TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 5870
  • 5871
  • 5872
  • 5873
  • 5874
Skett
în 6 Noiembrie 2012 | Skett întreabă:

Salve, ce este Turbo Boost pentru procesoare Intel i7 este un driver sau cum?

0
Răspunde primul Raportează
LostInHell55
în 6 Noiembrie 2012 | LostInHell55 întreabă:

Da- ti- mi servere de cs 1.6 in care in loc de gloante te impusti cu vopsea:) Ps:dau fundita+ cerere de prietenie Ps2: am cs 1.6 lant final nu stiu daca conteaza :) Ps:Am nevoie de ip address...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
zoomumba
în 6 Noiembrie 2012 | zoomumba întreabă:

Buna TPU azi am intrat la informatica pe un site unde ne creeam fiecare bloguri, despre ce vroiam noi. numele siteului era ceva ce incepea cu casa... ma puteti ajuta funda?

1
Răspunde Raportează
Shac0
în 6 Noiembrie 2012 | Shac0 întreabă:

Sat TPU cine se joaca dragon city si da exemplu daca vreau sa-l cumpar dragonul ala de intuneric face 500 k cat inseamna?

4
Răspunde Raportează
FCBayernMunchen
în 6 Noiembrie 2012 | FCBayernMunchen întreabă:

Cine stie jocuri gen age of empiries sau command and conquer cu,, viitorul" cum s-ar zice arme moderne etc

0
BastarDeCraciun
în 6 Noiembrie 2012 | BastarDeCraciun întreabă:

Sall.ce jocuri (PC) imi recomandati pentru a face filmulete de pus pe youtube?

3
Răspunde Raportează
Mihaita23
în 6 Noiembrie 2012 | Mihaita23 întreabă:

Vreau un joc online, in afara de metin si 4story de actiune in care sa ai mereu ceva de facut.De ex la grepolis, iti termini treaba in 5 minute si dupa aia nu mai ai ce face. Vreau ceva de actiune in...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
cosminvalerian
în 6 Noiembrie 2012 | cosminvalerian întreabă:

Sunt un fan al jocului Assassin's Creed. Eu avand PC din 2006, si ne- avand bani pentru ca e criza, am urmatoarele componente : 1, 5GB RAM; Procesor Intel Pentium 4 3. 0Ghz (Single Core) ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
OkiulDinUmbra
în 6 Noiembrie 2012 | OkiulDinUmbra întreabă:

am si eu o problema mi-am luat jocul Dirt3 si nu-mi merge poate fii ceva de la anti-virus? ca imi da security warning ceva de genu

2
Răspunde Raportează
iInfinityDarkness
în 6 Noiembrie 2012 | iInfinityDarkness întreabă:

Mai de mult am jucat un server de forsaken world si nu mai stiu cum ii zice.Era foarte frumos.PVP.Cresteai imd.Ziceti- mi niste servere de forsaken worldPoate il gasesc. Funda+ Vot.App serverele sa aiba...? (mai mult)

0
Unknown123456
în 6 Noiembrie 2012 | Unknown123456 întreabă:

Buna TPU am o problema de ceva timp din cand in cand se aude la pc un tic si se blocehaza mausu si tastatura se repeta de cateva ori si dupa aia incetaza pentru catva timp am rsetat windowsu (poate am ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
digitall
în 6 Noiembrie 2012 | digitall întreabă:

am si eu nevoie de un hak pentru metin2 de prins peste (fishbot) si de lure (mob lock) sa fie testat dau funda. Va rog numi dati siteuri pe care pot gasi haku dati- mi direct linkul de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andrei_Ganescu_1997
în 6 Noiembrie 2012 | Andrei_Ganescu_1997 întreabă:

Dc la call of duty 8 imi da o eroare la inceput?

1
Răspunde Raportează
InocentSoul
în 6 Noiembrie 2012 | InocentSoul întreabă:

Salut, TPU! Vreau sa ma ajutati cu o problema despre you tube. Daca ma puteti ajuta cum pot sa pun o poza mica la nume ca de ex: http://i1077.photobucket.com/albums/w468/alamicu98/Captur1030deecran_2012-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
xGiraffacookies
în 6 Noiembrie 2012 | xGiraffacookies întreabă:

^^' am patit o chestie neplacuta... mi- am conectat castile si boxele si nu au functionat D: Nici un cablu nu a fost scos de la unitatea centrala q.q Um. ce ar trebui sa fac? Ar trebui sa'mi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
erabianleonard
în 6 Noiembrie 2012 | erabianleonard întreabă:

Joc un metin... si as avea nevoie de un hack 3x dmg pentru crescut... pentru ca nu fac fata v4 si de asta va rog mult din suflet. multumesc! dar care sa fie bun si sa mearga fara starter, dau...? (mai mult)

0
Rosetti_Radu_1998
în 6 Noiembrie 2012 | Rosetti_Radu_1998 întreabă:

Ipod 5 sau Iphone 4 s. Astept pareri.

