De unde iau minecraft 1.5.2? fara cont premium
Joc NFS 2 Underground. M- am plictisit de masinile ce le are jocul si vreau sa bag unele noi. Am incercat sa le bag, dar textura masinii nu se potriveste cu masina pe care o inlocuiesc. De exemplu vreau...? (mai mult)
Sal all. am si eu o problema, se restarteaza singur si i-mi apare urmatoarul mesaj: http://prntscr.com/4573sq Ce pot face pentru a scapa de aceasta problema? Multumesc anticipat
DAU FUNDA! VREAU RASPUNS URGENT! De ce nu mi se mai deschide origin? Adica se deschide o fereastra depretunghica si tot se invarte cerculetul! Si nici nu ma lasa sa ma loghez sau altele. Si l- am dezinstalat...? (mai mult)
am si eu o intrebare! mi- as dori gta san andreas Bucuresti am intrat pe o gramada de site- uri da nu pot sa- l iau azi l- am instalat s- a deschis si sa incis dupa 5 secunde si l- am dezinstalat ...? (mai mult)
Am si eu o problema cu Fifa 14. O am de ceva timp instalata, am jucat, nu a avut nici o problema si azi dintr-o data nu-mi mai merge. Cand intru in ea se face ecranul negru si ma scoate. Ce are?
Am fraps full, si cand filmez se aude foarte incet si de la microfon nu e pentru ca pe conferinte sau cand vorbesc cu cineva se aude destul de tare. Pot sa ajustez volumul microfonului din fraps? pentru...? (mai mult)
Cum sa trec nivelul la Dragon City cu golduri un prieten de al meu a incercat si i-a iesit ajutati-ma dau fundite. Va rog!
Cum sa foc cond pe RockStar Social Game ca sa joc GTA 4 online
Ce jocuri asemanatoare cu Battle Engine Aquila stiti? Mentionez ca am un pc mai vechi.
Mai demult jucam metin2 dar nu mai stiu cum se numea acel sv..Tot ce stiu sunt cativa membri din staff [GM]HimenuL [M.R]BeBe [OWN]angelix Va rog ajutati-ma dau FUNDA!
Buna, deci am GTA 4, si nu am reusit sa imi fac cont pe GAME WINDOS LIVE, sau cv de genu, si am facut cont offline, problema este ca nu stiu unde sunt salvarile de la gta 4, am incercat in documenst-...? (mai mult)
puteti sa ma ajutati cu un link de la un server samp de stunt gata facut versiunea 0.3z daca nu sa ma ajutati prin skype sau mess ceva! Urgent! Plz dau fundita :)
Cum pun proximitiminele alea pe tancuri la igi project mission 2? Fundaa :D
voi aveti sa-mi dati un link de server stunt gata facut sau daca nu sa ma ajutati sa fac unu prin skype sau mess orice va rog! URGENT! fundita :D
Cine stie ceva despre Naxxramas pe Hearthstone? As vrea si eu informatii privind:cum il accesez, ce trebuie sa fac pentrua a colecta cartile si in mare ce este.Dau funda!
Dc atunci cand intru in Gta San Andreas imi schimba setarile (tastele pe care te misti, camera, si cand intru in masina vad doar inapoi adica nu pot sa vad drumu din fata ) si nu am ce face cine...? (mai mult)
Ziceti-mi si mi-e un metin bun PVM! Dau funda :X)))
Mi-am luat Metin 3D si am facut contul si cand il scriu Imi spune "Contul este blocat". De ce?
Care este modul pentru arme argintii pentru GTA San Andreas?
Problema sandboxie: Cand bag samp in sandboxie intru in el nu ma baga in samp ma baga in gta normal, stiti de ce?
Cum pot sa scap de campionatul mondial de fotbal din free penguin?
TPU :) Imi poate spune si mie cineva cum pot sa fac ca, cainii mei din sims 3 sa aiba pui? Am doi pudeli (o fata si un baiat, amandoi adulti) si nu.mi apare " try for baby"...am mai citit despre...? (mai mult)
Cum fac cristale pe tanki online? :D
Ce telefon sa-mi aleg pentru mine, am 14 ani pret maxim 450 lei! Stiu ca nu am postat unde trebuie, dar va rog ajutati-ma!
