TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 5873
  • 5874
  • 5875
  • 5876
  • 5877
dan1315
în 6 Noiembrie 2012 | dan1315 întreabă:

Salut.Cum pot deschide 2 cliente la meton2.ro? Cand deschid al 2 client se reseteaza pc-ul.DAU FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Risck
în 6 Noiembrie 2012 | Risck întreabă:

Mi-am dowlandat MT2Apollo si imi da chanel-urile cu...(si am verificat pe site si e on serverul). Cum rezolv? urgent. FUNDA.

0
Răspunde primul Raportează
Lucica2000
în 6 Noiembrie 2012 | Lucica2000 întreabă:

am și eu o rugăminte... daca unul dintre voi are cont Farmerama level mai mare av rog să mi-l dați... dau FUNDă, MULȚUMESC ANTICIPAT TPU!

3
Răspunde Raportează
AxaDany
în 6 Noiembrie 2012 | AxaDany întreabă:

Sallut care folosesti M2Bob la Pescuit sa-mi spuna si mie setarile sa pot prinde peste calumea DAU

0
CrissyCriss19
în 6 Noiembrie 2012 | CrissyCriss19 întreabă:

Cine stie cum ma pot face vip fara sa dau bani pe Imvu, daca nu pot atunci va rog spuneti- mi cum sa fac rost de credite gratis, am auzit ca exista mai multe modalitati. Daca aveti un cont si nu il mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
moldoveanu11
în 6 Noiembrie 2012 | moldoveanu11 întreabă:

De unde pot descarca si eu Pirati din Caraibe cu subtitrare in romana

0
MeginGiord
în 6 Noiembrie 2012 | MeginGiord întreabă:

Buna seara,va rog sa imi raspundeti care stie la urmatoarea intrebare:De ce nu pot juca Fifa 2013, in diferite campionate,cum ar fi cel englez,german,spaniol, italian...etc!,Va multumesc!

1
Răspunde Raportează
ronaldoedy
în 6 Noiembrie 2012 | ronaldoedy întreabă:

cine imi da coduri pentru cs 1.6? PLS! Raspuns=FUNDA

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Noiembrie 2012 |

SaLL ce jocuri ca 4story stiti si imi recomandati dar sa fie traduse in romana.[(fara metin=))]

3
Răspunde Raportează
PaunSorinValentin
în 6 Noiembrie 2012 | PaunSorinValentin întreabă:

Puteti sa- mi spuneti si mie niste metine private in orice limba care sa faci bani imediat si sa cresti cu viteza lumini sa cresti repede ...? (mai mult)

0
Alexander_2558
în 6 Noiembrie 2012 | Alexander_2558 întreabă:

Daca fac downgrade la iPhone 4 si trec de la ios 6 la ios 5.1.1 se modifica basebandul? Intentionez ca dupa ce imi modific basebandul sa imi iau gevey sim. Afecteaza functionarea gevey- sim- ului pe el...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
FoXxEr
în 6 Noiembrie 2012 | FoXxEr întreabă:

Am si eu o MARE PROBLEMA mi- am tras un metin2 si nu stiu de ce mi se blocheaza adica intru pe server joc 1- 2 minute (nu are un timp anume) si se blocheaza se aude odata un ticait in unitate...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bkfgvklfs
în 6 Noiembrie 2012 | bkfgvklfs întreabă:

Imi poate spune si mie cineva va rog unde pot gasi pe world of warcraft carne de mancat pentru animale lvl 80-85? :D

0
Duminho
în 6 Noiembrie 2012 | Duminho întreabă:

Sallut TPU! Am descarcat jocul farming simulator 2011 si imi da eroarea aceea cu placa video. ce pot face? Precizez ca nu gasesc update la placa video.

1
Răspunde Raportează
qazwsxedc131
în 6 Noiembrie 2012 | qazwsxedc131 întreabă:

Dati-mi va rog site-uri de jocuri pentru psp nemodat! si cine stie sa modeze psp prin teamviewer sau e din valea jiului sa ma caute pe TPU! dau FUNDA!

1
Răspunde Raportează
UniKoolVasy
în 6 Noiembrie 2012 | UniKoolVasy întreabă:

SNOW MOD! Salut! Am auzit de snow mod pentru GTA SAN ANDREAS. de unde il iau si cum il instalez? ofer FUNDA. va imploorr caut de 1 luna si nu gasesc nimic.

1
Răspunde Raportează
NutellaBunny
în 6 Noiembrie 2012 | NutellaBunny întreabă:

Pentru cei care au servere Counter-Strike ma puteti ajuta! Ce este acela un "Logo pentru comunitate"?

2
Răspunde Raportează
YoLiviu
în 6 Noiembrie 2012 | YoLiviu întreabă:

Salut, am si eu o problema deci mi- am dowlandat un joc nou MMORPG ( Perfect World ) si cand sa il instalez imi spune mereu ca lipseste un pack data3.pck dar eu unde am dowlandat am packul ala acolo deci...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DonSpeedy
în 5 Noiembrie 2012 | DonSpeedy întreabă:

Cine stie va rog sa imi spuna...Pot sa pun pe Xperia P care nu are card micro SD jocuri gen asphalt 7 folosind astro file manager de exemplu? ..Nu vreau sa dau bani pe ele vreau sa iau apk- ul si sa il...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2012 |

Ce nume de ninja metin2 sa imi pun ca vreau sa-mi fac un alt caracter un ninja lama? FUNDA?

1
Răspunde Raportează
Ion_Botocan_1988
în 5 Noiembrie 2012 | Ion_Botocan_1988 întreabă:

Salut, am un laptop "Acer inspire 5755g "care are displeyul spart si l- am conectat prin vga la un tv, monitor, problema este ca acum nu i- mi mai citeste decat cipul video din procesor, "Intel hd ...? (mai mult)

0
Marius_Luci_1996
în 5 Noiembrie 2012 | Marius_Luci_1996 întreabă:

Caut un server metin2 sa nu fie pe hamachi sa cresti repede cu rate 1500 sau 1000 repede astept raspunsuri sa fie pvp sau pvm nu conteaza astea

2
Răspunde Raportează
tazamen
în 5 Noiembrie 2012 | tazamen întreabă:

am o problema am instalat un windows sp3 si nu mai merge migrofonu Am dat la adjung audio propietati - Voce - voce record Am dat la volume si ie bifata Mic volume nu pot sa o debifez orice ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Florinelll50
în 5 Noiembrie 2012 | Florinelll50 întreabă:

Cu xampp trebuie sa platesti ?

2
Răspunde Raportează
XDDDD
în 5 Noiembrie 2012 | XDDDD întreabă:

Cine poate sa-mi dea si mie un hack de cs(hns) de surf sa-l fac foarte mare dau alt hack la schimb datii add mes four_paolo_32@yahoo.com

1
Răspunde Raportează
alinuu96
în 5 Noiembrie 2012 | alinuu96 întreabă:

Metin2RoyaL Un server fain de metin2 serverul este nou este PVM-PVP va asteptam pe sv site: http://metin2royal.site90.net GO.

2
Răspunde Raportează
ℓαυrıtα
în 5 Noiembrie 2012 | ℓαυrıtα întreabă:

Daca am sims 3 original si vreau sa instalez sims 3 generation va trebui sa fie tot original sau merge si piratat? ofer funda!

3
Răspunde Raportează
Florinelll50
în 5 Noiembrie 2012 | Florinelll50 întreabă:

Am un server cu adresa 127.0.0.1 pe samp intrati va rog va dau Gm owner Intrati sa ma si ajutati nu am cmd si nu stiu ajutati- ma va rog intrati si o sa a dau admin owner daca ma ajutati Sau ziceti- mi...? (mai mult)

0
DeepInDarkness
în 5 Noiembrie 2012 | DeepInDarkness întreabă:

Aveti idee cum pot sa imi fac tema la tumblr cum vreau eu, cum faci pe twitter cu orice poza vrei tu? URGENT! Fundoi!:*

0
Eduard_AlexTzu_1991
în 5 Noiembrie 2012 | Eduard_AlexTzu_1991 întreabă:

Am si eu o problema cu PC al meu.Imi da blue screen cu eroare 0x0000000a.Sa ma ajute cineva.

2
Răspunde Raportează
a12
în 5 Noiembrie 2012 | a12 întreabă:

Exista alt angry brds pe psp in afara de cel original

1
Răspunde Raportează
Roll_Robyy_1996
în 5 Noiembrie 2012 | Roll_Robyy_1996 întreabă:

Salut lume am si eu o mica intrebare: - merge GTA IV pe ATI RADEON HD 7470 1gb la setari nu exagerate dar nici very low sau low... ca mi- am bagat in sfarsit driverul de la ea si vad ca merge csu cam...? (mai mult)

0
AddUsspinred
în 5 Noiembrie 2012 | AddUsspinred întreabă:

Salut caut un partener de minecraft sa nu fie profesionist dar nici sa nu stie nimic dati add la A.P. SKIPE ID sau alexxandru1998 mess id

0
ralucutza94
în 5 Noiembrie 2012 | ralucutza94 întreabă:

Adu- ti aminte de copilarie si descarca jocurile specifice ei precum TARZAN, MARIO, HERCULE, MORTAL KOMBAT de pe: http://downloadjoc.com/download- joc- tarzan TARZAN http://downloadjoc.com/joc- hercule...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlinIonutFCSB98
în 5 Noiembrie 2012 | AlinIonutFCSB98 întreabă:

.Cine imi da si mie un hack de schimbat bonus switchbot pentru windows xp? dau funda mersi mult:* eu am unul pentru xp la un prieten merge si la mine nu si e acelasi!

1
Răspunde Raportează
kilgharrah
în 5 Noiembrie 2012 | kilgharrah întreabă:

acum cateva ore am pus o intrebare pentru un program care iti mareste pixel shaders la un joc...dar eu nu voiam pentru jocuri offline gen Battlefield ci pentru jocuri online gen League of Legends...? (mai mult)

0
keshaYRY
în 5 Noiembrie 2012 | keshaYRY întreabă:

Robotzii sau Doza De Has?

4
Răspunde Raportează
bazinga431
în 5 Noiembrie 2012 | bazinga431 întreabă:

Cine imi poate da un cont pe metin2 uk(corum) sau ro(taurus) de lvl mare? Pot sa dau la schimb un cont pe metin2gx de lvl 107 (ninja/arcas) gol. contact pe mail : the_master431@yahoo.com

0
SpeeDinG
în 5 Noiembrie 2012 | SpeeDinG întreabă:

Vand cont metin2 ro server aries level 32 ninja : - scarlatin + 9 - pfn + 9 pgm 19 cu 2 pietre patrunderii+ 3 si reintoarcerii+ 2 - 8 milioane - 2 skoici echivalent 1 milion - colier de 38 inteligenta...? (mai mult)

0
Andrei2207
în 5 Noiembrie 2012 | Andrei2207 întreabă:

Sal TPU imi spuneti pe ce apas la farcy sau cum imi bag coduri (joc single player).

0
vipergreen
în 5 Noiembrie 2012 | vipergreen întreabă:

Salut,de unde iau un hamaki bun pentru fifa 2007 sau nfs underground 2? dati-mi link va rog daca stiti

1
Răspunde Raportează
XCalinStelistuX
în 5 Noiembrie 2012 | XCalinStelistuX întreabă:

Cat credeti ca oamenii vor mai utiliza Windows XP? Eu am si XP si 7 dar XP imi place mai mult

3
Răspunde Raportează
costyflamebossulbossilor34
în 5 Noiembrie 2012 | costyflamebossulbossilor34 întreabă:

INtebare mare pentru cine stie si a jucat de unde iau NFS THe run ca- mi place s vreau sa- l joc l- am downloadat de pe 100 siteuri si niciunu n- a mers ba ca n- are conexiune ba ca liseste ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bRixeD
în 5 Noiembrie 2012 | bRixeD întreabă:

Cum resetez rezolutia la Counter strike 1.6 daca nu pot vedea jocul deoarece imi scrie pe monitor "mod not supported".Am setat o rezolutie prea mare care nu o suporta monitorul.Se aude, merge dar nu pot...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
tleul
în 5 Noiembrie 2012 | tleul întreabă:

Salutare TPU m-am apucat sa joc zeus master of olimpys. spuneti-mi si mie ce trebuie sa contruiesc ca sa vina mai multi oameni.da funda

0
kl4u
în 5 Noiembrie 2012 | kl4u întreabă:

am o intrebare in CS as vrea daca aveti sau stiti un cfg bun pentru classic cu aim sau cu fps mare mersi mult

1
Răspunde Raportează
LION007
în 5 Noiembrie 2012 | LION007 întreabă:

Puteti sa-mi spuneti care este diferenta dintre Samsung Galaxy S Advance si Samsung Galaxy S Plus? Am nevoie de detalii!

1
Răspunde Raportează
RazvanB26739
în 5 Noiembrie 2012 | RazvanB26739 întreabă:

Cum pot sa joc Minecraft Multiplayer gratis sau pe MinecraftSP?

5
Răspunde Raportează
dragutzyy
în 5 Noiembrie 2012 | dragutzyy întreabă:

De unde pot downloada gta(nu cinteaza de care)fara winrar?

1
Răspunde Raportează
William
în 5 Noiembrie 2012 | William întreabă:

Stie cineva din ce joc este aceasta imagine? http://yourmotherswar.com/images/gallery/Zerstoren_blackFirePass.jpg

6
Răspunde Raportează
  • 5873
  • 5874
  • 5875
  • 5876
  • 5877
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 31 Decembrie

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 7 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.650
  • Întrebări: 3.954.685
  • Răspunsuri: 17.665.452
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Vampire Diaries

Vampire Diaries

Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?

Start quiz
Categorii
  • 652.092 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.407 Conversaţii