Cn joaca ofm si are codul de liga 3038251 sa ma anunte ce echipa are.
Salut. Imi puteti da si mie niste sugestii de site-uri cu jocuri pentru telefon. FUnda asigurat:D
Salut.Am instalat windows 7 si de ceva vreme imi arata mereu ca nu am memorie in partitia C unde am instalat windowsu...sterg ceva pentru. ca sa am memorie apoi in cateva secunde imi arata iar ca nu am...? (mai mult)
Ieri mi- am modat consola mea ps3 la 3.55 kmeaw, merge perfect am incercat si joc si merge.Dar problema mea e ca as dori sa joc si multiplayer si pentru asta am nevoie de sign up la ps network,...? (mai mult)
Hei salut:) Imi zice cineva cu ce program as putea filma? Adica vreau sa filmez si eu ceva si nu stiu dau fundita:*
Imi puteti spune un nume pentru metin2 ca nu mai stiu ce sa pun
Stie cineva site-uri de jocuri gen Y8?
Mi-am instalat FIFA 2013, pe WIN7 si nu imi da voie sa-l deschid. Stiti de ce?
Vreau si eu niste nume cu jocuri care se joaca in doi
Cine vrea sa aiba cei mai multi star dolari ex.intre 90-9000 sa-mi dee contu si parola pe id de mess dell_rex5012@yahoo.com
Cine are cont pe stardoll de nivel 40-67 si vrea sa devina superstar?(scrieti-mi nickul si parola si o sa va fac superstari, aveti incredere!)
Salutare.As vrea sa stiu daca se poate sa blochez primirea de comenturi la poze pe facebook.Multumesc
Cum dau funda pe TPU?
Care te pricepi la Metin2? Mai exact la Clienturi si sa Creezi / modifici un server? platesc pentru crearea lui!
Deci, am o placa video AMD Radeon 6570, iar cand vreau sa intru intr- un anume joc, spre exemple Assassins Creed: Revelations imi apare ecran negru iar dupa aceea mi se aude o muzica pe fundal...? (mai mult)
vreau sa stiu daca la eMAG ma pot duce eu si sa imi iau ce am comandat sau vin ei acasa?
de unde imi pot lua si eu componente de calculator mai ieftine ca pe eMAG sunt foarte scumpe
caut si eu baieti de 14 / / 15 ani care joaca cs mi- am deschis un sv de cs acum 3 luni si nu prea mai am playeri de ceva vreme... cine joaca cs poate da add la id office_anonym sau sa lase id lor...? (mai mult)
Este un metin2 modern :site http://www.metin2sj.ro/ nume Metin2Sj (Salaj) E super
Salutare, nu stiu daca este rubrica corecta, dar am o intrebare... de ce nu mai am chef sa joc un joc care inainte imi placea si ma facea sa fac chestii nebune ca sa ajung acasa mai repede sa- l joc:))?...? (mai mult)
am un volan de PC Logitech formula force ex de vreo 7 ani ceva de genu si azi m- am hotarat sa ma mai joc cu el. Dar problema e ca nu se aprinde lumina aia verde din mijloc si cand ma joc nu mai...? (mai mult)
Am un steam de vanzare cu jocurile acestea: Counter- Strike 1.6 Counter- Strike Condition Zero Counter- Strike Condition Zero Deleted Scene Dota 2 Acest steam il dau cu 10 euro pe ORANGE. Cine doreste...? (mai mult)
:x vreau si eu unul sau mai multe animeuri foerte asemanatoare cu hell girl:cv horror, dar si foarte dramatic; cum a fost hell girl, incat am plans... mersi mult :x
Cine stie cum poti sa cumperi Luna gratis pe Lunaris Online MT2? dau funda,, daca vreti sa nu afle nimeni smecheria spuneti-mi pe Sefu_frumushelu ID de mes :P #
Vreau și eu un cont mt2 ro sa-mi dați cu armuri și arme bune de la levăr50 în sus sunt băiat de încredere dar dați la mailul iatazachicarlosxxx@yahoo.com
Cum pot sa fac tricouri dragute pe stardoll? Adica cu scris pe ele sau desene, dar nu cele care exista acolo:d. Fundita:P
Am si eu o intrebare:Va rog sa imi spuneti fiecare caracter din 4story si caracteristicile sale va rog~! FUNDA:D
Cine are un cont de 70 minim lv pe unaited dau in schimb un cont de 85 pe lunaris contactati-ma daca aveti cont bun si daca merge la adresa celucu. celucu
Cum pot sa intru iar pe 4 story k atunci cand m-am inscris nu zicea nimic de vreo parola? dau funda :)
Cine poate sa imi spuna cateva driblinguri si scheme pentru Fifa 10 Razor1911?
Aveti sa imi dati un cont stardoll ss ca va dau la schimb un cont webkinz delux si unu ladypopular?
Cine vrea cont clubpenguin member sa imi zica idul lor de mess a lui dar vreau cont rezident ourworld sau cont member aqw
Am un JoyStick : Gembird Console.Ce jocuri pot juca cu el? Pot juca jocuri PS3? Sau ce anume? Fundaa! Vreu raspuns urgent.
Am luat banlist pe un server ca imi place mult si eu prind internet de la un vecin are wireless si am schimbat si windowsul la pc si tot nu merge si am si 2 laptopuri nici cu ele nu merge sa intru pe sv...? (mai mult)
De ce nu ma pot inregistra pe VamosMT2 (zice ca numai 15 persoane se pot inregistra pe zi ) Help me pls
O problema cu avatar legends of the arena...tot imi daa ceva de genu:UNABLE TO DATE... ajutatima plzz Funda
Cum se face un cod pentru o pagina pe facebook? mai explicit va rog! DAU FUNDA!
Sall,Va rog spuneti-mi si mie un metin privat pvp fara modati fara hamachi, cu itm noi. urgent dau fundaaaaaaa!
Cine ma ajuta si pe mine cu jocul minecraft Ad:sorinel_pustiu_10
imi puteti spune un serial number pentru Adobe after effects cs6
De cae ori intru pe un server in CS 1.6 am LAG, nu stiu de ce ca in rest pe alte servere pingul meu nu depaseste 10, gaseste cineva raspunsul la intrebarea mea?
imi spuneti si mie cum fac ca sam mearga bf p4f cand se incarca nu apare nimic pe ecran am windows xp imi spuneti ce are? Va rog :D?
Salut, are cineva conturi de Jade Dynasty? Caut orice conturi, doar sa fie vechi, de 1- 3ani, orice level. Si daca se poate conturi pe care nu va jucati, si level mare :) P.S: Sa fie pe SHURA...? (mai mult)
dati-mi si mie un server de metin2 in romana daca se poate si sa aiba rate mari
Este advarata chestia asta adica atata costa? http://console.pricer.ro/preturi/consola-nintendo-ds-lite-white FUNDA
ziceti-mi si mie un metin2 pvm (pvm nu pvp)
Ce credeti depre www.nsdapcs.org? Jucatorii de C. Strike, astept pareri. Credeti ca e un site bun sau caut altceva? Uitati-va! Ma rog. ....au wallpapere tari.
Cum schimb triburi pe transformice? spuneti-mi va rog
Salut, am si eu o intrebare scurta. Stie cineva cand va aparea GTA 5 si Battlefield 4 pentru pc?
Sal TpU cine ma invata sa folosesc micul ajutor pe 4 story (acela cu golzi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului