Cum pot juca Age of Empires II la multiplayer?
Cum castig credite pe askinger?
Funda si Vot la cel mai rapid si bun raspuns! Salut, imi puteti spune si mie niste Metine cu lv max 250/255 cu evolutii multe PVP-PVM, eventuri zilnice...si cu siwitch in client...
Salutare TPU daca aveti appnana add t4514123 si amandoi primim 2500 nanas
Dati-mi un server de minecraft cu cu inbridges fara cont premium
Doresc si eu o descriere de metine2 privat in PhotoShop psd pentru forum gen http://i.imgur.com/Wyg0vUI.png sau in genul la asta! Multumesc
Caut prieteni români pe (tanki online) eventual fete dar nu conteaza si băieti. pe mine ma cheama (EMO39)! dau funda :D :3
Sall, TPU! Caut clan CS 1.6 seris, fondat de cel putin o luna, cu minim un mix / saptamana! Funda celui ce ma recruteaza!
Am nevoie de niste jocuri offline (la care nu trebuie sa ai conexiune la internet). Puteti da mai multe ca sa am de unde alege :D. FUNDAA!
Care ma ajuta cu animale pe barn buddy? pe facebook
Cine stie un site care sa scrie cu sus-ul in jos...?
Ce iteme imi recomandati sa iau de inceput la annie cand Funda
vreau si eu un joc cu anime, gen pou sau my talking tom. Daca exista ziceti-mi. Multmesc.
ziceti- mi si mie cam cati GB RAM si GHz ar trebui sa am ca sa nu se intepe calculatorul si sa fie bun pentru jocuri a meu are 1, 81 GHz si 441 Gb RAM, credeti ca ar conta vechimea calculatorului...? (mai mult)
Cine stie un mod de semnalizare pentru SA:MP? Am nevoie urgent. Modul vreau sa il foloseasca toti playerii, mai precis un addon de semnalizare. Sa mearga la toti playerii, nu doar mie. Funda+Vot!
Salut TPU Am si eu un laptop si am vrut sa ii reinstalez windows- ul dar nu pot sa ii dau formatare la partiti adica nu imi apare "scris- ul" ala de formatare imi puteti spune daca pot sa I'll formatez...? (mai mult)
Aceasta intrebare este adresata celor care joaca Minecraft:Cum pot sa iau capul unui skin pe multiplayer? Am cautat pe net dar nu am gasit! Multumesc! :)
Sall TPU, unde pica cartea blestemelor cu + [Metin2]
De ce in jocurile papas louie hack gustomerii nu-ti dau perfect daca heckul zice ca o sa le placa?
Stie cineva site-uri care... iti arata cum sa scrii invers sau pe dos? DAU FUNDA!
As dori sa-mi achizitionez Grand The Auto 5 (GTA 5 ) pe PC din altex. As dori sa-mi spuneti daca merge jucat dupa cel achizitionez sau nu.Am inteles ca data lansari va fi in 20.11. 2014.
Stiti metine pvp cu bonusuri 6/7? In afara de hammer si metin2 pvp gm mode. Dau funda la cel mai bun si mai rapid raspuns!
Atunci cand imi pun pe san andreas moduri (masini) undeva la 8- 10(masini) imi dispare o parte din mapping (ea exista dar nu o mai vad. ). De ce. Modurile le pun cu ggmm Imi puteti recomanda un ...? (mai mult)
Metin2. Caut un switchbot pentru serverul sonymt2. mi-au zis mai multi ca folosesc, insa nu m`a ajutat nimeni sa fac rost de unul. Am dat numai de virusi. Multumesc anticipat.
Pentru cei care joaca Dungeon Blits am o intrebare : Cum putem face rost de cal?
Cand dau sa instalez skype-ul imi apare o eroare cam asa Failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation (KERNEl32.dll). Ce e de facut?
