Cine are sa imi dea si mie (nu conteaza nivelulu) un cont pe metin2 celestial-world? Mie nu imi merge sa fac cont :((.
Salut am multe haine pe stardoll si ma intrebam daca pot sa le trimit unei prietene va rog sa ma ajutati.
Stiti cum se numeste acel joc cu o masina de tuns iarba intr-un cimitir? (din cate imi aduc aminte era 2D ) Multumesc!
Stiti cumva un mod de gta 4 care sa ii miceasca performantele dar sa se comporte la fel (adica tot sa cada ca in realitate etc.)?
Am un cont pe Lady Popular si de ceva timp nu imi da voie sa intru in cont imi da sa ii dau un nou nume domnisoarei mele si sa ii aleg alti ochi etc. Vazand ca nu merge sa intru...? (mai mult)
Cum pot juca GTA IV cu un prieten multiplayer si sa fie si lume pe stada ca am vazut muti jucatori care sunt cu inca un prieten in joc si e lume pe strada! Multumesc Dau Funda!
Vand iteme/cont AnticMetin2 (Privat romanesc, playeri foarte multi). Pretul este negociabil, discutam.am aici un film cu itemele care sunt de vanzare, (nu sunt toate) http://www.youtube.com/watch?v=-...? (mai mult)
Cine da si mie sit de gta san andreas dar fara virusi si sa mearga plzzz dau fundita la cel mai bun sit bine inteles o sal incerc sa vad daca face Fite jocul dupa cee il descarc si fac o incercare :)plzz...? (mai mult)
Cand intru in city car driver imi zice ca could not create render target surface dcc?
Salut.ajutati-ma va rog : De unde sa descarc joaca Avatar legends of the arena dar sa mearga sa nu scrie ca nu merge va rog dau FUNDA.
Am si eu o dilema:-S.Cum pot sa resetez tot jocul sims de pe facebook? Multumesc mult:*Dau Frunditza:>
Dau cont pe Samp egaming level 10, bani 10k pentru cont B- zone level 10, bani nu conteaza ca fac eu. cine e interesat sa imi lase mesaj cu emailul prin P.M Si dau si Funda. Multumesc...? (mai mult)
Mi- am reinstalat windowsul de 1- 2 ore si am vazut ca netul merge foarte greu mi se dowlaodeaza un browser cu 20 kb/s maxim! Am auzit ca poate e de la placa de retea. Va rog cine imi poate lasa ...? (mai mult)
Care vi se par cele mai cunoscute jocuri? mie: League of legends, Metin2, Counter strike, minecraft, warcraft, nfs(seria), prince of persia(seria). Si jocuri care mi sau parut foarte bune, si...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste poze samp de halloween de acestea care sa aiba ceva gust dau funda.
Imi dati si mie un cont de imvu? nu stiu de ce dar nu merge sa imi fac!
ce jocuri mai stiti la fel ca si Sims si Imvu?:P Funditaa cine imi da cel mai bun joc :*
Acum cateva zile mi-am descarcat si eu steam si mi-am cumparat L4D2 ca era la oferta de halloween:), Voi ce jocuri aveti pe steam? Sau ce jocuri misto merita sa le cumpar?:)
S-a deschis sv nou de cs are doar 1 zi se cauta admini add dannutz93@yahoo.com connect seini.gameszone.ro va asteptam
Imi poate spune cineva de unde pot lua un hack de perle pentru seafight gratuit si fara virusi? P.S.Nu conteaza daca e trial numai sa mearga. DAU FUNDA!
Nu am de pus intrebare. Vreau doar sa va recomand un site foarte bun celor care sunt pasionati de jocuri pc, Puteti downloada cele mai noi jocuri pe http://downloadjoc.com
va rog sa urcati fisierul locale_ro.epk din folderul pack deoarece dupa mentenanta de azi am o problema la update, precizez ca am nevoi de locale de la metin2ro
Cine are un cont de imvu cat de cat us la punct si poate sa-mi dea? Nevoie urgenta. :*
Sall tuturor nu vrea sa pun nici o intrebare de cat sa va spun cateva jocuri si siteuri de jocuri jocuri:mineblocks(minecraft)cs portable, cs portable beta(conter- strike)... siteuri:kongregate, kizi,...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta la un server de samp cum pot sa fac sa nu se mai vada playeri pe harta?
