Cine stie cerintele de sistem pentru city car drivng 2.2? dau funda imi apare ce cu pdd.dll ce mai e si ala ca zica k de acolo e... au funda ceui mai buuunn rasp faster plsss
imi puteti spune si mie daca ATI Radeon X 1650 e mai buna decat ati radeon x800 series graphic processor AGP(0x4A4A). multumesc.
Cum sa numeste progamul de la metin 2 care daca in instalezi luptatorul sa lupta singur voi stiti eu nu sti ziceti-mi va rog frumos sa stiu si eu?
am si eu o intrebare de ce nu pot sa folosesc bad boy v4.2 la cs 1.6 am cs Carbon si tot nu merge sa folosesc bad boy oare de ce? dau load hack si cand intru in cs nu- mi apare ca am dat load...? (mai mult)
De ce nu imi merge metin2 pvp intru pe el dau conectare zice c onectare ruleaza si nu apare nimica doar ruleaza.
Cine imi zice jocuri gen wizard101 cu magie skilluri dueluri si sa poti cumpara iteme sabii,baghete si deaste. Funda si vot cine da cel mai bun raspuns si jocurile sa nu fie mai mari de 2, 5gb.
Salll TPU stiti metin2 romanesti privat lv maxim 100 250?
ce Servere de metin2 cu sau fara hamachi care au ratele intre 1500-2500, sa fie otel si battle +9 la magazin si arme 2012 stiti? AJUTATI-MA plzz Funda
Scuzati domeniu! Cei care va jucati pes 09 imi puteti spune cum sa fac si eu transferuri? joc la " LEAGUE CUP "!
Mereu am auzit discutii pe tema : "Metin2 vs Word Of Warcraft". Majoritatea aleg WoW. Am vazut o intrebare pe TPU tot de genu' asta. Dar toti descurajeaza metin2. Nu ca eu ii tin o parte, poate creea...? (mai mult)
Cum imi pot face un cont pe metin2 supreme caci eu l- am downloadat dar nu sti ucum sa imi fac cont.:( Dati- mi site- ul ca sa ma pot juca si eu va rog! De fiecare data cand dau pe site- ul ...? (mai mult)
De ziua mea(maine) vreau sa imi iau un joc video.Ma gandeam la WoW(World of Warcraft).Dar nu inteleg ceva.Tre sa plateti pe luna sau asa ceva ca sa te joci in continuare? Si nu stiu unde sa imi...? (mai mult)
am si eu o problema cu pc- u.Deci sa incep prin a va spune ca de fiecare data cand vreau sa deschid o iconita dupa desktop, un folder, orice imi apare ca si cum as da click dreapta si properties(dar...? (mai mult)
ma puteti ajuta sa pun in g.t.a san andreas limba Romana id mess : bunica.stefan.Funda+Vot.
Exista vreun cfg cu aim setat pe corp? Sau unul cu rata de head shot mai mica de 50%? Daca da imi puteti da si mie unul va rog?:) Mersi.
Cn vrea la un minecraft cu mine?
Buna dimineata TPU! Cine imi poate da un link de download pentru tinta de awp pentru cs 1.6? care este si in eSL deci nu tinta aia mica ci aia mai mijlocie cred ca stiti despre ce vorbesc.Multumesc...? (mai mult)
Cine imi da si mie niste coduri de gen wall pentru counter strike si sunt bune are funde de la mine.
Am windows 7 si nu imi merg jocurile (nfs, gta,...) dar imi merge counter ce are ma puteti lamuri si pe mine cum rezolv problema? Am 3gb ram procesorul 1.8 ghz hdd 160.
As vrea sa fac un film (dueluri mt2) dar nu-s ce programe imi trebuie puteti sa-mi spuneti?(si programu in care conbim video si pun muzica pe fuldal)
Sallut TPU :) Exista fisier de fifa07 in care sa am liga1 2012 si transferurile din 2012 (La Chelsea, Barca) la toate echipele mai exact... in acelasi timp?
Stie cineva cum poate gasi jocul acela nou la care s-a facut reclama pe AXN, ZOOM? Se numeste Land Of Dawn dar imi da alte rezultate T.T
Joc de ceva timp minecraft si tot ma cam incurc in enchant :)) Tocmai mi- am pus pe un sv enchant: Smite IV e de lv 30 si vr sa stiu daca mai merge sa mai pun cateva? ca mi se pare ca am vazut arme cu ...? (mai mult)
Am un server de metin2 si am o problema veche Din local (pe router) pot sa ma loghez, si sa intru in map, sa bat caini etc. Din exterior, cand prietenii incearca sa intre, se pot logha, ...? (mai mult)
Sall.Ce jocuri imi recomandati pentru ps2 in jur de 40-70 lei?
Buna TPU cine stie niste servere de Drakensang.ro nu originalu ca metin2 facute stie cineva?
am nfs carbon in spaniola si freau sa stiu unde sa dau sau cum sa fac sa pun coduri ma poti ajuta?
Care stie cum rezolv o eroare la Orcs must die.Cand intru in joc nu are nicio eroare, dar cand intru in level imaginea se vede transparenta si orcii si omul acela mi se vad albastri.Dau funda...? (mai mult)
Joaca cineva imvu♥? De ce va place☺?
Care are un cont de ourworld de nivel peste 40 :O3 :) Dau funda
Va rog dati-mi si mie un cont member la club penguin macar pentru o ora sa vad cum e
Salut, am instalat de curind programa iTunes pentru iPhone la notebook- dar, am instalat'o si la computer si sau sters toate datele instalate de pe notebook...acum nu pot incarca pozele nici la unul, ...? (mai mult)
Salutare Care cunoaste Hackul M2Bob si stie setarile la FishBot pentru a prinde bine peste si mi le poate spune si mie DAU FUNDA pentru cel ce spune Corect :)
Va rog din suflet care stie ce sa fac la metin 2 sau la orice joc ca imi zice ca pc- ul meu nu suport grafica 3d ce sa fac va rog urgent am mare evoie va implor :( :( :( :( :( :( :( va rog frumos va rog...? (mai mult)
Va rog dati-mi si mie un cont membership la clun penguin macar pentru o ora sa vad cum e
Salutare vrea cineva key de dota2 pe key counter strike 1.6? daca da. dati-mi add downxhd pe mess.Multumesc!
Cine imi da si mie un cont pe metin2 hammer bonusat!
caut Cs 1.6 Original. Imi puteti da un Link va rog? Dau
Majoritatea stiti de jocul league of legends. Vreau sa raspunda doar ce care stiu acest lucru, sa nu va bagati in seama. Cand se dau rp ( riot points ) cadou?
Aveti idee ce jocuri noi de anul acesta exista? Funda!
Buna TPU joc remi online si nu mai stiu parola si nu mai stiu pe ce mail a fost facut contul ce pot face?
Va rog foarte frumos ajutati-ma. am nevoie de un cont de metin 2.roo ce nivel cel putin 30 VA ROG FRUMOS daca imi puteti da. datimil la id:raresh_adrian sau nr de telefon 0727891906
Hey, vrau sa imi descarc Microsoft world dar nuil gasesc, cred ca am instalatde vreo 10 ori si nici unul nu a mers imi cerea o paroloa! de unde il pot descarca?
Ziceti-mi si mie niste jocuri pc online urgent
as vrea daca aveti un addons pentru servere de cs classic dar sa fie unul bun, complex si fara lag lasat icdaca puteti link de descarcare
Va rog frumos sa ma ajutati.Am vazut in counter strike pe unu care avea cfg de deathrun slow cv de genu.Si avea greavity ff mare se misca ff incet si sarea mult.Cum pot face si eu rost? Va rog dati- mi...? (mai mult)
Cine stie cum se downloadeza hackul pe black mamba sau finalcut3? dau arma dupa site warr
imi spuneti de ce nu imi merge wizard101 l-am downloadat la instalat dau dublu click pe el si nu mai apare nimic nici eroare nici nimic sxpatiu in pc am 2, 5gb liber
Daca cautati un metin pvm clasic in care sa munciti puteti accesa urmatorul SITE : http://impactmetin2.info/
as vrea sa- mi achizitionez si eu acest produs: http://eminem.shop.bravadousa.com/Product.aspx?cp=54359&pc=BGCHEE04 Si as dori sa stiu cam cat ar costa transportul sau daca cineva a mai comandat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!