TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 5868
  • 5869
  • 5870
  • 5871
  • 5872
JocuriPc2013
în 7 Noiembrie 2012 | JocuriPc2013 întreabă:

Cine stie cerintele de sistem pentru city car drivng 2.2? dau funda imi apare ce cu pdd.dll ce mai e si ala ca zica k de acolo e... au funda ceui mai buuunn rasp faster plsss

1
Răspunde Raportează
k1tor96
în 7 Noiembrie 2012 | k1tor96 întreabă:

imi puteti spune si mie daca ATI Radeon X 1650 e mai buna decat ati radeon x800 series graphic processor AGP(0x4A4A). multumesc.

2
Răspunde Raportează
Vijelie_Nicolae_1971
în 7 Noiembrie 2012 | Vijelie_Nicolae_1971 întreabă:

Cum sa numeste progamul de la metin 2 care daca in instalezi luptatorul sa lupta singur voi stiti eu nu sti ziceti-mi va rog frumos sa stiu si eu?

2
Răspunde Raportează
Niicu
în 7 Noiembrie 2012 | Niicu întreabă:

am si eu o intrebare de ce nu pot sa folosesc bad boy v4.2 la cs 1.6 am cs Carbon si tot nu merge sa folosesc bad boy oare de ce? dau load hack si cand intru in cs nu- mi apare ca am dat load...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
YunoGasaiEceaMaiTARE
în 7 Noiembrie 2012 | YunoGasaiEceaMaiTARE întreabă:

De ce nu imi merge metin2 pvp intru pe el dau conectare zice c onectare ruleaza si nu apare nimica doar ruleaza.

3
Răspunde Raportează
skaterToP
în 7 Noiembrie 2012 | skaterToP întreabă:

Cine imi zice jocuri gen wizard101 cu magie skilluri dueluri si sa poti cumpara iteme sabii,baghete si deaste. Funda si vot cine da cel mai bun raspuns si jocurile sa nu fie mai mari de 2, 5gb.

2
Răspunde Raportează
Nicolas_Alexandru_1993
în 7 Noiembrie 2012 | Nicolas_Alexandru_1993 întreabă:

Salll TPU stiti metin2 romanesti privat lv maxim 100 250?

3
Răspunde Raportează
DjVasileAiii
în 7 Noiembrie 2012 | DjVasileAiii întreabă:

ce Servere de metin2 cu sau fara hamachi care au ratele intre 1500-2500, sa fie otel si battle +9 la magazin si arme 2012 stiti? AJUTATI-MA plzz Funda

1
Răspunde Raportează
caiet1
în 7 Noiembrie 2012 | caiet1 întreabă:

Scuzati domeniu! Cei care va jucati pes 09 imi puteti spune cum sa fac si eu transferuri? joc la " LEAGUE CUP "!

0
Răspunde primul Raportează
DrugFree
în 7 Noiembrie 2012 | DrugFree întreabă:

Mereu am auzit discutii pe tema : "Metin2 vs Word Of Warcraft". Majoritatea aleg WoW. Am vazut o intrebare pe TPU tot de genu' asta. Dar toti descurajeaza metin2. Nu ca eu ii tin o parte, poate creea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
P???h?????
în 7 Noiembrie 2012 | P???h????? întreabă:

Cum imi pot face un cont pe metin2 supreme caci eu l- am downloadat dar nu sti ucum sa imi fac cont.:( Dati- mi site- ul ca sa ma pot juca si eu va rog! De fiecare data cand dau pe site- ul ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnOrdinaryGuy
în 7 Noiembrie 2012 | AnOrdinaryGuy întreabă:

De ziua mea(maine) vreau sa imi iau un joc video.Ma gandeam la WoW(World of Warcraft).Dar nu inteleg ceva.Tre sa plateti pe luna sau asa ceva ca sa te joci in continuare? Si nu stiu unde sa imi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SmRpT
în 7 Noiembrie 2012 | SmRpT întreabă:

am si eu o problema cu pc- u.Deci sa incep prin a va spune ca de fiecare data cand vreau sa deschid o iconita dupa desktop, un folder, orice imi apare ca si cum as da click dreapta si properties(dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MichaelJacksonFanSpecial
în 7 Noiembrie 2012 | MichaelJacksonFanSpecial întreabă:

ma puteti ajuta sa pun in g.t.a san andreas limba Romana id mess : bunica.stefan.Funda+Vot.

6
Răspunde Raportează
TheAnswerMan
în 7 Noiembrie 2012 | TheAnswerMan întreabă:

Exista vreun cfg cu aim setat pe corp? Sau unul cu rata de head shot mai mica de 50%? Daca da imi puteti da si mie unul va rog?:) Mersi.

0
stanadi2010
în 7 Noiembrie 2012 | stanadi2010 întreabă:

Cn vrea la un minecraft cu mine?

3
Răspunde Raportează
crazyboy9616
în 7 Noiembrie 2012 | crazyboy9616 întreabă:

Buna dimineata TPU! Cine imi poate da un link de download pentru tinta de awp pentru cs 1.6? care este si in eSL deci nu tinta aia mica ci aia mai mijlocie cred ca stiti despre ce vorbesc.Multumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Catalin_Vasile_1995
în 7 Noiembrie 2012 | Catalin_Vasile_1995 întreabă:

Cine imi da si mie niste coduri de gen wall pentru counter strike si sunt bune are funde de la mine.

3
Răspunde Raportează
cezarelzaharel
în 7 Noiembrie 2012 | cezarelzaharel întreabă:

Am windows 7 si nu imi merg jocurile (nfs, gta,...) dar imi merge counter ce are ma puteti lamuri si pe mine cum rezolv problema? Am 3gb ram procesorul 1.8 ghz hdd 160.

7
Răspunde Raportează
enerky
în 7 Noiembrie 2012 | enerky întreabă:

As vrea sa fac un film (dueluri mt2) dar nu-s ce programe imi trebuie puteti sa-mi spuneti?(si programu in care conbim video si pun muzica pe fuldal)

3
Răspunde Raportează
Alex_Alex_1998
în 7 Noiembrie 2012 | Alex_Alex_1998 întreabă:

Sallut TPU :) Exista fisier de fifa07 in care sa am liga1 2012 si transferurile din 2012 (La Chelsea, Barca) la toate echipele mai exact... in acelasi timp?

0
DarkShadowOne
în 7 Noiembrie 2012 | DarkShadowOne întreabă:

Stie cineva cum poate gasi jocul acela nou la care s-a facut reclama pe AXN, ZOOM? Se numeste Land Of Dawn dar imi da alte rezultate T.T

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Noiembrie 2012 |

Joc de ceva timp minecraft si tot ma cam incurc in enchant :)) Tocmai mi- am pus pe un sv enchant: Smite IV e de lv 30 si vr sa stiu daca mai merge sa mai pun cateva? ca mi se pare ca am vazut arme cu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kapcom
în 7 Noiembrie 2012 | kapcom întreabă:

Am un server de metin2 si am o problema veche Din local (pe router) pot sa ma loghez, si sa intru in map, sa bat caini etc. Din exterior, cand prietenii incearca sa intre, se pot logha, ...? (mai mult)

0
BastarDeCraciun
în 7 Noiembrie 2012 | BastarDeCraciun întreabă:

Sall.Ce jocuri imi recomandati pentru ps2 in jur de 40-70 lei?

1
Răspunde Raportează
geroge
în 7 Noiembrie 2012 | geroge întreabă:

Buna TPU cine stie niste servere de Drakensang.ro nu originalu ca metin2 facute stie cineva?

0
patrueduardandrei
în 7 Noiembrie 2012 | patrueduardandrei întreabă:

am nfs carbon in spaniola si freau sa stiu unde sa dau sau cum sa fac sa pun coduri ma poti ajuta?

1
Răspunde Raportează
cristynushul
în 7 Noiembrie 2012 | cristynushul întreabă:

Care stie cum rezolv o eroare la Orcs must die.Cand intru in joc nu are nicio eroare, dar cand intru in level imaginea se vede transparenta si orcii si omul acela mi se vad albastri.Dau funda...? (mai mult)

0
Nexx
în 7 Noiembrie 2012 | Nexx întreabă:

Joaca cineva imvu♥? De ce va place☺?

1
Răspunde Raportează
BryoBrys
în 7 Noiembrie 2012 | BryoBrys întreabă:

Care are un cont de ourworld de nivel peste 40 :O3 :) Dau funda

0
lary200
în 7 Noiembrie 2012 | lary200 întreabă:

Va rog dati-mi si mie un cont member la club penguin macar pentru o ora sa vad cum e

0
kristina1234
în 7 Noiembrie 2012 | kristina1234 întreabă:

Salut, am instalat de curind programa iTunes pentru iPhone la notebook- dar, am instalat'o si la computer si sau sters toate datele instalate de pe notebook...acum nu pot incarca pozele nici la unul, ...? (mai mult)

0
AxaDany
în 7 Noiembrie 2012 | AxaDany întreabă:

Salutare Care cunoaste Hackul M2Bob si stie setarile la FishBot pentru a prinde bine peste si mi le poate spune si mie DAU FUNDA pentru cel ce spune Corect :)

1
Răspunde Raportează
bDaniel
în 7 Noiembrie 2012 | bDaniel întreabă:

Va rog din suflet care stie ce sa fac la metin 2 sau la orice joc ca imi zice ca pc- ul meu nu suport grafica 3d ce sa fac va rog urgent am mare evoie va implor :( :( :( :( :( :( :( va rog frumos va rog...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
lary200
în 7 Noiembrie 2012 | lary200 întreabă:

Va rog dati-mi si mie un cont membership la clun penguin macar pentru o ora sa vad cum e

0
downxx
în 7 Noiembrie 2012 | downxx întreabă:

Salutare vrea cineva key de dota2 pe key counter strike 1.6? daca da. dati-mi add downxhd pe mess.Multumesc!

0
Alexxutulalex
în 7 Noiembrie 2012 | Alexxutulalex întreabă:

Cine imi da si mie un cont pe metin2 hammer bonusat!

1
Răspunde Raportează
EffecTdeScena
în 7 Noiembrie 2012 | EffecTdeScena întreabă:

caut Cs 1.6 Original. Imi puteti da un Link va rog? Dau

4
Răspunde Raportează
Remus13
în 6 Noiembrie 2012 | Remus13 întreabă:

Majoritatea stiti de jocul league of legends. Vreau sa raspunda doar ce care stiu acest lucru, sa nu va bagati in seama. Cand se dau rp ( riot points ) cadou?

0
DarkShadowOne
în 6 Noiembrie 2012 | DarkShadowOne întreabă:

Aveti idee ce jocuri noi de anul acesta exista? Funda!

3
Răspunde Raportează
Hedon
în 6 Noiembrie 2012 | Hedon întreabă:

Buna TPU joc remi online si nu mai stiu parola si nu mai stiu pe ce mail a fost facut contul ce pot face?

1
Răspunde Raportează
raress13
în 6 Noiembrie 2012 | raress13 întreabă:

Va rog foarte frumos ajutati-ma. am nevoie de un cont de metin 2.roo ce nivel cel putin 30 VA ROG FRUMOS daca imi puteti da. datimil la id:raresh_adrian sau nr de telefon 0727891906

0
Roxana13Roxy
în 6 Noiembrie 2012 | Roxana13Roxy întreabă:

Hey, vrau sa imi descarc Microsoft world dar nuil gasesc, cred ca am instalatde vreo 10 ori si nici unul nu a mers imi cerea o paroloa! de unde il pot descarca?

1
Răspunde Raportează
enerky
în 6 Noiembrie 2012 | enerky întreabă:

Ziceti-mi si mie niste jocuri pc online urgent

6
Răspunde Raportează
kl4u
în 6 Noiembrie 2012 | kl4u întreabă:

as vrea daca aveti un addons pentru servere de cs classic dar sa fie unul bun, complex si fara lag lasat icdaca puteti link de descarcare

1
Răspunde Raportează
AnoniM3l3Dasvtaq
în 6 Noiembrie 2012 | AnoniM3l3Dasvtaq întreabă:

Va rog frumos sa ma ajutati.Am vazut in counter strike pe unu care avea cfg de deathrun slow cv de genu.Si avea greavity ff mare se misca ff incet si sarea mult.Cum pot face si eu rost? Va rog dati- mi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mariojmecheru2004
în 6 Noiembrie 2012 | mariojmecheru2004 întreabă:

Cine stie cum se downloadeza hackul pe black mamba sau finalcut3? dau arma dupa site warr

0
skaterToP
în 6 Noiembrie 2012 | skaterToP întreabă:

imi spuneti de ce nu imi merge wizard101 l-am downloadat la instalat dau dublu click pe el si nu mai apare nimic nici eroare nici nimic sxpatiu in pc am 2, 5gb liber

1
Răspunde Raportează
Shaarawy_El_1994
în 6 Noiembrie 2012 | Shaarawy_El_1994 întreabă:

Daca cautati un metin pvm clasic in care sa munciti puteti accesa urmatorul SITE : http://impactmetin2.info/

0
Herr
în 6 Noiembrie 2012 | Herr întreabă:

as vrea sa- mi achizitionez si eu acest produs: http://eminem.shop.bravadousa.com/Product.aspx?cp=54359&pc=BGCHEE04 Si as dori sa stiu cam cat ar costa transportul sau daca cineva a mai comandat...? (mai mult)

0
  • 5868
  • 5869
  • 5870
  • 5871
  • 5872
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 31 Decembrie

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 21 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă acum 23 ore

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.648
  • Întrebări: 3.954.681
  • Răspunsuri: 17.665.398
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Andra

Andra

Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.886 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.116 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.403 Conversaţii