TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 5902
  • 5903
  • 5904
  • 5905
  • 5906
HitByHit
în 1 Noiembrie 2012 | HitByHit întreabă:

Cine are sa imi dea si mie (nu conteaza nivelulu) un cont pe metin2 celestial-world? Mie nu imi merge sa fac cont :((.

0
Răspunde primul Raportează
Munteanu_Daria_1996
în 31 Octombrie 2012 | Munteanu_Daria_1996 întreabă:

Salut am multe haine pe stardoll si ma intrebam daca pot sa le trimit unei prietene va rog sa ma ajutati.

0
makka
în 31 Octombrie 2012 | makka întreabă:

Stiti cum se numeste acel joc cu o masina de tuns iarba intr-un cimitir? (din cate imi aduc aminte era 2D ) Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Garfil2
în 31 Octombrie 2012 | Garfil2 întreabă:

Stiti cumva un mod de gta 4 care sa ii miceasca performantele dar sa se comporte la fel (adica tot sa cada ca in realitate etc.)?

3
Răspunde Raportează
smekerik
în 31 Octombrie 2012 | smekerik întreabă:

Am un cont pe Lady Popular si de ceva timp nu imi da voie sa intru in cont imi da sa ii dau un nou nume domnisoarei mele si sa ii aleg alti ochi etc. Vazand ca nu merge sa intru...? (mai mult)

0
ReSpawn17
în 31 Octombrie 2012 | ReSpawn17 întreabă:

Cum pot juca GTA IV cu un prieten multiplayer si sa fie si lume pe stada ca am vazut muti jucatori care sunt cu inca un prieten in joc si e lume pe strada! Multumesc Dau Funda!

1
Răspunde Raportează
AidaIoana
în 31 Octombrie 2012 | AidaIoana întreabă:

Vand iteme/cont AnticMetin2 (Privat romanesc, playeri foarte multi). Pretul este negociabil, discutam.am aici un film cu itemele care sunt de vanzare, (nu sunt toate) http://www.youtube.com/watch?v=-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SpeakTeam
în 31 Octombrie 2012 | SpeakTeam întreabă:

Cine da si mie sit de gta san andreas dar fara virusi si sa mearga plzzz dau fundita la cel mai bun sit bine inteles o sal incerc sa vad daca face Fite jocul dupa cee il descarc si fac o incercare :)plzz...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
xplodeninjas
în 31 Octombrie 2012 | xplodeninjas întreabă:

Cand intru in city car driver imi zice ca could not create render target surface dcc?

0
Prototype21
în 31 Octombrie 2012 | Prototype21 întreabă:

Salut.ajutati-ma va rog : De unde sa descarc joaca Avatar legends of the arena dar sa mearga sa nu scrie ca nu merge va rog dau FUNDA.

2
Răspunde Raportează
Farcas_Andreea_1989
în 31 Octombrie 2012 | Farcas_Andreea_1989 întreabă:

Am si eu o dilema:-S.Cum pot sa resetez tot jocul sims de pe facebook? Multumesc mult:*Dau Frunditza:>

1
Răspunde Raportează
AsB
în 31 Octombrie 2012 | AsB întreabă:

Dau cont pe Samp egaming level 10, bani 10k pentru cont B- zone level 10, bani nu conteaza ca fac eu. cine e interesat sa imi lase mesaj cu emailul prin P.M Si dau si Funda. Multumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexiNNNo
în 31 Octombrie 2012 | AlexiNNNo întreabă:

Mi- am reinstalat windowsul de 1- 2 ore si am vazut ca netul merge foarte greu mi se dowlaodeaza un browser cu 20 kb/s maxim! Am auzit ca poate e de la placa de retea. Va rog cine imi poate lasa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TheDarkStar
în 31 Octombrie 2012 | TheDarkStar întreabă:

Care vi se par cele mai cunoscute jocuri? mie: League of legends, Metin2, Counter strike, minecraft, warcraft, nfs(seria), prince of persia(seria). Si jocuri care mi sau parut foarte bune, si...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Willy112
în 31 Octombrie 2012 | Willy112 întreabă:

Dati-mi si mie niste poze samp de halloween de acestea care sa aiba ceva gust dau funda.

0
nycolycy
în 31 Octombrie 2012 | nycolycy întreabă:

Imi dati si mie un cont de imvu? nu stiu de ce dar nu merge sa imi fac!

2
Răspunde Raportează
IonutzzaRalucutzza33
în 31 Octombrie 2012 | IonutzzaRalucutzza33 întreabă:

ce jocuri mai stiti la fel ca si Sims si Imvu?:P Funditaa cine imi da cel mai bun joc :*

3
Răspunde Raportează
Vladimir10
în 31 Octombrie 2012 | Vladimir10 întreabă:

Acum cateva zile mi-am descarcat si eu steam si mi-am cumparat L4D2 ca era la oferta de halloween:), Voi ce jocuri aveti pe steam? Sau ce jocuri misto merita sa le cumpar?:)

0
danutdanut
în 31 Octombrie 2012 | danutdanut întreabă:

S-a deschis sv nou de cs are doar 1 zi se cauta admini add dannutz93@yahoo.com connect seini.gameszone.ro va asteptam

0
cosmin16seagta
în 31 Octombrie 2012 | cosmin16seagta întreabă:

Imi poate spune cineva de unde pot lua un hack de perle pentru seafight gratuit si fara virusi? P.S.Nu conteaza daca e trial numai sa mearga. DAU FUNDA!

