Cine ghiceste urmatoarea intrebare despre Minecraft primeste funda: 1)Unde se gaseste mycelium? 2)Herobrine scoate vreun sunet? Raspunsurile le voi afisa cand vor raspunde 5 utilizatori la intrebare.Bafta,...? (mai mult)
Intrebarea este pentru cei ce joaca The West, cat ziceti ca ar costa un Ulcior de la Foreaza o Fantana?
Salut imi spune si mie cineva o adresa unde pot sa fac jocuri...va rog cine stie imi spuneti... Fundita+Vot!
De ce nu imi merge contul pe CROSS FIRE... Mi-am creat cont dar nu ma pot loga...
Black ops sau mw 3... carei mai bun?(argumente)
Cine joaca pwi sa raspunda la intrebarea asta Ma cum imi iau o magie care levelul maxim e 10 si ea se invata la lvl 13 adica forma de tigru dau funda la cel mai bun raspuns oo am uitat uitati idiul meu...? (mai mult)
Hey, am o mare problema. mi- am luat cs 1.6 si Romania si nu merge nici unul...am intrat am dat new game, s- a incarcat si apoi nimic a disparut fereastra de loading si a aparut meniul.la fel si la...? (mai mult)
Salut am vreau niste jocuri faine pe net dar toate sunt naspa nu gasesc nici unu de la 11 ani in sus imi puteti spune vreo unul {dau funda}
imi puteti spune si mie cum sa fac jd pe metin 2 earth ?
Buna TPU. A venit verisoara mea de 10 ani in vizita pentru cateva zile si vrea sa se joace un joc pe calculator dar nu stiu despre ce joc vorbeste ea. Poate ma ajutati voi va rog. E vorba de un soarece...? (mai mult)
Salutare TPU am sa va pun o intrebare. La GTA san andreas cum pot sa tin o arma in ambele maini in single pleyer ca si la SAMP se poate dau Funda+Vot
In jocul Lady Popular vreau sa insertez poze dar nu stiu cu ce program sa le iau link-ul. Exista vreun program? Daca da, spunati-mi va rog!
scuze pentru categorie, imi spuneti va rog cum sa fac un caracter bun pe metin2inushi ca sa ii bat pe toti la dueluri.sa imi spuneti ce bonusuri sa bag pe arma, armura, bratara, etc., dar ...? (mai mult)
Pentru ce este ip-ul la league of legends?
Hei TPU >.> Am o problema cu jocurile :|. Am incercat de vreo 5 ori sa iau niste metin'uri / metine -.-" dar imi dau eroare de retea toate X_x. Cum sa fac sa mearga?:| Funda -.-
Cum fac bani (dolari) in top eleven pe facebook funda
Ajutor! Ce sa ma joc dintre : Vindictus, Airrivals si NFS World? Toate 3 imi plac foarte mult dar nu stiu ce sa aleg, ce scop are fiecare? Argumente!
Salut eu ma descurc bine cu ninja dar sa-l fac calumea nu pot nu prea stiu spuneti-mi bonusurile care sunt bune la ninja.
Am incercat sa imi descarc minecraft, l- am descarcat dar cand incerc sa intru imi da Bad Video Card Drives. Am incercat tot ce stiam dar nu imi merge, java fix nu am gasit sa descarc dar stiu...? (mai mult)
Am nevoie la metin2 sa fac imagine de breasla, da trebuie sa fie de 16 pixeli. Dati-mi un program, zice-timi cum se face sau dati-mi o imagine cu pirati de 16 pixeli. Funda!
Cum pot face setarile la minecraft? adica sa fie mai mici pentru ca mi s-a ars placa video si nu pot juca. Nici nu se deschide. Va rog ajutati-ma FUNDA!
Vreau sa creez un nou servar de Metin 2 si am nevoie de comenzile aparute recent 2012 ma poate ajuta careva?
Cine joaca sims2 imi poate da niste tips&tricks :) (sfaturi&trucuri), ca sunt incepator :)
Imi puteti spune si mie cine joaca Open Arena ( In retea )? Daca joaca unul dintre voi, imi puteti spune cum pot sa gasesc si eu jucatori Romani si cum pot comunica cu ei in timpul jocului, ...? (mai mult)
Sal TPU am vrut sa imi cumpar un oc pe sti si l- am cumparat dar nu pe ala care vroiam nu stiu dc mila dat pe cel gresit dar nu cont o sapt mai tarziu era o oferta joci l4d2 un weekend si eu il aveam ...? (mai mult)
Imi recomanda si mie cineva un mouse pentru HNS (hide n'seek, mod de cs). am avut Logitech g9 dar nu prea m- a incantat, s- a stricat intre timp si merge ca dracu. Momentan ma gandesc la un Razer naga...? (mai mult)
Salut; ) am o nelamurire...eu am cumparat fifa 12 (original) si l- am instalat pe un windows xp! si dupa ce l- am instalat, nu ma lasa sa intru in joc si zice ca nu am directxdirect3D :(( cum pot face...? (mai mult)
Am o problema care ma scoate din sarite rau de tot...iar acea problema ar suna cam asa: cand downloadez ceva nu il gasesc in pc...e ca si cum nu asi fi downloadat acle lucru nici o data.ce pot...? (mai mult)
Ce triburi wars sunt trimeteti adrese
Cum pui jos un bivol in jocul I, predator
Cine stie codul de La ninja saga de pe facebook Candy claim
Cine estie sa faca armuri set shaman..Sau macar bonusurile; pe HammerMetin2?
Joci SA:MP si nu sti pe ce server sa mai joci? HostName: aGaming @ A Drop Of Reality Address: 95.76.106.151:7777 Players: 1 / 50 Ping: 3 Mode: •™ aGaming v2.8A ™• Map: •...? (mai mult)
Cluburi online cu cont cu animale?
Pentru cei care joaca metin2.ro puteti sa-mi spuneti si mie de unde iau un trade kack...dau funda+vot! Multumesc anticipat!
Cine imi poate spune si mie va rog un Metin2 privat cu rate asemanatoare ca la EarthMetin2, unul in romana sau engleza.( sa fie populat in mare de romani) Multumesc anticipat.
Stie cineva un server misto de minecraft pentru versiune 1.8.1.? am java9 si mereu cand bag un sever imi da eroare.
SALL! Am o problema la NFS Undercover merge jocul dara cand intru in el se albeste toata imaginea si se aude melodia Ce pot sa fac?
Salut la toti! Ma puteti ajuta cineva cu vriu- n aim pentru cs 1.6? Am incercat foarte multe si nici unul nu merge(apropo, am cs 1.6 in rusa+ bots). Poate nu- mi merg aimuri- le din cauza cs- ului pe ...? (mai mult)
Care joaca fifa07 cu mine prin gameranger sa adauge ID: gabyoprea29@yahoo.com, sper ca voi avea probleme cu vreunul...
Am descarcat un server de cs, cum imi dau seama daca apare in lista de internet? Ce trebuie sa scrie in consola? plsss FUNDAAAAA
am o intrebare recent mi-am luat dota 2 iar cand intru in el se blocheaza un sunet si ramane blocat si dupa trebuie sa ies din el deci se face ecranul negru multumesc anticipat
Spuneti si mie un site unde pot hosta un server de cs,dar sa fie gratis,va ROG MULT, m-am saturat sa tin pc non-stop deschis. DAU FUNDAAA >MULTUMESC ANTICIPAT
Salut TPU Cine imi poate spune si mie va rog un Metin2 privat cu rate asemanatoare ca la EarthMetin2, unul in romana sau engleza.( sa fie populat in mare de romani) Multumesc anticipat.
Cu pot face rost de uridium mai usor DarkOrbit
Sall all! joaca cineva Green farm?
Salut am si eu o problema am intrat pe messinger si nu ma pot da pe invizibil adica ma dau si nu imi apare ca am iesit si nici statusuri nu merge sa pun ce s-a intamplat! va rog ajutati-ma!
Dati-mi un site pe care pot hosta metinul fara nici un ban
Salut la toti! am si eu un PC cu: - 4GB RAM - 2. 4GHz (2 CPUs) INTEL CELERON G530 - 1GB nVIDIA GeForce GT 520 (Directx 11) Si jocurile imi merg foarte greu adica trebuie sa la pun pe low ca sa ...? (mai mult)
Salut pe Saitul 4metin cum pot sa-mi pun si eu metinul sal vada lumea
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!