full
Salut. Am nevoie de o persoană din Constanța care a făcut servere de Metin2 și se pricepe bine. Serviciile lui vor fi plătite. Contactați- mă cât mai curând și mai repede. Lăsați mesaj...? (mai mult)
Imi spuneti va rog unde pot sa ma inregistrez pe Core Blaze,daca stiti. Am tot cautat dar nu gasesc,, Log In "sau,, Register". Funda! :)
Salut am o problema la metin.cand intru pe caracterul meu imi tot iese si imi da o eroare cu semne de intrebare ce as putea face? DAU FUNDA!
am o intrebare. OFER FUNDA! Am o tableta Allview iar decateva zile nu mai pot instala jocuri de pe magazin play. Apas instalati iar la sfarsitul instalarii imi arata: "EROARE.NU S- A PUTuT ...? (mai mult)
Cine imi zice si mie un metin fara protectie anti-hack?
In jocul Sims Free am un bebelus care tot are nevoie la baie.L-am schimbat,i-am dat mancare, l-am mutat si tot are nevoie la baie.Ce pot face?
Heii joc Stardoll si nu stiu cum sa imi atrag clienti la Starbazar ma puteti ajuta cu o reclama buna? App pe stardoll ma cheama alexandra449.
Ce trebuie sa instalez pe cs 1.6 knife deathrun mod?
am o problema cu happy wheels nu merge sa ma inregistrez ce sa fac dau punda la raspunsul corect!
Stie cineva cum sa rezolv aceata eroare in minecraft, , Error occurred during initialization of VM Could not reserve enough space for object heap Java HotSpot(TM) Client VM warning: Using incremental...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba