De unde pot cumpara fifa 09. de pe vreun site roman
stiti careva vreun Gta Vice City sau Gta San Andreas care sa aiba alte masini decat cele originale dar sa aiba misiuni?
Am jocul Singles Flirt Up Your Life 1. și nu mi se vede bine pe laptop, nu îmi apare starea lor și nici obiectele atunci când vreau să cumpăr ceva.îmi apare alb in loc! ce trebuie să fac să mi...? (mai mult)
am o problema cu un metin 2 imi da o eraore cu semnu intrabari cand se incarca sa intre in joc ajutati-ma Contact:cip_rapidistu96
TPU voi jucati metin2ro pe sagitta daca da adaugatima si pe mine ma numesc XilAx sunt sura si am nivel 5
Cand aprind pc- ul nu se vede nimic parca nu citeste monitoru (am incercat cu amn2 mufe rgb si dvi trebuie sa- i dau restart ca sa mearga aveti vreo idee? am reinstalat driveru la placa pana acum n- am...? (mai mult)
Buna dimineata tpu.As vrea si eu password la airport tower simulator.Cine ma poate ajuta?
Am o intrebare pentru cei care au fifa 13 pentru pc.Vi s- a intamplat ca la manager mode cand incepi al 2 lea sezon sa va iasa din joc si sa va dea o eroare de genul "fifa crash dump"? daca da...? (mai mult)
Buna,TPU deci cand vroiam sa intru in Minecraft Java Virtual Machine Launcher de ce imi da asa?
Imi puteti zice si mie niste jocuri mmorpg fantasy...ca m- am plictisit foarte tare si nu mai stiu ce sa joc..ma plictisesc foarte repede.Sa aiba grafica buna, gameplay bunicel si nu foarte...? (mai mult)
Buna TPU am vazut pe un servar de conter de zombie plegue ca la zombie deasupre lor intr-un chenar le arata viata stiti cumva unde gasesc pluginul acela va rog
Care stiti un metin2 Gen Metin2Mage tot asa multe multe evolutii si ma ro sa fie la fel ca ala
Sallut mi-am luat si eu Metin2ro vreau sa ma reapuc l-am luat l-am instalat si la pactcher imi spune " Se Incarca Configuratia " Si asa ramane l-am lasat si 10 ore si tot asa plzzz helpp
am nevoie si eu de un cont de metin2 ro de lv 30 nu trebuie sa aiba neaparat iteme pe el. Trimitetil pe adresa aceasta de email munteanueric@yahoo.com
Salut,eu si niste pretenasi ne-am facut un sv de cs 1.6 si l-am hostat si toti playerii care intra pe el au admin...ce sa fac?
Are cineva idee ce sunt dropurile la un server de cs? funda!
Poate sa imi spuna si mie cineva cum se numeste acest joc in care era o picatura de apa sau asa ceva, aceasta dora sa ajute oamenii. erau un fel de costume (2) unul ca un fel de cactus iar unul un fel...? (mai mult)
As dori sa stiu cum ma pot inscrie pe Second Life? Multumesc anticipat!
Unde gasesc BO in map 2 regatul rosu vreau sa stiu exact locatia.
Cine poate sa ma ajute si pe mine cu niste hackuri pentru bonusuri sau pentru + pe metin 2 epical sau cu G sau C va rog frumos daca puteti sa ma ajutati uitati id meu florinel_alex10
Hei TPU :* Stiti jocul Fashionista FaceOff de pe Facebook? Mie imi apare de la o vreme ca nu mai merge...Imi apare: Use of app, , Fashionista FaceOff`` has been restricted. Si tot dau mai incearca o...? (mai mult)
Cine a cistigat la ballmania? este cineva?
As vrea sa imi spuneti daca este un patch pentru Fifa 07 cu tricourile, sorturile din 2012 la fiecare echipa. Mersi!
Buna TPU Va rog sa ma ajutati, de ce nu se salveaza resursele in counter Strike? Daca intru a doua oara pe servar dupa ce ies din Counter Strike se descarca iar resursele :|
Cine imi poate da un cont de PBE LoL? Plz! Dau FUNDA .
M- am jucat acum 2 ani un joculet pe internet cu niste masinute din cosmos care faceai curse in jurul unei planete. Cu bani iti upgradai masina si puteai face cursa pe masini adica cine castiga ii lua ...? (mai mult)
.. va rog eu mult dati- mi si mie un link cu server de samp gata facut sau daca imi faceti mie unul va rog mult add dariussmecher.neaoge care imi face la mine in pc sau imi da link de server ...? (mai mult)
Stiti careva coduri bonus pe farmerama?
Ce jocuri imi recomandati pentru pc cu 992 ram 512 memorie video si procesor de 3. 07ghz?
de curan am instalat Counter Strike 1.6 Adrenaline v3.8, iar in meniu canta o melodie foarte interesanta, una asa ritmica. Cei care aveti acest cs poate ma puteti ajuta si sa imi ziceti cum se...? (mai mult)
Ce formatie modificata e cea mai buna la fifa 08 si explicati- mi si cum sa ii modific adica ex mijlocasu stanga mutal de doua ori in sus dupa pe faza de atac o sageata in sus si una in dreapta iar in...? (mai mult)
Care imi poate da un cont de darkorbit preferalbil peste level 17 si full elite( daca se poate pe europa global 6 daca nu e bun si asa). si daca imi putei da sfaturi cum sa fac uridium rapid.
Stie cineva servere private de animal jam sau pandanda daca exista?
.. de unde pot lua un hack de metin 2 (in special trade ) dau funda :D
as vrea sa va intreb pe cei care stiti programul 3D RPG BUILDER, cum pot sa termin jocul.am facut totul pana la tutorialul 5 sau 6 dar de aici nu mai gasesc tutoriale.va rog ajutati- ma...DAU...? (mai mult)
as vrea sa va intreb daca exista cod pentru micro volts pentru reedem 2012? cine stie si merge dau funda cod nu hack.
explicati- mi va rog cu pot sa sutez la roberto carlos in fifa 2008 si cand dau free kick si cand sutez din mers sau fuga (daca se poate scrieti- mi functiile butoanelor ex: s- pasa pentru ca am...? (mai mult)
Cum pot face la fifa 08 sa blochez camera cand arunc de la margine stiti adica sa ma uit intr- o directie blochez directia in care ma uit si dupa selectez cine sa primeasca mingea si sa imi explicati separat...? (mai mult)
As vrea si eu daca se poate un server de metin2 usor si frumos cu multi playeri sa nu aive iteme ciudate.
URGENT! Stie cineva de unde sa schimb limba la jocul Split Second? Ca e in rusa, sau ceva de genu' si nu inteleg nimic. FUNDA! 1
Auziti? Cum setez portul (Sa fie 7777) pentru un server de SA:MP.Menztionez ca am router TP-LINK TL-R402M. FuNDITA +Vot!
pentru jucatorii de Counter Strike....As vrea sa aflu prin ce program se creeaza HLTV models...Acel mod prin care nu iti mai arata animatia iti arata arma direct:D
Am o problema la Gta:Sa (San Andreas) La samp cand ii dau connect pe orice server imi apare de 2 ori o imagine alba Dupa rockstar alea alea cand iti intra in el singel player si dupa iar 2 imagini complet...? (mai mult)
Am o placa de baza Fujitsu Siemens D1561. Nu am driverul pentru sunet.Am incercat sa iau driver de pe site- ul de la fujitsu sau cu programul Driver Genius Prefessional.Tot nu- mi merge. Are cineva vreo...? (mai mult)
Hei TPU. Am o intrebare. Am The Sims 2, de ceva timp, insa am uitat unde se salveaza pozele.Am incercat in Storytelling, dar acolo apare doar ultima poza.Si am facut- o cu Capture [C]. Please help...? (mai mult)
Dau iteme metin2 hotstyle pe iteme metin2 earth sau pe un cont nfs world cu o masina buna, care are?
cine imi da un cont de mt2 RO lv 30+ cu iteme bune, add la mess':alex_belysymo.dau Funda
Cine vrea sa il ajut sa faca un metin2 pvp cu 11 arme noi 2011-2012
Imi poate spune cineva de unde iau Metin2 Steel versiunea veche adica v1.5?
Ma ajuta si pe mine cineva sa-mi fac un server pe MTA San Andreas de play. Va rog. ID-ul meu este banujustin99.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!