Am o problema cu GTA San Andreas. Atunci cand bag un enb series nu vrea sa ruleze... am incercat de toate mi- am luat chiar si pc nou cu : Intel Pentium(R) 4 2.80 ghz, 1 gb ram placa video...? (mai mult)
Am un laptop Asus X55A si de ceva vreme dupa ce il deschid imi apare: "Reboot and select a proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key". Mentionez ca am schimbat din...? (mai mult)
Cine stie hack de Tanki Online pentru crystale sa lase un link dau FUNDOI + VOTOI
Mi- am instalat un windows xp media center 2010 si am netul de 1 gbps. La viteza de test pe site- ul rds imi arata la download 200 mbps si pe windows- ul pe care il aveam ( windows 7 ultimate...? (mai mult)
Vreau sa joc pe calculator un joc de ps2.Jocul se numeste ratchet and clank 1. Ce trebuie sa fac? Am descarcat un iso cu jocul.Imi apare zice ca e ps2 si burn the disc ceva de genul.Cum pot sa- l joc pe...? (mai mult)
Cine joaca League of Legends? Am nevoie de cineva (lvl 30) sa imi dea niste sfaturi si sa ma ajute sa joc mai bine.
Se merits Sa cumpar wow mist of panda?
De ce atunci cand intru pe anumite jocuri pe facebook imi apare in loc de joc o piesa de puzzle? Ce ar trebuie sa descarc ca sa mearga, ca deja am Adobe Flash Player.
Am o problema. Vreau sa imi descarc windows 8.1 si vreau sa spun ca are 30 % si imi apare acolo jos in colt : Data Wasted : 1.93 Mb (2 Hashfails). Intrebarea este oare fisierul o sa fie corupt daca...? (mai mult)
Am o problema cu World of thanks.Cand vreau sa intru in el imi zice: Application has failed to start because DirectX hardware acceleration is not available or is turned off. P.S Am luat DirectX...? (mai mult)
Salut,ce trebuie sa fac ca pe serverul meu de minecraft 1.7.9 bukkit sa imi ceara la inceput /register /login etc. FUNDA!
Exista vreo camera hack pentru gta3?
Salut, cine ma creste si pe mine de la lv19 la 30sau35 pe metin2ro Polaris? Ofer bani in joc si funda
stiti de unde pot lua fonturile de pe acest tumblr? http://statusurisimple.tumblr.com/ Cele colorate de mai jos, multumesc.
deci vreau sa imi cumpar! o placa video... de la eMAG, si nu stiu daca poate sa o monteze ei pe pc-ul meu dau funda cine stie
Sall TPU Stie cineva un site de unde pot lua imagini si alte chestii si la le transform in Html? Intr-un Cod?
Salut as vrea sa cumpar unul dintre jocurile battlefield 4 wolfenstein the new order dar am sistemul asta Intel haswell refresh i3 amd radeon hd 7750 gddr5 4gb ram rezolutie 1280x1024 sursa de...? (mai mult)
Sallut TpU : Caut si eu un switchbot pentru windows 8, 1 Sau 8 Dau Funda cine imi da unul
In IMVU la mine nu se aude sonorul, muzica. Cum pot face sa o adu si eu?
Ce trebuie sa fac ca sa joc si eu acele minigame-uri cu minecraft pe care le joaca de exemplu Andy?( De la lectura de la a la z).
Am o problema cu GTA 4, jocul merge bine dar dupa 10- 20 minute sunetul se duce dracu, adica daca o masina franeaza sau sunt in masina si merge radio, dupa ce ies tot radioul merge sau se aude frana...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de jocul OGame.Imi puteti spune care univers e mai populat de romani? Urgent!
Cand intru in heroes and generals varianta de pe steam cum dau sa intru intr-o lupta?
Hey, salut! Vreau si eu un joc ( sau mai multe ) doar cu Dacia... Gen : Dacia simulator sau restul, dar si linkurile lor... DAU FUNDA :D
Salut care stie ce trebuie sa scriu la p4story la inregistare acolo la captcha? raspuns pe Skype:adrian.adi183 sau pe mess:petredumitru77
Cum a facut profilul pro la levelul asta ca vreau sa- l fac si eu.Dau funda. Level 43 Titlul actual : «Immortal Shaman» Shaman • Șoareci salvați : 10003 / 1557 / 0 • Brânză...? (mai mult)
Asa greu e sa raspundeti la intrebarea mea de pe club penguin? UN LINK V-AM CERUT! Daca nu vreti acolo macar un mesaj...
curand am instalat batman arkham asylum cand am dat pe el imi apare seculancher failed to start application [9000] si nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma!
