Salut, eu ma joc sa:mp (San Andreas Multi-Player), am reinstalat windows-ul si aveam FPS 51-54, acum, la doua zile dupa reinstalare am fps mic 17-31. De ce? (Am Laptop)
Ce trebuie sa fac la sims pe telefon la misiunea cu casa noua? Zice ca trebuie sa fac lvl 3 la ceva de muzica.
Vreau seriozitate... Am o problema m- am jucat nfs carbon si dintr- o data imi mergea in poze. si eu aveam pe laptop (ACER 7220)1.7 GHZ si 1.7 GB Ram procesor + 3600 iar dupa ce am inchis jocul...? (mai mult)
De ce nu il gasesc pe Sanmartean in FIFA 15? Adica am incercat sa dau la transfers, am dat pe gold, pozitions mijlocas, liga ALJ si club Al- Ittihad, apoi am dat search si nimic (precizez...? (mai mult)
Pe cs 1.6 cand merg pe un server cu mapa 35_hp(preferata mea) multi au pistol! Si ii iau pe toti! :(((( Imi dati si mie comanda pls! Dau funda
Bună! Când eram mai mică mă jucăm un joc cu o girafă care era în spațiu și trebuia să săra de pe o planetă pe altă fără să cadă.Mă puteți ajuta? ...? (mai mult)
-Buna TPU am FIFA 07 si ma joc in retea cu ajutorul programului gameranger dar am lag... si daca nu ma joc in retea doar asa eu VS pc nu am lag... -Va rog ajutati-ma sa rezolvul lagur DAU FUNDA!
Am o problema cu GTA 5. Il am pe Xbox, pun primul cd sa se instaleze, dupa ce l- am pus pe al 2- lea se incarca si imi da o eroare cu stocarea de ceva de genu "Alert The game was restarted...? (mai mult)
am nevoie de ajutor urgent... Mi- am instalat jocul My Talking Angela si mi- am cheltuit toți banii pentru diferite lucruri in joc. Cum pot sa fac mulți bani rapid si ușor in My Talking Angela?...? (mai mult)
Buna am instalat cs 1.6 si cs 1.6 lant final si nu stiu care sa ma joc care este mai fain?
Salut vreau sa aflu ceva. Deci la gta 5 ieri mi- a mers dar acum cand vreau sa intru online imi apare asa. Files required to play GTA Online could not be sownloaded from the Rockstar Games service. Va...? (mai mult)
Hey Îmi puteti spune va rog cum pot intra in GTA V online pe XBOX 360 Dau funda
am si eu o intrebare care suna cam asa : De ce imi dispare gloantele la cs de sub bani, acolo jos in dreapta? Uitati ID meu de messenger: neagucatalin02 Contactati- ma pe yahoo messenger..pls ...? (mai mult)
Cine stie un site cu moduri pentru farming simulator 2009 care pot fi downloadate! ! DAU FUNDA!
Am minecraft sp si nu-mi merge decat pana la 1.5.2 stiti voi un launcher gratis care prinde mai mult de 1.5.2
De mai bine de o saptamana incerc sa rezolv aceasta eroare la League Of Legends "The appication was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application." Am incercat foarte...? (mai mult)
Imi zice cineva si mie niste jocuri asemanatoare cu Mafia II?
Cum pot juca euro truck simulator 2 multiplayer gratis?
As dori sa va intreb daca stiti vre un SV de Minecraft praf. Vreau un server cu 30 de locuri si doar cu survival, fara premium evident, ca m- am plictisit de toate sv mari cu 1000 locuri si cu chat- ...? (mai mult)
vreau sa-mi cumpar un joc de pe kinguin trebuie sa am cont in banca sau trebuie sa am card?
am gta 5 pe ps3 si as vrea sa joc online, si as vrea un ghid, pasi de urmat ceva, pentru conectare, ajutor? FUNDA!
Ziceti-mi si mie niste jocuri care sa mearga pe: Amd Anthlon(tm) dual core processor 5400B 2. 8GHz 4 Gb ram Ati radeon hd 3200(256 mb) Windows 7 32-Bit.
Buna TPU am o intrebare cum bag skin pe minecraft va rog frumos spuneti-mi.
Cum fac un server de Counter Strike 1.6 cu zombi? Explicatiti PAS CU PAS. funda.
Salut. Ce pot mai face in minecraft adica sa construies chesti, case dati-mi modele, idei orice. Multumesc. P.S. Vreau idei doar pentru minecraft simplu fara moduri si alte chesti.
am gta 5 pe ps3 si as vrea sa joc online, si as vrea un ghid, pasi de urmat ceva, pentru conectare, help? FUNDA!
as vrea un BROWSER pentru pc foarte vechi, deci fara browsere cunoscute, gen Chrome, firefox,opera, safari etc. ( si fara IE ) Multam anticipat.
Am bagat multi soldati in cazarma pe World of Tanks cum i pun inapoi in echipaj?
Salut TPU De mult timp joc Battlefield 3 multiplayer si cam am lag pe serverele de 32 de playeri (cand e full) si m- am gandit sa dau vina pe procesor, sistemul e format din : 8 gb rami, procesor Intel...? (mai mult)
In legatura cu Counter Strike 1.6, deci joc ce joc si apoi cand trag la departare se laguie tinta prea rau..nu stiu ce sa fac am bagat setarile dar degeaba. Va las un demo sa vizionati sa vedeti...? (mai mult)
Ziceti niste metinuri usoare, care sa nu ceara multe la evoluat, sa cresti repede si bani sa ii faci usor. Mersi.:)
Am o problema cu SA- MP- ul.Imi da o gramada de erori la el, inclusiv runtime error c+ + . Cand ma conectez imi da runtime error c+ + ! Imi da eroare si daca dau Settings dau save la alea doua...? (mai mult)
Am un calculator cu placa video NVidia Geforce 8600 gt 265 mb si 1 gb ram (shared), o alta placa video de la Intel (nu stiu exact cu se numeste), 2 gb ram ( cu cel de la placa video 3) si windows...? (mai mult)
Am placa video ATI Radeon HD 2600XT. Normal, nu ar trebui sa imi mearga metinul? Daca da, atunci de ce imi spune ca placa nu suprta grafica? Multumesc :) Aa, si inca ceva. Puteti sa imi dati...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri care merg sigur pentru un PC cu : procesor de 1, 8 Ghz, Ram 4 Gb, Hard Disk 500 Gb si placa video de 1 Gb. Funda pentru cele mai multe si mai misto!
Salut, amd radeon r3 5150 este tot aia cu amd radeon hd 8400? Daca nu ce legatura au intre ele pentru ca am cumparat un pc pe site scria ca are radeon r3 si acum vad ca scrie ca are hd 8400... dau...? (mai mult)
Niste jocuri bune pentru un calculator decent:4 GB RAM, Procesor Intel Core I3, NVIDIA GeForge 710M 1 GB.Sa fie jocuri gen Euro Truck, fara GTA.Dau funda pentru cele mai bune jocuri!
Hei TPU as dori sa v-a intreb:Cand ma joc Team fortress 2 in unele zone am foarte putine FPS si placa video este buna(AMD Radeon HD6670)si am 4 GB Ram.Este posibil sa fie de vina procesorul?
Problema mea este ca : de cand mi- a reinstalat windows- ul (win7 ultimate x32/86 bit) jocurile nu mai functioneaza cum ar trebui. De exemplu ma joc pe Battlefield 4 sau Bad Company 2, ...? (mai mult)
Vreau si eu sa a joc Metin2 insa imi spune ca nu am 3D Graphics. Vreau sa precizez ca am Windows Xp. De unde eimi pot instala 3D Graphics? Mersi :)
Am o nelamurire in legatura cu facebook- ul. Daca cineva posteaza o poza de exemplu, si seteaza la "Custom - Don`t share with" numele meu, deci seteaza ca eu sa nu vad poza si daca un prieten...? (mai mult)
Salut,cum pot sa vad harta jocului gta 3
Salut. Am jucat anul trecut un joc pokie ninja social ii pe facebook. Si am vrut sa ma feapuc de el insa nu mai merge pe fb aveti vreo sugestie unde l-as putea gasi si ce sa intamplat cu el?
Stie cineva cum sa iau battlefield hardline open beta pe ps3? Va rog ajutatima
Salut.Am o problema la Metin2Durex imi da eroarea Microfost Visual C+ + ce trebuie sa fac? Am incercat cu Command Promt si nu merge ce Net Framework- uri trebuie sa am instalate? Sau programe? Cel mai...? (mai mult)
Salut in legatura cu The Elder Scrolls Online PC este nevoie doar de o copie cumparata a jocului sau trebuie pe luna sa platin ca si la WOW? sunt foarte curios deoarece vreau sa mi- l cumpar si eu. Nu ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un scripter bun de SA:MP, cine ma poate ajuta sa ma contacteze pe skype la adresa kasimfatmi_mc, scripterul va fi rasplatit de prietenul meu care tine serveru
as vrea sa va pun o intrebare daca se poate :). Cand vreau sa intru in Minecraft 1.7.2 imi spune asa : "The registry refers to a nonexistent Java Runtime Environment installation or the ...? (mai mult)
Caut un metin care sa aiba al 5-ela caracter. Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.