Pe Castle Clash unde imi arata ce nivel sunt? Dau Funda primului raspuns sau celui mai bun!
Hei, am o mica problema.Am 4 gb ram si windows 8.1 x64 si pot utiliza doar 3.37 gb.Cum pot face sa-i utilizez pe toti?
Mi-am instalat Team Fortress 2 si cand dau la servere ( find servers) nu este nici un server si scrie " Steam Beta must be running to make use of Find Servers " Ce SA FAc?! FUNDAAA
Nu merge fifa 2007?
stie cineva data cand o sa se lanseze sims 4? adica stiu ca anul asta... dar o data mai exacta ceva gen luna?
Salut.Am instalat Gta 4, nu versiunea original, cea Razor 1911. Dar imi merge sacadat, am dat toate setarile pe low.Niko merge bine.Dar masinile tot merg sacadat.Am urmatoare configuratie:Procesor...? (mai mult)
De unde pot lua Minecraft full version? Am descărcat eu ceva dar îmi dă "Play Demo", dați-mi de unde îl pot lua Engleză/Română și să mă înregistrez.
Sall am o problema cu cs nu mi se salveaza pozele facute de admini Am auzit ca se salveaza intr-un folder ascuns in user Dau funda
Sal.Asdori sa fac si eu un servar de metin2 cu site cu tot ce trebuie care ma ajuta sa-l fac ii dau 5 euro Vodafone id mess:ionut_simplu_98
am incercat sa-mi fac cont pe. metin2explosion dar n-am reusit imi dati va rog un cont in privat?
Sal TPU, aș vrea și eu un metin2pvp classic adica pana in beta saau pose dau funda cine da cel mai fain metin2pvp classic astept raspunsuri.As dori cat de repede puteti sa dati raspunsurile....? (mai mult)
Am niste euro pe telefon si vreau sa cumpar un joc, dar trebuie sa platesc pe paysafe. Stie cineva cum pot sa-i transfer de pe telefon pe paysafe? Merci.
Spuneti va rog simulatoare interesante, bune in jurul la 1.5 GB, pentru un pc cu win 7 1.6 ghz. FUNNNNNNNNNNNNDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
mie imi da eroare la steam ca are Virus la el stie cineva cum sa nu-mi mai arate fara sa-l dezactivez?
Vreau sa-mi ziceti pas cu pas de unde iau si cum le bag transferurile din 2014 in fifa 09. Dau funda
Spuneti-mi niste jocuri online foarte tari pe care le pot juca cu prietenii (va rog sa nu spuneti league of legends sau metin2) cel mai bun raspuns are o funda;)
Vreau si eu jocuri gen : Rise of Nations Age of Mythology : The Titans Sa arata cerinte mici si sa fie frumoase.
Vreau sa stiu daca pot sa rulez urmatoarele jocuri: Watch dogs, call of duty advanced warfare, nfs rivals, battlefield hardline, the crew, wolfenstein the new order etc pe sistemul urmator: ...? (mai mult)
M- am apucat de Metin2 new battle si mi- am facut un saman pe langa war- ul de 78 si a inceput destu lde mult sa imi placa sa joc cu el, intrebare mea este: Imi puteti da niste sfaturi cam...? (mai mult)
Neata guys. Cum pot sa sterg istoricul din pc? Adica nu de pe opera sau firefox... vreau din calculator si nu stiu cum. Help :o3 + funda pentru. cel mai bun raspuns;)
am descarcat postal 2 si imi da critical error Failed to enter Entry: Can't find file for package 'STV-3' History: UGameEngine::Init
Salut am un server de minecraft si vreau sa ii schimb dns-ul ex:nume.ro, si nu stiu firme unde as putea face asta,
Salut, nu stiu cum sa va zic, eu mai demult (aprox acum 2 ani) ma jucam numa jocuri misto cu grafica mare cu poveste interesanta jocuri frumoase captivante (ex lol, minecraft, darksider, cod, ) si spuneam...? (mai mult)
Imi poate da cineva un cfg de low settings pentru team fortress 2 ( nu intrebati wood pc) Multumesc anticipat!
Http://hackfbaccountlive.com/generate.php Cum intru pe contul care il sparg?
mi- am instalat recent programul BlueStacks, cu gandu de ami instala throne rush pe android, ca sa mai fac rost de niste gems- uri, stiti jocul acela throne rush de pe facebook, un joc cat de...? (mai mult)
am si eu o mare problema; de cateva zile imi apar reclame in dreapta ecranului(sus; jos)si nu stiu ce sa fac http://prntscr.com/45or37 sper sa ma ajutati cat mai repede ca imi apare pe fiecare...? (mai mult)
Vara asta nu am ce face asa ca m- am apucat sa citesc cartii de pe Wattpad. Imi puteti recomanda niste cartii care au fost terminate si sa: fie cu trupa One Direction, sa fie o fata care sa fie...? (mai mult)
Cum as putea face iteme modate prin cpanel?
imi puteti spune si mie niste servere de metin private. non hamachi.dau funda. si dati-mi si site-ul.si hack pentru metin2 ro. si hack pentru privat mersi
mi- am cumparat room pe imvu si mi- am aranjat tot pe acolo la shop, dupa care le- am cumparat si acum as vrea sa imi fac roomul public, dar nu stiu cum:)):d dau fundita:D(fi- ti va rog expliciti...? (mai mult)
Joaca cineva Counter Strike Global Offensive? Caut membri pentru clan...Sa aveti maxim nova 2 si minim nova 1, sa nu fiti ofticosi, si sa nu va dati mare;)
vrea sa stiu cum salvez un video care l-am editat pe Sony Vegas 9 ca tot incerc dar gasesc numai cum salvez poze
Salut, am descarcat un metin pvp acum putin timp si de fiecare data... dupa 20- 30 minute prin mapa imi da eroarea cu Runtime Visual C + + ...tin sa mentionez ca am update- urile la zi, driverele la ...? (mai mult)
Hey cine ar vrea jocuri de xbox 360 La 30 lei sau 35 lei sunt din iasi Trimit in toata tara.pretul este usor negociabil.pentru mai mult detalii sunati
Cine are un cont premium minecraft, functionabil dau funda si ce vreti voi daca imi dati unul!
Joc samp pe Romania super stunt si vreau sa aflu id la niste holduri misto Fumuri etc dau funda:*
Hei, ati putea sa imi spuneti ceva jocuri strict cu masini pentru un pc mai slabut? (in afara de seria nfs pana la carbon, srs, ) *1 GB ram *procesor de 2.7 *placa video de 256 mb - Nvidia...? (mai mult)
Cine stie cum sa instalez Windous XP Professional dar explicit (si un site sa descarc) dau funda :P
Salut, ma poate ajuta cineva cu niste conturi metin 2 fun nu conteaza lvl nici iteme!!! Multumesc cele care merg primwsc funda
Deunde pot sa descarc si eu un silent aim sau wall
Cum se activeaza transparenta aero pe windows 8.1 Funda*
..O rugaminte pentru toti cei care stiu jocul:Club penguin..Am cautat un generator dar nimic..Care imi poate face sau imi poate da un cod(pe mess..las id mai jos)dau funda + vot:D Multumesc...? (mai mult)
Va rog frumos un CheckTeleporter de Sa-mp in care sa apas in buton si sa ma duca la checkpoint. Va rog frumos. CAT MAI REPEDE DAU FUNDA!
Sall tpu.....am farming simulator 2013, imi merge jocul, pot sa intru in el da cand dau START se incarca un pic si dupa imi da eroare GIANTS ENGINE ERROR...:((((.va rog ajutati- ma sa rezolv, dau funda. ...? (mai mult)
Buna TPU. O intrebare urgenta. De fiecare data cand deschid anumite fisiere. Ex metin2. Fisiere cu muzica trebuie sa aleg cu ce program sa le deschid. Dar eu nu stiu :| Ma puteti ajuta sa gasesc...? (mai mult)
Poate cineva sa imi dea mod-ul Nodus pentru 1.7.2 dar sa mearga si Kill Aura?
Care are transferuri 2014 la fifa 08, dau funda, PS : Am scos vreo 3 si cand termini al 2-lea campionat te scoate din joc, DAU FUNDA + VOT :D
Stie cineva cum se numea acel joc online cu impuscaturi si Regina Elisabeta sau cine era ea? :)) stiu ca era intr- o caleasca impreuna cu un barbat si cineva a vrut s- o impuste si dupa i- a cazut corona....? (mai mult)
Care aveti un server de samp?, in special mod godfather.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?