1
Răspunde Raportează
ralucutza94
în 31 Octombrie 2012 | ralucutza94 întreabă:

Nu am de pus intrebare. Vreau doar sa va recomand un site foarte bun celor care sunt pasionati de jocuri pc, Puteti downloada cele mai noi jocuri pe http://downloadjoc.com

1
Răspunde Raportează
sandokan828
în 31 Octombrie 2012 | sandokan828 întreabă:

va rog sa urcati fisierul locale_ro.epk din folderul pack deoarece dupa mentenanta de azi am o problema la update, precizez ca am nevoi de locale de la metin2ro

0
Cayla
în 31 Octombrie 2012 | Cayla întreabă:

Cine are un cont de imvu cat de cat us la punct si poate sa-mi dea? Nevoie urgenta. :*

0
mihai191
în 31 Octombrie 2012 | mihai191 întreabă:

Sall tuturor nu vrea sa pun nici o intrebare de cat sa va spun cateva jocuri si siteuri de jocuri jocuri:mineblocks(minecraft)cs portable, cs portable beta(conter- strike)... siteuri:kongregate, kizi,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Valentin55
în 31 Octombrie 2012 | Valentin55 întreabă:

Cine ma poate ajuta la un server de samp cum pot sa fac sa nu se mai vada playeri pe harta?

1
Răspunde Raportează
Seezin
în 31 Octombrie 2012 | Seezin întreabă:

Buna ziua / Seara :) De curand am venit acasa cu o "pofta " de metin2 :) Aseara am jucat, nimic bizar :) Dar astazi in jurul orei 19:20 am incercat sa intru pe joc si imi apare urmatoarea eroare ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Vasi321
în 31 Octombrie 2012 | Vasi321 întreabă:

Cu ce program as putea face spam pe Shaiya in trade chat?

0
NegoitaAlexandra
în 31 Octombrie 2012 | NegoitaAlexandra întreabă:

as vrea si eu doua lucruri de la voi: 1. Dati- mi va rog un site cu skinuri pentru gta san andreas 2.cum se introduc skinurile acestea? am vazut intr- o zi un skin care imi placea, scriea ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bogdan324
în 31 Octombrie 2012 | bogdan324 întreabă:

Este adevarat ca GTA V va fi lansat primavara anului 2013?

9
Răspunde Raportează
MusykForLife
în 31 Octombrie 2012 | MusykForLife întreabă:

Am o problema cu Metin2ro. Cand ii dau sa imi trimita parola la depozit pe mail nu primesc mail-ul... Ce trebuie sa fac?

1
Răspunde Raportează
cristytare
în 31 Octombrie 2012 | cristytare întreabă:

Buna,am un Minecraft-Romania, dar cand intru pe multyplayer nu imi mere.Va rog ajutati-ma.Cine stie desegur Funda.

1
Răspunde Raportează
PuFiLiCi98
în 31 Octombrie 2012 | PuFiLiCi98 întreabă:

Cand apare GTA 5 pentru PC?

4
Răspunde Raportează
xPustiu
în 31 Octombrie 2012 | xPustiu întreabă:

Pentru cel mai frumos Metin2 Dau Funda Le voi incerca pe toate care mi le veti da si voi da funda la cel mai frumos si pe care voi continua sa ma joc:).

5
Răspunde Raportează
raduqu
în 31 Octombrie 2012 | raduqu întreabă:

Ziceti-mi un metin 2 care sa mearga la o placa video de 128 mb (in afara de tim si ro).

3
Răspunde Raportează
MentalWar
în 31 Octombrie 2012 | MentalWar întreabă:

Imi puteti spune va rog cum sa ma connectez la un server privat de wow ( am wow mits of pandaria), si daca stiti un server privat va rog sa imi spuneti. Dau funda la raspunsul bun promit!

1
Răspunde Raportează
TheExpert01
în 31 Octombrie 2012 | TheExpert01 întreabă:

Joc Naruto Shippuuden Gekitou Ninja Taisen Special si vreau sa-l eliberez pe NS dar imi zice sa fac GNT mode cu Jiraya cum adica? Sa fac misiuni cu Jiraya?

0
alexarabu32
în 31 Octombrie 2012 | alexarabu32 întreabă:

Ce caracter sa imi fac pe metin 2 lunaris? dar care este cel mai bun caracter? ofer funda

4
Răspunde Raportează
SlenderMann
în 31 Octombrie 2012 | SlenderMann întreabă:

Un cont pentru metin2 gx?

