Cine imi da si mie un link cu mt2 bob, dar sa mearga nu mai vreau alte porcarii. Sau alt hack care sa aiba mantii. Dau vot+ funda!
Hey,am o problema cu jocul fifa 2007, cand joc, scoate niste sunete ciudate, cand faultez sau cand dau pasa Va rog sa ma ajutati! Funda
Cine are u cont de lvl 30-40 ( de preferat in mesaj privat) va rog?
De unde pot lua fifa 2012. Doresc un site de pe care sa mearga sigur.DAU FUNDA!
Funda si Vot Cine ma ajuta cu o problema la messenger: imi apare eoarea asta de fiecare data cand vr sa vb cu cineva : http://postimage.org/image/r0rrmcsyj/. Ori ce as alege ( yes / no) dispare acea eroare...? (mai mult)
Caremi da si mie un cfg pentru cs sa vad prin pereti si sa sara tinta are funda
am auzit de un joc in care luai o foaie de hartie o dadeai prin aparatele alea si se facea un material din care poti modela geanta suport de creioane etc. si nu mai stiu cum se numea ultimul...? (mai mult)
Cum Fac Rost De Minecraft Romania si de un server? va rog ajutati-ma!
Sall,TPU cum pot sa fac la German truck simulator sa fie iarna, sa ninga? dau funda pentru cel mai bun raspuns
Imi puteti da cateva site-uri de pe care sa pot descarca metin2 united? :)
De unde pot downloada toate mapele cu zombie pentru Counter-Stike Source? Dau
Acum la gta Bucuresti am rezolvat problema cu vorbis.dll dar imi da sttoped-working offf cine ma poate ajuta?
Ieri am iesit dintr- o breasla din metin 2 si apoi m- am dus sa fac eu una si nu merge, am incercat s- o fac pe la 1 noaptea pentru ca statusem mult la pc si dupa aia m- am culcat si cand m- am trezit...? (mai mult)
As vrea sa stiu la Perfect World Underground unde te duci sa iei noi atribute(skills)? Sunt levelul 3 si vreau si eu sa stiu unde pot sa cumpar?
Cine imi poate zice un mmorpg sau mai multe cu clasele asasini vrajitori sau unul bazat doar pe aceste clase. Mentionez NU METIN 2 WOW DC ONLINE sau 4 STORY
Imi puteti da un cont pe Webkinz cu animalut cu cod secret sau macar un cod secret nefolosit, va rog? :D
De unde pot sa iau gta iv? va rog dati repede dau funda +vot la cel mai bun
Jocul Just Cause 2 are nevoie de DirectX 10, dar este bun si DirectX 11? Inca nu am incercat, nu vreau sa risc...
Stiti un program care sparge contul de facebook? Mersi!
[FUNDAAA' Ziceti- mi si mie va rog ce trebuie sa fac ca sa descarc Metin 2 HardCore ca nu reusesc. Vreau sa zic ca l- am descarkat si imi da eroare cand sa intru in joc.Nush ce are:( Va rog ziceti- mi...? (mai mult)
Sal cine imi poate spune cum se mai numea jocu asta http://imghost.me/images/2012/11/11/JGrbn.jpg
Vreau si eu niste servere de metin2 franceze/germane populate de romani... Sa nu file lunaris, vamos, valmondial. Vreau servere fun gen max lvl 250/255 ca in lunaris.
Am sa va pun o intrebare (o sa va para cam ridicola)Imi poate da si mie cineva un TRADE HACK pentru metinuri PRIVATE? Cine imi da link corect primeste Funda+Vot! O zi buna in continuare!
Cine imi da si mie un cont de metin 2 epical bunicel? Va rog frumos! Prin mesaj PRIVAT. Funda + VOT!
Salutare TPU va rog dati-mi si mie un hack, cu care obtin permise dau funda si vot celui mai mai bun raspuns
Sallut TPU! Care ma ajuta si pe mine sa- mi fac un server metin2. Am windows 7 sp1, 32 bit, 8GB RAM, Placa Video NVIDIA foarte buna! si nu merge sa instalez virtual PC... Stie cineva dc? Sau...? (mai mult)
Ma puteti invata cum sa joc CS? sunt incepatoare
am si eu o problema:D Care jucati Guitar Hero III cine stie cum pot sa pun si eu alte melodii in joc:D de ex ce- a de la Seven Nation Army am incercat dupa un tutorial dar nu a mers cine stie ...? (mai mult)
.. mai demult jucam un joc dar nu mai stiu cum se numeste dra unu careti alegeai arma si animalul trebuia sa inpustii si pe yeti ere foarte frumos :D dau funda daca- mi ziceti cum se...? (mai mult)
ati putea sa-mi dati si mie.un cont pe animal jam de membru? ( adica cu cod )? funditaaa si voott
Salut prieteni! Cine dorese sa cumpere Bakugani, intrebati.
Cine stie un server de cs in care se dau admine? ( nu conteaza daca e respawn, zp. zm, classic etc.) Sa se stie: am experienta in orice server de cs. Dau funda + vot. Puteti lasa si id-uri de mess.
Hey........cine imi da si mie un cont de Animal jam member cu haine animal si lucruri pentru casa?
HELP! Cand incep pu un svr nou pe metin2 ro cum sa fac si eu bani macar de itm +6? cine stie o metoda! FundaVOT!
Cum imi pun bara de asta http://25.media.tumblr.com/tumblr_lwq7eqNjLB1qi23vmo1_500.jpg la win 7? :D
..Am si eu o problema...Cand imi bag contul de la technic launcher, imi da updtate failed! Funda pentru raspunsul care functioneaza
Am fifa 07... mi- am creat un club cu diferiti jucatori, iar cand vreau sa joc, nu ma lasa.Imi iese din joc gen"don't send".Daca stiti cum sa repar aceasta eroare cat mai repede va rog.Un bug ceva daca...? (mai mult)
am si eu o intrebare.am gta san andreas si nu merge pe laptop s-au are jocul probleme?
Deci, era un joc gen stardoll, unde iti perfectionai o papusa, aveai bani castigati din voturi, puteai sa- ti cumperi un animal si sa umbli prin diferite shopuri, era ceva gen IMVU dar fara parteneri,...? (mai mult)
Cum fac un char pe Leonis Metin2 Ro? Sau cine poate sa-mi dea unu cu totu?
Sall :D va rog care a jucat nfs mw 2012 sa-mi ziceti unde pot gasi bugati sau lamborgini aventador ..va rog mullt :D FUNDA
De ce imi merge greu orice joc 3D,fie descarcat, fie in browser si cum pot remedia asta?
Sall TPU, caut de mult jocurile acelea vechi cu Motanul incaltat si Jocul acela cu baiatul lui Zeus ce trebuia sa aduni bani, sa te bati, cu planse ETC plz dau funda Spuneti-mile ca sa le dau jos :D
Am ati radeon hd 5450 1 gb ddr3 si am nota la gaming bussines 5.9 in mod normal am citit pe net ca trebuie sa am 6.1 am ultimu driver 12.11, cine poate sa imi zica cum ii maresc performanta...? (mai mult)
Care e misinea de pe metin2ro la care iti da masca emotiei timp de 30 zile? dau funda P.S scuzzati categoria
Imi puteti spune si mie va rog frumos un metin2 pvp in afara de hammer sau oriental sa fie fara virusi va rog frumos! Multumesc anticipat
Cum pot sa-mi pun internet pe telefon? Cat costa si de unde? PS:sunt pe Orange
Buna TPU Am o problema cu metin2 united....cand intru in client imi apare semnul intrebari."?" si dupa cateva minute de joc imi apare iar dar imi iese din joc sau imi da eroare la "metin2 client bin" ...? (mai mult)
Salut tuturor! Jucam pe Pentium II :D un asemanator cu cel din link >> http://www.ejocuri.ro/jocuri/preistoric/ Imi poate spune si mie cun se numeste!
Funda! Sal la toti! Am venit sa va cer ajutorul, vreau sa deschid un canal unde sa fac videouri cu gaming ( LoL, Minecraft etc) insa nu stiu ce nume sa ii pun, imi puteti da voi cateva? Cel mai ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!