Buna ziua / Seara :) De curand am venit acasa cu o "pofta " de metin2 :) Aseara am jucat, nimic bizar :) Dar astazi in jurul orei 19:20 am incercat sa intru pe joc si imi apare urmatoarea eroare ...? (mai mult)
Cu ce program as putea face spam pe Shaiya in trade chat?
as vrea si eu doua lucruri de la voi: 1. Dati- mi va rog un site cu skinuri pentru gta san andreas 2.cum se introduc skinurile acestea? am vazut intr- o zi un skin care imi placea, scriea ...? (mai mult)
Este adevarat ca GTA V va fi lansat primavara anului 2013?
Am o problema cu Metin2ro. Cand ii dau sa imi trimita parola la depozit pe mail nu primesc mail-ul... Ce trebuie sa fac?
Buna,am un Minecraft-Romania, dar cand intru pe multyplayer nu imi mere.Va rog ajutati-ma.Cine stie desegur Funda.
Cand apare GTA 5 pentru PC?
Pentru cel mai frumos Metin2 Dau Funda Le voi incerca pe toate care mi le veti da si voi da funda la cel mai frumos si pe care voi continua sa ma joc:).
Ziceti-mi un metin 2 care sa mearga la o placa video de 128 mb (in afara de tim si ro).
Imi puteti spune va rog cum sa ma connectez la un server privat de wow ( am wow mits of pandaria), si daca stiti un server privat va rog sa imi spuneti. Dau funda la raspunsul bun promit!
Joc Naruto Shippuuden Gekitou Ninja Taisen Special si vreau sa-l eliberez pe NS dar imi zice sa fac GNT mode cu Jiraya cum adica? Sa fac misiuni cu Jiraya?
Ce caracter sa imi fac pe metin 2 lunaris? dar care este cel mai bun caracter? ofer funda
Un cont pentru metin2 gx?
Spuneti- mi si mie niste jocuri orice gen in afara de Horror, care sa imi mearga pe PC am Sistem de operare Windows 7 Ultimate 32 biti Procesor Intel Core i3, 4 Gb Ram, Placa video Nvidia ...? (mai mult)
Sarumana TPU! Imi ziceti si mie va rog un metin 2 cu ratele 1000%daca se poate chiar si pvp clasic in afara de TDL, Hotstyle si alte rahaturi scuzati limbaju.Desigur la un raspuns decent dau si FUNDA....? (mai mult)
Hei, eu mi- am downloadat un hack yang, si cand intru in el imi spune :"Unable to find a version of the runtime to run this application" si stiu ca eroarea e de la framework, dar de ce versiune am nevoie?...? (mai mult)
Salut all... joaca cineva metin2united? daca joaca cineva sa imi dea add la id bogdan_taker. multumesc mult
Astazi s- a deschis un nou server de samp. Va rog sa va alaturati printre noi si va bucurati de ce v- am pregatit. Acesta este serverul: HostName: aGaming @ A Drop Of Reality Address: 95.76.106.151:7777 ...? (mai mult)
Buna TPU. vreau si eu care are link-ul de descarcare la jocul Halo 4(http://www.youtube.com/watch?v=1Em1MiiqT9A&feature=fvst jocul acesta).dau fundita:*:*:*sh vot:*
Salut, am o intrebare si sper ca voi capata raspuns.Am descarcat de pe internet joaca "Farming Simulator" si am o problema la ea.Am facut totul dupa cum spunea instructia si totul vad ca pare normal.Cind...? (mai mult)
Am o problema legata de calculator. De cand am luat un filmulet de la o colega nu mai pot intra in documentele mele. Pot intra peste tot dar acolo nu, mi se reseteaza tot. Desi acela nu avea ...? (mai mult)
Daca aveti cont pe Farmerama adaugati-ma in lista voastra de vecini si aveti FUNDA!! (Numele meu de utilizator Farmerama este: Champion001)
Ce antivirus e cel mai bun pentru windous XP? si scuze pentru ca am pus aceasta intrebare in categoria asta:D
Salut spuneti'mi si mie va rog niste jocuri cu cerinte de maxim 3ghz procesor single si 256 video, app 1 gb ram, am jucat cam toate jocurile pe care le'am gasit si chiar nu mai stiu nimic, mersi mult;...? (mai mult)
Cand va aparea patch-ul cu echipele romanesti in Fifa 2013?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?