TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 2495
  • 2496
  • 2497
  • 2498
  • 2499
AlexKx
în 17 Iulie 2014 | AlexKx întreabă:

As vrea sa imi cumpar un PC pe piese. Spuneti-mi va rog ce piese ar fi bune pentru gaming. As avea la dispozitie 2500 lei.

1
Răspunde Raportează
PhhEuValy
în 17 Iulie 2014 | PhhEuValy întreabă:

As vreau un program cu care sa editez video. asa cum foloseste Satana. FUNDA,,

1
Răspunde Raportează
RoxanaGhost
în 17 Iulie 2014 | RoxanaGhost întreabă:

Am şi eu o nelămurite. Dacă am Windows XP service pack 3 şi vreau să instalez Virtual PC 2007 trebuie sp 1 sau sp 3? :|...

1
Răspunde Raportează
Catalyn45
în 17 Iulie 2014 | Catalyn45 întreabă:

Salut, TPU! Am o problema cu jocul Metin Steel. Dau Dublu-Click pe iconita si nu se intampla nimic. Ce pot sa fac?

2
Răspunde Raportează
OnlyCr3azy
în 17 Iulie 2014 | OnlyCr3azy întreabă:

Cine joaca Wizard101 sa imi spuna cum se folosesc cardurile aurii cu vraji.(cine raspunde corect ii dau funda)

0
Răspunde primul Raportează
mitzagmb
în 17 Iulie 2014 | mitzagmb întreabă:

De ce nu imi merg shaderele la mc 1.7.2? imi trrebuie cont premium? Dau funda pentru cel care stie.App daca ai un link catre un shader poti sa mi-l dai.

1
Răspunde Raportează
Sk_Alex_1995
în 17 Iulie 2014 | Sk_Alex_1995 întreabă:

Care stie sa faca port forwarding pe router Huawei HG658 romtelecom? Dau funda

2
Răspunde Raportează
pierduta
în 17 Iulie 2014 | pierduta întreabă:

De ce nu se incarc pe pagina de exemplu pozele de pe Facebook? Nu pot vedea anumite poze ale celorlalti pentru cu nu- mi incarca pagina poza respectiva. In coltul de sus in stanga apare un semn micut cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iulie 2014 |

Buna TPU :) Stiti vreun server de metin pvm-pvp cu rate mari, in care sa cresti repede si de exemplu cand vrei sa evoluezi o arma/armura sa gasesti itemele pentru upgrade la magazin?

1
Răspunde Raportează
Florin_Toderasc_1995
în 17 Iulie 2014 | Florin_Toderasc_1995 întreabă:

Am instalat fifa 2012 si imi apare o eroare cu c/progam files/fifa12/game/ fifa.exe si scrie: "This application has failed to start because the application configuration is incorrect.reinstalling...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Radiator
în 17 Iulie 2014 | Radiator întreabă:

Salut TPU Spuneti-mi si mie niste jocuri care imi merg pe Placa video nvida geforce 512mb Ram 2GB Processor Amd Athlone Neo MV-26 HURON 65nm Technology 1.61 Ghz HDD 500GB

1
Răspunde Raportează
KeNireM
în 17 Iulie 2014 | KeNireM întreabă:

Dati-mi un server foarte frumos de Metin2 PVM-PVP.

4
Răspunde Raportează
Cezarika2100
în 17 Iulie 2014 | Cezarika2100 întreabă:

Sall all! Ce imi trebuie ca sa joc SA-MP? imi poate da cineva link descarcari? va rog frumos! Cine imi da si id mess/skype/facebook etc are FUNDA!

3
Răspunde Raportează
LiftexMoon
în 17 Iulie 2014 | LiftexMoon întreabă:

Imi ziceti va rog frumos niste jocuri pc gen inpuscaturi, fantezie etc... sa fie foarte calumea.

4
Răspunde Raportează
Beccaaa
în 17 Iulie 2014 | Beccaaa întreabă:

Ce jocuri interesante pentru Android stiti? (In afara de T! nk si Asphalt 8)

3
Răspunde Raportează
Antonio112
în 17 Iulie 2014 | Antonio112 întreabă:

Stiti vreun cod pentru treasure book de acuma? Sau un cod pentru o frizura smechera? Club penguin. FUNDA FUNDA!

1
Răspunde Raportează
CosminXD95
în 17 Iulie 2014 | CosminXD95 întreabă:

Imi poate spune cineva unde pot gasi jocul "Captain Claw" cu videourile alea care sunt intre nivele sau alte jocuri vechi ca el.DAU FUNDA!

