TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1943
  • 1944
  • 1945
  • 1946
  • 1947
AlinSeven
în 3 Februarie 2015 | AlinSeven întreabă:

Salut, eu ma joc sa:mp (San Andreas Multi-Player), am reinstalat windows-ul si aveam FPS 51-54, acum, la doua zile dupa reinstalare am fps mic 17-31. De ce? (Am Laptop)

0
Răspunde primul Raportează
Cairo
în 3 Februarie 2015 | Cairo întreabă:

Ce trebuie sa fac la sims pe telefon la misiunea cu casa noua? Zice ca trebuie sa fac lvl 3 la ceva de muzica.

2
Răspunde Raportează
ILel_Flaviutzu_1975
în 3 Februarie 2015 | ILel_Flaviutzu_1975 întreabă:

Vreau seriozitate... Am o problema m- am jucat nfs carbon si dintr- o data imi mergea in poze. si eu aveam pe laptop (ACER 7220)1.7 GHZ si 1.7 GB Ram procesor + 3600 iar dupa ce am inchis jocul...? (mai mult)

0
cosminnick3000
în 3 Februarie 2015 | cosminnick3000 întreabă:

De ce nu il gasesc pe Sanmartean in FIFA 15? Adica am incercat sa dau la transfers, am dat pe gold, pozitions mijlocas, liga ALJ si club Al- Ittihad, apoi am dat search si nimic (precizez...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Smekeru_Samy_1984
în 3 Februarie 2015 | Smekeru_Samy_1984 întreabă:

Pe cs 1.6 cand merg pe un server cu mapa 35_hp(preferata mea) multi au pistol! Si ii iau pe toti! :(((( Imi dati si mie comanda pls! Dau funda

1
Răspunde Raportează
Nevermind999
în 3 Februarie 2015 | Nevermind999 întreabă:

Bună! Când eram mai mică mă jucăm un joc cu o girafă care era în spațiu și trebuia să săra de pe o planetă pe altă fără să cadă.Mă puteți ajuta? ...? (mai mult)

0
pittbull123
în 3 Februarie 2015 | pittbull123 întreabă:

-Buna TPU am FIFA 07 si ma joc in retea cu ajutorul programului gameranger dar am lag... si daca nu ma joc in retea doar asa eu VS pc nu am lag... -Va rog ajutati-ma sa rezolvul lagur DAU FUNDA!

2
Răspunde Raportează
Alex2312
în 3 Februarie 2015 | Alex2312 întreabă:

Am o problema cu GTA 5. Il am pe Xbox, pun primul cd sa se instaleze, dupa ce l- am pus pe al 2- lea se incarca si imi da o eroare cu stocarea de ceva de genu "Alert The game was restarted...? (mai mult)

0
Swagers
în 3 Februarie 2015 | Swagers întreabă:

am nevoie de ajutor urgent... Mi- am instalat jocul My Talking Angela si mi- am cheltuit toți banii pentru diferite lucruri in joc. Cum pot sa fac mulți bani rapid si ușor in My Talking Angela?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GaBByzZuuuuuu
în 3 Februarie 2015 | GaBByzZuuuuuu întreabă:

Buna am instalat cs 1.6 si cs 1.6 lant final si nu stiu care sa ma joc care este mai fain?

1
Răspunde Raportează
HadStore
în 3 Februarie 2015 | HadStore întreabă:

Salut vreau sa aflu ceva. Deci la gta 5 ieri mi- a mers dar acum cand vreau sa intru online imi apare asa. Files required to play GTA Online could not be sownloaded from the Rockstar Games service. Va...? (mai mult)

0
Fagaras_Robert_1974
în 3 Februarie 2015 | Fagaras_Robert_1974 întreabă:

Hey Îmi puteti spune va rog cum pot intra in GTA V online pe XBOX 360 Dau funda

2
Răspunde Raportează
CaThy_CaTa_1995
în 3 Februarie 2015 | CaThy_CaTa_1995 întreabă:

am si eu o intrebare care suna cam asa : De ce imi dispare gloantele la cs de sub bani, acolo jos in dreapta? Uitati ID meu de messenger: neagucatalin02 Contactati- ma pe yahoo messenger..pls ...? (mai mult)

0
costiclaudiu
în 3 Februarie 2015 | costiclaudiu întreabă:

Cine stie un site cu moduri pentru farming simulator 2009 care pot fi downloadate! ! DAU FUNDA!

1
Răspunde Raportează
florint
în 3 Februarie 2015 | florint întreabă:

Am minecraft sp si nu-mi merge decat pana la 1.5.2 stiti voi un launcher gratis care prinde mai mult de 1.5.2

1
Răspunde Raportează
LittleMonsterXD
în 3 Februarie 2015 | LittleMonsterXD întreabă:

De mai bine de o saptamana incerc sa rezolv aceasta eroare la League Of Legends "The appication was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application." Am incercat foarte...? (mai mult)

0
Mance_Iulia_1991
în 3 Februarie 2015 | Mance_Iulia_1991 întreabă:

Imi zice cineva si mie niste jocuri asemanatoare cu Mafia II?

2
Răspunde Raportează
dacialogan
în 3 Februarie 2015 | dacialogan întreabă:

Cum pot juca euro truck simulator 2 multiplayer gratis?

1
Răspunde Raportează
Answerosu
în 3 Februarie 2015 | Answerosu întreabă:

As dori sa va intreb daca stiti vre un SV de Minecraft praf. Vreau un server cu 30 de locuri si doar cu survival, fara premium evident, ca m- am plictisit de toate sv mari cu 1000 locuri si cu chat- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andy14
în 3 Februarie 2015 | andy14 întreabă:

vreau sa-mi cumpar un joc de pe kinguin trebuie sa am cont in banca sau trebuie sa am card?

1
Răspunde Raportează
Emitzanu2002
în 3 Februarie 2015 | Emitzanu2002 întreabă:

am gta 5 pe ps3 si as vrea sa joc online, si as vrea un ghid, pasi de urmat ceva, pentru conectare, ajutor? FUNDA!

0
Robert2090
în 3 Februarie 2015 | Robert2090 întreabă:

Ziceti-mi si mie niste jocuri care sa mearga pe: Amd Anthlon(tm) dual core processor 5400B 2. 8GHz 4 Gb ram Ati radeon hd 3200(256 mb) Windows 7 32-Bit.

2
Răspunde Raportează
LiviuAndrei90
în 3 Februarie 2015 | LiviuAndrei90 întreabă:

Buna TPU am o intrebare cum bag skin pe minecraft va rog frumos spuneti-mi.

2
Răspunde Raportează
EuRazvan20005353
în 3 Februarie 2015 | EuRazvan20005353 întreabă:

Cum fac un server de Counter Strike 1.6 cu zombi? Explicatiti PAS CU PAS. funda.

4
Răspunde Raportează
4LiFEYG
în 3 Februarie 2015 | 4LiFEYG întreabă:

Salut. Ce pot mai face in minecraft adica sa construies chesti, case dati-mi modele, idei orice. Multumesc. P.S. Vreau idei doar pentru minecraft simplu fara moduri si alte chesti.

11
Răspunde Raportează
Emitzanu2002
în 3 Februarie 2015 | Emitzanu2002 întreabă:

am gta 5 pe ps3 si as vrea sa joc online, si as vrea un ghid, pasi de urmat ceva, pentru conectare, help? FUNDA!

0
CroderiStavser
în 3 Februarie 2015 | CroderiStavser întreabă:

as vrea un BROWSER pentru pc foarte vechi, deci fara browsere cunoscute, gen Chrome, firefox,opera, safari etc. ( si fara IE ) Multam anticipat.

3
Răspunde Raportează
TheCubeBoy
în 3 Februarie 2015 | TheCubeBoy întreabă:

Am bagat multi soldati in cazarma pe World of Tanks cum i pun inapoi in echipaj?

1
Răspunde Raportează
cristi1351
în 3 Februarie 2015 | cristi1351 întreabă:

Salut TPU De mult timp joc Battlefield 3 multiplayer si cam am lag pe serverele de 32 de playeri (cand e full) si m- am gandit sa dau vina pe procesor, sistemul e format din : 8 gb rami, procesor Intel...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vRaJe
în 3 Februarie 2015 | vRaJe întreabă:

In legatura cu Counter Strike 1.6, deci joc ce joc si apoi cand trag la departare se laguie tinta prea rau..nu stiu ce sa fac am bagat setarile dar degeaba. Va las un demo sa vizionati sa vedeti...? (mai mult)

0
codry223
în 3 Februarie 2015 | codry223 întreabă:

Ziceti niste metinuri usoare, care sa nu ceara multe la evoluat, sa cresti repede si bani sa ii faci usor. Mersi.:)

0
GamerulUnicat
în 3 Februarie 2015 | GamerulUnicat întreabă:

Am o problema cu SA- MP- ul.Imi da o gramada de erori la el, inclusiv runtime error c+ + . Cand ma conectez imi da runtime error c+ + ! Imi da eroare si daca dau Settings dau save la alea doua...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Smoothie221
în 3 Februarie 2015 | Smoothie221 întreabă:

Am un calculator cu placa video NVidia Geforce 8600 gt 265 mb si 1 gb ram (shared), o alta placa video de la Intel (nu stiu exact cu se numeste), 2 gb ram ( cu cel de la placa video 3) si windows...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GamerulUnicat
în 3 Februarie 2015 | GamerulUnicat întreabă:

Am o problema cu SA- MP- ul.Imi da o gramada de erori la el, inclusiv runtime error c+ + . Cand ma conectez imi da runtime error c+ + ! Imi da eroare si daca dau Settings dau save la alea doua...? (mai mult)

0
HorrorLife
în 3 Februarie 2015 | HorrorLife întreabă:

Am placa video ATI Radeon HD 2600XT. Normal, nu ar trebui sa imi mearga metinul? Daca da, atunci de ce imi spune ca placa nu suprta grafica? Multumesc :) Aa, si inca ceva. Puteti sa imi dati...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Uddy98
în 3 Februarie 2015 | Uddy98 întreabă:

Vreau si eu niste jocuri care merg sigur pentru un PC cu : procesor de 1, 8 Ghz, Ram 4 Gb, Hard Disk 500 Gb si placa video de 1 Gb. Funda pentru cele mai multe si mai misto!

