Hey! Ce jocuri pentru android imi recomandati, gen "Plants vs. zombies"? :-? Sa mearga pe un galaxy mini! :D Multumesc! :*
Se mai creste pe metin2 uk asa repede parca pana la 30 nu? Sau pe care metin dar sa nu fie privat. MULTUMESC!
Sal am nevoie ne putin ajutor eu mi- am luat football manager 2013 si as vrea sa joc onlinc e cu prietenul meu dar n- avem nici unu steam si ma gandeeam daca merge cu hamachi la careva ca la noi nu merge...? (mai mult)
Cum creez o echipa in fifa 12?
Hey! Cine joaca Secret Buldires? va rog imi spuneti si mie cum sa fac mai multi bani de aia galbeni? :D plzz! Dau fundita la cele mai multe metode
problema mea este in domeniul PC, am windows proaspat instalat si net prin fibra, problema e ca daca am windows firewall on netul se misca oribil, cand e pe off merge ok. Doar ca din 10 in...? (mai mult)
Sall, vreau sa imi inlocuiesc placa video (gt 240) cu un hd 7770 pentru jocurile mai noi.Se merita sa o cumpar? avand in vedere ca am un sistem Intel core 2 duo e7500 2.93 ghz si 4 gb ram.O sa pot rula...? (mai mult)
cine imi poate da link pentru download fifa manager 13.RASPUNS CORECT=FUNDA
cine imi spune de unde pot downloada fifa 13(in afara de fifa 13 internal pentru ca imi iese cand vreau sa intru in meci)DAU FUNDA PT RASPUNS CORECT
(Pentru cei care joaca everybody edits). Cine stie cum intorc harta de 200x50 cum ar veni 50x200? Exista un hack sau ceva de genul? Cine raspunde primul si bine ii dau o funda!
Caut comunitate de Counter-Strike care sa dea administrator / fondator stiu phpbb3 / mybb / vBulletin / Ipb
Stie cinea un joc asemanator animeului " Sword art online" care sa fie online?
Poate sa ma ajute cineva in legatura de Counter Strike Lant Final? Am lag foarte mare doar pe serverele de Zombie.Si acum o saptamana am facut modificari la video si am lag pe toate serverele 300 400...? (mai mult)
Care imi da si mie un cont de lunaris baga id octavyan_drift_king dau funda + vot PLZ
As vrea si eu photoshop:D pentru a crea embleme jmechere de fotbal:D puteti sa-mi dati un link:D? Dau Fundaa!
Cum pot sa fac un hack pentru un joc online? Va rog imi ziceti...
Cine are server de minecraf versiune 1.4.2?
Salut as dori sa anunt cine joaca Metin2Tdl pe lumea maimutelor pentru ca vand pumnale aqua+9 full+5 pe 3 euro.
am si eu o problema la hamachi imi da filed connection engine m- am uitat pe net am facut la fel dar cand dau start acolo in service.msc imi da o eroare windows could not start the hamachi tunneling...? (mai mult)
Am si eu o problema la Counter Strike! Eu joc bb..si la unele harti de exemplu bb_assault ..imi zice ca harta e diferita de server. asa imi apare la toate. cum pot face sa pot juca pe aceasta...? (mai mult)
M- am decis să îmi încerc norocul adresându- vă o întrebare. Pe primul meu calculator (windows 96), aveam o serie de jocuri printre care unul cu un bărbat pe care îl lăsa nava spaţială şi ...? (mai mult)
Vreau un server de metin2, level minim 200... orice limba de preferata:romana; italiana; engleza;
Cand intru in cs imi arata o eroare Could not read memory 00000x64 cv de genu nah si daca imi puteti spune ce este problema? imi este arsa o placuta de rami?
Are cineva un hack functional pentru jocul Forge of empires? Am mai cautat pe net dar nu au mers sau trebuia sa le cumpar... DAU FUNDA!
Imi dati si mie va rog enter password pentru fotbal maneger 2013?
Imi plac jocurile diamond
Cine stie un server de metin2 cu bonusuri mari sau macar arme\armuri evoluate in magazin in afara de hammer
Cine stie sa ma ajute sa-mi fac redirecte la server? DAU funda
De curand am terminat Assassin's Creed si as vrea sa stiu cum moare Ezio Auditore. Dau funda pentru videoclipul bun:D
Am instalat Need For Speed The Run, dar cand dau sa intru in el imi spune: "We're sorry an error has occured. Origin is not installed, and is required to play your game. Please reinstall Origin " Spuneti-...? (mai mult)
Hey! Im-i puteti spune cateva sait-uri cu cont? plz :o3
Am intalnit la procesoarele Intel depe siteul lor, status end of Life ce inseamna e bun de ceva daca e asa?
Care imi da un wall sau aim care merge pe modul software in jocul counter strike are funda din partea mea!
Nu stie nimeni de unde pot face rost de steam wallet hack gratuit? Ca pe youtube toate au survey. Funda
La Metin2 Steel cand dau start...imi zice: "'metin2.bin' nu a fost gasit.Restarteaza patcherul" Si l-am resetat, l-am si reinstalat...si tot nu merge.
Heii imi puteti face o lista cu jocuri online traduse in limba romana...(gen cabal sau mt2).
Photoshop bun repede! usor de instalat Funda! Ad prieteni id mess sdejavi id TPU Wasabi plsssssssssssssssssssssss adaugati sau mesage si inca o funda aiurea :d papa
Care joaca minecraft? Ca eu nu mai pot juca deoarece am o problema cand intru in el ini da eroarea ca nu am java dar eu o am nu stiu ce are pls un pic de ajutor
am o problema pe cs, imaginea mi- s- a facut mai mica, adica pe parti e negru, si nu pot juca asa, me- am cumparat un scut de ala b- 8- 8 si imaginea mi- s- a facut mai mica, e de la el, daca...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati si mie un wall hack pentru MicroVolts pe care stiti sa-l folositi? Va rog ul link si cum il fac sa mearga!
Cine poate sa aduca niste playeri pe un server de samp? HostName: BlackHosting RPG [0.3e] Address: gta- blackhosting.zapto.org:7777 Players: XX / 50 Ping: 46 Mode: BH v1.0 Map: Los...? (mai mult)
De unde pot cumpara un PSP 3000\3004, in afara de internet? [nou desigur]
am o intrebare stiti niste programe de programare :)) asa mai pentru incepatori? MS
Ma puteti ajuta si pe mine cu un hack la dungeon rampage de pe facebook sau pe siteul lor pentru gems si coins . sau unele smecherii pentru level sau iteme
Dati-mi si mie niste tornente de unde pot downloada pes 2013 full. FUNDA!
Buna TPU counter strike global offensive mi- ar merge cu setarile la maxim pe: Windows: windows 7 ultimate Ram: 30 gb Placa video: nVIDIA quadro 6000 de 6 gb Procesor: Intel core i7 2600k 4, 9 ghz ...? (mai mult)
Cum pot face cit mai repede rost de aurora sabiei pe metin2 ro?
stie cineva un joc in retea ca o viata virtuala misto cu grafica bunicica sa poti sa-ti faci caracteru etc.DAU FUNDA!
Va rog frumos imi zice cineva vreun joc gen Halo:D? adica dinasta cu arme foarte complexe si diversificate... main din viitor:S intelegeti voi. sau daca e sa- mi dati siteul de la Halo ca nu stiu cum sa-...? (mai mult)
Sall all! Exista vreun program care cand il apas. sa traduca din orice limba este el in engleza. de ex. ca si cum traduce pe google chrome. numai ca eu as vrea sa traduca la un joc :. FUNDA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!