1
Răspunde Raportează
MikiMIHAI1324
în 17 Iulie 2014 | MikiMIHAI1324 întreabă:

Sall TPU, am un cont de steam si m- am dus azi la un automat qiwi si am bagat in cont 4 lei si in loc de euro am primit 34 de rub Cum pot sa schimb moneda din rub in euro si daca se poate? Help me ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
k3ros3x
în 17 Iulie 2014 | k3ros3x întreabă:

Salut am o problema cu The Darkness 2.Atunci cand esti in spital a doua oara nu se da vince din usa sa trec, atunci cand apas pe 1 sare peste intrebarea mea si raspunde el direct si ramane in usa, e ...? (mai mult)

0
KeNireM
în 17 Iulie 2014 | KeNireM întreabă:

Dati-mi niste nume misto de Metin2.

2
Răspunde Raportează
motanel78
în 17 Iulie 2014 | motanel78 întreabă:

Sallut joc un metin! Si cand intru pe cont mi se blocheaza imaginea si sus la bara unde scrie cum se numeste metinul apare Not Responding ce sa fac?

1
Răspunde Raportează
stefantacu
în 17 Iulie 2014 | stefantacu întreabă:

As vrea sa imi recomandati jocuri bune pe care le joci pe calculator

2
Răspunde Raportează
MortalROs
în 17 Iulie 2014 | MortalROs întreabă:

Cine ma poate ajuta cu comunitatea? Caut staff pentru comunitatea mea: http://maniaks.ga Daca vreti sa ma ajutati contactati-ma pe Y mess alexalex2007a@yahoo.com

1
Răspunde Raportează
Saitam
în 17 Iulie 2014 | Saitam întreabă:

Salut, stie cineva un metin2 server privat in care sa nu iti dea totul mura in gura sa trebuiasca tu sa cresti sa muncesti pentru iteme pentru nivel nu sa iei totul de la shop? Nici nu stiu daca se mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
OoOAlexandruOoO
în 17 Iulie 2014 | OoOAlexandruOoO întreabă:

Vreau niste jocuri online multiplayer in care sa poti juca cu prietenii gen LoL in care sa poti sa te ajuti de echipa

2
Răspunde Raportează
anonymdeanonym
în 17 Iulie 2014 | anonymdeanonym întreabă:

Sal TPU am o intrebare de ce cand descarc ceva orice se opreste la 99% pana si flash player dau funda repede!

2
Răspunde Raportează
RazwanRazwan
în 17 Iulie 2014 | RazwanRazwan întreabă:

Salu TPU. De curand am devenit admin pe un server. Stiu comenzile, fac demo- uri, dar nu stiu sa fac poze atunci cand un jucator are wall. Va rog frumos ajutati- ma. Cine imi explica cel mai bine (pe...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RussianBoy
în 17 Iulie 2014 | RussianBoy întreabă:

Vreau sa stiu cum imi pot seta ammo infinti. Sunt admin pe serverul meu si nu stiu cum sa imi setez ammo infint. Ms.

1
Răspunde Raportează
ady18
în 17 Iulie 2014 | ady18 întreabă:

Salutare! As vrea sa stiu daca pot cumpara masina de la un prieten in nfs world!

4
Răspunde Raportează
Florian000
în 17 Iulie 2014 | Florian000 întreabă:

De la un timp nu mi se mai deschide minecraftu dau dublu click si nimic am mc de la teamextreme AJUTOR FUNDA

2
Răspunde Raportează
Liviu321
în 17 Iulie 2014 | Liviu321 întreabă:

Am primit slot pe un server de Couter- Strike si nu pot intra cu numele meu, imi da eroarea aceea cu "you have kick...". Am scris in consola setinfo _free parola, dupa connect serverul si imi da asta....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
yonutz6399
în 17 Iulie 2014 | yonutz6399 întreabă:

Ce ar trebui sa aiba un laptop folosit pentru gaming care sa aiba pretul de pana 3000 lei?

1
Răspunde Raportează
Florian000
în 17 Iulie 2014 | Florian000 întreabă:

Ce jocuri stiti pentru performanta pcului meu? procesor:Intel(R) Core(TM2) duo cpu T6600 @ 2. 20GHz 2.20 GHz 2 GB ram 64 bit

3
Răspunde Raportează
Ziser
în 17 Iulie 2014 | Ziser întreabă:

Jocuri gen Mount & Blade?

1
Răspunde Raportează
GabrielSMG
în 17 Iulie 2014 | GabrielSMG întreabă:

Imi poate da cineva numele melodiilor din Gta San Andreas? Cele mai multe primesc funda! Mersi!

0
Crissupsk
în 17 Iulie 2014 | Crissupsk întreabă:

Cine poate sa- mi faca si mie o mapa de jail breack (jb) si pe banner sa scrie Mapa by. Crissuk. si dedesubt sa fie forumu asta http://wu- tang.ro Si prin mapa sa fie scris Wu- Tang sau o poza de ...? (mai mult)

0
Eternal
în 17 Iulie 2014 | Eternal întreabă:

Salut.Cum poti afla rcon unui server de samp? Daca nu vreti sa-mi dati programul eu va dau ip-ul serverul. P.S nu vrau programul care incearca toate parolele ca dureaza prea mult.Dau funda

2
Răspunde Raportează
geroge
în 17 Iulie 2014 | geroge întreabă:

Buna TPU cand deschid sa-mp im apare asta http://imgur.com/TJo7OXn Cum o pot rezolva? contactati-ma pe skype redup42 sau messenger george_flo2011 p.s Dau funda cine ma ajuta va rog frumos

0
dyk3yy
în 17 Iulie 2014 | dyk3yy întreabă:

Cam cat ar costa un procesor pentru calculator de 1terra la mana a doua? Dar o placa video foarte buna la mana a doua? Vreau mai mult ca sa mearga jocurile precum left for ded 2, dark siders outlast ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
alexalex27
în 17 Iulie 2014 | alexalex27 întreabă:

Sal TPU am probleme cu laptopul. De ceva tim scoate un zgomot ca în video http://youtu.be/HP1Y6ieZrMg Daca e cineva care a trecut prin asta sau care să aibă idee va rog lăsați- mi răspuns. Apropo...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ksuper31
în 17 Iulie 2014 | ksuper31 întreabă:

O intrebare pentru jucatorii de Fifa 08: Cum este cel mai bine sa schimbi echipa? Dupa mai multe saptamani jucate cu Arsenal mi- am dat seama ca cel mai bine e sa- l schimbi pe Rosicky cu ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
emi1301
în 17 Iulie 2014 | emi1301 întreabă:

Buna TPU as vrea un metin2 cu critica si patrunzatoarea 20% sau mai mare si pv sa fie 5000 sau mai mare!

3
Răspunde Raportează
EuSiCuTineInPuff
în 17 Iulie 2014 | EuSiCuTineInPuff întreabă:

Buna TPU. Am avut probleme cu placa de retea.Adica nu se mai conecta unitatea la modem si am schimbat placa de retea.Acum am pus placa cea noua si am vrut sa instalez Software- ul, dar se pare ca unitatea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Eduward
în 17 Iulie 2014 | Eduward întreabă:

Salut am o problema cu launcher- ul de la LoL.Cand intru in el imi apare imaginea cu League of Legends pe ecran si nu imi intra in launcher si nu stiu de ce. Daca stiti var rog frumos ajutati- ma ca nu...? (mai mult)

0
Cryss29
în 17 Iulie 2014 | Cryss29 întreabă:

am si eu o intrebare care este diferenta dintre PlayStation Network Card si PlayStation Plus Memberships? Iti trebuiesc ambele pentru a cumpara jocuri si juca multiplayer sau doar unul din ele?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
costi1998
în 17 Iulie 2014 | costi1998 întreabă:

Stie cineva un mod cleo pentru a putea pune spoiler la orice masina sau tuning extra De exemplu sa pun spoiler la bullet... Dau funda :)

0
Narkyss_Narkys_1994
în 17 Iulie 2014 | Narkyss_Narkys_1994 întreabă:

Salut, joc NFS Rivals si am o misiune sa fac 4 ESF HITS. ce inseamna asta? ce trebuie fac? am vazut pe youtube ca acolo unde iti arata cati km/h ai, au ceva gen 2 optiuni... 1 cifra si scrie ESF, eu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tek_Ronaldo_Ionut_1999
în 17 Iulie 2014 | Tek_Ronaldo_Ionut_1999 întreabă:

Ma-m apucat si eu de metin2hammer si nu stiu e bonus trebuie sa pun pe accesorii sa nu mai mor asa repede. VA rog ajutati-ma is Ninja :( FUNDUA!

0
Seby98Seby
în 17 Iulie 2014 | Seby98Seby întreabă:

Buna am si eu o intrebare: La windows 7 este un joc spider solitaire unde daca apesi pe litera H iti da o miscare pe care o poti efectua. as putea sa descarc un joc sau sa fie chiar acelasi si pe windows...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Soare_Diana_1968
în 17 Iulie 2014 | Soare_Diana_1968 întreabă:

Cum ma loghez pe serverele din minecraft? Stiu chestiile cu register si login dar daca nu stiu parola serverului?

5
Răspunde Raportează
  • 2495
  • 2496
  • 2497
  • 2498
  • 2499
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • pityyy16cm
    trimisă pe 1 Ianuarie

pityyy16cm întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    22 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 1 Ianuarie

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 21 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 17 ore

Bataiewwe întreabă:

De ce lumea vorbește fără sa cunoască la adresa oamenilor. Cu probleme psihice, femei care fac bani matrimoniale etc c eu am întâlnit astfel e oameni și sunt foarte ok în schimb am întâlnit...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.659
  • Întrebări: 3.954.720
  • Răspunsuri: 17.665.779
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 25 minute
Ce zici de un quiz?
2 Broke Girls

2 Broke Girls

Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.409 Conversaţii