0
Denysz_Denys_1995
în 3 Februarie 2015 | Denysz_Denys_1995 întreabă:

Salut, amd radeon r3 5150 este tot aia cu amd radeon hd 8400? Daca nu ce legatura au intre ele pentru ca am cumparat un pc pe site scria ca are radeon r3 si acum vad ca scrie ca are hd 8400... dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
razvanbanu11
în 3 Februarie 2015 | razvanbanu11 întreabă:

Niste jocuri bune pentru un calculator decent:4 GB RAM, Procesor Intel Core I3, NVIDIA GeForge 710M 1 GB.Sa fie jocuri gen Euro Truck, fara GTA.Dau funda pentru cele mai bune jocuri!

2
Răspunde Raportează
LordGamesYT
în 3 Februarie 2015 | LordGamesYT întreabă:

Hei TPU as dori sa v-a intreb:Cand ma joc Team fortress 2 in unele zone am foarte putine FPS si placa video este buna(AMD Radeon HD6670)si am 4 GB Ram.Este posibil sa fie de vina procesorul?

4
Răspunde Raportează
Fastmanx21
în 3 Februarie 2015 | Fastmanx21 întreabă:

Problema mea este ca : de cand mi- a reinstalat windows- ul (win7 ultimate x32/86 bit) jocurile nu mai functioneaza cum ar trebui. De exemplu ma joc pe Battlefield 4 sau Bad Company 2, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
HorrorLife
în 3 Februarie 2015 | HorrorLife întreabă:

Vreau si eu sa a joc Metin2 insa imi spune ca nu am 3D Graphics. Vreau sa precizez ca am Windows Xp. De unde eimi pot instala 3D Graphics? Mersi :)

2
Răspunde Raportează
BruneTTe
în 3 Februarie 2015 | BruneTTe întreabă:

Am o nelamurire in legatura cu facebook- ul. Daca cineva posteaza o poza de exemplu, si seteaza la "Custom - Don`t share with" numele meu, deci seteaza ca eu sa nu vad poza si daca un prieten...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
HincuGeaniDaniel
în 3 Februarie 2015 | HincuGeaniDaniel întreabă:

Salut,cum pot sa vad harta jocului gta 3

2
Răspunde Raportează
Calin_Noris_1998
în 3 Februarie 2015 | Calin_Noris_1998 întreabă:

Salut. Am jucat anul trecut un joc pokie ninja social ii pe facebook. Si am vrut sa ma feapuc de el insa nu mai merge pe fb aveti vreo sugestie unde l-as putea gasi si ce sa intamplat cu el?

0
SebiReNdeR
în 3 Februarie 2015 | SebiReNdeR întreabă:

Stie cineva cum sa iau battlefield hardline open beta pe ps3? Va rog ajutatima

0
Ionut_Maris_1993
în 3 Februarie 2015 | Ionut_Maris_1993 întreabă:

Salut.Am o problema la Metin2Durex imi da eroarea Microfost Visual C+ + ce trebuie sa fac? Am incercat cu Command Promt si nu merge ce Net Framework- uri trebuie sa am instalate? Sau programe? Cel mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexzuuuuuu
în 3 Februarie 2015 | Alexzuuuuuu întreabă:

Salut in legatura cu The Elder Scrolls Online PC este nevoie doar de o copie cumparata a jocului sau trebuie pe luna sa platin ca si la WOW? sunt foarte curios deoarece vreau sa mi- l cumpar si eu. Nu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gheorghe_Alin_1995
în 3 Februarie 2015 | Gheorghe_Alin_1995 întreabă:

Salut, am nevoie de un scripter bun de SA:MP, cine ma poate ajuta sa ma contacteze pe skype la adresa kasimfatmi_mc, scripterul va fi rasplatit de prietenul meu care tine serveru

0
Cristeann_Vally_1992
în 3 Februarie 2015 | Cristeann_Vally_1992 întreabă:

as vrea sa va pun o intrebare daca se poate :). Cand vreau sa intru in Minecraft 1.7.2 imi spune asa : "The registry refers to a nonexistent Java Runtime Environment installation or the ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Envires
în 3 Februarie 2015 | Envires întreabă:

Caut un metin care sa aiba al 5-ela caracter. Dau funda

0
  • 1943
  • 1944
  • 1945
  • 1946
  • 1947
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • badriel
    trimisă pe 29 Decembrie

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • octav005
    trimisă pe 29 Decembrie

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 29 Decembrie

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 29 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.613
  • Întrebări: 3.954.621
  • Răspunsuri: 17.664.699
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Damon Salvatore

Damon Salvatore

Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.882 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.114 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.389 Conversaţii