Cine stie niste jocuri pentru PC in care sa trebuiasca sa te pui in pielea personajului? Adica sa poti alege ce sa raspunda caracterul sau cum sa actioneze. Cam ca in The walking dead, dead state...? (mai mult)
Hei, nu stiu de ce, dar nu imi apar emoticoanele la Facebook, adica cand dau check-in altii pun emoticoane gen alea de pe Wapp, dar mie nu imi apar. Cine ma lamureste si pe mine? Multumesc anticipat
ma puteti ajuta si pe mine cu niste jocuri. Caut niste jocuri gen apocalyps. Gen Dead Island Riptide sau The Last of Us. Multumes anticipat.
Va salut si va respect.Cine stie niste jocuri survival gen minecraft in care sa construiesti sa vanezi si din astea... Dau funda! 1
Salut.As vrea sa stiu daca cs 1.6 are virusi.Descarc cs dupa resurse cs.Are virusi sau nu?
Se icepe cu litera p si se termina cu ula si se pune in gura este pastila vreau un joc de genul acesta care poate sa ma ajute va rog mult? (mai mult)
Am o problema la pc, de fiecare daca cand incerc sa intru intr- un program, imi apare o fereastra si imi cere sa aleg, dintre alte programe, un alt program cu care sa- l deschid pe acela care...? (mai mult)
As dori sa- mi spuneti si mie un sv ca si MT2Hammer sa fie pvp lv max inceput itm tot la magazin dar sa aiba itm ca si hammer sau mai misto sau daca nu sa se evolueze macar sa aiba bonusuri...? (mai mult)
Unde este a patra cheie Ramadan, de la stardoll?
Am gasit un joc fotbal cu faze de la mondialul din 2010 pentru telefon, cum arata la televizor pe la digisport fazele 3d world cup 2014. Si nu stiu unde pot sa gasesc un joc cu world cup 2014 ...? (mai mult)
Va salut si Va rescpect! Am 2 propuneri 1.Cine stie niste jocuri survival ( fara minecraft ) 2. Daca existaun joc cu indienii apasi gen open world....as fi super incantat
Cei care joaca lol [league of legends] si stie despre ce zic sa imi raspunda cu un raspuns simplu.Sa imi dea si mie codul la Alistar si Garen, cand dadeam pe Alistar imi dadea alt undeva, astept...? (mai mult)
Salut, am o problema pe minecraft, mi-am pierdut casa dar am coordonatele de unde se afla dar nu stiu unde sa ma uit adica la z la y la x unde sa ma uit ca sa vad unde sunt coordonatele?
Cum fac youtuberii să apară pe ecran într-un colț atunci când joacă jocuri și mai mult de atât să și filmeze totul. Știu că e cu camera web dar mai multe detalii?
Salutare prieteni! Va rog ziceti-mi si mie un metin2 pvp clasic in care sa gasesti la shop tot. Evolutiile sa fie : batalie-triton-beta. Dau funda la cel mai bun raspuns.
De unde fac rost de imaginea unui windows care sa mearga la VM Player?
Sall fratilor ma puteti ajuta si pe mine sa populez un server de samp!? Cautam lideri incepand cu level 2 si helperi activi si cu experienta de la level 4 este un server nou deschis care vrea sa fie cat...? (mai mult)
Cate misiuni sunt in jocul Halo1?
Este la mine in oras in mall, un joc interesant. Trebuie sa nimeresti cifra 7 de 7 ori. Daca ai nimerit de 5 ori, iti primesti inapoi fisa, daca ai nimerit de 6 ori, ai dreptul la un premiu de locul...? (mai mult)
Buna TPU ce jocuri multiplayer stiti?
Cum imi dau seama daca un mod la GTA SA merge si in MP. Am instalat cateva da imi dadea crash, le-am sters si acuma merge jocu. Dau funda cine stie.
V-as ruga sa-mi spuneti si mie, cam cati bani se castiga din youtube?
Sal TPU am si eu o intrebare:Ca sa joci State of Decay ai nevoie de controller?
SAll TPU! Cum setez comenzile daca mi-am facut un server de samp?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?