Salut, cine se pricepe la Minecraft am nevoie de putin ajutor. Mi se misca foarte greu cand intru in joc, le am pe toate la low, am citit pe net ca trebuie sa aloc mai mult ram, am pus OPTFINE dar...? (mai mult)
Salut joaca cineva goodgame empire?
Ce jocuri merg pe el? http://www.altex.ro/sistem-it-myria-stylev10-amd-dual-core-a4-4000-3-0ghz-4gb-500gb-amd-radeon-hd-7480d-free-dos
Vreau si eu niste aplicati/jocuri pt a nu ma plictisi intr o calatorie. Fundaa PS:scuze daca am gresit categoria...
Cum imi improvizez propriul aim in cs 1.6? Am un prieten care da foarte bine in distanta iar in cele mai multe cazuri da numai headshoot. As dori sa pot trage si eu asa de bine mai ales cu AK- 47 care...? (mai mult)
Imi poate spune cineva de unde pot descarca Photoshop cs5 (chiar si cs6 daca stiti) gratis? Multumesc anticipat.
Hei TPU cine vrea sa joace pe minecraft pe serverul meu cu mine sa îmi dea numele lui de skype iar eu îi voi da adresa
Jocuri gen lol, dota pentru pc mai vechi ps dau vunda
Caut server de sa-mp (san andreas multyplayer) nou la care sa pot primi admin (1-12+3), agent (1-4) sau lider (politia romana, jandarmeria romana, F.B.I. sau guvern)!
Stiti ceva app pe android cu jocuri hack! (sau mobo genie, 4 shared) in care sa am bani infiniti etc. (gen Subway Surf, Temple Run, Croosy Road, Hill Climb Racing etc...) :D
Cum fac trade pe team fortres 2?
!! Ma ajutati? Nu stiu cu ce sa filmez gta v pe xbox 360... Peste vreo 2-3 saptamani mil cumpar. Dau FUNDA!!!!
Salut, ce jocuri stiti cu nave spatiale sau cu avioane , sa nu aiba cerintele foarte mari?
Salut. Ce si care sunt diferentele unui client de metin cu mc.txt sau fara? nu inteleg ce si cum. Vreau sa incerc sa imi fac un client de metin. dar nu prea stiu ce si cum. adica ce client sa aleg? ...? (mai mult)
Cine vrea sa imi faca si mie cont pe samp romania roleplay sau pe redcountyrp. Com dau funda nick-ul sa fie Anthony_Grimes
Cine stie site-uri de socializare: cum ar fi facebook sau brainly.
joc ourworld si vreau si eu un Digging Shovel 52 gems si vreau sa stiu daca sunt rezidenti cu peste 100+ gems sa- mi faca gift ( Nume: Dj PERVERSU ) dau funda la toate intrebarile mele de...? (mai mult)
Salutare, o sa primesc un xbox 360 si am inteles ca sunt cateva dificultati in a juca multiplayer. Imi poate explica si mie, cineva, pas cu pas cum se face? Si cum sta treaba cu xbox live gold. Merci...? (mai mult)
Știe cineva mai multe metode de a face credite pe IMVU? În afară de Peer, pentru că am auzit că sunt mult mai multe metode... Dau fundă! Mulțumesc.
Am o problema cu Minecraftul imi da,, crash`` de ce? am un pc racheta cu windows 8.1 Help me dau funda.
