Nu stie cineva cum imi fac un cont pe Energy Metin2 http://energymetin2.com/index.php?s=inregistrare AM INCERCAT DE 50 DE ORI SI NU A MERS MI- A DAT : Înregistrarea a eşuat: Va rugăm completaţi datele...? (mai mult)
Am facut un server de Counter- Strike (HLDS) si am intrat in el si cand sa dau "Start Server" spune : - Host_Error: PF _precache_generic_I:Bad string "iar aici scrie niste litere ciudate cred ca in alta...? (mai mult)
Salut. Cum bag Europa League in pes 2013 /sau sa asaug echipe, plzzz Dau funda primului raspuns corect!
Cine are un cont de Transformice pe care nu se mai joaca? Va rog! Vreau si eu un cont! Dau funda! Multumesc!
Prietena mea are 4 zile de cand joaca si a primit 60 wooz si 1 zi vip, dar nu poate face nimic cea ce un vip poate! Nu primeste wooz cand cineva o felicita... etc! Va rog ajutati-ma! :(
Salut, am gasit tot felul de tutoriale despre cum sa modez un ps2 fat (model 3xxxx) pe siteul oficial de la free mcboot, dar. nu resusesc sa accezes stick, din cate am inteles, trebuie sa fac un bootabil...? (mai mult)
Va rog frumos dati-mi si mie un raspuns:de unde descars Fifa 12 Pc Full? Va rog frumos nu glumesc chiar vreau sa stiu. Funda pentru cel mai bun raspuns!
Sallut Care are sa-mi dea jocul Smite Gratis plz? Dau funda+vot care imi raspunde primul si Correct! Daca puteti trimiteti prin pm! skype id:Tarnauceanu mess id:marianu14 Multumesc TPU!
Cum pot vedea din interiorul masinii la world racing 2? plzz
De mult timp joc metin2 dar m-am plictisit si as vrea ceva nou ceva ce pot sa evoluez armele armurile mult tare dati-mi si site
Cum creez si eu case pe un server samp rpg? Adica sa le pun la vanzare pentru playeri
Buna tuturor, am si eu o micuta problema : Acum cateva zile incercam sa dezinstalez V9 tapak portal, asa se numea, cand deschideam o noua pagina, imi aparea..asa ca am cautat cum sa- l dezinstalez...? (mai mult)
Am nevoie de un raspuns urgent urgent urgent: deci am PS vita, card de 16 gb, si am jocul assasin creed 3 liberation. M- am blocat in lumea aia in care cand ai esuat/murit te da putin acolo. De ...? (mai mult)
Cine imi spune si mie niste jocuri smechere de wii?
stie cineva un joc de, simulator ceva cu excavator buldo excavator ceva de genul? si de unde il pot descarca
Cum decodez parolele de la "VAuth"-plugin de minecraft. Sunt ceva de genu "bA2a5ZF1hXPS "?
Salutare am deschis un sv de samp : HostName: - - - =[The Kill Zonek]=- - - [CAUTAM ADMINI] Address: 92.114.13.216:7777 Players: x / 37 Ping: 31 Mode: •PGZ• Map: LS/SF va asteptam...? (mai mult)
... Pentru cei priceputi in domeniul jocurilor pe calculator as dori un joc sau doua care sa fie asemanatoare cu acest joc, dar sa se poata juca in singleplayer :D... Funda!...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste jocuri de gen virtual families,sims (adica sa ai o familie, sa poti face copii)?
Heyy TPU. Pe mt2 hammer cum pot vedea cu cine am vorbit mai devreme? Adica cum? Funda +vot
SALUT TPU! as dori un server de metin italian, fra, cez, englez sau roman pvp 50% sau mai mult, dau funda la cel mai bun raspuns :) MULTUMESC ANTICIPAT!
Dati-mi si mie niste jocuri pc de pentrium 2 tot a colegului meu =))
Spuneti-mi si mie niste jocuri cu frizuri va roggggggggg
am o problema deci pe 640 la cs adica rezolutia cea mai mica cand treec prin smoke numi sacadeaza dar cand pun rezolutie mai mare imi sacadeaza eu as vrea sa joc cu 800x600 si nu pot juca ca-...? (mai mult)
Mi-am descarcat metin2 united m-am jucat de multe orii mam last de el 1 sapt si acum nu merge caracteru se mica greau ce are plzzzzzzzzzzzz ajutati-ma
Am si eu o problema foarte mare pentru mine Am un telefon LG- T375 si un card de memorie de 2 gb Miam bagat pe card muzica si doar unele din ele merg doare cele care nu au videoclip doar...? (mai mult)
am si eu o intrebare ce programe bune de filmat cand joci un joc sa filmeze bine cine stie dar sa fie si usor de folosit dau funda
Pentru jucatorii de LoL. Ce merta sa joci AP Ezreal sau AD carry ezreal? Chiar nu ma pot horati.
Dau iteme earth metin2 si hotstyle foarte bune pe iteme metin2ro draco
La tastele normale de la calculator in joaca gta4 cind ma aflu in masina nu stiu cum sa schimb canalul de radio va implor sa ma ajutati.Ma ajutati?
Orice placa vide o potriveste pe un PC? Daca nu ce criteri trebuie sa ava ca sa mearga? funda
Cand intru pe Sims 3 si vreau sa imi creez un sims mi se restarteaza brusc calculatorul. Va rog spuneti ce sa fac! ...? (mai mult)
Cum pot sa trec de misiunea Back Too School in gta san andreas? pls ajutati-ma ms.johncena9963 e id meu de mess contactati-ma daca stiti mersi
De ce nu pot juca " Lost bubble" de pe facebook.
am o problema grava cu laptop- ul. Sa va spun ce s- a intamplat de la inceput. Ma jucam un joc (nfs) si ascultam muzica in winamp in acelasi timp, deodata s- a blocat totu, nu aveam de ales...? (mai mult)
Salut..am jucat mai demult un joc FPS..de prin 2009+ si eram parca in WWII (oricum intr- un razboi) si erau si zombie..la un moment dat pe la a 2- a- 3- a misiune trebuia sa pilotez un avion. Si era ...? (mai mult)
Imi puteti zice si mie mai multe jocuri reloaded? dar nu mirror edge sau cu fotbal
Gta 4 va putea fi rulata la monitor de 800*600, intreb deoarece jocul Reservois Dogs nu mergea (imi arata la monitor OUT OF RANGE)?
Salutare stiti un program bun cu care as putea sa imi inregistrez vocea cand ma joc? Vreau sa zic, sa aiba un hotkey pentru recording :) Dau funda!
Ma joc Metin2Ro de ceva tipm si am bagat punctele gresit la status pe un "sura". Stiti uumva daca le mai pot schimba cum se sschimba si punctele la competenta? Daca stiti, spuneti- mi si DAU...? (mai mult)
ieri mi- am luat un laptop: http://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/acer/173- aspire- v 3- 771g- 53214g50bdcaii- ivy- bridge- core- i5- 3210m- 25ghz- 4gb - 500gb- geforce- gt- 650m- 2gb- linux-...? (mai mult)
FUNDA! Salut TPU am si eu o intrebare.Cand ma joc GTA 4 Liberty City:The Ballad of Gay Tony, atunci cand se incarca se blocheaza la imginile alea si nu stiu ce sa fac; intr- adevar merge mai bine,...? (mai mult)
Stiti cumva vreun server de Metin2 romanesc sau engelz pvp 60% + raspundeti va rog DAU FUNDA :)
Salutare, am si eu o mica nelamurire cu care ma cam bat de cateva luni. Deci mi s- a ars placa video acum cateva luni, un ATI RADEON de 512 mb 128 bits iar dupa aceea mi- am cumparat alta placa video...? (mai mult)
Sal, eu cand deschid metinul imi arata metin2 no creata appropiate device si orice fac nu merge am windows 7 imi puteti zice? si cum se da funda ca va dau :)
am o intrebare daca stiti un joc asa mai usor pentru mame de exemplu luxor sau un joc sa gasesti diferente din imagini ceva de genu dar sa fie usor... mersi
Esti administratorul unui server de Samp, si cauti staff, sunt disponibil poti da add la adresa de e- mail: cosmincsn20@yahoo.com pentru detalii. (Nu conteaza genul de server (GF, RP, RPG, Stunt etc),...? (mai mult)
Va cumparati ceva de black friday? eu imi iau un xbox 360 chiar daca e la reducere sau nu :))) acum este 1050 lei poate se reduce si el putin.
Heyy :*. Spuneti-mi si mie un campion de la LOL care e bunicel pentru un incepator ^.^ -si sa nu fie nici foarte scump.- FUNDITAAA :3
Care este comanda cu care ma conectez ca vip? adminul mi-a facut un nume si pass si mi-a sp sa scriu comanda setinfo_pw si parola dar nu merge. va rog ajutati-ma. 100000000 de FUNDE:))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?