vreau sa va intreb ceva despre NFS World cum pot cumpara piesele de 3 stele... le pot cumpara cu banii din joc sau(reali) sau primesc la sfarsit de cursa.
Deci azi cand am intrat pe cs sa ma loghez cu adminul imi tot scria ca nu e buna parola dar era buna si am tot scris parola de mai multe ori pana nu am mai putut intra pe sv...imi scrie not responding. ...? (mai mult)
O memorie ram oarecare(absolut orice memorie ram) este compatibila cu orice computer?
Salut prieteni... Vreau sa ma conectez pe Sa:mp, serverul B-zone, dar nu ma pot conecta (cont pe forum am facut), ce ar trebui sa fac!? Funda :)
Caut membri seriosi pentru Clash of Clans, Romanian dark clan serios se doneaza si jucatori activi...war 1 pe saptaman. Cine vrea sa vina? ....Lasati mesaj aici, CLANU E IN DEZVOLTARE.
Salut tpu.cum pot sa trag minecraft fara sa instalez java?
Buna seara cine îmi zice un antivirus bun primeste funda
Cum pot schimba o parola de steam?
Salut, imi puteti spune un server la minecraft 1.4.6?
caut un wall, dar sa nu vad playeru de exemplu un punct.Dau Funda! sau un aim setat pe corp.dar sa nu se vada ca imi sare tinta aiurea si mie imi arata ca nu. (coduri pentru cs)
Am un ps3 slim cu 12 GB si as dori sa-i măresc memoria, aceste produsehttps://www.pcgarage.ro/cos/e ar fi bune si compatibile cu acel ps3. Rog seriozitate. Multumesc anticipat!
Am o problema cand intru in fifa 14 :( Cand vreau sa imi aleg profilul, dar si in meniu, "trage in jos" adica se misca pur si simplu in jos iar eu nu pot sa fac nimic. :( Cum pot rezolva?...? (mai mult)
Ce sa fac in gta? ma plictisesc! funda!
Salutare, TpU! Scuzati- ma pentru ce urmeaza sa fac, nu este frumos, dar toti o fac la inceput: As dori sa fac reclama unor prieteni care abia s- au apucat de youtube(gaming). Presupun ca stiti ce urmeaza...? (mai mult)
Salutare! Este careva de aici care are Beta la Heroes Of The Storm? Caut jucatori de Heroes of the Storm ( HOTS ) pentru Hero League. Care doriti adaugati- ma la prieteni BattleTag: #1739 Nume:...? (mai mult)
Cele mai bune jocuri de supravietiure in gen de DayZ sau 7 Days To Die?
Dati-mi si mie niste jocuri de actiune impuscaturi FPS cu grafice calumea (grafica calumea gen battlefield 3 si 4) jocuri de prin 2010 pana prin 2013
De ce dureaza 567 de minute sa pun un video pe Youtube? Filmez cu Fraps.
Am incercat acum cateva zile sa imi descarc outlast- u, dar s- au descarcat doar virusii. Daca stie cineva un site de unde il pot lua gratis si fara virusi il rog sa ma contacteze. Sau daca are...? (mai mult)
SAlut. Vreau sa stiu parerea voastra despre placa video gtx 745 4 gb si gtx 740 4gb si cat costa fiecare deoarece nu am gasit.
Ce se mai aude de jocul The Walking Dead sau de The Wolf Among us? Cand apar?
din greseala am apesat pe ceva si mouse din dayz standalone e invers cand dau un sus se duce in jos si cand dau in jos se duce in sus? ceva solutii? si daca dau la configure controls sau alt ceva...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un host pentru svr de cs pana in 5 euro Funda
Salut TPU... Vreau si eu un link de unde pot sa descarc un servar cu jetpack moduri arme de gold ....etc... Dau funda
Sall! Am o problema cu gta san andreas! Cand il deschid imi merge pana la thrilerul cu gta san andreas iar apoi ma scoatea de pe joc.Dau funda pentru cel mai rapid si folositor raspuns!
daca am bani pe gta5 online cum pot sa ii dau la un prieten? adica eu am 20 milioane si vreau sa ii dau si lui 5 milioane ...cum pot sa fac asta? mersi.
Am o problema la jocul gta vice city! Daca imi pun cleo indifierent ca pun un script sau nu in folderul cleo imi da unhulted exception ma puteti ajuta?
Salut joc lol si mam apucat rank si problema mea este ca nu stiu cum sa ies din bronz....eu car meciu imi scot lane mai ajut si pe alti si alt prost imi feedeaza si nu coopereaza.Eu incerc sa incurajez...? (mai mult)
Stiti cumva cum pot deschide sv? am facut rost de un GM pentru sa- mp dar nu gasesc aplicatia de unde il deschid. si inca ceva am instalat alea de pe www.sa- mp.com la sv si am bagat in folderu ...? (mai mult)
Deci problema mea este asta: m- am uitat la un film dragut si am o dependenta pentru el, adica unul din personaje imi place extrem de mult (e adorabil, e vorba de dragonul Stirbul) si vreau...? (mai mult)
Salutare TPU, as vrea si eu in aim sau aim+wall care sa mearga pe cs lant final(majoritatea de pe 1.6 merg si pe lant final).
Cred ca toata lumea a aflat de jocul "Gta San Andreas"...ma- m interest mai mult de acest joc ..si despre asa'zisele mistere..nu credeam pana cand am vazut cu ochii mei cum mingea de baschet se misca singura...? (mai mult)
Buna am niste probleme in sa- mp. 1. As vrea sa fac un server sa- mp 2. Am descarat de pe net Romania "Super Stunt donwload" 3. As vrea sa fac un sistem de Xvip si Admin si nu stiu cum scriptez in pawno ...? (mai mult)
Cum pun comanda /rs?
am si eu o problema cu counter strike- ul, daca joc pe rezolutia de 1024 am 50- 60 fps, ceea ce nu imi convine si este ciudat avand in vedere ca am calculator cat de cat bun. Tin sa mentionez...? (mai mult)
Am inceput sa postez pe youtube videoclipuri cu jocuri pe tableta. Cand inregistrez in joc se aude sunetul iar cand opresc inregistrarea si vreau sa o vad nu se aude deloc sunetul. Ce- as putea face sa...? (mai mult)
Pe ce pc ar merge jocurile gta 5 call of duty? (suma maxima 1600lei)
Cine poate sa-mi dea linkul de la un hack bun la dragon city?
Sallut TPU! Auziti am o problema... Mi-am uitat parola de la PC Ma puteti ajuta sa o iau?! Dar fara CD sau alt ceva!
Imi puteti spune cateva jocuri de fete pe tel si PC. Vreau sa fie ceva gen goodgame. Sa ma pot juca continuu. Mu vreau 10 nivele so gata jocul. Acord funda
Cine stie un aim setat pe corp pentru cs 1.6 dar sa trag normal.Nu cand trag sa se duca tinta pe el sau cand playeri(adminu) se uita pe mine sa imi sara tinta aiurea.!
In acest weekend am fost la tara. Astazi cand am venit pe PC erau instalate mai multe lucruri de genul : AnyProtect(antivirus cred ), ADconverted, si alte tampenii pe care eu nu le instalasem. Le- am...? (mai mult)
De ce nu merge sa instalez Adobe flash player Se descarca pana la 65 si dup aia imi spune nu se poate deschide aplicatia
Cum sa inregistrez cu fraps pe tot ecranul, adica cand inregistrez in stanga si dreapta imi lasa loc. Ex :https://www.youtube.com/watch?v=W5GayGiMUac Cum rezolv?
Vreau sa stiu daca pe Nintendo ds te poti conecta la internet,adica sa poti intra pe facebook, alte jocuri online cum ar fi Lady Popular.Imi trebuie raspuns urgeny.Dau funda la raspuns
Cum ma loghez ca admin in CS:GO?
Stie careva sa imi spuna de ce se deschid 4 procese cand deschid un singur tab la google chrome?
Care este mai puternica: gtx 240 ddr5 1 gb si 128 bity sau gt 630 ddr3 2gb si 128 bity FUNDA
Heei, acum 4- 5 ani mă jucam un joc pe calculator cu o fermă, cu nişte găini, şi alte chestii, ţin minte că era un măr într- o bucătărie pe care dădeam clik şi "era mâncat" sau, unde era...? (mai mult)
Salut tpu.Imi puteti da cateva linkuri cu procesor i3 de 3, 40ghx turbo boost 3, 60 ghz? Si daca se poate pretul sa fie de 400- 500 lei. Cu transport gratuit. Dau funda garantat daca imi puteti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?