Salve, ce este Turbo Boost pentru procesoare Intel i7 este un driver sau cum?
Da- ti- mi servere de cs 1.6 in care in loc de gloante te impusti cu vopsea:) Ps:dau fundita+ cerere de prietenie Ps2: am cs 1.6 lant final nu stiu daca conteaza :) Ps:Am nevoie de ip address...? (mai mult)
Buna TPU azi am intrat la informatica pe un site unde ne creeam fiecare bloguri, despre ce vroiam noi. numele siteului era ceva ce incepea cu casa... ma puteti ajuta funda?
Sat TPU cine se joaca dragon city si da exemplu daca vreau sa-l cumpar dragonul ala de intuneric face 500 k cat inseamna?
Cine stie jocuri gen age of empiries sau command and conquer cu,, viitorul" cum s-ar zice arme moderne etc
Sall.ce jocuri (PC) imi recomandati pentru a face filmulete de pus pe youtube?
Vreau un joc online, in afara de metin si 4story de actiune in care sa ai mereu ceva de facut.De ex la grepolis, iti termini treaba in 5 minute si dupa aia nu mai ai ce face. Vreau ceva de actiune in...? (mai mult)
Sunt un fan al jocului Assassin's Creed. Eu avand PC din 2006, si ne- avand bani pentru ca e criza, am urmatoarele componente : 1, 5GB RAM; Procesor Intel Pentium 4 3. 0Ghz (Single Core) ...? (mai mult)
am si eu o problema mi-am luat jocul Dirt3 si nu-mi merge poate fii ceva de la anti-virus? ca imi da security warning ceva de genu
Mai de mult am jucat un server de forsaken world si nu mai stiu cum ii zice.Era foarte frumos.PVP.Cresteai imd.Ziceti- mi niste servere de forsaken worldPoate il gasesc. Funda+ Vot.App serverele sa aiba...? (mai mult)
Buna TPU am o problema de ceva timp din cand in cand se aude la pc un tic si se blocehaza mausu si tastatura se repeta de cateva ori si dupa aia incetaza pentru catva timp am rsetat windowsu (poate am ...? (mai mult)
am si eu nevoie de un hak pentru metin2 de prins peste (fishbot) si de lure (mob lock) sa fie testat dau funda. Va rog numi dati siteuri pe care pot gasi haku dati- mi direct linkul de...? (mai mult)
Dc la call of duty 8 imi da o eroare la inceput?
Salut, TPU! Vreau sa ma ajutati cu o problema despre you tube. Daca ma puteti ajuta cum pot sa pun o poza mica la nume ca de ex: http://i1077.photobucket.com/albums/w468/alamicu98/Captur1030deecran_2012-...? (mai mult)
^^' am patit o chestie neplacuta... mi- am conectat castile si boxele si nu au functionat D: Nici un cablu nu a fost scos de la unitatea centrala q.q Um. ce ar trebui sa fac? Ar trebui sa'mi...? (mai mult)
Joc un metin... si as avea nevoie de un hack 3x dmg pentru crescut... pentru ca nu fac fata v4 si de asta va rog mult din suflet. multumesc! dar care sa fie bun si sa mearga fara starter, dau...? (mai mult)
Ipod 5 sau Iphone 4 s. Astept pareri.
Spuneti-mi va rog niste jocuri care merita downloadate,faine ca:sims, fifa, nu impuscaturi sau din astea pls dau funda Pa!
Help! Nu stiu ce are facebook- ul: imi tot deschide ferestre cu site- uri inutile; nu ma lasa sa ma conectez pe paginile mele; nu ma lasa cand apas butonul `vezi mai mult/citeste mai mult/see more`. ...? (mai mult)
Salutare tpu..in legatura cu metin2..nu stiu ce sa mai fac ca mi- am facut prea multe conturi si acum nici nu ma mai lasa sa imi fac vreun alt cont si nici sa ma loghez pe site, imi apare pagina alba si...? (mai mult)
Spuneti si mie un joc gen WOS/Haulin... care merg cu volan si pedale si ruleaza pe wind 7/8 :D tnx :X
In gta4 de ce se invart toate la inceputul jocului?
Care aveti steam si aveti mw3 pe el..si nu va mai prea jucati imi puteti da si mie sa ma joc si eu? (: Nu schimb parola si nici email. :D
Cum pot sa joc Minecraft Multiplayer cu Hamachi cu un prieten pe acelasi server, atunci cand fac server imi merge pe al meu dar lui nu-i merge cu am meu ce sa fac?
Deci..am instalat de curand Need for speed the run l`am instalat perfect nu am am avut probleme cu el dar cand intru in el mi se deschide imaginea neagra si imi da urmatoarea eroare http://i.imgur.com/25mMs.jpg!...? (mai mult)
Am o intrebare! Ce procesor este mai bun dintre cele doua?.(pentru jocuri) Nu vreau alte raspunsuri cum ca pentru jocuri iti trebuie procesoare mai bune bla bla. ( atat imi suporta placa de ...? (mai mult)
Cine vrea sa joace CsGo(global offensive) sau Dota2 sa imi spuna, ca nu prea am cu cine sau majoritatea sunt nabi
Daca dau la be a pro club and country la fifa 10 imi creez propriu jucator il pot transfera la alta echipa si daca da cum fac asta multumesc de raspuns/raspunsuri
Cum pot sa sterg o pagina de Facebook automat, fara sa mai astept 14 zile pana se sterge ea?
Cine Vrea Cont Pe Ro Lvl 41 Cal Armat Vartej M2 11k pv Fms +9 pgm24 tigru+9 1k pv abanosi +8 Pentagon+7 Etc Mai Multe Detalii Pe Id-u de Mess bobo.superstar@yahoo.com Astept raspunsuri
Azi vreau rapid niste jocuri online! de fete, ca imagine town sau smallword, m-am plictisit de ele si imagine town am auzit sa ca inchis. Cele mai bune si distractive jocuri primesc funda!
Cine stie tipuri de jocuri tip imvu, dar sa fie online? Cel mai bun raspuns primeste vot si fundita :D
Imi dai niste idei de constructii la case pe minecraft? Constructii in copaci si pe pamant.Astept cat mai repede raspunsul. Dau fundita + vot. Multumesc!
Am facut un server de cs...dar am o mica problema cand scriu de ex: /rankstats sau /admin nu se intampla nimic cine poate sa ma ajute add la id: thedarkpain00 (dau funda) Ms!
Salut prieteni! Vreau si eu niste jocuri cu ATV `uri sau masinute:) dar vreau sa le descarc in pc si nu vreau sa fie dinalea 2d sau eu mai stiu ce bazaconie. sa fie ceva frumos sa iti placa :) Multumesc:)...? (mai mult)
va rog cine va sa imi dea codul de la origin la nfs the run
ma puteti ajuta si pe mine cu un driver pentru volanul infinimax usb racing wheel ss-stw
Hei vreau sa-mi iau expansion seasons pentru sims 2. Dar nu stiu ce pot face in el. Puteti sa-mi dai un link dela youtube cum e seasons sau ceva pliz merci. Vot si fundoaie:)
Dau iteme metin2tim server 1 bune de sura pe iteme pegasus in special war (Ce seriozitate) dati add one_spook
Cine stie niste jocuri online unde poti avea familie?
mi-am facut server de metin 2 si nu se pot conecta playeri la svr meu de si le-am facut conturi si caractere le-am dat gm si tot nu merge cum rezolv asta dau funta!
Imi spuneti niste nick-uri pentru Counter-Strike. Fundita + vot. Multumesc
Cine imi poate da un cont Metin2.ro, EarthMetin2 sau Metin2TIM SRV2? Contul de pe ro sa fie de preferabil pe serverul Lupus. Ofer
sunt fan mare Second Life dar are o problema: de ce oare jocul ruleaza greu? Si la un momentdat spune ca nu mai am conexiune deci trebuie sa inchid jocul. Dar eu aveam conexiune. Ce trebuie sa...? (mai mult)
Imi puteti spune cum se fac unele obiecte, unelte pe minecraft? Uneltele pe care le stiu sunt:furnal, dispenser, scara, trapa, geam, scari din lemn, mai multe. Spunetimi va rog. P.S Daca stiti sa-...? (mai mult)
Cine joaca shaiya din roumania si e donator vand op
Hei in sims 3 ce pot face am auzit ca sunt multe lucruri care le poti face vreau sa stiu. Mai vreau sa stiu si cata memorie are ocupa adica procesorul si mb/mg ce are nu stiu Help me ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si asta suna pentru cei care se joaca samp Romania super stunt care este id pentru neon? Imi spuneti plss? Dau funda!:*
Hei TPU de unde pot lua jocul "monstrul antic"? primul raspuns funda:X
Vreau niste anime ecchi cu actiune si comedie. Cine da mai multe are funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!