Cine stie niste servere tari de minecraft?`?
Cine imi zice si mie un cont pe metin2 mania lvl 90+ sa ma contacteze prin 1 mesaj si dupa rezolvam noi
Buna TPU am si eu o intrebare cum faci fraises fara bani? Vorbesc despre transformice acum! Si mai am o intrebare se poate se poate dona cheese sau fraises daca da imi spuneti si mie cum se face?
Care imi poate da un link cu un site pentru harta Romanie la Euro Truck Simulator 2!
Care ma ajuta cu hostul unui server de samp? E urgent! Contact:Mess:XxDnzXx@yahoo.com
Imi spuneti un program de vedere 3d in afara de nVIDIA?
Cine imi poate spune cate servere au metinele din celelalte tari? De exemplu noi avem 13 servere (pe 13 nov) ...sunt curios sa aflu alte tari ce servere au...
Ziceti-mi si mie un metin2 cu rate normale dar cu nivel maxim 99. Dar sa nu fie Tim sau Fun Dau Fundiţa!
Buna TPU vreau sa- mi dati niste jocuri jmechere pc pentru calculator mai avansat (sa stiti despre ce jocuri sa- mi dati) dau funda da sa nu imi dati aceste jocuri: call of duty toata seria (am...? (mai mult)
imi puteti spune si mie cum sa fac transferuri la pes 09? precizez ca joc la league cup!
Cum pot afla ID'U de steam la acest profil : http://steamcommunity.com/profiles/76561198017630934. Este vechiul meu cont de steam la care mi-am uitat parola.
Vreau sa stiu cum sa fac un server minecraft fara hamachi? cine ma ajuta FUNDA :D :D
Buna TPU de craciun vreau sa imi cumpara un joc pentru ps3 care e mai tare call of duty black ops sau battlefield 3 va rog raspundeti cat mai urgent dau funda celui mai sincer raspuns
Cum se fac controalele la fifa 13 pc?
Ce jocuri sa-mi descarc si eu pentru cand nu am net? stiti din acelea mici (nu gen warcraft, gta...) dar distractive...
Se poate schimba serverul de joc pe m2? adica am un cont mare pe server draco si vreau sa ma mut pe pegasus se poate? sau sa dau iteme de pe pegasus pe draco.
Va rog ziceti-mi si mie un cheat sau hack infine ceva pentru DDTank Dar fara survey...adica prostii din alea cu ce Iq ai sau nu stiu ce ca sa le downloadez Please Dau Fundita
Care e codul de activare la bad pigges
am o problema la Origin! Imi scrie ca nu sunt online dar eu de fapt sunt si cand dau go online nu se intampla nimic (L-am instalat de 3 ori si nimic)
Imi zice si mie cineva de ce imi da eroare pe metin2 mania imi zice ceva de HackShild
Cum pot afla cat poate sa duca maxim placa mea de retea la download? ca pana acum ajung la 10mb/s si maine imi maresc abonamentul dar nu stiu daca duce mai mult
Cum creez un joc ca minecraft?
Caut un program in care pot sa incarc si sa modelez masini ( ex. Incarc un anumit model de masina careia ii pot mari sau micsora farurile ). Funda bineinteles.
Deci, eu sunt disperat dupa calculator, recunosc :)) Intr- o zi acum cateva luni am fost in weekend la tara, si imi mergea perfect calculatorul, abia refacusem Windows- ul. Stau eu 3 zile si ma intorc...? (mai mult)
mi-ar merge jocul max payne 3 pe: Windows: windows 7 ultimate Placa video: nVIDIA quadro 6000 Ram: 30 gb Hdd: 5 tb Procesor: I7 2600k 4, 9 ghz
Pe ce data apare GTA V?
Am cumparat jocu the sims 3 unde pot gasi sims 3 supranatural gratis, caci nu o sa cumpar acum fiecare expansion...
am procesor AMD Athlon 64 dual core 4200+ 2. 21GHz, 1.00 GB of RAM...pot sa joc nfs most wantd 2012?
Am si eu o rugaminte. Cine imi poate sugera un program gen Creator Games, dar, jocuri cu ceva grafica, nu cu un mini- caracter care trebuie sa sari si sa dai cu o tampenie de sabie din...? (mai mult)
Imi place sa cred ca toata lumea iubeste jocurile vechi, jocurile copilariei. As dori sa aflu numele unui joc pe care am sa v- il descriu atat cat imi amintesc.Il jucam la salile de calculatoare,...? (mai mult)
Mi- am downladat Far Cry 1 l- am instalat si dupa m- am jucat pe el si a mers bine.A doua zi cand aprind PC- ul, vreau sa intru pe joc da nu mi se deschide.Nu se intampla nimic.Era montat la...? (mai mult)
Pe advencer quest am primit la o batalie 1500 ex pa lvl 30.Si acum cand bat un monstru imi da 0 exp mereu de ce? Raspundeti repede Dau funda + vot!
Pot juca assassin's creed 1 daca am windows7?
Care jucati 4Story.RO imi ziceti si mie cum sa caut pe Wiki cum sa fac niste iteme etc?
De unde pot downloada un cfg pentru cs 1.6 cu furien care sa mearga sa te sui cu el dupa pereti pe cer cu walhang si un tutorial sa vad cum functioneaza.
Cand apare Watch Dogs?
Salut nu imi merge fifa 2008 online pe GameRanger.Cand sa se incarce jocul imi da connection lost.Cine stie cum sa il fac sa mearga bine? FUNDA cel mai bun raspuns! P.S:Nu am nici un patch in el ...? (mai mult)
Buna,Imi puteti supune si mie niste jocuri online? Fara Dota,metin, CS...
Joc imvu de 3 ani si nu am avut niciodata probleme cu el dar acum dintr-o data cand intru pe imvu dupa 10 secunde mi se da restart la calculator :| Ce pot face? :o3
dati-mi niste jocuri de descarcat funda
De unde pot sa descarc GTA SAMP?
Sall all. Vrea cineva cont pe farmerama? daca da va dau eu cont level 50 ca eu nu mai joc.
am o intrebare pentru cine joaca woozworld ce culoar de par arata mai bine pe innocent face? fundita
Salut, am o mica problema, deci joc wow pe servere private si nu stiu pe care sa il aleg multen wow(se fac dungeonuri, battlegrounduri si la lvl mic, seamana putin mai mult a wow original si are mult ...? (mai mult)
Am si eu o Intrebare Cum fac Sa Imi iau haine De politist La gta san andreas?
Joaca cineva Lady Popular si e un lv. mai mare? Daca da atunci uitati id-ul meu:ioana_ner.Vreau sa va cer sa ma treceti cel putin lv. 7.
Am auzit pe counter stricke de bhop-uri.Ce sunt si cum se folosesc? p.s. Puteti sa imi dati cateva?
Am instalat Minecraft pe xp am instalt placa video si java. Si cand veau sa intru in joc apare si dupa nici o secunda dispare si nu mai apare nimic. Va rog frumos un raspuns eficient
Cum dau update la placa video.Am nividia geforce GT 540M. FUNDAA
Stiti niste jocuri cu fotbal in afara de fifa si de pes?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
StrongHeart întreabă:
SweetbutPsychoGirl întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
blancoxxx întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!