Salut, imi puteti spune va rog frumos care este cel mai bun : Smackdown Vs Raw 2006 sau Smackdown Vs Raw 2008?
Buna TPU mai internautilor ce jocuri pentru android! FREE! stiti dau funda;-)
Cine imi spune un metin nou lv 99 127?
Sall TPU, am si eu o intrebare legata de CounterStricke: Este vorba despre un deathrun mai vechi dar nu- i mai stiu numele.Stiu ca era undeva in subteran si mergeai pe o strada lunga si cand treceai ...? (mai mult)
Cum fac sa mearga bine fifa 13 pe xbox PAL? pentru ca nu am ihas!
Ce campion de League of Legends folositi? De ce?
Cum imi descarc metin2mondial?
nu stiti cum dau dolarii de pe un cont pe altul pe The west?
Stie civa de unde pot face rost de trackmania united free dar nu demo?
Cum inchid u cont pe footstar
Caut un laptop de gaming gen Alienware sau Razer blade. Am auzit ca o sa apara un nou Razer blade. A aparaut? daca da ce performante are? Vreau un laptop de cel putin 2.6 GHZ si 17.3 INCH intre 2000 si...? (mai mult)
Azi mi- am luat Farm Mania 2. Am facut pana la ziua 19. La ziua 19, imi cere 1 pui mic galben si 4000 de bani. Am jucat mai bine de 20 de min, bani am facut vreo 8000- 10000 dar nu am reusit...? (mai mult)
As vrea sa- mi iau un laptop din America, firma DELL ( Cred ca e buna ) Acesta as vrea sa- l iau / sa ma interesez de el : http://www.dell.com/us/p/laptops?~ck=mn#!&facets=58106~0~911380, 133614~0~4774322,...? (mai mult)
Salut am o intrebare am instalat un joc si imi da ceva cu anti blaxx ce trebuie sa fac?
Cine are fifa 13 original PC? imi spuneti si mie cum sa o instalez si daca merge fara dvd?
Cine stie un metin nici greu dar nici foarte usor.Sa fie gen Appolo daca ati jucat. Cine ma ajuta, ...? (mai mult)
Am nevoie si eu de cateva subscribe-uri pentru channel http://www.youtube.com/user/00UrbanSports00/
Cum pot schimba numele unei pagini pe facebook? urgent, dau funda!
Vreau un site unde pot face aplicatii gratuite pentru o pg de fb! funda
Placa video GeForce GTX 690, 4GB, DDR5, 512 bit.E extrema.Ce jocuri sunt pentru asta noi din 2012?
Salut imi puteti zice si mie de unde pot descarca jocurile pentru pc prototype 2 si mortal kombat 9 macar doar mortal kombatu de unde sa il iau si prototype nu prea conteaza dar asa vrea sa- l am ca e ...? (mai mult)
Am deschis un server foarte frumos de samp asa ca va invit sa va jucati pe el. Cine vrea sa intre pe server dati add la micut_9833@yahoo.com, si nu o sa regretati pentru ca serverul este foarte...? (mai mult)
La jocul Titan Quest Immortal Throne cum imi iau magii adica sa le pot folosi sa le pun pe slot (1 2 3 4 5 6 7)? am puncte cate 1 la majoritatea dar vreau sa stiu cum le folosesc :|?
Am o problema...cand vr sa filmez cu fraps intr- un joc mi se vede foarte rau adica ca cum ai rezolutie mica...se misca mai incet playeru la fel si la cam studio:| spuneti- mi cum sa rezolv problema...? (mai mult)
As vrea sa-mi fac un calculator pe bugatzi si nu prea stiu ce componente sa aleg, as vrea sa-l fac pentru jocuri
La cs 1.6 stiu ca se putea schimba poza (tagul) ala pe care apesi T si pune poza in joc, cu un program care iti facea un tpdecal parca si un pldecal si le puneai in cstrike si stergeai un folder parca...? (mai mult)
Am o problema.Am apasat pe niste taste si mi- a disparut de la mozilla firefox partea de sus.adica programul incepe direct de la pagina.numai apare partea cu x.Adica iesirea decat daca dai cu mouse- ul...? (mai mult)
am un lag mare la minecraft, cine imi spune ce sa fac
Dati-mi siteul de la metin2 mage dau funda si vot
Salut Lume! As vrea si eu sa`mi spuneti niste jocuri de construit orase imperii... cum ar fi cel de pe linux daca stiti. MULTUMESC Ps. Fara Minecraft sau altele...
