Sal am un server de cs-zm si este zm plague dar noi vrem sal facem zombie plague xp daca aveti vreunu un plugin xp pentru zm mil puteti da va rug eu mult
Am gasit o variante de bagat Md ( monede dragon gratis ) in metin2RO Functionabil dupa mentenanta de 19.06. 2012 http://monede- dragon- free- metin2ro.yolasite.com/ affraid Partea nasoala...? (mai mult)
stie cineva un metin cu rate mari fara hamachi si sa fie multi pleyeri si fara epice la magazin si site plizz
imi puteti spune si mie cum sa fac ca sa-mi mearga jocul "Home sheep home 2"?! Va rog tare mult! Funda...
Cine imi spune niste nikuri de fete pentru un joc...sa nu fie cu semne hi5..Cum ar fi Addie67, ZaPaciThaa ceva de genu... Funda...la cele mai frumoase
Salut.Am o intrebare:Care este codul pe Club Pneguin de Treasure Book?
Cineva are plzz sa imi dea un cont pe revomondial sa nu aiba caracter daca are sa aiba un war si uitati id meu de mess:razvy_andutsu
Cine are cont Minecraft premium si poate sa mi-l dea mie va rog din suflet contact dely_gyroc si skype delutzu4 va rog mz
Jocul Slender e un joc infricosator?
Cum pot juca fifa 13 online fara sa am jocul original?:) Funda.
Buna TPU.Am o problema cu gta san andreas samp...Cand dau sa intru in sv imi da server didn't respond.Dau funda celui mai bun raspuns
Vreau si eu niste jocuri shooter misto! Daca se poate sa fie CO-Op, dar nu neaparat. Si sa mearga pe systemul asta: Intel Celeron 2. 66Gbytes 1Gbytes Ram Placa video 512 Funda
Trebuie sa incep sa lucrez la atestatul la informatica. Imi puteti spune un site de tip web builder (creator de pagini web) gen Wix dar dupa ce termin munca sa imi pot salva ce am lucrat pe calculator ...? (mai mult)
Connect server de cs rs.limitstrike.ro. E tare svr
Salut TPU, unde gasesc fisierele de la DirectX? unde este instalat. Dau funda!
As vrea sa imi cumpar un laptop si trebuie sa aleg intre http://www.altex.ro/laptop- asus- k75vm- ty036d- intel- core- i5- 3210m- 2- 5ghz- 17- 3- 4gb- 750gb- nvidia- geforce- gt- 630m- free- dos...? (mai mult)
Sal TPU am o problema cu cs 1.6 cand intru pe server merge greu si ma da des afara dupa el! ce are! cand nu joc pe server merge normal!
Daca imi cumpar o placa video GT220 o sa- mearga jocurile astea noi? Assassin's Creed Revelation, Black Ops 2 etc. Daca da sa- mi spune- ti! Si mai spuneti- mi si mie ce jocuri mai merg pe...? (mai mult)
Sal TPU Stiti vreun server metin2 privat in afara de Tim
Heeei! Stiti vreun metin, FARA HAMACHI, si care sa mearga la antivirus Norton! Am incercat multe servere dar nu puteam juca din cauza antivirusului :(! Multumesc!
imi spune si mie cum ma fac in wolfhome ca aia tari asa monstri de aia sau cu par in cap si sa arat in caracter deala fain spuneti-mi cum sa-l fac plz
Cum pun un logo pe un videocli? Primul raspuns corect VUNDA + VOT;)
Sall la shakes & fidget ce fac cu breasla?
Ce program trebuie instalat pentru a merge jocurile PC ( de ex: RollerCoaster Tycoon) f? unda
Buna TPU.Deci am o roblema la minecraft mereu imi da o eroare cam asa:could not create the java virtual machine.Ce sa fac sa nu mai imi dea eroarea asta si daca aveti si un minecraft cu link mi- ar fi ...? (mai mult)
Cine reuseste sa ma invinga intr-o partida de dawn of war dark crusde online primeste funda astept provocari.
deci am instalat acum cateva minute tom clancy's hawx si cand incerc sa intru in joc imi apare o chestie cu ubisoft autopatch si se descarca nu stiu ce. de ce imi apare asa? si dupa ce se termina...? (mai mult)
Ce insemna sa iau admin pe redirect la cs plz
Imi poate da cineva un cont de metin 2 tim de level 90 Razboinic cu tot cu arme? Dau funda! MS @!
Care are un gm samp 0.3e primeste owner!
Buna :) stie careva`dc nu merge metin2 lunaris? FUNDA :)
cum tot vad pe marile comunitati de gamming din romana acele reclame stau si ma intreb oare sefi comunitatilor nu scot nici un ban din accesarea reclamelor, adica sa zicem ca...? (mai mult)
cum fac sa bag jocuri de calculator pe playstation2, adica descarc jocuri pentru playstation2 pe calculator apoi bag jocu pe stick si il bag in playstation, am mai incercat da nu imi apare...? (mai mult)
am o intrebare...am instalat CoD - MW si acum nu merge sa l dezinstalez...ce sa fac?
Puteti sa-mi dati si mie un link pentru a ma face superstar pe stardoll cu 1.24 euro timp de 1 luna?
Vreti sa imi dati un cont ourworld va rog frumos?
Cine stie cum se face cont pe IMVU? Mie nu-mi iese niciodata. Funda!
Sallut TPU! Lati gasit pe bigfood in GTA San Andreas pe PS2? Va rog sa-mi spuneti unde il gasesc.Va rog!:)))
Ce sa fac daca imi da eroare la metin2arena imi zice metin2_patcher_1.2
HEY.TPU! Cum pot as ma inregistrez pe crossfire europe ca la mine nu merge sa bag adminul in lista de acolo? Funda!
Cum ma inregstrez pe crossfire europe ca nu imi merge id la adminul ala
Ziceti-mi si mie un joc de PC care il jucati.Sa nu fie plictisitor adica daca stau 2 ore sa ma joc pe el sa nu ma plictisesc.Scuzati categoria ma grabesc.Multumesc anticipat.:)
Buna TPU dau funda urgent imi spuneti si mie jocuri asemanatoare cu prince of persia sau ninja blade dar sa mearga pe sistemul meu amd sempron 3200+ 1.8 ghz nVIDIA geforce 7025nforce630 1 gb ram ...? (mai mult)
Imi puteti spune un joc frumos pentru 1gb ram 512 video si procesor Intel dual core 1.8?
Vreau si eu un cont de EFLC... adica pentru Rockstar Games Social Club. Asta se instaleaza o data cu EFLC. Daca nu am cont nu ma pot juca. Am cont pe site- ul Rockstar Games dar nu il pot folosi...? (mai mult)
Cum pot sa sterg noul virus ce o aparut acum cu politia romana? Dau funda +vot
Cum pot face rost de cranii mai multe la pirate storm? ca atunci, cand omori un player iti da un craniu...stiti vre un cod ceva pentru sa fac rost de mai multe cranii? sau coduiri bonus?
V-as ruga sa imi ziceti cum imi deblochez caracterul de pe revomondial metin2. adica cand intru pe el imi iese inapoi in login! dc? si cum il repar? ca abia facusem si eu 249! dau FUNDA!
FUNDA! Cine imi spune si mie niste jocuri cu masini? parca era una tare cadn eram mic. Spuneti-mi!
Sal TPU stie cineva de unde pot lua jocul wwe 11 sau 12 pentru mobil? Vreau sa vad cum e!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian004 întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!