1
Răspunde Raportează
danmirel73
în 6 Noiembrie 2012 | danmirel73 întreabă:

Spuneti-mi va rog niste jocuri care merita downloadate,faine ca:sims, fifa, nu impuscaturi sau din astea pls dau funda Pa!

2
Răspunde Raportează
?KimKimmy?
în 6 Noiembrie 2012 | ?KimKimmy? întreabă:

Help! Nu stiu ce are facebook- ul: imi tot deschide ferestre cu site- uri inutile; nu ma lasa sa ma conectez pe paginile mele; nu ma lasa cand apas butonul `vezi mai mult/citeste mai mult/see more`. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BlackEdy
în 6 Noiembrie 2012 | BlackEdy întreabă:

Salutare tpu..in legatura cu metin2..nu stiu ce sa mai fac ca mi- am facut prea multe conturi si acum nici nu ma mai lasa sa imi fac vreun alt cont si nici sa ma loghez pe site, imi apare pagina alba si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ParadoxVs
în 6 Noiembrie 2012 | ParadoxVs întreabă:

Spuneti si mie un joc gen WOS/Haulin... care merg cu volan si pedale si ruleaza pe wind 7/8 :D tnx :X

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Noiembrie 2012 |

In gta4 de ce se invart toate la inceputul jocului?

1
Răspunde Raportează
DumBass1415
în 6 Noiembrie 2012 | DumBass1415 întreabă:

Care aveti steam si aveti mw3 pe el..si nu va mai prea jucati imi puteti da si mie sa ma joc si eu? (: Nu schimb parola si nici email. :D

1
Răspunde Raportează
RazvanB26739
în 6 Noiembrie 2012 | RazvanB26739 întreabă:

Cum pot sa joc Minecraft Multiplayer cu Hamachi cu un prieten pe acelasi server, atunci cand fac server imi merge pe al meu dar lui nu-i merge cu am meu ce sa fac?

0
Alexutzy2001
în 6 Noiembrie 2012 | Alexutzy2001 întreabă:

Deci..am instalat de curand Need for speed the run l`am instalat perfect nu am am avut probleme cu el dar cand intru in el mi se deschide imaginea neagra si imi da urmatoarea eroare http://i.imgur.com/25mMs.jpg!...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Cristi_3697
în 6 Noiembrie 2012 | Cristi_3697 întreabă:

Am o intrebare! Ce procesor este mai bun dintre cele doua?.(pentru jocuri) Nu vreau alte raspunsuri cum ca pentru jocuri iti trebuie procesoare mai bune bla bla. ( atat imi suporta placa de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Claudiu23
în 6 Noiembrie 2012 | Claudiu23 întreabă:

Cine vrea sa joace CsGo(global offensive) sau Dota2 sa imi spuna, ca nu prea am cu cine sau majoritatea sunt nabi

3
Răspunde Raportează
NamPleak
în 6 Noiembrie 2012 | NamPleak întreabă:

Daca dau la be a pro club and country la fifa 10 imi creez propriu jucator il pot transfera la alta echipa si daca da cum fac asta multumesc de raspuns/raspunsuri

0
anonim_4396
în 6 Noiembrie 2012 |

Cum pot sa sterg o pagina de Facebook automat, fara sa mai astept 14 zile pana se sterge ea?

7
Răspunde Raportează
BoBoLL11nN00
în 6 Noiembrie 2012 | BoBoLL11nN00 întreabă:

Cine Vrea Cont Pe Ro Lvl 41 Cal Armat Vartej M2 11k pv Fms +9 pgm24 tigru+9 1k pv abanosi +8 Pentagon+7 Etc Mai Multe Detalii Pe Id-u de Mess bobo.superstar@yahoo.com Astept raspunsuri

2
Răspunde Raportează
Stefania_Alexandra_1985
în 6 Noiembrie 2012 | Stefania_Alexandra_1985 întreabă:

Azi vreau rapid niste jocuri online! de fete, ca imagine town sau smallword, m-am plictisit de ele si imagine town am auzit sa ca inchis. Cele mai bune si distractive jocuri primesc funda!

4
Răspunde Raportează
ancuta96
în 6 Noiembrie 2012 | ancuta96 întreabă:

Cine stie tipuri de jocuri tip imvu, dar sa fie online? Cel mai bun raspuns primeste vot si fundita :D

1
Răspunde Raportează
bRixeD
în 6 Noiembrie 2012 | bRixeD întreabă:

Imi dai niste idei de constructii la case pe minecraft? Constructii in copaci si pe pamant.Astept cat mai repede raspunsul. Dau fundita + vot. Multumesc!

0
MyNameIsNick
în 6 Noiembrie 2012 | MyNameIsNick întreabă:

Am facut un server de cs...dar am o mica problema cand scriu de ex: /rankstats sau /admin nu se intampla nimic cine poate sa ma ajute add la id: thedarkpain00 (dau funda) Ms!

2
Răspunde Raportează
VreauSaAfluMaiMulte
în 6 Noiembrie 2012 | VreauSaAfluMaiMulte întreabă:

Salut prieteni! Vreau si eu niste jocuri cu ATV `uri sau masinute:) dar vreau sa le descarc in pc si nu vreau sa fie dinalea 2d sau eu mai stiu ce bazaconie. sa fie ceva frumos sa iti placa :) Multumesc:)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
danielfrumuselul
în 6 Noiembrie 2012 | danielfrumuselul întreabă:

va rog cine va sa imi dea codul de la origin la nfs the run

1
Răspunde Raportează
Florin_Minjescu_1998
în 6 Noiembrie 2012 | Florin_Minjescu_1998 întreabă:

ma puteti ajuta si pe mine cu un driver pentru volanul infinimax usb racing wheel ss-stw

0
Ariana_Colceriu_1998
în 6 Noiembrie 2012 | Ariana_Colceriu_1998 întreabă:

Hei vreau sa-mi iau expansion seasons pentru sims 2. Dar nu stiu ce pot face in el. Puteti sa-mi dai un link dela youtube cum e seasons sau ceva pliz merci. Vot si fundoaie:)

1
Răspunde Raportează
iutu223
în 6 Noiembrie 2012 | iutu223 întreabă:

Dau iteme metin2tim server 1 bune de sura pe iteme pegasus in special war (Ce seriozitate) dati add one_spook

0
EtelkahhygIrina
în 6 Noiembrie 2012 | EtelkahhygIrina întreabă:

Cine stie niste jocuri online unde poti avea familie?

7
Răspunde Raportează
ady321123
în 6 Noiembrie 2012 | ady321123 întreabă:

mi-am facut server de metin 2 si nu se pot conecta playeri la svr meu de si le-am facut conturi si caractere le-am dat gm si tot nu merge cum rezolv asta dau funta!

2
Răspunde Raportează
bRixeD

Imi spuneti niste nick-uri pentru Counter-Strike. Fundita + vot. Multumesc

1
Răspunde Raportează
Brancardierii
în 6 Noiembrie 2012 | Brancardierii întreabă:

Cine imi poate da un cont Metin2.ro, EarthMetin2 sau Metin2TIM SRV2? Contul de pe ro sa fie de preferabil pe serverul Lupus. Ofer

0
mihaitzacoconitza
în 6 Noiembrie 2012 | mihaitzacoconitza întreabă:

sunt fan mare Second Life dar are o problema: de ce oare jocul ruleaza greu? Si la un momentdat spune ca nu mai am conexiune deci trebuie sa inchid jocul. Dar eu aveam conexiune. Ce trebuie sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bRixeD

Imi puteti spune cum se fac unele obiecte, unelte pe minecraft? Uneltele pe care le stiu sunt:furnal, dispenser, scara, trapa, geam, scari din lemn, mai multe. Spunetimi va rog. P.S Daca stiti sa-...? (mai mult)

0
ronyn
în 6 Noiembrie 2012 | ronyn întreabă:

Cine joaca shaiya din roumania si e donator vand op

0
Ariana_Colceriu_1998
în 6 Noiembrie 2012 | Ariana_Colceriu_1998 întreabă:

Hei in sims 3 ce pot face am auzit ca sunt multe lucruri care le poti face vreau sa stiu. Mai vreau sa stiu si cata memorie are ocupa adica procesorul si mb/mg ce are nu stiu Help me ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andreutza1997
în 6 Noiembrie 2012 | Andreutza1997 întreabă:

Ma puteti ajuta si asta suna pentru cei care se joaca samp Romania super stunt care este id pentru neon? Imi spuneti plss? Dau funda!:*

0
Deea4Deeutza
în 6 Noiembrie 2012 | Deea4Deeutza întreabă:

Hei TPU de unde pot lua jocul "monstrul antic"? primul raspuns funda:X

1
Răspunde Raportează
Sirzechs
în 6 Noiembrie 2012 | Sirzechs întreabă:

Vreau niste anime ecchi cu actiune si comedie. Cine da mai multe are funda.

2
Răspunde Raportează
  • 5870
  • 5871
  • 5872
  • 5873
  • 5874
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 31 Decembrie

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    31 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 5 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă pe 31 Decembrie

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.650
  • Întrebări: 3.954.685
  • Răspunsuri: 17.665.452
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
The Americans

The Americans

Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!

Start quiz
Categorii
  • 652.092 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.405 Conversaţii