Sall cine ma poate ajuta cu niste tonuri de aped cv gen house sau hip hop! dau funda!
Vreau si eu un joc minecraft(gen:comcraft,javacraft, terraria etc.) pentru telefon.Rezoluti:176x220.Funda
Imi dati si mie linkul de download la T0rent no install?(cand il descarc sa pot intra direct in joc) Dau Funda si vot!
Sall tuturor....de curand am descarcat medal of honor warfighter ( are 15 GB ) ..cand intru in el imi scrie " origin nu e instalat si e necesar pentru a juca. reinstaleaza- l " ...cine ma poate ajuta dau...? (mai mult)
SALUT,,,exista vreun mod pentru gta san andreas cere daca trag in parbriz sa se vada doar gaura, nu sa se crape tot? funda!
As vrea sa-mi cumpar o arma pentru auto aparare! Un pistol sau o arma mica ce incape sub pat! Ce mia-ti recomanda? sa fie sub 15000 RON(scuzati categoria) FUNDA!
Cum pot conecta pc la un router?
Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce jocuri stiti si voi pentru un pc mai vechi care are 256mb RAM de actiune, RPG....etc. Multumesc anticipat.
Cum fac sa imi apara o imagine creata de mine la counter stricke cand dau pe butonul "t"
rog sa ma ajutati si pe mine, vreau recomandari jocuri Pc, proprietatile Pc'lui meu sunt :Amd Athlon(tm) Processor Le- 1600 2.2Gh / Ram 1.3Gb / Video NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 128mb...? (mai mult)
aș vrea si eu un hack functionabil fara viruși si sa mearga. P.S:Nu dau funda dc nu merge,le si incerc dc e nevoie. Funda, care merge!:D
Dau iteme pe metin2 lunaris bijuteri 245+10 pe iteme metin2mania rog seriozitate
As vrea conturi gratis la tanki online cu thunder,isida, railgun si ricochet m1 m2 m3 email iov_daniela@yahoo.com
Se Poate Sa-Mi Pun Serverul De Sa-mp sau de Cs (hlds) Pe Vodafone-Android? Daca da, cum? Raspunde-ti va rog. NU ezita-ti sa raspude-ti daca Nu stiti. Mersi Anticipat! FUNDA
La gta 4 numai magazinul ala de haine este? sau mai sunt si alte da ca sunt imi spuneti sau de unde pot cumpara haine?
Salut tpu.am tras call of duty black ops2 iar cand intru in sp imi da eroarea: call of duty dont respond Error during initialization: Unhandled exception caught
Cine stie cum pot sa instalez pe un server CS 1.6 zm plague 4.3 un mod, anume Sniper vs Asasins si only sniper.Sa instalez pluginuri pot dar moduri ...nu am idee nici de unde sa le copii? Cine stie plz...? (mai mult)
Buna TPU imi spuneti un joc ca si in viata reala
Buna! Deci, am si eu o problema foarte mare legata de yahoo.Pana acum functiona perfect, dar in seara asta nu- l mai puteam folosi. Apasam pa simbolul lui de pe desktop, si nu schita niciun fel de ...? (mai mult)
Daca am scos salvarea la gta 4 (100% savegame) unde trebuie s a o pun, in ce folder?
Sall! Folosesc minecraft 1.4.4 (abia l- am updatat) si numi pot schimba skinul am mers in minecraf.jar la mob si am sters char.png dupa skinul care il vreau i- am schimbat numele in char.png asa apare ...? (mai mult)
Cum scot un prieten de la "prieteni apropiati" m-am saturat sa primesc notificari cu tot ce fac:@ dau funda:) multumesc
Cand vor mai aparea coduri bonus pentru farmerama?
Cine Stie cum sa resetez NFS Undergrand 2?
Am un volan Logitech Wingman formula forge GP si- mi merge doar nfs most wanted varianta noua, la nfs most wanted vechi si la carbon cand intru sa setez volanul nu imi vede decat butoanele de pe volan....? (mai mult)
Care sunt cele mai tari jocuri online nevirusate?:) Astept sugestiile voastre.;) Cel mai bun raspuns FUNDA!
Ce joc stiti asemanator cu minecraft. sau un joc ca si in viata reala. dau funda,
Care are un cont transformice dau funda:) adaugati email nervosu30@yahoo.com! si lasati aici un nume doar
Sall all.cn imi poate face un tutorial ff explicit cum sa fac un sv de cs 1.6.scrieti voi, daca stiti sa faceti..nu dati copy pe net si paste in comm...dau funda dupa ce fac sv
Salutare Vreau sa imi cumpar Xbox...si nu stiu daca sa cumpar..SH sau sa cumpar de black friday... Credeti ca va fi 700 ron un xbox 250 gb?:D
Buna TPU. Am incercat sa trimit un mesaj la 1288 dar imi apare "Destinatie nepermisa". De ce? Funda pentru cine stie.
Buna cine are un cont de metin2 pe leonis indiferent de lvl si fara caractere este ok b3run id meu daca e cv pe mess dau funda pentru cine imi poate face rost
Imi spune-ti si mie jocuri pentru versiunea de ipod touch 2.2.1
Am si eu nevoie de cont pe leonis. Preferabil regatul galben. Add ID: vlad_mihai_alex@yahoo.com
De ce atunci cand instalez metin2 united merge cam 1 minut si apoi la niste fisiere imi da erore? am incerca sa instalez din nou jocul si la aceliasi fisiere imi da eroare. Ce trebuie sa fac in acest caz?...? (mai mult)
De ce nu imi merge Call of Duty Black Ops 2? Cand dau click pe iconita cu single player imi apare o imagine negra si apoi zice Call Of Duty Black Ops II has stopped working! Ce are? Ajutati-ma!
Salut, dati-mi jocuri third-person shooter, horror, cum ar fi Resident evil :D.
Vreau sa imi ziceti si mie dau funda Repedeeeeee. Un Server de Metin2 Ultra fun sa fie adica foarte frumos Pvp sau sa Imi ziceti un server functionabil de Terraria
Sall TPU? stie care haulin cu autocare sau masini dati site: dau FUNDA si vot?
Pentru cei ce au nevoie de hackuri la jocuri online in special metin2 dar si altele sa ma caute pe programatornet@yahoo.com. Pot ajuta pe oricine cu foarte multe chestii chiar si alte hackuri nu ezitati...? (mai mult)
A vrea sa imi deti niste pagini de unde as putea a descarc niste metinuri unde pot sa trec foarte foarte repede. Acodr fundita.
As vrea sa stiu si eu codul paginii mele. Stiu ca trebuie sa dau "Vedeti sursa paginii", dar tot nu reusesc sa aflu. Ma puteti ajuta si pe mine?
Am o problema. Am incercat sa- mi fac un cont pe topeleven insa dupa ce aleg tara si orasul imi apare ceasul acela ca se incarca si apoi apare o eroare. Am incercat acest lucru de pe mai multe conturi...? (mai mult)
Dati-mi va rog si mie un cont dupa lady popular nu stiu de nivel mai mare de 7 va rog
Salutari cum se joaca master league online la pes 2012 sau 2013.as vrea sa-mi spuneti cum se procedeaza.cat mai multe informati despre acest lucru imi puteti da si linkuri cu video etc.
Vand cont beyblade 5 coduri are contactati-ma
DEci am compu cu Intel Dual Core E2220 GHz2.40 Memory ram 2 gb ma gandesc sa mai iau una de 2gb system de operare 32 bit pci express x16 2.0 si ma gandeam la o placa video http://www.damfis.ro/Componente/Placi-...? (mai mult)
Sall tuturor am descarcat call of duty black ops 2 si imi da eroarea de jos. Error quit was not requested in the main thread Pot face ceva ajutati-ma,
Cum gasesc jocurile pe skype? dau
A aparut crakul la euro truck simulator 2 sa nu mai bag parola tot timpul cand apas pe esc... funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.