Salutare tuturor. vreau si eu cateva jocuri pentru specificatiile urmatoare: 4 GB ram, 3, 1 ghz, amd athlon x2 250, nVIDIA gforce GT 630( 2 gb ). Dau funda celui care imi lasa cele mai frumoase ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau ceva pe un joc, iar plata se face prin paysafecard. M-a putti lamuri cum se face?
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niște servere de metin2 private...in care se poate dona...sa fie lvl 150+ si bineînțeles populat...cel mai bun răspuns primește FUNDA!
Caut jucatori buni de League of Legends pentru ca m- am saturat sa joc cu botii! Joc din august 2014, am level 14 si mainul meu e Zed, pe care planuiesc sa il cumpar. Desi sunt incepatoare, nu sunt...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site de unde pot lua Call of Duty 2. Dau funda
Imi puteti recomanda si mie un Metin2 GM MODE? Adica care se da GM gratis :D? Cel mai bun metin si cel mai corect raspuns primeste FUNDA
Cum instalez transformice pe tableta anroid de pe magazin play. Daca merge
Ma puteti ajuta si pe mine dac aarre cineva cont de knight pe KingsRoad?
Hey, am devenit recent vampir in TSEV Skyrim LE, intrebarea este: cum sa fac sa nu ma mai atace toti oamenii in joc, stiu ca trebuie sa fac ceva dar nu stiu ce...???
Cum pot sa-mi vad skin-ul pe minecraft 1.8. Adica sa vad skin-ul meu nu cel default.P.S Nu am cont premium.
Am avut un joc da nu stiu cum se numea era un om de zapada o sestoasa o gaina etc si piste prin egipt la ferma cu zapada.Dau funda
Hei TPU, am si eu o versiune vip la gta san andreas aceea fiind v.3 si cand ma joc din 15 min in 15min se inchide stie cineva cum sa-l repar?
Buna,imi cere la un joc :please install the las version video drivers, Adica de unde sa il iau? asta o am eu nVIDIA geforce 7600 series
Tocmai mi-am creat un server de minecraft si cand intru in el nu imi apare nimic si nu pot sa scriu comenzi aspuneti-mi cum sa ma pun own sau administrator
Sall! Niste idei de jocuri HD? Dar sa fie HD please Thanks
Ma joc cs si de la un timp se blocheaza in joc, dupa 2, 3min de joc se blocheaza ( nu ma mai pot misca, dar pot sa misc mouse, timpul rundei merge) VA ROG AJUTATI-MA! FUNDA
Cine imi spune si mie niste servere romanesti de minecarft 1.5.2?
Cine stie sv de minecraft cu block party dar non-premium varogg dau funda!
Exista vreun site, care it ofera un fel de hard online, in care sa iti stochezi datele? si daca da, cum se numeste, si pot instala de exemplu jocuri pe el? :) funda!
am Laptop Asus X553M, și aș vrea să știu ce memorie are placa video, sau măcar dacă o să meargă Grand Theft Auto 4 pe el.
Dau funda! Am nevoie de un cont lady popular de nivel mare 20 +! astept mesaje in privat de la cei care ma pot ajuta! multumesc anticipat!
Cand imi fac un cont de youtube, nu imi trimite linkul pe mail ca sa il confirm. Dau funda la cine ma ajuta :)
Cum pun lasere la cs cu zombii? am scris /bindlaser si /lasermine dar tot nu mergee :((
Voua cam ce videori v-ar palcea sa fac, adica la categoria de gaming, jocuri, tutoriale? Adica care sa intereseze mai multa lume.
Care ma poate ajuta sa populez un server de metin. Hostat+Domeniu. Am cam 20 de playeri. www.Metin2Indigen.Com
Cum pot dezinstala metin2 de pe PC?
Cine vrea sa jucam Dota 2 sau CS GO sa lase aici numele de steam. Caut parteneri de joc ^^
Hei TPU, cine stie sa imi spuna si mie niste jocuri de genul far cry 3 si tomb raider, adica grafica buna, poveste buna, genul survivor, astept cat mai multe si bune, dau funda :)
...Cum deschid cheating essentials modul de minecraft! mai exat pe ce apas! Multumesc.
Ma puteti ajuta sa imi fac un servar de cs cu zm va rog dau funda!
Am o problema nu imi merge cs 16, sa va zic de la inceput mi- am bagat windous7 si nu mai merge, dar inainte sa am 7 avean tot 7 aceiasi versinu dupa acelasi SD, dar atunci mergea, acum...? (mai mult)
Salut, intampin si eu o problema cu porturile USB ale desktop- ului. De vreo 3- 4 luni nu mai imi citeste nici un device. Aceastea primesc curent, am testat cu telefonul mobil si imi incarca dar...? (mai mult)
Cum bag codurile in Gta San Andreas?
VIDEO CARD : GeForce GT 610 DDR3 With DX 11.1 Ram : 4GB. Processor : IntelDualCore CPU G620, 6GHZ. 64 BIT Operating System. Pot rula fifa 15 pe low cu cea mai mica rezolutie? Chiar si cu putintel...? (mai mult)
Cum fac misiunea cu teen idols la sims pe telefon?
Salut, imi ziceti va rog un joc pentru PC, online, MMORPG gen Shaiya, Swordsman, Aion etc. Si sa aiba grafica de inalta calitate sau sa arata caracterele smechere. Dar care sa mearga, si sa aiba multi...? (mai mult)
Caut un server pa care se cauta admini/helperi/lideri de preferat GPR. Funa la serverul la care o sa fiu
imi spune si mie cineva de ce nu ma lasa sa instalez illusion island paradise la tdu2 raspuneti plss! FUNDA
Am instalat payday the heis si cand deschid jocul imi arata application erorr load 5:0000065434. Ce trebuie sa fac ca sa-mi mearga jocul?
Dati-mi un Metin2 pvm-pvp care sa cresc repede!(sau sa iti dea lvl) !
Imi jiceti si mie un nume si o parola de la un servar de minecraft 1.5.2? va rog ma plictisesc singleplayer
am o intrebare cam aiure UNDE este tasta LMB la gta san andreas? ajutati-ma
Tup dati-mi si mie niste jocuri multiplayer romanesti si populare cel mai bun raspuns primeste funda.
Salut vreau si eu sa stiu cateva jocuri care pot fi instalate pe calculator pentru windows xp
Sal TPU va rog ma puteti ajuta pls.Cand intru pe minecraft multiplayer scriu /register password sau parola si scriu o parola si nu merge spune Password doesn match parca asa si orce parola as pune nu merge.Va...? (mai mult)
Sal all. Am niste probleme cu jocul League of Legends, se blocheaza la 6% si am stat 8 ore si nimic. Imi arata 0 KBps. Pana acuma mi se descarca cu 630- 600 KBps. Si m- am gandit sa iau jocul de la cineva...? (mai mult)
FUNDA! CatI MB sau GB are placa mea video daca scrie:Total Avaiable Graphics Memory:1919MB- Dedicated Video Memory:128MB- /System Video Memory:0MB- / Shared System Memory:1791MB./ Placa e NVIDIA Quadro...? (mai mult)
Dati-mi si mie un Metin2 care iti da GM sa dai pm la [OwN] si sa iti dea GM! dau funda dar sa imi ziceti cum ca nu stiu sa dau!
Am o unitate pc cu urmatoarele specificatii Acer(amd athlon(tm) dual core processor 5400b 2.80 ghz), hard 160 si rami 5 GB(DD2).Vreau sa imi cumpar o placa video sapphire radeon hd 6870 1gb ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!