Sal TPU am o problema cum pot sa imi reiau contul metin2ro daca mi-a fost banat plz
Ce coduri no stiti pentru adventure quest worlds?
Va rog sa raspundeti repede: TPU va rog dati- mi si mie niste siteuri de descarcat gta(in afara de Bucuresti)oricare dar sa mearga si de nfs oricare dau funda la acel utilizator care raspunde dar sa si...? (mai mult)
De unde pot downloada Barbie Horse Adventures:Mysteri Ride dati-mi site. Funda
Va rog frumos, dati-mi si mie downlodul de la Sims3. Dau Funda:x
Salutare TPU am o intrebare cum pot sa fac un concurs OX la mine pe server (daca mi-ati pute arata un tutorial ar fi excelent) Multumesc anticipat
Cum ma loghez pe un sever de cs cu admin ca zice : You have no entry to the server Am bagat setinfo _pw "parola" setinfo _cw "parola" si tot asa zice mereu am cautat de ma doare si capu
Imi puteti spune si mie ce jocuri ruleaza pe http://www.emag.ro/placa-de-baza-msi-socket-775-g41m-p26/pd/E4NJ7BBBM/ 4 Gb ram si procesor Intel pentium 4 de 3.06 Ghz?
Scrieti-mi cine vrea un bakugan dragonoid payras bakuganul lui den drago il vind cu 40 lei, 45 lei cu inca 8 carti 4 metalice si 4 de carton dar cartile nu-s de al lui drago sund de alt fel
Va rog, imi spuneti si mie cum pot viziona televiziune online live? astfel incat sa nu am nevoie de televizor. FUNDAAA:*:*
Cum bag net pe Nokia asha 105 please dau finda
Vreau sa fac un texturepack de Minecraft 1.4.2 În "gui" la "items" am asta : http://imageshack.us/f/109/itemsfl.png/ Dar vreau sa imi pun asta : http://imageshack.us/photo/my- images/855/63033481.png/ ...? (mai mult)
De unde sa downloadez un hack pentru conquiztador?
Cine a fos in china sa ma ajute sa imi cresc ciul ca sa pot fi vrajitor la clasa 3 sunt abia adoua
Am o intrebare urgenta cine stie cand se redeschide xlove mt2 e super cine stie funda + vot repede
Heyy TPU! Un program CU care sa faci videoclipuri este? dati-mi link va rog!
Ce jocuri frumoase in afara de masini si fotbal puteti sa`mi recomandati pentru un PC cu. 4gb Ram. procesor dual core 1.8+ 1.8 32bit operating system... windows vista?
Sall TPU,care credeti ca e cel mai bun player,eu folosesc km player si e bun dar am auzit ca sunt si altele mai bune, care e parerea voastra?
Ma ajutati cu o problema? Cand intru in Gta San Andreas se aud ca si cum deschid niste foldere pe winXp si imi iese din el adica mi.l baga in bara :(. Dece? Dau funda
Heyy TpU! Dati-mi un metin frumos cu arme de 65 in shop si cu evoluti Fundaaa.Pt cel mai bun raspuns
Sall lume. Mi- am schimbat de curand placa video, de la 128 MB la 256 (Geforce 5500 FX), si de ex PES 2009, cand aveam placa de 128 imi mergea fara probleme (level mediu al detaliilor), iar acum pe...? (mai mult)
Vreau tutoriale de scriptare server samp plz funda+vot celui care da cele mai multe sau macar explicati-mi mie. :d
Http://www.youtube.com/user/ProMinecraftKids?feature=guide Best Troll Ever. Tutoriale Minecarft si totul despre gaming!
Imi spune cineva cum sa fac un sign pe minecraft. Va rog. Sint incepator
Buna seara TPU! mai foloseste cineva mirc? imi puteti zice un canal de trivia in romana?
Sal TPU, am un fifa 2011 si vreau sa-mi bag liga 1 dar dupa ce instalez nu-mi merge, aveti vreo solutie? multumesc anticipat!
Salutare forum TPU! am o mica intrebare pentru voi, pentru cei care se pricep.deci, vreau sa setez ca un joc pe care il joc prin steam sa se deschida in mod window, deci jocul e luat de pe steam, imi ...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu decat procesor nu si cooler pentru socket 775? A si inca una daca raspundeti la astae funda, Intel Core2Duo e acelasi lucru cu INtel dual core nu?
PE samp modul parkour daca l- ai downloadat si ai facut tot cun face acele acrobatii de ex: shift+ W sau altele. Oricum dati- mi si voi exemple ca nu stiu multe (is noob cu parkour) oricum cel care da ...? (mai mult)
imi puteti spune un metin2 super?:D va rog
Recent mi- am deschis un server de samp si nu stiu sa- l scriptez. dati- mi si mie niste tutoriale cum scriptez serverul, pentru ca serverul e praf deocamdata, de ex la casa in loc sa scrie...? (mai mult)
Ce versiuni de Need For Speed (NFS) suporta gamepad-ul? Astept raspuns!
Vreau si eu un sv mod furien cs 1.6 va rog! La cel mai bun Funda
dati-mi si mie exemple de jocuri de actiune gen prototype 2 cu puteri si cu razboi
Mi- am facut un cont de Apple si nu mi- a dat atnci sa scriu date despre mine ca orasu, codu postal sau din astea si dupa cand am incercat sa ma loghez pe el mi- a aparut sa completez datele alea. pot...? (mai mult)
LA placa video conteaza biti sau mb? adica pentru fifa 2009 sa zicem imi cere 128biiti sau mb(nu cred ca cere atata cere mai mult sigur)
dati-mi si mie servere normal cs 16
Ziceti-mi si mie va rog frumos un program cu care sa fac filmulete pe metin2.Va rog frumos
Ce jocuri imi sugerati sa joc online, fara download!
Heii! Cum pot creste morlalul la jocul "Top Eleven "? Multumesc :*
Ce plugin pentru bukkit 1.4.2 de protectie stiti? Protectie pe case, de ex: de diamant sa fie 40x40 si fier 5x5.
Dati-mi un server de Minecraft misto in care pot sa zbor etc. Funda
Imi va merge gta 4 pe pcul asta:procesor AMD Athlon II X2, placa cideo AMD HD 6570 1gb 128 biti si 6 gb ram ddr3? si daca imi va merge la ce grafici imi va merge (mici, medii, maxime) va rog!...? (mai mult)
Heii TPU! Am o intrebare : Am vrut sa trmit un mail unei persoane si, vroiam sa vad ce se intampla daca apas butoanele ctrl + shift+ =, le- am apasat si s`a marit toata imaginea si tot ce era acolo,...? (mai mult)
Caut metin2 cu iteme legendare la maga care sa coste putin sa aiba kinguri in maga bonusuri ieftine fara hamachi
Cum trebuie sa setez internetul din PC ca sa-mi mearga hackul M2 bob?(am net de la akta)(de preferat poze sau video) FUNDA
caut un servar romanesc de metin2 fara laguri sau buguri ma puteti ajuta?
am nevoie de un metin ce sa mai joc mam plikti de revomondial de united de european de evolution de revoluiton, stell newmt3 si astea stiti voi un mt care sa aiba king sau otel maga un mt ce ...? (mai mult)
Cine imi zice cum se numeste jocul are funda! http://www.youtube.com/watch?v=xDz0CnHe1hI
Va rog dati-mi si mie un hack de cs 1.6 NoReicol dar sa mearga dua funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
9PM întreabă:
Effy35 întreabă:
Frank51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat