am mare nevoie de ajutor de la o persoana care are cunostinte peste mediu in domeniul pcului, de cateva zile ma tot confrunt cu eroarea : Generic Host Process for Win32 Services has encountered...? (mai mult)
As vrea definitia circulatiei sangelui! Repede! :o3 Funda :X!
Salutare recent mi- am facut un forum cu servere metin etc doar ca nu prea ma pricep sa fac categorile m- am intrebat daca mi- l poate face cineva sa fie frumos primeste admin sau moderator sau vip...Si...? (mai mult)
SALL TPU! Caut un metin2 misto de exemplu: sa te deal lv maxim de la intrare, sa fie tot ceti trebuie la magazin si sa faci seturi usor
Cine are conturi de metin2 ro facute acum ceva timp ( sa mearga pe primul server Leonis) Am nevoie de cateva. Cine are sa-mi lase un ID aici.
Salut. Stie cineva de ce cand intru in metin trece 1 minut maxim 2 si imi apare aceasta eroare:D daca stie cineva ce pot sa fac :) I dau fundita :* Uitati eroarea :http://imageshack.us/photo/my-...? (mai mult)
Caut un metin2 PVM Hard gen Arena, Dreams, Hc Sa aiba iteme clasice lv max99 ca si pe ro Va rog dati-mi unul plzzzzz Cel mai tare PVM Hard are funda!
De unde fac si eu rost de un patch pentru fifa 2007 pentru gazon. Daca se poate si stadion etc.Si cum se instaleaza, sa nu afecteze conexiunea. Si mai am o intrebare, cum adaug o alta imagina...? (mai mult)
Sall TPU, stiti unde pot sa pun si eu un cfg de cs1.6 ca sal downloadeze alti oameni, adica un site unde pot sa-l pun.
Heii TPU! As vrea sa ma fac pe stardoll Star dar cu cartea de credit cum platesti? ce trebuie sa faci?
dati-mi un joc wow in afara de "wow mist of pandaria" si "wow freakz" care poate fi descarcat de pe site-ul lor si care nu se decarca prin torrrent! dau funda!
Saluut TPU. Cine poate sa-mi de-a un cod webkinz pe care se poate juca? Fundaa.
De curand mi- am descarcat NFS Hot Pursuit 2010. Insa am o problema cand intru imi cere un serial numeber stie cineva serialul ca am incercat vreo 20 si nu merge.Va rog dati- mi un serial care...? (mai mult)
Cum as putea vedea pretul si alte informatii utile despre acest laptop: http://www.dell.com/ro/p/inspiron-17r-se-7720/pd?~ck=anav... Nu vad acolo nici un pret, nimic, doar detalii...
Ce se fac cu punctele adunate de la oracol?:-?
Ajutor cum instalez fifa 2005 am cs key 1 si sc key 2 si acum? ofer funda plz
Dati si mie un metin fain zicetim dau funda cel care imi zice cl mai multe metinuri.
Urgent am problema cu instalarea la FIFA 2005 am ambele cs key dar acum ce fac :) rog raspuns cat mai complet
Sall dati-mi siteul si linkul de la mt2 hostile.
Jocul Primal Carnage e free?
Dati-mi niste nume faine pentru gaming cum ar fi : eXoDuS, Nemesis. Dar sa fie originale, nu sa fie luate pe fiecare joc.
Vreau sa instalez Warcraft 3 Reign of Chaos pe un PC cu Windows 7. Cand incep instalarea pe la 70% se opreste si apare o casuta in care scrie " Setup was unable to create the following directory: ...? (mai mult)
Se poate juca DayZ fara sa cumpar ArmA 2 Combined Ops adica pot sa-l iau de pe un track-er si sa instalez modu'?
Caut un server de Metin2 cu iteme 2011- 2012, de preferabil PvM- PvP (Da nu are nimic daca e doar PvP), level si bani sa faci usor si multe evolutii. Cam ca si acesta http://4metin.ro/servere-...? (mai mult)
Sall tpu.Caut un hack pentru crossfire europe.Dau funda numai la care merge!
Cine stie un server samp cara sa iti dea admin (orice lvl, de preferat 5) ramansec? fundita!
Salut,am o problema la COD 4, cand se incarca prima misiune imi da eroare la direct X, ce sa fac?
Mai vrea cineva sa fie admin la o pag pe facebook numita thevampires diaries?
De unde pot descarca gta 5 beta \ Dau Funda!
Sall, exista mortal kombat 9 pe PC ca am auzit la colegi ca au terminat mortal kombat pe comp si i- am intrebat de unde l- au downloadat si mi- au spus ca de pe situri de tot felul si tot nu il gasesc....? (mai mult)
CIne imi da si mie niste nume originale pentru caractere in jocuri?
De curand mi-am instalat prototype 1 in pc cand intru in el i-mi arata toata imaginea neagra si sonorul de la joc se aude de ce face asa si cum pot rezolva problema?
Cine stie un server de metin2 roman sau strain hard pvm? funda cu cel mai bun
Stiti vreun server de cs 1.6 care cauta admini? Daca da, ziceti- mi si mie, pentru ca joc de mult cs si am experienta ca admin. De preferat ar fi sa nu existe reguli stupide ca: nu stiu cate posturi...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog, in jocul Just Cause 2, dupa a cata misiune este free roam? Eu sunt pe la a doua...
Este adevarat ca a aparut GTA V pe PS3 si Xbox360? sau numa minciuni, eu stiu ca apare in primavara lui 2013 pe console si in septembrie - octombrie 2013 pe pc. Si am mai vazut pe un site ca cica apare...? (mai mult)
Joc metin2ro pe serverul Sagitta si am o problema.Iau mute dupa 2 ore de joc(nu injur nu nimic)Ma log-ez pe alt cont, dupa 5 min mute. De ce?
As vrea sa stiu cam cat costa un PC cu componentele astea sau macar asemanatoare: 1 x HDD WD Caviar Blue 1TB SATA3 64MB 7200RPM 1 x Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz Vengeance rev A 1 x Motherboard...? (mai mult)
Salut stiti programe care ajuta pc-ul sa ruleze jocuri mai mari?
Sal TPU m-am apucat de samp.joc pe serverul cvl si cand intru pe joc nu pot sa ma misc.ce sa fac? care e probleme? ajutati-ma plizzzzzzz
Stie cineva unde pot gasi un joc ca cel de pe youtube numit animator vs animation?
Buna TPU s-a deschis serverul http://www.metin2goranje.ro care a fost metin2 guabina haideti pe server cine doreste?
Imi puteti da va rog niste jocuri de tuning care sa le descarc gen NFS ( sa nu fie nfs sau gta ).
Cum te autentifici pe test drive unlimited 1?
Salut, TPU! Joc 4story si as vrea sa stiu si eu de unde pot obtine, , vanzator de unelte" pentru craftul din Gor (Armura de zale a pedepsei). La NPC- ul ala zice ca pot sa iau de la un comerciant de ...? (mai mult)
Care ma poate ajuta cu jocul left 4 dead 2 sa mi-l instaleze in pc sau sa imi dea instalarea plz dati raspunsuri Care ma va ajuta cel mai mult va primi funda.
Va rog dati-mi un nume foarte tare pentru Counter strike sau altele Ma numesc Elvis
am teken 5 ps 2 si nu stiu cum sa il aleg pe eddy gordo ajutati-ma
Cand apare euro truck simulator 2 Free adica sa-l pot downloada pls am nevoie de ajutor
Stie cineva coduri bonus pentru The West?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?