1
Răspunde Raportează
Florian0515
în 31 Octombrie 2012 | Florian0515 întreabă:

Spuneti- mi si mie niste jocuri orice gen in afara de Horror, care sa imi mearga pe PC am Sistem de operare Windows 7 Ultimate 32 biti Procesor Intel Core i3, 4 Gb Ram, Placa video Nvidia ...? (mai mult)

0
SomeRandomDude
în 31 Octombrie 2012 | SomeRandomDude întreabă:

Sarumana TPU! Imi ziceti si mie va rog un metin 2 cu ratele 1000%daca se poate chiar si pvp clasic in afara de TDL, Hotstyle si alte rahaturi scuzati limbaju.Desigur la un raspuns decent dau si FUNDA....? (mai mult)

0
Robert_Vela_1998
în 31 Octombrie 2012 | Robert_Vela_1998 întreabă:

Hei, eu mi- am downloadat un hack yang, si cand intru in el imi spune :"Unable to find a version of the runtime to run this application" si stiu ca eroarea e de la framework, dar de ce versiune am nevoie?...? (mai mult)

0
boghy123
în 31 Octombrie 2012 | boghy123 întreabă:

Salut all... joaca cineva metin2united? daca joaca cineva sa imi dea add la id bogdan_taker. multumesc mult

0
BlackManJe
în 31 Octombrie 2012 | BlackManJe întreabă:

Astazi s- a deschis un nou server de samp. Va rog sa va alaturati printre noi si va bucurati de ce v- am pregatit. Acesta este serverul: HostName: aGaming @ A Drop Of Reality Address: 95.76.106.151:7777 ...? (mai mult)

0
Georgyyyyyyy
în 31 Octombrie 2012 | Georgyyyyyyy întreabă:

Buna TPU. vreau si eu care are link-ul de descarcare la jocul Halo 4(http://www.youtube.com/watch?v=1Em1MiiqT9A&feature=fvst jocul acesta).dau fundita:*:*:*sh vot:*

1
Răspunde Raportează
VladMC
în 31 Octombrie 2012 | VladMC întreabă:

Salut, am o intrebare si sper ca voi capata raspuns.Am descarcat de pe internet joaca "Farming Simulator" si am o problema la ea.Am facut totul dupa cum spunea instructia si totul vad ca pare normal.Cind...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Violeta_Stanciu_1997
în 31 Octombrie 2012 | Violeta_Stanciu_1997 întreabă:

Am o problema legata de calculator. De cand am luat un filmulet de la o colega nu mai pot intra in documentele mele. Pot intra peste tot dar acolo nu, mi se reseteaza tot. Desi acela nu avea ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Octombrie 2012 |

Daca aveti cont pe Farmerama adaugati-ma in lista voastra de vecini si aveti FUNDA!! (Numele meu de utilizator Farmerama este: Champion001)

1
Răspunde Raportează
nExTwHo
în 31 Octombrie 2012 | nExTwHo întreabă:

Ce antivirus e cel mai bun pentru windous XP? si scuze pentru ca am pus aceasta intrebare in categoria asta:D

6
Răspunde Raportează
shwo07
în 31 Octombrie 2012 | shwo07 întreabă:

Salut spuneti'mi si mie va rog niste jocuri cu cerinte de maxim 3ghz procesor single si 256 video, app 1 gb ram, am jucat cam toate jocurile pe care le'am gasit si chiar nu mai stiu nimic, mersi mult;...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cristi1397
în 31 Octombrie 2012 | Cristi1397 întreabă:

Cand va aparea patch-ul cu echipele romanesti in Fifa 2013?

0
  • 5902
  • 5903
  • 5904
  • 5905
  • 5906
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Deci până la urmă vad că lumea nu te face urat sau frumos după fizicul tau ci te face urat daca ești un om tăcut, daca nu prea vorbești desi poți fii mult mai frumos fizic decât cel ce e perceput...? (mai mult)
    42 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 21 ore

tonyc7 întreabă:

Este adevarat ca Franta e pe punctul de a deveni o republica islamica? Daca practic n-a si devenit deja la cat de multi cetateni cu origini straine are.
    15 răspunsuri
  • Alexia2121
    trimisă pe 2 Ianuarie

Alexia2121 întreabă:

Buna seara Vecinii mei sunt galagiosi, am zis lasa ca asa e la bloc, iar acum curge apa de la ei de sus la mine in camera ( bloc nou august 2025) Ce pot sa fac?
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 21 ore

tonyc7 întreabă:

Ce tara credeti ca are cea mai avansata tehnologie din lume la ora actuala? Sa nu spuneti ca tot SUA, pare exagerat sa fie numai locul 1 chiar in toate.
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.677
  • Întrebări: 3.954.734
  • Răspunsuri: 17.665.865
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Taylor Swift

Taylor Swift

Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.888 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.119 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.410 Conversaţii