TPU am si eu o problema am incercat sa downloadez metin2dr da nu stiu de ce mi se instaleaza doar pana la 34% si dupa aia se inchide jocu ma puteti ajuta va rog mult dau funda.
Am si eu o intrebare mai mult pentru cei de la TPU, cand lansati o aplicatie TPU pentru android?
Vreau si eu nume de cs un cod bun si cum sa-l instalez etc plss dau funda
ziceti- mi SI MIE DE CE NU IMI MERGE MINECRAFT(VERSIUNEA 12.2) INTRU IN EL SCRIU UN NUME DAU ENTER GAME SI DUPA CATEVA SECUNDE IMI APARE ASTA: Bad video card drivers! ...? (mai mult)
Daca vreau sa-mi fac cont pe pokerstar trebuie sa dau bani adevarati?
Salutare.Auziti. pe Mondial Metin 2 Royal unde pica Raphy?
Cine stie servere de counter-strike de predator? dau funda +vot celui mai bun server
Am un iphone 4 si am luat fruit ninja simplu single player iar varianta pentru a juca multipleyer de pe app store costa 1 euro cum fac sa iau gratis acea versiune multiplayer?
Care sunt diferentele intre Worms 4 Mayhem si Worms Ultimate Mayhem
Am nevoie urgenta de ajutor! Am sters din greseala folderul.minecraft [de la jocul minecraft], si nu stiu cum sa recuperez tot ce era acolo. Ajutor va rog frumos! FUNDA;)!
Salut all! Doreste careva cont de crossfire? *Ma[X]* se numeste caracterul. Il dau pe conturi de ceva sau pe bani. Contact:olonos84@yahoo.ro
M-ar interesa daca ar merge Prince of Persia the forgotten sands pe acest sistem: - 2Gb Ram - 2Ghz procesor Intel dual core -placa video de 128Mb integrata Astept raspunsuri.Multumesc!
Vreau si eu jocuri gen Stardoll sau Lady popular... da' nu cu barbie sau Imvu... FUNDAA:****
Care imi szice si mie care sunt codul care trebuie pus cand instalezi pes 2012. Pun funda.
Stie cineva ce hack (care functioneaza) de S4 League Dau Funda La Persoana Care Spune Un Hack ADV!
Am un laptop Dell Inspiron 1564 cu win 7 pe 32 de biti si nu reusesc sa gasesc driverul pentru bluetooth. Daca m-ati ajuta cu un link sau ceva ar fi super. Multumesc!
Salutare tuturor, am o problema cu GTA 4! La inceput imi mergea perfetct acum merge scadat DC? Detin Laptop Acer Aspire 5732ZG Procesor Intel T440 2.2ghz dual core; 3Giga Bite Ram; Placa Video ATI...? (mai mult)
Cum imi fac cont pe vegas world de pe ourworld?
Metin. Mi- a zis un baiat ca la sura ca sa dea mai mult dmg chiar daca adversarul are full magie si foc Iti trebuie semioameni si diavol. Diavol zau chiar ajuta la cv>? sau a zis doar sa scape de mine?!...? (mai mult)
Sal TPU Am o intrebare la metin 2 lunaris Cum pot pune aceleasi pietre din magazinul general +9 pe armura sau pe arma? Fara ca sa le iau de pe site Dau funda +vot raspunsului corect
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)