Pot sa pun placa video DDR5 pe placa de baza P4M900-M7 FE? placa video este aceasta : http://www.pcgarage.ro/placi-video/sapphire/radeon-r7-250x-oc-1gb-ddr5-128-bit/
Să spunem că sunt într- un loc public cu full semnal la telefon. Și eu am trafic de date de 1000MB și fac un hotspot portabil unui laptop. Și intru în league of legends și mă joc un meci de lol....? (mai mult)
Unde pot gasi aceste include-uri pentru pawno?: Ezbrief Ctpc Mgbull
Salut, cine stie un metin2 pvp clasic Lvl-Indiferent Swichbot implementat [Fara 6/7 sau modati] Si beta max (care sa nu fie doar pentru cei care doneaza )
Am urmatoarea configuratie la pc: Windows 7 Ultimate 64- bit SP1 Procesor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 2.66GHz Memorie ram: 4GB DDR3 Placa Video NVIDIA...? (mai mult)
:( Mi-am downloadat de curand un metin pvm-hard!. Si imi da o eroare de genul " Cannot load library python27.dll " Cine ma poate Ajuta? :( Va rogg!. Dau funda!. :P
Vrea cineva sa joaca Co-op seasons pe fifa 15? Add : Legend2111
dati- mi va rog un joc FPS sa mearga si multiplayer si un site va rog...dar sa fie mai vechi VA ROG! DAU FUNDA! P.S: daca imi gasiti un site de unde pot lua cs 1.5 sa mearga si multiplayer...? (mai mult)
Imi merge Team Fortress 2 si CS:GO pe pc- u asta? CS:GO si Team Fortress 2 ar merge pe setarile video la maxim? http://www.altex.ro/sistem- it- lenovo- h500s- intel- celeron- j1750- 2- 41ghz- 4gb- ...? (mai mult)
Salut, cine se pricepe la Minecraft am nevoie de putin ajutor. Mi se misca foarte greu cand intru in joc, le am pe toate la low, am citit pe net ca trebuie sa aloc mai mult ram, am facut asta dar ...? (mai mult)
Salut.nu stiu daca a mai fost postata intrebarea asta dar am o problema cu gta 4. l- am coborat, l- am instalat si cand vreau sa intru in il dupa desktop imi arata o eroare gen: EFLC.exe- ordinal not...? (mai mult)
joc metin2ro pe sv Apollo daca pun fishbotul cam 3 ore pe zi pot lua ban? Exista vreo metoda de stergere a hackshieldului?
Ce jocuri merg pe o placa video de 14 Mb in afara de Counter Strike 1.6?
Cum sa fac ZOOM IN in Sims
Știe careva niște jocuri pe care le-as putea juca cu Logitech g27? Cel mai bun răspuns primește funda!
.Am o problema la fifa 07, am instalat fisierul cu transferuri 2014 v3.dar cand joc la manager mode..imi da eroare..cine poate sa ma ajute dau funda!
Merge Team Fortress 2 sau Cs Go pe el? http://www.altex.ro/sistem-it-myria-stylev10-amd-dual-core-a4-4000-3-0ghz-4gb-500gb-amd-radeon-hd-7480d-free-dos
Am internet de la rcsrds, pe speedtestnet zice ca am download`ul la~90 mb/. Am luat mai de mult un joc, iar patchurile se faceau cu ~15mb/s iar acum cand incerc sa- l iau iar, merge doar cu 1mb/s. De...? (mai mult)
Cine joaca ROBOCRAFT sa ma adauge la prieteni ma numesc nume : Leon59 Tier : 7 ASTEPT! MERCI!
Cine joaca Stardoll? Ma cheama Louriette. Add me ----------->Louriette :* Antonicaq
Heiii... Am o problema cu modurile de la Sims 3. Am instalate majoritatea extensiilor, mai putin Frozen si The Hunger Games. Si mai nou mi- am descarcat mai multe mod- uri. La inceput imi mergeau niste...? (mai mult)
Am facut un video, iar calitatea sonora este destul de slaba + bazait. Exista vreun program prin care as putea imbunatatii sunetul? Multumesc.
Salut nu stiti de unde epot face rost de emulator ps4 pentru pc casa ma joc watch dogs sau ps3 am cautat dar tot nu am gasit de unde epot face rost
Buna Tpu.Cum pot sa joc si eu in champions league in fifa 14 si daca trebuie sa castig ceva mai intai? Si un video daca vreti sa-l puneti m-ati ajuta!
Stiti vreun program gratis care sa actualizeze driverele componentelor pe care le am in pc? Merci
La timeshift am o problema imi apare o fereastra gen 320x pentru o secunda si dispare
Dati-mi si mie un server de cs 1.6 mod zombie biohazard fara lag,fara ammo packs, 3 lasere free, admini de treaba si minim 10 playeri daca se poate.Dau FUNDA Vot!
Daca ma fac superstar pe stardoll(cu nr. de tel.) apare pe factura?
Imi face cineva un avatar pentru forum?
Daca imi cumpar fifa 15 original pe CD, pot sa-l instalez pe mai multe PC-uri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba