Salut.Cum pot deschide 2 cliente la meton2.ro? Cand deschid al 2 client se reseteaza pc-ul.DAU FUNDA!
Mi-am dowlandat MT2Apollo si imi da chanel-urile cu...(si am verificat pe site si e on serverul). Cum rezolv? urgent. FUNDA.
am și eu o rugăminte... daca unul dintre voi are cont Farmerama level mai mare av rog să mi-l dați... dau FUNDă, MULȚUMESC ANTICIPAT TPU!
Sallut care folosesti M2Bob la Pescuit sa-mi spuna si mie setarile sa pot prinde peste calumea DAU
Cine stie cum ma pot face vip fara sa dau bani pe Imvu, daca nu pot atunci va rog spuneti- mi cum sa fac rost de credite gratis, am auzit ca exista mai multe modalitati. Daca aveti un cont si nu il mai...? (mai mult)
De unde pot descarca si eu Pirati din Caraibe cu subtitrare in romana
Buna seara,va rog sa imi raspundeti care stie la urmatoarea intrebare:De ce nu pot juca Fifa 2013, in diferite campionate,cum ar fi cel englez,german,spaniol, italian...etc!,Va multumesc!
cine imi da coduri pentru cs 1.6? PLS! Raspuns=FUNDA
SaLL ce jocuri ca 4story stiti si imi recomandati dar sa fie traduse in romana.[(fara metin=))]
Puteti sa- mi spuneti si mie niste metine private in orice limba care sa faci bani imediat si sa cresti cu viteza lumini sa cresti repede ...? (mai mult)
Daca fac downgrade la iPhone 4 si trec de la ios 6 la ios 5.1.1 se modifica basebandul? Intentionez ca dupa ce imi modific basebandul sa imi iau gevey sim. Afecteaza functionarea gevey- sim- ului pe el...? (mai mult)
Am si eu o MARE PROBLEMA mi- am tras un metin2 si nu stiu de ce mi se blocheaza adica intru pe server joc 1- 2 minute (nu are un timp anume) si se blocheaza se aude odata un ticait in unitate...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva va rog unde pot gasi pe world of warcraft carne de mancat pentru animale lvl 80-85? :D
Sallut TPU! Am descarcat jocul farming simulator 2011 si imi da eroarea aceea cu placa video. ce pot face? Precizez ca nu gasesc update la placa video.
Dati-mi va rog site-uri de jocuri pentru psp nemodat! si cine stie sa modeze psp prin teamviewer sau e din valea jiului sa ma caute pe TPU! dau FUNDA!
SNOW MOD! Salut! Am auzit de snow mod pentru GTA SAN ANDREAS. de unde il iau si cum il instalez? ofer FUNDA. va imploorr caut de 1 luna si nu gasesc nimic.
Pentru cei care au servere Counter-Strike ma puteti ajuta! Ce este acela un "Logo pentru comunitate"?
Salut, am si eu o problema deci mi- am dowlandat un joc nou MMORPG ( Perfect World ) si cand sa il instalez imi spune mereu ca lipseste un pack data3.pck dar eu unde am dowlandat am packul ala acolo deci...? (mai mult)
Cine stie va rog sa imi spuna...Pot sa pun pe Xperia P care nu are card micro SD jocuri gen asphalt 7 folosind astro file manager de exemplu? ..Nu vreau sa dau bani pe ele vreau sa iau apk- ul si sa il...? (mai mult)
Ce nume de ninja metin2 sa imi pun ca vreau sa-mi fac un alt caracter un ninja lama? FUNDA?
Salut, am un laptop "Acer inspire 5755g "care are displeyul spart si l- am conectat prin vga la un tv, monitor, problema este ca acum nu i- mi mai citeste decat cipul video din procesor, "Intel hd ...? (mai mult)
Caut un server metin2 sa nu fie pe hamachi sa cresti repede cu rate 1500 sau 1000 repede astept raspunsuri sa fie pvp sau pvm nu conteaza astea
am o problema am instalat un windows sp3 si nu mai merge migrofonu Am dat la adjung audio propietati - Voce - voce record Am dat la volume si ie bifata Mic volume nu pot sa o debifez orice ...? (mai mult)
Cu xampp trebuie sa platesti ?
Cine poate sa-mi dea si mie un hack de cs(hns) de surf sa-l fac foarte mare dau alt hack la schimb datii add mes four_paolo_32@yahoo.com
Metin2RoyaL Un server fain de metin2 serverul este nou este PVM-PVP va asteptam pe sv site: http://metin2royal.site90.net GO.
Daca am sims 3 original si vreau sa instalez sims 3 generation va trebui sa fie tot original sau merge si piratat? ofer funda!
Am un server cu adresa 127.0.0.1 pe samp intrati va rog va dau Gm owner Intrati sa ma si ajutati nu am cmd si nu stiu ajutati- ma va rog intrati si o sa a dau admin owner daca ma ajutati Sau ziceti- mi...? (mai mult)
Aveti idee cum pot sa imi fac tema la tumblr cum vreau eu, cum faci pe twitter cu orice poza vrei tu? URGENT! Fundoi!:*
Am si eu o problema cu PC al meu.Imi da blue screen cu eroare 0x0000000a.Sa ma ajute cineva.
Exista alt angry brds pe psp in afara de cel original
Salut lume am si eu o mica intrebare: - merge GTA IV pe ATI RADEON HD 7470 1gb la setari nu exagerate dar nici very low sau low... ca mi- am bagat in sfarsit driverul de la ea si vad ca merge csu cam...? (mai mult)
Salut caut un partener de minecraft sa nu fie profesionist dar nici sa nu stie nimic dati add la A.P. SKIPE ID sau alexxandru1998 mess id
Adu- ti aminte de copilarie si descarca jocurile specifice ei precum TARZAN, MARIO, HERCULE, MORTAL KOMBAT de pe: http://downloadjoc.com/download- joc- tarzan TARZAN http://downloadjoc.com/joc- hercule...? (mai mult)
.Cine imi da si mie un hack de schimbat bonus switchbot pentru windows xp? dau funda mersi mult:* eu am unul pentru xp la un prieten merge si la mine nu si e acelasi!
acum cateva ore am pus o intrebare pentru un program care iti mareste pixel shaders la un joc...dar eu nu voiam pentru jocuri offline gen Battlefield ci pentru jocuri online gen League of Legends...? (mai mult)
Robotzii sau Doza De Has?
Cine imi poate da un cont pe metin2 uk(corum) sau ro(taurus) de lvl mare? Pot sa dau la schimb un cont pe metin2gx de lvl 107 (ninja/arcas) gol. contact pe mail : the_master431@yahoo.com
Vand cont metin2 ro server aries level 32 ninja : - scarlatin + 9 - pfn + 9 pgm 19 cu 2 pietre patrunderii+ 3 si reintoarcerii+ 2 - 8 milioane - 2 skoici echivalent 1 milion - colier de 38 inteligenta...? (mai mult)
Sal TPU imi spuneti pe ce apas la farcy sau cum imi bag coduri (joc single player).
Salut,de unde iau un hamaki bun pentru fifa 2007 sau nfs underground 2? dati-mi link va rog daca stiti
Cat credeti ca oamenii vor mai utiliza Windows XP? Eu am si XP si 7 dar XP imi place mai mult
INtebare mare pentru cine stie si a jucat de unde iau NFS THe run ca- mi place s vreau sa- l joc l- am downloadat de pe 100 siteuri si niciunu n- a mers ba ca n- are conexiune ba ca liseste ...? (mai mult)
Cum resetez rezolutia la Counter strike 1.6 daca nu pot vedea jocul deoarece imi scrie pe monitor "mod not supported".Am setat o rezolutie prea mare care nu o suporta monitorul.Se aude, merge dar nu pot...? (mai mult)
Salutare TPU m-am apucat sa joc zeus master of olimpys. spuneti-mi si mie ce trebuie sa contruiesc ca sa vina mai multi oameni.da funda
am o intrebare in CS as vrea daca aveti sau stiti un cfg bun pentru classic cu aim sau cu fps mare mersi mult
Puteti sa-mi spuneti care este diferenta dintre Samsung Galaxy S Advance si Samsung Galaxy S Plus? Am nevoie de detalii!
Cum pot sa joc Minecraft Multiplayer gratis sau pe MinecraftSP?
De unde pot downloada gta(nu cinteaza de care)fara winrar?
Stie cineva din ce joc este aceasta imagine? http://yourmotherswar.com/images/gallery/Zerstoren_blackFirePass.jpg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?