am o intrebare despre Farming Simulator 2009 gold,nu stiu de unde incarc samanatoarea, ma poate ajuta cineva?
Salut dau cont pe origin cu Battlefield 3 stiu ca a fost gratis dar acum nu mai e si decat sa dea cineva 20 euro eu il dau pe un key cu joc de steam si mai dau niste keys de steam la urmatorale jocuri ...? (mai mult)
vreau sa fac un server de minecraft 1.7.2 si caut un partener sa ma ajute sal fac pentru ca niciodata nam reusit, nu mai eu puteam sa intru. In plus il voi face admin pe server, si daca vrea...? (mai mult)
Imi puteti recomanda o placa video accesibila si buna? As vrea sa mearga FIFA 14 bine fara lag. P.S Piesele de la calculatorul meu sunt tip SATTA. Multumesc :)
Sall TPU, Am depus intr- un cont de steam de la un automat qiwi 4 lei adica aproape 1 euro si in loc de euro am primit in cont rub adica bani rusesti cum pot sa schimb moneda in euro? Ca eu vreau s- ...? (mai mult)
Daca pun la instalat un joc pe steam si nu merge jocul steam=ul imi zice de la inceput ca nu imi merge jocul?
Salutare TPU, am o problema cu computerul meu mai vechi...cu specificatiile urmatoare: - Procesor:Amd Sempron 2400+ - Placa Video:ATI Radeon HD 3450 (512 MB) - Memorie Ram:1 GB si ruleaza pe...? (mai mult)
Vreau super mult un conmt de pe minecraft.net..Imi trebuie la Tehnic Launcher..Va rog super frumos, voi da funda si va dau un skin la schimb care ii helper pe un server multiplayer va rog
O intrebare, cand intru in cs si incep sa joc nu mai pot iesi, ca sa ies trebuie sa inchid jocul. Inainte ieseam apasand tasta windows- ului dar acum nu mai merge. Care e problema, sau ce...? (mai mult)
care ma poate ajuta cu niste jocuri pentru pc? ceva gen far cry. funda
Am Windows 7 pe PC si cand vreau sa ma joc Counter-Strike 1.6 nu imi apare tot scrisul din partea stanga. Poza: Http://imgur.com/ubkN1hg Multumesc anticipat!
Ce inseamna PGL - Professionist Gamers League? La SA-MP!
Sal cine imi poate da niste jocuri gen: Chrono Blade? Care este cel mai fain joc prmste FUNDA!
Daca cineva ma poate ajuta un server de minecraft sa fie romanesc destul de populat min 30 player online. Cel mai bun server funda
Mi-am descarcat FIFA 14 de curand dar imi da o eroare "xinput1_3". Ce sa fac? FUNDA! :D
Am o problema cu Fifa 07. Inainte sa inceapa meciul imi da eroare. :( Ce sa fac? Cpu: Pentium(R) Dual- Core CPU T4300 @ 2. 10GHz x 2 (2. 10Ghz) Ram: 3.0 GB Gpu: Mobile Intel(R) 4 Series...? (mai mult)
Joc Metro 2033, si la misiunea Outpost,nu am de alea pentru masca,mor imediat,la misiunea trecuta unde am salvat copilul, nu era shop pentru asa ceva. Ce pot face?
am si eu o intrebare. Am un Laptop HP Pavilion G6- 2010 eq Intel Core i5 Ivy Bridge 2.5 ghz HDD:750 gb /6gb ram ddr3 1333 Intel Graphics 4000 & Radeon HD 7670M 1gb problema e ca ...? (mai mult)
Ba stiti un program de filmat desktopul? Sa nu aiba virusi am un pc mai sensibil Cine imi da un raspun corect funda!
Vreoun joc tip minecrat?
am reusit sa fac gta 4 pe Windows 8 dar acum când ii dau start se incarca si apar niste imagini cu niste oameni si de acolo nu mai face nimic ce pot face dau funda VA ROG FRUMOS ajutatima
Dati-mi un ex:de jocuri de pe net sau niste site-uri.
Buna TPU. spuneti-mi si mie niste jocuri care nu trebuie sa am placa VIDEO maxim de 2 G in afara de metin2 si counter si fifa
Am o intrebare... se poate gasi un grup secret pe facebook? Daca da, cum? Ma puteti ajuta? DAU FUNDA! :*
Salut TPU Am o problema cu calculatorul, cand ma joc lol (league of legends) imi incepe jocul, stau unpic si uneori se restarteaza compul iar alteori imi iese din joc si imi apare un bugsplat. Ce...? (mai mult)
Cine are Hamachi si este dispus sa intre pe un server de minecraft? Va voi da builder si ma vei ajuta cu construitul. Peste maxim o luna voi deschide severul pe ip. Cand voi deschide serverul va ...? (mai mult)
Hei TPU http://imgur.com/vDl9hVH HELP
Cum instalez metin2 mod pl pentru Windows xp va rog frumos zicetim funta
Cine imi spune si mie un joc fain pe PC ceva gen NFS Underground 2?
Sall TPU, am loat un server gata facut de counter strike de pe net si nu stiu cum sa editez mesajele care apar cand esti in joc, adica alea "Server creat de Ghost" sau [Server]Nu folositi coduri. etc...? (mai mult)
stie cineva vesinuea free de la Daemon Tools?
Hei... ma puteti ajuta cu un METIN PVM? 600 playeri+
Salut TPU,am problema de PC, cand vreau sa intru de exemplu in SA:MP imi zice "has stopped working" dar aceasta problema este doar la fisierele.EXE.Dau funda la cel care imi zice rezolvarea!
Va salut. Ma puteti ajuta intr- o problema? Acum 3- 4 luni jucam ETS2 fara nici o problema.Am facut o pauza de vreo luna, dupa care mi- a venit iar cheful ala nebunesc sa joc.L- am descarcat dar am ceva...? (mai mult)
Hey TPU! miam luat gta 4 din magazin no lam inastalat cand asa terminat instalare am dat pe el.si imi apare serial si unlok code ma juta si pe mine cineva ce sa fac dau funda ajutor va rog
Credeti ca pe acest laptop ASUS X550LC-XX158D, Intel Core i5-4200U pana la 2. 6GHz, 15.6" HD, 4GB, 500GB, nVIDIA GeForce GT 720M 2GB DDR3 ar merge fifa 13?
Deci la nfs most wanted 2012 am deblocat bugatti veyron dar pot sa joc cu el decat single player nu si multiplayer.Va rog frumos sa- mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa pot juca multiplayer cu...? (mai mult)
Ajutaţi- mă şi pe mine.La avast îmi arăta că trebuie să actualizez google chrome[for all users] şi când dau îmi apare ecranul ăla de la run, ăla negru şi scria ceva cu windows task google...? (mai mult)
:X Spuneti-mi si mie niste metinuri in care cresti repede ( PvP, PVM... ) Fundita :*.
M- am reapucat recent de metin2.ro si o intrebare: pot plati euro/lei si sa primesc in schimb bani in metin(kapa- kapa)? Am vazut la un baiat lucrul acesta dar nu stiu cum a intrat sa faca tranzactia....? (mai mult)
Imi poate da va rog cineva un link cu driver-ul pentru placa video nVIDIA geforce 210 1gb ddr3 pentru windows 8 pro 64biti. Funda si multumesc anticipat.
Salutare tpuuuuuuuu, vreau sa va intreb daca ar vrea cineva sa facem un cont pe metin2ro luat de la 0. Vreau perosane serioase IDUL MEU:andreimafiotu92
Sallut TPU! Eu am sters toate jocurile programele tot din pc pentru ca am virusi am scanat l- am curatat si am observat ca desktopul imi tine ocupat 12 gb din hard si nu am nimic pe laptop decat antivirusul...? (mai mult)
vas rog mult de tot daca ma puteti ajuta, mi- am reinstalat windows- ul si mi- am bagat windows 8 64 bit si inainte am avut tot 8 dar pe 32 bit. Iar acum pe asta de 64 bit nu prea imi merge ...? (mai mult)
am si eu un laptop Presario CQ56 Notebook PC si are un sistem destul de mare 4 gb ram placa video de 1, 5 gb procesor Celeron(R) Dual- Core CPU T3500 @ 2. 10GHz (2 CPUs), ~2. 1GHz dar...? (mai mult)
Am o problema la minecraft. Cand misc din mouse in stanga si in dreapta si cand merg am 7 fps uri. Ce sa fac?
De unde pot lua niste servere pentru age of chivalry.l-am descarcat de pe steam si are doar doua servere si pe net nu gasesc Va rog ajutati-ma.Dau funda
am si eu o intrebare legata de Steam, daca e o sa imi cumpar DayZ va fi necesar sa am cerintele acelui joc pentru al putea rula?
Am intampinat o problema la Adobe after effects cs4 si anume ca nu am video copilot. Imi puteti spune cum sa-l instalez? mai multe funde, contact Y! M : mocanu. emilian11@yahoo.ro
Cine imi poate da si mie un CDHACK modificat sa nu fie detectat sau sa aiba decat aim sau wall? Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!