Cupon euro 200 se da decat unul la familei? funda celui ce raspunde
Auziti Stiti ce inseamna sau din ce cauza imi da la un windows(xp) nsis error l- am instalat chiar azi si nu stiu dc... Puteti sami explicati...sau daca e al..cv. luati id meu de mes:yoo.mariy15@yahoo.com(dau...? (mai mult)
Am dezinstala din greseala softonic max si nu merge muzica in youtube.sa fie oare acel program specific cu sunetul?
Hey; ) Am si eu o intrebare...Cand intru pe Facebook imi vad acolo doar cativa dintre prieteni...In cronologie.Si scrie deasupra PRIETENI.Sunt cei care ma viziteaza cel mai des sau cei care ii vizitez ...? (mai mult)
Imi puteti spune cel mai bun si frumos mod romanesc pentru GTA San Andreas? Funda :)
Cum scot pathc-ul pentru plasa portii de la fifa 2007?
Cum imi upgradez vip-ul in jocul superstar racing fara bani reali? Va rog frumos si cine ma ajuta cel mai bine ii dau funda!
Am cam ramas in "pana de idei" in sensul ca nu mai stiu ce jocuri sa ma mai joc pe PC... As vrea ceva de razboi, war, vreau jocuri de tip mmo, mmorpg, cu razboi, armata, lupte... Pana acum ...? (mai mult)
Salll TPU! :) imi puteti da un link de unde pot downloada mentin 2 dark dau funda :) :) :)
Imi puteti spune si mie ce aplicatii sau jocuri pentru tableta stiti? Dau funda...
Salut,cine imi zice un joc fain cu masini,sa te poti plimba prin oras, dau funda daca e unul fain. Mulțumesc anticipat:)
Am o problema la FIFA 13 ....nu am suporteri jocul merge bine numai nu am suporteri pot schimba vreo ceva la setari?
Cum pot sa adopt un caine single player in minecraft 1.2.5?
Salut,dati-mi va rog un cont de naruto-arena peste lvl 24, dau funda!
Prietenul meu a facut un server de minecraft in care ne jucam vreo 4. Tuturor le merge numai mie nu imi zice can't reach server am observat ca problema asta e des intalnita.Mi- ati putea spune ce sa ...? (mai mult)
Unde gasesc jucaria MY LIFE cu set complet mai ieftina? DAU FUNDA celui mai bun raspuns
Hey cine se joaca roblox? imi puteti spune si mie cum sa ma las jos adica pe vine? si as vrea sa stiu cum sa controlez tancurile,avioanele, elicopterele.
Cum sa intru in BIOS si sa maresc frequency
Care stie un joc gen Survivor, sa te duci, sa omori animale, pentru a avea hrana, sa pescuiesti... Sau ceva de genu. Cel mai buna raspuns are funda.
Vreau si eu sa joc minecraft online dar nu imi merg servarele dati-mi si mie un server bun
La League of Legends ce rune sa-mi pun pentru Ability Power? Funda.
Cine vrea sa imi faca un server de counter srike? Pun la bataie o funda+vot!
Am instalat windows 7 iar grafica la cs este mai slaba ( am mai avut windows 7 altul decat cel de acum iar grafica era buna) stiti daca as putea face ceva sa revina la normal?
CE jocuri de condus imi recomandati?//?/ innafara de nfs si de astea de curse
Am o problema:Am fcaut un server normal de cs si imi merge doar eu sa intru dar nu si ceilanti! Ce trebuie sa fac?
AM nevoie de ajutor la script sa- mp cum rezolv accesta eroare C:\Documents and Settings\Mariusel\Desktop\Bloods\gamemodes\hardcore.pwn(17) : fatal error 100: cannot read from file: "streamer" ...? (mai mult)
Am un laptop Dell vostro a860 3gb ram 384 video cpu de 2.1 gb. si nu imi merg jocurile cu cerinte de sistem mult mai mici imi merg on reluare. de ce?
Cine stie de unde imi pot descarca noul client metin2 gth! funda plzzz!
De unde pot sa-mi fac cont pentru battlefield bad company 2 beta pe ce cont? Va rog ziceti-mi!
Am o consola PS2 slim care in mod nrmal se alimenteaza cu 8, 5v. adaptorul mi s- a stricat zilele trecute, dar mai am acasa alt adaptor cu o mufa care se potrivete la consola mea, cu voltaj de la 12-...? (mai mult)
Ce solutii am in cazul in care nu doresc sa imi modez consola PS2 cu cip? stiu ca exista si alte alternative...
As avea si eu o intrebare : E careva din Baia mare? si are Play station 3 bineinteles cu conectare la PSN, daca aveti add PSN : Diriglontz :] si id mess : bogdanhiphop12@yahoo.com Mersi
As vrea si eu un cfg de bhop pentru cs dau funda!
as vrea sa stiu ce este PGL (la cs) si ce as putea face daca mi-as face cont. funda
Vand cont de Metin2Ro lvl 88, iteme full +9. Cei interesati sa bage id : ded3eandre
SALL TPU. (VA ROG RASPUNDETI ACUM REPEDE,PLEASE) Va rog spuneti-mi daca se poate descarca HALO Combat Evolved, si cat i-a din memorie... Mrs. mult (DAU FUNDA.)
As vrea sa imi spune-ti si mie mie cum sa desccarc jocuri onlie gen goodgame disco pe desktop?
De ce nu-mi merge Half-Life? Dau
Incerc sa imi configurez o unitate cam pana in 3000 ron si as vrea sa stiu o parere, doua, despre ce am facut pana acum, idei sau ce ati modifica, sau daca vreo piesa nu e prea compatibila cu alta. ...? (mai mult)
Buna TPU. De ziua mea parintii o sa imi "renoveze" calculatorul. Imi puteti spune niste "decoratiuni" cu care ma pot juca cele mai noi jocuri si pretul aproximativ pentru toate? De exemplu o placa video...? (mai mult)
am si eu o intrebare pot conecta un playstation 2 sau 3 la monitorul de la calculator? si daca nu at ce mufe imi trebuie?
De unde pot sa descarc toate jocurile Tomb Raider pc? FUNDA
De ce oare nu ma lasa sa intru pe mess? Adica pun idul si parola si cand sa dau conect imi apare eroare si se inchide!:( Ati patit vreodata asta? l- am si dezinstalat si reinstalat dar tot asa imi face! ...? (mai mult)
Hei am cont lvl 34 stardol asi dori fac schimb cu un alt cont stardoll. vreti?
Salutare TPU de curand am fost nevoit sa imi dezinstalez cs 1.6, eram pe un sv in top 15 pe locul 1, dupa ce l- am instalat din nou am bagat acelasi nume si nu mai eram in top 15 si la rankstats era...? (mai mult)
Are cineva supaplex jocul pentru windows 7 (64-bit cred)? Ca pe net gasesc doar variante care nu merg. Fundita! Mi-e dor de jocul acela :).
Cum sa imi fac cont pe club penguin? Vreau vreun videoclip!
Tare ma plictisesc si as juca ceva... dati-mi niste idei PC: Procesor Intel 1.8 Ghz Video card Ge-force 9500 GT 1 GB 1 GB RAM
Ma puteti ajuta cu Need for Speed Most Wanted 2? Am jucat cateva minute si am vazut ca controalele sunt facute varza.Ma refer la sensibilitate.De exemplu daca apas sa o iau la dreapta decat, , ciupesc,...? (mai mult)
Ieri am dat comanda de pe Emag si mi.au dat confirmarea cesteia si comanda imi va veni pe 1 problema este ca nu stiu daca va veni...adica na pe 1 e ziua Romaniei oare imi va venite telefonul?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
9PM întreabă:
Effy35 întreabă:
Frank51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat