Sall! Cum se baga moduri la sky region simulator 2012 va rog mult funda!
Salut va roooog frumosss daca puteti sa imi dati si mie un cont epical itm bune sau unul mt2 steel va rog din inima mea va rog frumos eu nu pea ma descurk s fac itm si de accea MULTUMESC! imi trimiteti...? (mai mult)
Cu ce pot edita filmuletele? Am nevoie de un program cu care pot schimba si filtrele de lumina, reglaj audio si altele.
Va rog spuneti cum sa fac bani mult mai repede la ETS2 v 1.0.5...un trainer cv... funda
Jocurile xbox merg pe windows 8? Caci mie cand intru la games din meniu imi apare xbox live.
Buna TPU...as vrea si eu un cont de stardoll un nivel mai mare si daca se poate sa fie si star ar fi super. daca nu...sa fie un nivel mai mare.Multumesc anticipat(dau fundita si vot daca vreti)
Daca aveti probleme cu echipele voastre de pe top eleven si nu ati intrat facebook PufMariusCristian Id Yahoo Marius_fan_arsenal va astept sa fim prieteni pe top eleven
Dati-mi si mie un hack de bani care sa mearga. Va roog.pe metin 2 ro
vreau sa ma apuc de League of Legends dar nu stiu ce erou sa aleg. ma puteti ajuta cu un erou destul de bun pentru incepatori?
nu sti ceva sai-turi de jocuri faine nu cu mario si din astea de imbracat papusi ceva frumos ceva de aventura sa faci misiuni plizz ajutati-ma dau funda!
Cati G ram are COD MW2? va rog ca nu gasesc:D mersi anticipat
Ce face mantia evadatului cumva atrage monstrii sau care mantii atrag minstrii
Pe ce server se creste lv cel mai repede? La metin2.ro adica.
Azi dimineata jocurile pe pc imi mergeau bine. Dupa cateva ore cand am intrat intr- un joc(Euro Truck Simulator 2) 2 secunde se misca bine dupa aia 1 secunda greu si face intruna asa.De la ce...? (mai mult)
Sal am o pr cu cs.Deci am intrat pe un server, m- am deconecat si apoi am intrat in cs aveam chef de o harta dar cand dau new game ma conecteaza la acel server iar mai sus de new game apare nemele serverului...? (mai mult)
Am Si Eu o Intrebare Legata De Metin 2! Sunt La Missiunea Cu Uriel Cae Imi Cere a IV - a Pagina...Si Spuen sa ma duc indesert sa cau garnizoana Maimuelor dar am fost peste tot unde sunt Mamute...? (mai mult)
Doresc si eu niste servere de samp gen viata reala( sa iti cumperi masini, case cu bani sa poti deveni politist, infractor etc) plz
Ce trebuie sa faci ca sa iti pregatesti sufletul pentru dimensiunea a 5-a? Acum sincer, legati-va doar de subiect.
Heei.Doreste cineva conturi imvu la schimb? Dati add la id: zuzureluu. Dau si fundita. :*
SALL TPU, zicetimi niste jocuri faine online plz FUNDA!
In Torchlight ce magii trebuie sa iau ca sa fac un alchemist Summoner?
Am si eu o intrebare despre rome total war.Am la joc ajustat si barbarian invazation si alexander, am macedoneni dar persi lipsesc ma puteti ajuta plz? ot incepe campania cu uni dintre acestia? Cum pot...? (mai mult)
Era un joc, din era medievala, in care tu aveai propriul tau caracter, munceai, primeai bani, puteai candida la primaria unui oras, te puteai baga intr- o alianta de razboi. Cunoaste cineva jocul? ...? (mai mult)
cum schimb sunetele la samp adica sa se schimbe sunetele la motor altfel
Stiti vreun hack de metin2ro de furat obiecte de pe jos cu numele altcuiva care sa mearga in octombrie-noiembrie 2012. Dau funda daca merge :D
In jocul pes2013 cand te faci manager cum poti vinde jucatori?
Am nevoie de voi! Cum fac un DVD Bootat cu un windows? Multumesc!
Ma ajutaţi va rog frumos ..Cat de repede posibil deoarece nu ma lasă să intru pe facebook imi spune cam aşa : For security reasons your account is temporarily locked If this account reflects...? (mai mult)
Sall! din ce se pot face banii mai repede pe metin Bz de fapt pe servere private? multumesc Fundaa:X:X
SALL TPU. Unde imi pot face si eu un forum la serverul meu de cs, dar gratis daca se poate?
Buna TPU. se poate juca fifa cu doua tastaturi? jocul nu imi recunoaste a doua rastatura. cum sa fac sa pot juca cu doua?
eu r sa imi fac cont pe imvu si nu merge!:(:((cine imi poate face si mie cont(dintre voi)?
Cine imi poate da un site de unde sa iau salvari pentru agricultural simulator 2012 dau funda
Windows XP Nu știu ce mi s- a întâmplat la laptop, dar de acum trebuie să apăs pe FN ca să pot scrie cu p, o, i, u și altele (au pe ele cifre, asta însemnând că dacă apăs FN scriu cu...? (mai mult)
Sal TPU. Caut un metin ca si Mage.Sa aiba rate peste 1000, level 99 +, arme si armuri noi(cu multe evoluari ) si 6/7 in shop.Multumesc
Cum pot juca Medal of Honor Warfighter, in retea? Adica cu program de genul la GameRanger. FUNDA!
Zeceti-mi un metin bun va rog :D
Ce site-uri de download jocuri ...gen Sims San Andreas si altele siti?! Fundaa :d>
SALU! De ce nu merge metin2 gx? Il deschis scriu id si parola trimisa si mi da nume sau parole gresita, iar pe forum merge sa intru.
Salut.Aveam o intrebare stie cineva site-ul de la intrare la metin2, dar nu aia normala ci este una care apare la reclame stiu ca-ti da inel exp ajutati-ma va rog
Salut, am nevoie de un "server"de metin2 care sa poți sa îți faci P mai ușor și sa fie un Otel + 0 / 9 nu contează ide e sa nu fie PVP, sa pot creste, ceva gen metin2 United dar puțin dacă...? (mai mult)
Cei care au jocul Kao The Kangaroo 2, ce jocuri imi mai puteti recomanda ca sa semene cu asta? Uitati un video cu secvente din el : http://www.youtube.com/watch?v=XiXfIootiAw&playnext=1&list=PL72163CB40DD7F402&feature=results_video ...? (mai mult)
Cum pot face credite pe IMVU fara sa cumpar sau fara cele de deblocare de la inceput? Si inca o micuta intrebare.: Dupa ce te duci intr'o camera la IMVU, si ai adaugat acolo pe chestia aia de muzica...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie nume de jocuri cu lupte cu sabii unde iti faci armata treci levele si te lupti cu monstrii.Era un joc care il aveam pe cd dar nu mai stiu unde e cd de fiecare data cand dadeai click ...? (mai mult)
TPU care are un cont pentru Onlive cu jocuri? Funda C: :3
Da-ti link-uri cu siteul lady popular versiunea India. Va rog!
HEY TPU! De ce cand dau sa joc black metin2 imi spune ca :blackmetin.bin nu exista? FUNDA care ma ajuta
Dati-mi va rog jocuri in browser sa le pot juca in el dau funda cam ca 4 story
A aparut gta V? Daca da dati-mi un gameplay cu el va rog frumos sa vad cum este. Multumesc ANTICIPAT
ati putea sa imi ziceti si mie va rog cum sa fac un server de minecraft? Ca eu am windows xp ( nu ca ar conta ) si nu stiu cum sa fac la ip.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?