Salut, tocmai am intrat pe calculator, si am vazut ca folderul meu cu o groaza de jocuri care avea o marime de vreo 12GB, a fost sters! Nu e ascuns, nici in alt folder, nici in Recycle Bin, ma poate ...? (mai mult)
Nu stiti de unde as putea descarca mortal kombat 8 sau 9
Este urgent! Va rog spuneti-mi de unde sa descarc Dev-C++ cea mai noua si performanta versiune, si un compiler potrivit. Unul care il aveti si voi si merge.
Stie cineva un cod de beybladebattles.com?
Caut pe cineva cu care sa fac un server de samp! Daca stii script e mult mai bine! Dau owner! URGENT
Salut TPU, am cont pe YAhoo Mail, de vreo 5 ani, dar acum cand am primit pe Mail..SOC...100(nu glumesc)de mailuri numite MAIL- DAEMON:SENT REUEST FAILURE, ce se intampla, n- am trimis nici un emai.Va...? (mai mult)
Cine are sa-mi daie un cont pe wonderland online? Nu conteaza daca-i fata sau baiat dar vreau sa fie lvl mare. Daca vreti sa-mi dati si mie unul va rog din suflet!
Stie cineva un cod pentru beybladebattles nefolosit?
Cine are sa imi dea si mie cont pe metin earth 2 leval mic
Sall! TPU am o problema care este parola la counter strike 1.6 global offensive
in legatura cu metin 2 dinamik imi spuneti ce imi trebuie sa fiu GM ( Game Masters) (maestrul jocului) va rog ajutati-ma dau funda primului dar sa fie si bun raspunsul
Imi puteti da va rog un top al jocurilor 2012?
Hei baieti cine stie ceva jocuri pe care le pot joca cu volanul si pedalele? dau funda
Salut! Stiti mt2 private care sa fie aproape identice ce Metin2Mage?(Cat se poate de bun)
Buna TPU am o problema cu virtual pc la server metin2 Se incarca ce se incarca pana la CLIENT MAC ADDR: 00 03 FF 47 85 A3 GUID: AD6A0868- 981A- FA40- 90D7- 1B579E0B6465 DA NISTE... SI ZICE PXE- E51:...? (mai mult)
La windows 7 tot imi apare Genuine si ma cam enerveaza. La inceput l- am facut sa dispara cu WGA Remover si a mers. Dupa vreo 2- 3 saptamani a trebuit sa se faca uptade...? (mai mult)
Hey am nevoie urgent de un cantec sau o versiune din cantec care sa zica Game Over plizzz cat mai repede raspuns
Am un windows foarte vechi Microsoft Windows XP...din 2002 si vreau sa il schimb! La cine pot cere ajutor sau unde il pot duce sa imi instaleze altul nou? plzz FUNDITA! :)
Heii TPU. am descarcat un WINRAR din ala de metin2. si detine 1gb. si nu merge sa- l sterg, imi spune "cannot delete, it is being used by another person or progam". si am incercat sa- l mut in D si ...? (mai mult)
Hei buna...pentru cei care se joaca Dragon City cum pot obtine Armadillo Dragon? Va rog este foarte important Dau funda :x
Buna am si eu o problema cu pc- ul cand intru pe youtube sau oricare alt site de filme sau videoclipuri mi se incarca dar videoclipul se vede greu cum sa zic arata o imagine sare la alta nu se vede videoclipul...? (mai mult)
Va rog imi puteti spune si mie ce jocuri sa mai joc? Sa aiba grafica buna si ceva actiune.
Cum po t sa joc bingo? pe calc
Cand vreau sa licitez pentru un jucator pe goalunited imi spune ca nu se accepta licitatiile pentru acel jucator si ca trebuie sa imi construiesc birourile clubului, dar eu o am construita... si tot nu...? (mai mult)
Hey,dau funda cine ma poate ajuta! Care imi da si mie un cont de membru la CLub Penguin? Dati-mi contul in mesaj...sau dati-mi messul si imi ziceti acolo! Multumesc anticipaaat!
Ce jocuri cu motociclete stiti? dar nu sa fie curse. ci sa ma plimb cu motocicleta prin oras? funda :X
Salut eu am jucat multe metine dar nu stiu de care sa ma apuc vreau unul care sa nu cresti prea greu dar nici prea usor ca in revomondialmt2 acolo a fost cum am vrut eu sa cresc dar spuneti- mi altul dau...? (mai mult)
Vrea cineva cont pe Farmerama? daca da dati-mi adresa de mess. Nivel 50.
plzz un raspuns rapid sunt si armele modificate la gta sa vip mod v3? funda
Care e cel mai bun browser pentru PC? chrome, mozila, opera sau safari?
Stie cineva cont de membru pe fantage? Trimitetil pe mess meu cherastefanmadalin@yahoo.com apoi zii un cont fals si iti
Am o intrebare.Cum pot sa iau jocul 4 elemente fara timp? Dau funda celui care imi zice corect.
cine ma poate ajuta cu un server de metin 2? Sunt disperat nu imi merge virtual pc, daca cineva poate sa ma ajute ii raman dator! Dau funda si vot la cel care o sa ma ajute! Contact la : minecraft.kraken@yahoo.com;...? (mai mult)
Salut, Dati-mi si mie un link de unde pot downloada cea mai noua versiuna a Project Zomboid.
Aştia care joacă LOL (League Of Legends) Ce părere aveţi despre Fiora? Ce să joc cu ea (AP, AD...)? E bună în ranked? Ce iteme să-mi iau la ea?
Poate cineva sa imi trimita linkuri cu jocurile lui preferate
La concursul de bucatari webkinz putem face si un sandwich, un suc? daca facem la aragaz putem face si din 5 ingrediente?
Am jocul minecraft si imi da o eroare(bad video card drivers minecraft )cum pot sa o rezolv?(windows7) dau funda!
Care joc al Assasin Creed este mai frumos? Assassins Creed Revelations sau 2, Brotherhood etc.? Va rog.
De 4 sau 3 zile m- am apucat de metin 2 tim (da da stiu ca e jocu ala care devii dependent, fara raspunsuri din astea va rog!)din nou.Mi- am facut cont, l- am descarcat si totul a mers bine. Cand am ...? (mai mult)
Stie careva metin2 private pvp fara autopacher?
SA-MP cine poate sa-mi zica comezile la admin level 1 la SA-MP
Care stie un joc bayblade metalfusion? Un joc gen sa iti faci bey sa lupti chesti am cautat pe youtube am vazut un trainer as vrea sa stiu daca este un joc de genul asta si daca da plss llink:( DAU...? (mai mult)
Salut De curand mi-am luat fifa 2013, si as vrea sa stiu, cum pot sa joc fara mouse?, va rog eu ajutati-ma,
cine mai stie vreun joc de genul acestuia? http://www.aeriagames.com/playnow/skus stronghold kingdoms... mai stiti altul asemanator? tot online?
Va rog dati-mi si mie un server de mt2 romanesc fara hamachi pvp in afara de HammerMt2 FUNDA
Hey Tpu.Caracterizatimi si mie caracterele din 4story (adica incepeti cu Rasele si dupa cu caracterele) si daca mi-ati mai putea caracteriza regatele va multumesc mult Funda; x
Am aflat o parola wifi de langa mine si am o intrebare. Cum se afla parola daca te- ai conectat odata la router- ul respectiv? Deci, eu acum stiu parola dar vreau sa o recuperez in caz ca o schimba....? (mai mult)
Am o problema.Cs- ul fake figuri.Deki imi activezi cfg- ul si arma miu- o dat pe stanga.Shi ii alta culoare mia deschisa pe mapa...Shi daca da sa imi schimb mana pe cealalta parte adica dreapta nu mi- ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un program in care pot filma pe "Metin2" ca nu mai suport atatia hackeri. Dau funda! Va rooooog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice