De ce nu merge aplicatia ets 2 dashboard pentru android mentionez ca am facut exact cum a aratat intr un videoclip am instalat aplicatia pe telefon am copiat datele din fisierul etsserve103 ...? (mai mult)
Salutaree TPU! O intrebare simpla am si eu! Stie cineva ceva de jocul A.V.A? Mai este disponibil? Am incercat sa ma mai conectez pe serverul jocului si nu ma mai lasa! Dau funda! Pace!
Salut TotiPentruUnu! Am o intrebare legata de Counter- Strike 1.6.Am auzit de "hackul wall, , .Am incercat sa il fac de pe multe site- uri si nu am reusit si nu prea stiu cum sa il folosesc.Imi puteti ...? (mai mult)
Salut de unde pot face rost de un cod de valorificare pentru tokeni la Top Eleven, va rog mult.
Salut caut prieteni noi pe Goodgame empire pe mine ma cheama (Edy_ro) ma gasiti acolo daca vreti!
Caut un metin ceva cu evoluti pana la beta lvl max 105 cu playeri multi PVP-PVM dau funda daca ami place metinu mersi!
am si eu o intrebare pentru voi daca ma puteti ajuta:ce rpg sau ce jocuri pot sa rulez pe un pentium IV CPU 2, 53 Ram 1GB Placa Video intregata... Puteti sa imi spuneti
Caut partener de joc pentru Metin2ro,sa o luam de la zero daca se poate, vreau sa ma reapuc de joc. Exclus copiii. fara suparare.
cum sa fixez crash reports de la moduri fara a sterg modul.
am vazut la un youtuber ca pe mortal kombat deception au caractere gen onaga kuan khi si altele ii ceva mod
Jocul SKATE 3 se joaca si pe PC sau doar pe PS? Dau funda
Buna TPU Datimi un metin2 pvp sau o combinatie pvm-pvp
Funda! Tocmai mi- am pus Windows 7 64 bits (este prima oara), si jocurile merg mai greu decat pe XP sau Vista, si toate drive- rele sunt instalate. Ce as putea sa fac? PS: Toate software- urile ...? (mai mult)
TPU! Am instalat fifa 2014 Ultimate Edition si cand dau dublu click pe iconita sa intru in fifa imi apare urmatoarea eroare! " The program can't started because Core/activation.dll is missing...? (mai mult)
Îmi faceți un pc pentru gaming? Doar unitatea nu și monitor/tastatura/mouse/boxe. Vreau un pc pentru gaming până în 2000 de lei. Faceți un wishlist pe un site pcgarage/mediadot sau altu. Vreau pe...? (mai mult)
Ce jocuri îmi recomandați?
Cine imi poate spune si mie niste joculete pe care sa le pui pe facebook? gen lasa comentariu cu.....si zic parere pe chat.Chesti din astea.
Salutare cand intru in unele metine imi da eroarea asta There is no disk in the driver.Please insert a disk into driver D va rog ajutor
Am un Philips S308 si am o problema cu Wi- Fi- ul! Pana acum mergea sa ma conectez dar acum imi apare reteaua mea dar cand apas pe ea scrie CONECTAT si dupa cateva secunde se deconecteaza singura!...? (mai mult)
Hei TPU mi- am luat un joc rld- bme2 este prescurtarea si cand vreau sa il instalez imi apar multe carti si niste fisiere ce fac cum le instalez un tutorial va rog ceva ca nu stiu ce sa fac....? (mai mult)
Salut, cine imi poate spune un joc/site online de yu-gi-oh? De preferat GX, dar merge oricare.
Salut am si eu un calculator buna placa video este de 2GB rami 6GB si un procesor I3 de 3. 60GHZ spuneti-mi si mie jocuri aventur sau cat mai frumoase atractive
De pe PS3 pot juca gta 5 de exemplu cu inca 7 prieteni multiplayer? Adica sa facem curse? Dar meciuri death match
Cumpar server file pvp- pvm cu level 250 sa fie asemanator la Evo si la mape, ca Metin2United sau ca metin2Steel pretul il ofer 50e 100 depinde cum arata, sau daca stie cineva un site in care pot cumpara...? (mai mult)
Ziceti-mi niste jocuri mai misto care merg pe 1g ram,procesor 1, 7 ghz, placa video 64 mb.Dau funda
Sal am creeat un cont premium pentru minecraft dar nu stiu cu sa pu capa ajutor! Need help!
FUNDA! Cine poate sa-mi zica niste nume de samp faine? Cel mai bun raspuns si cu cele mai multe nume castiga!
Salut, am nevoie de cateva jocuri de tip shooter(gen call of duty)/horror/rpg pentru urmatorul PC : Ram: 2256(o placa de 2 gb si una de 256 de mb), procesor thlon XP 1, 4 ghz, placa video : Nvidia...? (mai mult)
Caut un svr de metin2 care sa dea GM gratis, am mai fost GM pe alte svr!
Stie cineva un mod de o arma sau magie op in Skyrim?
Salut De curand am incercat sa filmez League of Legends cu HyperCam si de fiecare data cum intram in joc imi aparea doar ecranul negru si vocea pe fundal(dupa joc cand priveam videoclipul) Stiti cumva...? (mai mult)
Am o problema, pana acum o luna puteam juca fifa 14 linistit pe pc- ul meu, mi- am reinstalat windows- ul si acum imi arata eroarea: Fifa 14 has encountered a problem and needs to close. We ...? (mai mult)
Cine stie un metin sa aiba: Rate +1000% Mounturi noi Minereuri noi Armuri noi Arme noi Pet-uri noi Updgradeuri noi Staff prietenos sa dea itm si alte chestii Server PVP-PVM Dau Funda
Acum cateva zile am descarcat imvu de pe net, iar cand vreau sa il instalez imi da DOWNLOAD FAILED, care ar putea fi problema si cum as putea rezolva?
Vreau sa va intreb de unde pot sa fac rost de memorie pentru un laptop Hp Compaq 6710b? Multumesc oricum!
Cum sa imi9 fac casa de Hallowen la sims 3 seasons?
ma ajutati sa fac si eu un servar de zm, sper sa ma ajutati!
Salut,TPU vreau si eu un raspuns, cum po face sa vorbesc la joaca Модницы pe Odnoklassniki.Dau o fundita
modific un gamemode de samp RPG si am observat ca la chat imi apare ce scrie tot serverul, la fel ca pe Romania super stunt, cum modific ca chatul sa fie ca pe b-zone? FUNDA!
Un metin2 lv max 250. Sa aiba mape noi, iteme noi, sa se creasca repede.Sa fie ceva gen Imperial http://imperialmetin2.ro/? attempt=1
Salut, cer si eu o parere, sunt in Italia de vreo 3 luni si am net de la Wind si imi merge foarte Foarte greu ( mentionez ca am 7 Mbit/s in download e cel mai rapid de la ei in zona in care locuiesc...? (mai mult)
Salut, Am achizitionat de curand un Mouse Steel Series Rival Black si nu stiu cum se pune marco pentru survival games... am incercat toate metodele. (P.S. Sa apas pe Button 4 dupa sa se duca singur pe...? (mai mult)
Heii! dati- mi si mie un server de counter strike cu modul jb in care sunt respectat si daca nu sunt admin si sa pot fiu ct daca nu sunt admin si sa intru cand e loc politai daca prind! repede in afara...? (mai mult)
Urgent, vă rog! Dacă cumperi de pe steam cu PaySafeCard din acei bani se mai trage o taxa anume?
Cum pot sa imi fac canal de yt pe tableta/telefon. Fundaaa! :D
care ma ajuta si pe mine cu niste coduri de la rune...itm upgrade de pe metin2 la unele svr.(blue rune. gold rune, red rune)va rog codul de la ale am nevoie plz...
Cine imi da si mie un metin fain sa fie pvp!
am incercat de mai multe ori sa dau update(pe telefon) la plants vs zombies 2 si nu se poate descarca nimic si imi apare mesajul :, , nu exista suficent spatiu de stocare pe dispozitivul extern...? (mai mult)
M- am gandit sa fac un server de metin2 dar nu ma prea descurc cu tehnica.Deci cine vrea sa faca cu mine un server de metin2 (platim hostul amandoi si cativa pr de ai mei) sa ma contacteze: ...? (mai mult)
Cine stie un metin pvp fain? funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?