Cand intru in metin2ro se incarca la hackshield 2 bare si apoi nu se mai incarca, dupa 10 min imi apar erorile astea : Hack_Shield_Update_Error: HsError_HsUpdate_Timeout si Hack_Shield_Update_Error....? (mai mult)
Are cineva idee de ce imi da eroare la euro truck simulator 2? Eroare cu don't send. Am windows xp. Am incercat aceea faza cu disable eror, si tot imi da eroare. Cine gaseste o solutie primeste...? (mai mult)
Salut As vrea si eu un joc pentru android gen adventure quest world Va rog ajutati-ma
Vreau intr-un clan cs16 sunt bunicel zic eu. contactati-ma la id de mes: pone.alca. vom juca impreuna si veti vedea ce pot. eu zic ca va va place :D astept. rasounsurii repedee :D
Ajutooooor! Tot incerc sa instalez IMVU dar imi tot apare nu stiu ce NSIS error.Am cautat pe net si am incercat aproape toate variantele posibile! Am laptop, Windows 7, home premium de la firma...? (mai mult)
La jocul Plants vs Zombies, pe PC, de ce mi se tot blocheaza, adica sunt la mijlocul nivelului, si se blocheaza, nu stiu ce sa fac!
Vreau sa- mi instaez minecraft si nu stiu niste chesti sper ca puteti sa ma ajutati :3 1)De unde pot sa mi- l instalez gratis? Unele au virusi si vreau unu fara 2)Cum poti sa joi cu mai multi ...? (mai mult)
Cum primesc nissan 350z in need for speed carbon pentru xbox 360
Imi erge foarte sacadat fifa 11 cu swift shader 3.0. ce sa fac?
Buna cum pot sa fac o poza in mt2 ro? pe o tasta sau ce sa fac?
Am un calculator cu urmatoarea configuratie :Procesor Intel(R) Ceeleron 2.6 ghz. RAM: 4gb, Win 7 32 bit si placa video integrata. Ce jocuri imi recomandati?
Buna TPU. Am un calculator Mac si as vrea sa imi descarc jocuri. Am incercat de pe App Store, dar jocurile erau disponibile numai pentru Iphone sau tableta. De unde mi- as putea descarca jocuri? Dau...? (mai mult)
Mi- am descarcat League Of Legends pentru ca mi- am reinstalat windowsu. Dupa ce l- am descarcat cand voiam sa ma loghez imi zicea ca nu- i bun usernameul sau parola. Ok, dupa am incercat sa...? (mai mult)
Exista un cod pentr MY TALKING TOM sa ai maximul de bani? Daca da, spune`l! :3 #Fundita la licitatie
Cum instalez jailbreak pe ios 7.1.2?
Help! Când intru pe tabletă și încerc să mă joc transformice îmi apare "Acest plugin nu este acceptat de chrome, , Spuneți- mi vă rog ce să fac să mă pot juca! Funda celui care mă ajută...? (mai mult)
Caut un metin2 PVP apartu in 2014 de preferat. FUNDA!
Am o placa video Intel gma x 3100, am cautat pe net si este de 128, procesorul core 2 duo 2.0, RAM 2Gb, daca as mai pune 2 Gb ram ar creste placa video? este onboard si as vrea sa stiu daca mai pun...? (mai mult)
am si eu o intrebare :D De curand acum 5- 8 zile mi- am dat pe Facebook stergerea pagini. Am primit un mesaj ca in 15 zile se sterge pagina. Acum vreau sa nu se mai stearga! Ce trebuie sa ...? (mai mult)
Caut un METIN 2 PvP ( 100%) Classic! Otele +9 la shop, Batalie +9 la shop etc. Iteme upgrade la shop ( gheare, balante, cu + fara + samd. ) totul la shop!
Am si eu doua intrebari. Prima: Daca am un joc de pe steam care ar putea sa coste banmi si imi rinstalez Windows- ul jocul va trebui sa il cumapr(o sa folosesc acelasi cont). A doua:Legat de...? (mai mult)
Buna TPU.Va rog sa-mi dati si mie niste jocuri de tip MMORPG care sa fie asemanatoare jocurilor Metin2, LOL etc.Dau funda
Ce joc pot juca pe facebook zilnic? (gen farmerama sau cum se numea) Si fara bani sau invite-uri stupide.
Buna cine stie la iPhone 4s cand intru pe un joc imi iese imediat din el si nu pot juca(jocurile sunt din appstore nu piratate) si iarasi la gamecenter in loc sa imi scrie numele meu de la gamecenter imi...? (mai mult)
Imi da cineva Plants Vs Zombies 2? Dau funda+vot!
Star wars battlefront 3 a aparut? Vreau sa- l cumpar sau sa- l descarc. Scuze ca nu v- am salutat dar am vrut sa fac vizibil numele jocului. Daca il are cineva mi- l da si mie? Sau link- ul. Dau funda+...? (mai mult)
Hei, TPU! :) Am şi eu o întrebare : cum arată un livestream pe youtube? Aidcă...mă refer la următorul fapt : dacă youtuber- ul care face live- ul vede abonaţii lui când vorbeşte sau ...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu world of warcraft. Deci cumpar de aici http://www.altex.ro/world- of- warcraft- battle- chest- v- 5- pc jocul, si primesc expansiunile si 30 zile free. Dar vad...? (mai mult)
Am un telefon Nokia Lumia 520 cu Windows phone si mă întrebam dacă dacă stie cineva ce aplicații pot fi instalate fără configurarea, , familia mea ^. Cine îmi spune cele mai multe primește...? (mai mult)
Cum sa ma joc FIFA 14 online la PC? Il am descarcat, adica nu e original.
Incerc sa instalez steam, netul merge bine dar. imi da o erroare : Steam trebuie sa fie online pentru a se actualiza. Verificati conexiunea la retea si incercati din nou (dau funda...)
Am Fifa 7 si am vrut sa joc cu GamerRanger DAR...cand intru in room(nu conteaza daca il fac eu sau intru la altcineva) imi apare o eroare GameRanger has encountered an unexpected error and must...? (mai mult)
Buna TPU. Dau itm metin2 united pe itm metin2 ro. :) Dau si funda :d.
Salut, de ce nu merge cand dau sa intru in jocul CitiesXL dau dublu click pe icon dupa ce l-am instalat si nu intra deloc in joc nu se intampla nimic
Cum pot sa-mi fac propria liga in fifa 09? Dau funda?
Dc nu imi merge metinu imi da eroare Eroarea este A aparut o eraore in timp ce s- a incercat copira unui fisier.Fisierul sursa este Distrus Ce sa fac? Cine imi spune dau Fundoi.Pentru ca sa ma ajutati...? (mai mult)
As dori si eu niste servere RPG, samp pe care as putea sa joc. Cel mai bun server o sa primeasca funda.
Stiti cumva niste metine pvp cu lvl direct dat? Si as mai vrea ceva sa fie multe evolutii.Multumesc Dau funda + vot
Cand incerc sa dau la IMVU la exchange currency imi zice: You must enter a positive amount to exchange. Nu inteleg ce trebuie sa fac. Ajutor!
astazi am un server de minecraft bukkit (nu fac reclama) si am nevoie de un plugin. Am nevoie de pluginul ala care face obiectul stick (bat) sa dea cu fulgere cand dau click dreapta sa dea cate...? (mai mult)
As vrea sa stiu cat costa minecraftul?
Cine imi poate spune in medie cat ma costa recuperarea datelor de pe un hdd de leptop de 320 ars? Multumesc anticipat!
Hei cine stie daca my little farmies hack costa ceva sau vine vreo factura acasa. Puteti sa imi spuneti?
Care are sa-mi dea si mie un cont de clash of clans? Cineva care nu mai joaca. dau funda :* P.s vreau sa aiebe arcasi lvl 4-5 si wizz 3-4 lvl -ul
Cine vrea sa ma joc cu el minecraft 1.7.2?(in 2) are cineva vreun server?
Fifa 14 descarcat, nu cumparat se poate juca multiplayer pe calculator? Adica ca pe Xbox 360 / Xbox One ( sa ai cont, sa faci coins, jucatorii de fotbal sa fie de bronz, argint, aur etc, sa...? (mai mult)
Buna TpU Cum se cheama jocul ala pe telefon care iti pune intrebari si daca cooperezi, poti sa ajungi la desenul animat pe care il descrii!
Daca dascarc o aplicatie de pe Magazin Play, care costa o anumita suma de bani, o sa platesc mai mult decat acea suma? Adica exista si TVA si etc?
m- am apucat si eu de nfs world si as vrea sa cumpar o masina buna la curse. Va rog sa- mi spuneti si mie care e cea mai rapida masina din nfs world. PS: cel mai bun si rapid raspuns primeste...? (mai mult)
De ce am lag la si cel mai praf joc? Am 6 gb ram procesor Intel core i3 si 2 gb placa video si am lag mereu la cele mai proaste jocuri...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?