Cine imi poate spune niste jocuri gen imvu online?
Buna! Am sims 3, sims 3 seasons si sims 3 island paradise si am 3 întrebări: 1) cand ma joc, la vreo 30 de minute mi se Inchide laptopul.Si daca deschid iar jocul mi se Inchide in 10 minute.Ce ...? (mai mult)
am gta samp si cand dau pe imaginea aia cu gagica imi daschide toate site-urile mele favorite cand dau sa intru pe un sait imi daschide gta san andreas normal (ajutati-ma dau funda)
Salut ma puteti ajuca cu un icon VIP 16x12 pentru metin, dau funda?
Exista un emulator pentru 3ds? Daca da puneti linkul jos! DAU FUNDA;)
Dati-mi si mie un cs care sa mearga codurile aim sau wall
Vreau sa ma apuc iar de un metin.Stiti vreun metin cu lvl maxim 250 care NU are switch bot daca apesi pe f6? Vreau unul sa fie gen metin2europe.Dar metin2europe s- a sters.Imi puteti spune metine...? (mai mult)
Cati bani reali inseamna atat in marketgory 2.62 ron si 0.08 incomes si cati bani as putea scoate?
Cine joaca cu mine shadow gun dead zone? ma plict sa joc cu americani, fie ca poate suna ciudat....Add me :xXSnyderXx
Imi puteti da, daca exista, animeuri cu parkour :3 FundaAAA!
A auzit cineva de serverul metin2 impact? e un server pvm deschis de cateva luni cu ratele 500 xp 250 yang 250 obiecte.Are harta cu metine de 90 si cu boss'i. Poti face beta pe server fara sa...? (mai mult)
Pentru cei care joaca LOL. Ce campion sa aleg katarina karthus twitch sau sugeratu-mi voi un campion pana in 3150.
Imi face si mie cineva un cont la minecraft va rog frumos sau cine are sa imi dea un cont acept amandoua variantele dau funda :D
Am facut o mapa in Minecraft 1.7.2 cu mult redstone Si pe la inceputul mapei a inceput sa imi dea mult lag. Am incercat sa imi pun Optifine dar tot acelasi lucru. Am folosit prin toata mapa redstone...? (mai mult)
Cum activez cfg-ul la cs 1.6? am incercat cu exec in consola dar nu merge. Ajutati-ma!
Pot sa joc euro truck simulator 2 pe : Laptop Dell Inspiron 3537 cu procesor Intel® CoreTM i5-4200U 1.60GHz, Haswell, 8GB, 1TB, AMD Radeon HD 8670M 2GB, Ubuntu 12.04
Buna TPU. Vreau si eu un program tv sa fie descarcabil nu online intr- o tableta cu android 4.2 si sa contina programe romanesti in special digi sport, dolce sport, si sa fie deschise cu orice altceva...? (mai mult)
Pentru cei care joaca dragon city pe facebook cum se face Nirobi DRAGON si Draconos DRAGON? Funda! Multumesc.
Hei! Vreau si eu niste lumi virtuale, dar nu Kaneva, Secon Life su Utherverse, le am pe alea. Sa fie 3D. Si mi-ar fi de ajutor si un link de unde pot descarca! Dau funda!;)
Salutare all, de ceva timp am instalat Nfs World, am jucat 2- 3 zile fara plobleme, dupa ce am vrut sa intru in client sa ma joc nu imi apare sa apas (Start) va rog frumos cine imi poate spune ce trebuie...? (mai mult)
Salut TPU Ajutați-ma cu problema asta https://www.youtube.com/watch?v=FZ7fbig7Afg&feature=youtu.be Ce are? Că îmi place mult jocul pe care vreau să îl instalează în video Ms anticipat
Jucatori ourWorld pe aici? Eu sunt qForever la nivelul 61... Vreti sa fim prieteni? Eu, o perioada m- am lasat de joc, iar acum ...Nu mai am niciun prieten. Caut jucatori de treaba, ne- cersetori...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!