Ce ar trebui sa ii pun PC-ului meu(piese) ca sa pot juca jocuri mai performante cum ar fi Far Cry3, GTA 4? Funda!;)
De ceva timp am inceput sa ma joc Counter- Strike Global Offensive.Am castigat cateva skinuri de arme si o cutie.Intrebarea mea este: ca sa deschid cutia trebuie neaparat sa cumpar cheie sau...? (mai mult)
Buna TPU intrebarea mea este : Incarcatorul de laptop s- a stricat atunci cand este bagat in priza beculetul este aprins iar cand il bag in tableta nu incarca ce sa fac, ce poate avea iar laptopul ...? (mai mult)
Salut, TPU! Spuneti- mi un joc frumos pentru un laptop Acer Aspire E1- 571G dar in afara de: - Metin2 - Counter- Strike - Fifa - Far Cry 3 - Mass Efect - Call of Duty - NFS - Splinter Cell - GTA ...? (mai mult)
Sall! Am descarcat si instalat jocul red orchestra 2 heroes of stalingrad si zice ca mere cu steam dar eu nu am steam nu se poate sa mearga fara steam punand un.dll pe acolo?
Hei TPU... Ma puteti ajuta si pe mine cu un Serial Key pentru Battlefield Bad Company 2 ca sa joc Multiplayer? Dau funda mare
Imi puteti spune ce inseamna X Y Z in minecraft?
Yo, am si eu o intrebare pentru gameri : Ati jucat vreodata un MMORPG in care sa faci level numai din mobi? Adica fara misiuni de **** cu Main si Subb missions sau alte chestii, doar sa omorati mobi...? (mai mult)
Mi- am Descarcat jocul acela „Insane" Versiunea Demo și nu am decat 2 masini si 2 curse... Stiu ca in versiunea normala sunt mult mai multe. Imi dati si mie partile lipsa sau un link de unde...? (mai mult)
Cine doreste sa ma ajute? Salut prieteni m- am decis sa deschid un server de metin dar cum nu exista fonduri pentru host m- am gandit sa apelez la voi. Asa ca cine doreste sa ajute serverul va fi rasplatit...? (mai mult)
Ce inseamna de exemplu fifa08.ISO? Ce este ISO?
Am o intrebare despre Minecraft sunt nou in acest joc si a-ti putea sa-mi recomandati niste servere romanesti de tip Roleplay? Adica sa fie serverul mai RP.
Heei stiee cinevaa cum se numeste aplicatia aia pee facebook cu care poti afla cu cine ai vorbit cel mai mult? (adica cu cine si numarul mesajelor) Multumesc anticipat.
Http://www.cel.ro/wish/&wid=20892 Recomandati-mi o placa de baza.Dau funda
Dupa ce mi-am bagat windowsul, nu puteam lua tore. ntul ca sa downloadez jocuri? De ce nu ma lasa sa descarc tore. ntul?
Dau cont grepolis lume Psi de 45k puncte zona plina de aliati si la ceva distanta este loc de actiuni si de orase mari de luat... PS: cel mai mare jucator are 200k puncte deci sunt undeva in top 300 cine...? (mai mult)
Am o problema. La team fortress 2 imi arata aceasta eroare cand vreau sa intru pe un server An issue with your computer is blocking the VAC system. Cum as putea sa rezolv?
Am moderator pe un forum. Cum creez un chestionar de genul: http://i.imgur.com/DTTcOEl.png. care imi da cel mai bun raspuns primeste FUNDA!
Am o intrebare : ce sa aleg dintre GTA 4 si Skate 3?
mi-am instalat minecraft 1.7.2 dar cand intru in el imi apare scrisul (MINECRAFT) pe mijloc, iar apoi imi iese din joc de ce dau funda promit
Daca am gresit categoria imi pare rau dar sunt grabita. Am primit pe Facebook un mesaj de la un prieten cu un video unde prima poza era fotografia mea de profil de Facebook. am dat click pe video...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie va rog un nume de Counter Strike 1.6.
Stiti jocuri cu masini pe care le conduci prin miscarea telefonului sau a tabletei? Dau funda!
A aparut gta 5 pe pc?
Asta e o intrebare pentru cei care joaca sau au terminat jocul Papers Please.Agentii Ezic sunt rai sau buni.Adica daca- i ajuti patesti ceva? Unii oameni zic ca la final te omoara altii zic ca ajunti erou.Care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!