Hey.in sims 2 nightlife, mi'au fugit 3 teen odata(frati). problema e ca 2 dintre ei i'am recuperat dar pe al 3 nu.deobicei cand nu revine acasa nu pot nici macar sa il selectez dar acum vad ca pot.plus...? (mai mult)
Sall! Cand intru in metin2 Xpub imi da o eroare ca in poza de mai jos file:///D:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/Screen.JPG Dau funda la cel care stie ce trebuie sa fac sa pot intra...? (mai mult)
Deci ajutati-ma cumva sa fac ca sa las sa:mp-ul aprins iar calculatorul sa fie stins.
Merge pentru call of duty black ops 2 acest calculator? cu proscesor pantium(R)Dual-core CPU e5700 @3. 00GHz 3.GHz RAM 4,00 GO
Vreau jocuri PC faine imi merge cele de gen call of duty modern warfare 4, Far cry 2, euro truck simulator 2. Computerul meu are Pentium(R) 4 CPU 3.06 GHz 1 GB RAM Ce- mi recomandati? P.S....? (mai mult)
Buna TPU... cine stie cum downloadez metin2 yonies?
Cind sunt in masina cum schimb canalul de radio in gta4?
Imi apare o eroare la jocul prototype/prototype 2 nu sunt cumparate sunt descarcate ma incadrez cu mult peste cerintele jocului 2gb ram ddr3 procesor 3, 4ghz i5 2500k upgradat recent placa video gt ...? (mai mult)
Ştie cineva un server privat de metin PVM & PVP ceva mai populat? Nu trebuie neapărat să fie românesc.
Vreau sa imi cumpar un xbox 360 dar nu stiu ce model sunt: xbox360 250gb, xbox360 250gb elite, xbox360 250gb new elite, xbox 360 250gb slim care e mai bun? eu vreau unul simplu fara kinect dar sa fie...? (mai mult)
Care ma poate ajuta cu un cont pe metin2ro hydra va rog mi-a spart contul de 60 si nu mai am nimic add id aly_vampiru2011 ok :D
Unde gasesc site metin2imperial astept raspuns
Cum bag patch-uri in gta 4?(sa fie zapada, masini etc)
Hei, e cineva care joaca galaxy life?
Cine vrea cont de minecraft detalii pe briciuf@yahoo.com
Buna TPU :) Doresc si eu sa stiu cum se pot face "schemele" la Fifa 2013 De pe tastatura. Acord FUNDA!
Sall! Care poate sa-mi zica un fishboot bun de metin2.ro, am unul dar e praf..prinde doar salau si rar mandarina...As vrea un fisboot care sa prinda calumea!
De unde pot lua Serious Sam 1 fara virusi Fundooi!
Stiti cum se poate fece un joc cum e howrse sau caine virtual?
Buna tup. vreau sa aflu cum sa-mi fac un sv de dr ...plis dau funda Multumesc!
Va rog pe toti jucatorii de minecraft. Cum fac sa- mi instalez MinecraftRomania:D? Il am in pc dar cand intru pe el imi da MinecraftSP.jar- Winrar (evalution copyy). Nu stiu ce are. i- am dat next next...? (mai mult)
Am o problema...Am descarcat jocul Blade and Soul (Atomix), l-am instalat ca la carte iar cand trebuie sa scriu contul pentru a ma loga nu imi apar literele... Vreo idee? >Funda
Imi puteti face un cont de LOL? Oricand as incerca tot sign up failed imi apare..., dupa ce imi faceti cont trimiteti ID si pass prin mesaj si scrieti raspuns aici sa va dau funda!
Sa zicem ca descarc un joc in partitia D si il instalez in partitia C, pot sa sterg ce am descarcat in partitia D si sa mearga jocul in continuare? sau trebuie sa il las acolo?
Vreau si eu link-uri cu modele de orar dar vreau sa il fac eu puteti sa ma ajutati va rog?
Cine stie niste jocuri ceva cu lumi virtuale.Cu animale cu orice in afara de sims.Va rog! Dau fundoi.
Stie cineva un wall hack pentru microvolts?
Cine imi spune si mie de unde sa descarc petch pentru fifa 08 cu transferurile din 2012?
Cine joaca crossfire europe?
Ce pot sa fac cu swarm pe crossfire europe?
doresc si eu un cont de metin2epical daca se poate pe pvp dores doar un king ceva c sau g daca puteti sa ma ajutati bagati id de messs: daniel_ste_92
Imi spuneti si mie cum se instaleaza gta 4
Cum îmi fac un cont pe MINECRAFT? De pe ce site? Ofer funta.
Imi spuneti niste sv de zm unde sa am jet tryder etc si sa pot dona ammo si sa se faca repede ammo.
Dati-mi niste nume de jocuri aventure numai nu online
De ce nu imi merge nici un plugin la serverul meu de counter- strike? Cand scriu meta list apare Currently loaded plugins: description stat pend file vers src load unlod ...? (mai mult)
Stiti figurinele skylanders spyro adventures? Sun figurine pentru consola sau pc sau sunt pentru colectionat? FUNDA-URGENT
Buna seara, am si eu o intrebare pentru voi. care este cel mai frumos joc online? adica sa il poti juca direct pe net fara sa fii nevoit sa il descarci. mersi de ajutor :)
Salut tuturor! Joc cs de cateva luni si am primit admin..Cum as putea sa intru cu adminul.Ce ar trebui sa scriu in CONSOLA? Cine-mi zice raspunsul corect are o FUNDA MARE!
As dori si eu un drophack pentru metin2 ro... Fara keyloger sau alti virusi!
Stiti vreun site de unde sa pot downloada in PC jocuri pentru un telefon cu WP7 (Windows Phone 7) --> in cazul meu pentru Lumia 610? Multumesc anticipat.
Cine imi poate da si mie un metin cum era frz vechi(rate 150- 250- 300% si evolutii ca pe ro, bonusuri acceptabile, SA FIE POPULAT si SA FIE totul scump...Sa mucesti ca sa ai un otel+...? (mai mult)
Salut imi zice-ti si mie niste jocuri online faine dau funda cum ar fi metine faine site-uri
Vreau sa ma ajute cineva cuu sa modez un psp cu firmware 5.50
Fratilor care esti diferenta la jocu batman arcam city si arcam city fightclub!? dau funda pentru raspuns clar
Care joaca WOI(war Of Immortals) simplu sau privat sa- mi zica si mia unde il gasesc pe Dragon Slayer Nergal ca as vrea sa mi- l fac drept pet plss ziceti- mi (si in plus arata si belea) plsss ziceti-...? (mai mult)
Salut prieteni TPU... spuneti-mi si mie un hack metin 2ro pentru rate la experienta! multumesc dau funda!
Imi puteti spune niste tutoriale pentru audio-video (edit)?
Sall! Spuneti-mi si mie un metin2 cu rate cum e metin2 Altaria indentic Dau funda!
Care imi da si mie un site cu aplicatii/jocuri pentru telefoane mobile(JAVA).Cu rezolutia de 480x320.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!