Cine a jucat samp pe servaru rpg bugged blue sa ma bage pe skype: stefanelbobeica
Sall all, vreau un mt2 pvp-pvm cu upp la shoopuri... sa fie 2014
Mai exista pe undeva jocul Dead or Alive 5 doar pentru xbox normal?(classic)
Spuneti-mi si mie care este cel mai bun set pvp pentru metin2. Ce sa bag pe fiecare itm arma armura colier etc. Cel mai bun set are funda!
spune-timi te jocuri de genul Total Overdose multumescda cele mai multe raspunsuri
Buna TPU. Nu de mult joc stardoll si as vrea si eu niste machiaje si niste haine mai frumoase. Am o intrebare imi trimiteti voi care aveti mai multi stardolari si nu aveti ce face cu ei macar un fard ...? (mai mult)
Salut, sunt pasionat de motorsport, si as vrea sa joc si online, imi puteti recomanda un site, orice joc, formula 1, nascar, dtm, indycar...etc. Va rog mult de tot! FUNDA!
Sall, caut un metin pvm-pvp rate 1000%,multe evolutii,system costume,system pet,system mount, fara moduri sau 6/7 dau funda! mersi :)
Imi puteti spune o placa video pentru gaming? Pana in 300 lei maxim 350
Voi fi rapid. Caut un metin2 pvp fun in care sa pot face itm imediat dau funda!
Joaca cineva throne rush pe facebook?
[MINECRAFT] Salut TPU am o problema.Mi- am luat alaltaieri un cont premium de minecraft de pe minecraft.net si nu ma pot loga cu username- ul, inca ceva. Pe site- ul mcskinsearch nu a aparut si contul...? (mai mult)
am descarcat de pe net un sv gata facut si nu merge sa intru cu un prieten pe el sa ma joc la mine merge sa ma joc dar la el zice ca e inchis dupa am intrebat pe cineva si a zis sa il fac public...? (mai mult)
am browser o[pera si atunci cand navighez pe net sau ma joc ceva imi tot apare intruna, , Un plugin nu este responsiv acest plgin iti poate incetini calculatorul opreste pluginul, asteapta. ...? (mai mult)
Cati mb/gb are jocul roboraft?
Buna TPU am o problema cu net- ul de cateva zile incoace. De fiecare data cand deschid browserul dupa cateva minute se blocheaza, merge greu nu se incarca pagina si dupa un timp i- mi apare o fereastra...? (mai mult)
Cne stie sa faca bannere pentru minecraft! Dau funda, adaugati la skype : bughy97
De ceva vreme am un program numit SavePass. L- am dezinstalat, dar tot isi pune reclamele lui stupide pe fiecare seite. Am incercat toate metodele dar tot nu scap de el. Va rog ajutati- ma si va...? (mai mult)
Sal TPU vreau un metin 2 lv max 250 cu upp la shoopuri. dar sa nu fie pvp
Buna am niste probleme cu xbox- ul atunci cand vreau sa ma joc introduc disc- ul de la un anumit joc si dupa nu se intampla nimic ecranul de la televizor este negru am incercat sa vad daca merge cu mai...? (mai mult)
Am un calculator mai vechi si i- am instalat windows- ul iar acum culori nu se vad cum trebuie, , , , adica verdele se vede in alta culoare si tot asa, , , , ceva gen negativ ma puteti ajuta? P.S: ...? (mai mult)
Buna, Mi-am schimbat hard-ul si nu stiu cum sa-mi scot fisierele de pe cel vechi. Ceva solutii? Ms si funda!
Salutare, are careva un setup sau un link cu minecraft 1.6.4? Dar sa nu fie launcher
Care dintre aceste 2 sisteme e mai bun? Am nevoie de raspuns urgent! 1- http://www.tocmai.ro/unitate- calculator- noua- sigilata- ddr3- sata3- 18266314.html 2- http://www.tocmai.ro/calculator-...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=fm1yJMkLPso care spune care e melodia de la acest link primeste funda
Cand pun un server la favorite pe SAMP, nu mi se salveaza, ce sa fac? Dau Funda :D
De curand, mi- am cumparat un joystick pentru PC prin USB, insa problema este ca nu- mi merge Right Stick- ul. Adica eu il folosesc la Fifa, si nu pot sa fac driblinguri din cauza ca nu merge...? (mai mult)
Cine stie jocuri gratis pe steam gen Gta si The Sims? Funda :)
Oare pot sa 'dezactivez' comenturile pe facebook? adica sa nu mai pot primi nici un comentariu la fotografii.si daca da, cum? multumesc, dau funda!
am si eu o problema in legatura cu jocul Counter Strike. De fiecare data cand intru in setari si imi schimb numele/testele etc. si dupa dau apply sau ok, ma duce pe un anumit server. Stie ...? (mai mult)
Pe procesorul acesta Intel Core 2 Duo Processor E4600 2M Cache, 2.40 GHz ar merge FIFA 14? Va rog, Urgent!
Poate sa imi dea cineva un link valid de unde pot lua un cfg bunicel?
Sims 2 merge pe Windows 8.1?
Sal TPU. Mi-am descarcat fifa 14 si imi merge sacadat imi puteti spune de ce? Am procesor Intel Dual Core 1.80 GHz 2 GB Ram 500 Gb harddisk 512 placa video Nvida GeForce 8400 GS
Hi TPU o sa imi cumpar un xbox 360 si as vrea sa fac twitch de pe el dar nu- s stiu daca merge, sau macar sa inregistrez jocurile si sa le postez pe yt ceva gen cum face Satana adica sa apara gameplayu...? (mai mult)
Hey, dau funda! Stateam la pc si nu stiu cum am apasat cu mouse-ul si bara de jos, aia cu start ..etc. A ajuns sus ce trebuie sa-i fac sa-si revina =)))
Ce shootere imi recomandati, 6gb ram, procesor Core 2 Quad Q6400 2.13GHz,system type 64-bit, GeForce 8800 GT. Am jucat Call of Duty: Black Ops 2, Call of Duty Ghosts, Battlefield 3.
Salut. Ma puteti ajuta si pe mine, eu ma joc samp si pe servarul Romania super stunt vreau sa ii dau lu frate-miu coins kill-urile mele etc cum sa fac?
Eu mereu ma joc pe cs 1.6 pe un server sa zicem zmx.europacs.ro si intru si fac ammo si cand ies de pe server altcineva intra pe numele meu si imi consuma toate ammo.Si ma gandeam sa imi pun...? (mai mult)
Hello! Cine se joaca? Puteti sa ma votati la profilul http://v3.g.ladypopular.ro/profile.php?id=286786 si va returnez 100%. Multumesc anticipat
Salut TPU; ) Uite ca saptamana asta e plina de probleme :(. De cateva zile cand deschid calculatorul dimineata se misca foarte greu! Deci nu poti face nimic. Cand intru pe net mereu imi apare chestii gen...? (mai mult)
Ce jocuri imi sugerati pentru urmatoarele cerinte: Procesor: 1.5 GHZ(e slab stiu) Placa Video: 64MB(si ea e slaba) RAM: 1GB (bunicel) Am eu PC slab dar imi merge WoW(World of Warcraft)...? (mai mult)
Mi- am luat jocul cards wars- adventure time de pe app store si cand il deschid imi apare o imagine cu jocul(totul ok) apoi ecranul se face gri si ramane asa, ce inseamna si ce sa fac sa mearga? Dau...? (mai mult)
cum pot face un joc care e pe steam, sa il fac free? adica fara steam? am descarcat Tomb Rider si imi zice "steam must be running to play". help please
De unde pot sa downloadez un hack pentru arma Minigun in SA:MP?
Sall Tpu.Am Counter Strike Carbon v1.2 si am o problema cu acesta cand intru pe un sv se blocheaza si imi da eroarea asta: the ordinal 459 could not be located in the dynamic link library urlmon.dll am...? (mai mult)
Am o intrebare legata de Minecraft. Am 3 skinuri, 1 luat de pe net, 1 facut pe un program de pe net, 1 facut in Nova skin, cum le pot posta pe Mc Skin Shearch sa imi pot lua numele de acolo...? (mai mult)
Salut eu joc League of Legends si nu ma pot decine intre doi campini pe caRE SA I cumpar ziceti-mi voi Moakai 4800IP sau Nautilius 6300IP
Caut server de SA:MP RPG care sa caute admini.
Cum imi fac un server de transformice? Dau funda+vot!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.