stie cineva cum pot lua femeile in masina in gta 5 xbox 360? Dar sa merg la sala?
Salut, as vrea daca se poate sa imi spuneti si mie 2-3 servere de minecraft deschise recent. P.S: Vreau sa nu fie deschise de mai mult de 3 saptamani
Am un Nokia x si cand intru pe un joc mai maricel de exemplu( Temple run2 sau 1, asphalt 8, need for speed ) din astea stau pe joc 5-10 secunde si apoi ma da afara de ce?
Cum pot sa fac celebrari la goluri pe fifa 12(pe pc)?
Cine are un cont de minecraft premium si nu ii mai trebuie trimitetim-il in privat :D
In gta san andreas cum deblochez cladirea aia de langa garajul din San Fiero? ca am trecut toate misiunile si tot blocata ii.
Pot sa opresc autosave pe fifa 12, daca da cum?
Imi dati si mie conturi pro pentru fete pe transformice? dau funda!
De ce programe am nevoie pentru a merge bine San Andreas?
Salut sunt abonat Rcs&Rds si vreau sa schimb ip-ul, sa-l fac static si ma intrebam daca as avea probleme cu acest lucru (nu sunt sigur ca este permis)
Salut, recent am facut un server de minecraft 1.7.2 cu Bukkit, am pus la online mode false etc. (cu hamachi) dar cand un prieten vrea sa intre nu ii merge. este conectat la reteaua mea de hamachi i- am...? (mai mult)
Buna! Stiti niste conturi de member Club Penguin? Va rog, este un joc frumos! Eiii, mult noroc cei care jucati! Raspunsului corect dau funda + vot.
TPU de ce imi da eroarea asta la subway surfers pe pc msvcr nu 100. dll, adica nu merge sa joc va rog frumos daca stiti sa imi ziceti FUNDA SI VOT
Spuneti-mi si mie cateva jocuri ( in special horror). Cerinte :1.80 GHz, 960 MB ram, T-Systems PC Int. GmbH AMD Athlon(tm) 64 procesor 2800+
Sall,imi spuneti va rog care windows este bun, XP sau 7?
Vand Dolari in joc pe samp B-zone Rpg1. Ii vand pe euro pe Orange. Detalii la Cristina.Haures@yahoo.com
Am o problema la 8 ball pool. cand intru sa joc ori pe miniclip ori pe facebook imi da o eroare asa Oops! We ve had trouble connecting to your account. If you continue to experience the...? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare unde pot gasi oameni care joaca Euro Truck Simulator 2 Multiplayer. Site orice.
stiu ca am mai pus intrebari despre configuratii de Pc dar am nevoie de inca niste raspunsuri/sfaturi.As dori o configuratie pe care sa pot juca Fifa 14, Fifa World, poate chiar si Gta 4 ...? (mai mult)
Exista un trade hack pentru metin2 private sau metin2 ro 100% functionabil? :D
Stie cineva un program de randat videouri? Dar in afara de Sony vegas.
As dori o opinie asupra canalului meu de gaming de pe youtube. Va rog sa imi spuneti ce credeti! https://www.youtube.com/user/steroidedi
Salut, se apropie ziua de nastere a unui prieten si as vrea sa ii cumpar niste jocuri. Are un Xbox 360 si are doar GTA V si parintii lui nu ii cumpara pentru ca mi- a spus ca planuiesc sa mearga intr-...? (mai mult)
Cand deschid minecarft 1.7.2 si restul versiuniol de la 1.7.2 in sus dau la multiplayer si mi- se incarca liniutile alea incontinuare si nu apare nimic se incarca incontinu. ...? (mai mult)
Un generator de like-uri bun? *nu's nebună după like-uri, doar vreau sa caştig un pariu* :))) don't judge me. :)) Mulţumesc.
Salut, cine stie un hack pentru Metin2 World. Sa fie functionabil. De preferinta un fishbot, dar e bun si un multihack. Dau funda, cu conditia sa functioneze!
La Temple Run 2 pot să dezupgradez "Power Meter"? Că l-am upgradat la maxim și merge prea repede.
Mi- am cumparat recent un laptop Lenovo - model 80g0 G50- 30 si nu am dvd writer la el pentru a instala driveru placii video (Intel). am incercat pana acum "n" drivere dupa net si toate imi dau aceeasi...? (mai mult)
Cum sa rezolv si eu eroarea bug splat la lol? mi- a mers foarte bine lol- ul aproape jumatate de an si acum cand incepe jocul ma scoate si imi da acea eroroare si daca ma incerc sa ma reconectez ma scoate...? (mai mult)
Help;"(! Spuneti-mi cum sa fac sa nu imi mai deie Physical Memory Dump, eroarea aia albastra, Blue Screen.Scuzati categoria. CIne ma ajuta, ii dau funda.Va rog eu din inima.Multumesc! Funda! Funda!
Salut vrea cineva sa ma ajute sa string 2 euro pentru a hosta un servar de cs dau admin celor ce se inregistreaza pe
Buna seara TPU, ma poate ajuta cineva cu bandicam- ul? din video de cateva minute pe redare imi da doar cateva secunde! HELP! folosesc programul de 8 luni, zilnic inregistrez cate 40/50 videouri de 10...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau sa stiu si eu cum se face un server de Minecraft Pocket Edition. Cel Mai bun raspuns primeste FUNDA :D!
Cand apare fifa 2014 world cup sa il iau pe pc?
Cum pot rezolva problema cu F1 F2 F3 F4? Adica de exemplu cand sunt intr- un joc in loc sa imi faca magia de pe tasta F1 face exact ce face tasta in afara jocului. Va rog frumos ajutati- ma dau funda...? (mai mult)
Hello! Stiti cumva conturi la Dino Storm cu T-Rex? :] Un cont care nu mai trebuie cu dinozauri de lvl mare si culori rare. Dau funda raspunsului corect!;)
Stiti vreun service bun in Bacau unde se poate inlocui invertorul unui laptop, de preferat prin apropierea Letea Veche?
La Steam dupa ce ai cumparat un joc si de exemplu daca imi reinstalez windows-ul si fac iarăși Steam pot sa descarc jocul ala inapoi gratis sau trebuie sa-l cumpar inapoi pe bani
Am de facut o pagina web despre Romania si nu stiu ce sa fac. Cine are cea mai accesibila idee primeste funda!
am primit un cupon Radeon Bronze Reward in urma unei comenzi dar nu stiu cum sa il folosesc. Ma poate ajuta cineva?
Buna TPU! Pentru cei care joaca animal jam, stiti niste conturi de membri va rog mult dar sa mearga 100%! As vrea sa aiba Arctic Wolf imi place mult! :) Multumesc!
De curand am primit un server de cs sa am grija de el. Dar am o problema am auto-bind sa ma bage pe sv de... Imi puteti spune cum sa scap de auto-bind?
Vreau si eu un server de metin2 pvp gat facut fara noobi.
Cine imi poate crea un hack( aimbot macar) pentru un joc FPS online? jocul se numeste S.K.I.L.L. special force 2. funda!
Ce jocuri mai exista cu zombi? Plante vs zombi, Zombi vs mingi,... Si mai ce?
Am si eu o problema la mincraft.Am instalat mincraft forge 1.7.10, am setat profil forge tot bine si frumos dar cand ii dau play se deschide si ramane negru vreo 2- 3 s dupa iar ma da la launcher.Stie...? (mai mult)
Stie cineva daca merge sa poti intra pe acelasi cont dar pe doua caractere deodata in shaiya us? si daca se poate, va rog frumos imi puteti explica cum sa fac?
Se merita sa instalez windows windows 7 sau xp la configuratia asta? Processor: Intel dual core 2.3 Ram: 3 gb Placa video: 1.292 gb integrata, directx 11 Windows 7 am mai avut dar la counter- strike...? (mai mult)
Cum sa modific in fifa 13 controalele ca sa pot face scheme? le mele sunt: d=pase, space=sut, s=centrare, lshift=sprint
Sal TPU, imi spuneti niste jocuri cu masini in care pot paria propria masina la curse.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului