Pe Counter- Strike, cand vreau sa ma conectez la un server sau sa joc cu botii, nu merge! Scrie :nu ai fost conectat la server! Am citit tot pe TPU cum sa fac: intru in star, dau run si scriu : regedit!...? (mai mult)
Va rog. e urgent! Cum sa imi schimb skinul in Minecraft? (nu e cumparat) m- am dus pe un site si a zis ca fiecare skin are un nume si trebuie sa- mi schimb numele de la minecraft si acela... ...? (mai mult)
SALL TPU! vreau SI EU UN SITE PENTRU TELEFON ANDROID( Samsung galaxy ace) pentru jocuri frumoas android market care il am mai toate jocurile marfa imi cer bani... FUNDA!
A aparut fifa 13 sau cand apare:(( ca sunt disperat astept jocu ala mai mult ca niciodata :X funda
Deci fiti atenti, jucam cs linistit azi si am luat un destroy/spank/fuckoff habar nu am ce a fost..Am intrat iar in cs mergea doar scrisu era negru. Am STEAM. L- am dezinstalat, instalat si tot asa. ...? (mai mult)
Am o intrebare, am in C/document and settings/al usser/aplication data un fisier numit C14 de la chicken invaders nu stiti acolo sunt salvarile ca vreau sa reinstalez windowsul si nu vreau sa pierd...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un e- book reader Kindle. Dar nu stiu care e mai bun. Ce versiune recomandati? Va multumesc. Am la aceasta categorie deoarece este un cadou si vreau un raspuns cat mai rapid. ...? (mai mult)
era un program asemanator cu jib jab daca imi spuneti cum se numeste dau funda+vot
Sall tpu.Ma puteti sfatui ce sa iau intre fifa 2013 si pes 2013 pentru ps2?
SALL TPU! stie cineva de ce nu merge sa iau dupa android market temple run NU mil arata deloc orice alt joc imi arata in afara de temple run... stie cineve dc? sau un al site de unde pot lua temple run...? (mai mult)
Are cineva un cod/cont webkinz pe care nu il mai foloseste? Va rog frumos dati-mi un mesaj privat cu contul si parola/codul daca nu mai aveti nevoie de el... Multumesc, mult!
In mt2ro exista GM? Exista King-uri? DATI-MI UN RASPUN S PLISSS
Imi merge Grand Theft Auto 5? Am un laptop cu Intel Core i3 2.53 GHz 4CPU's, 4GB Ram, Nvidia Geforce 610M 1GB, Windows 7 64-bit.Dau
Stie cinveva parola de la fifa 2013 funda
Stie cineva de ce nu merge m2 bob versiunea noua 1.6, deci intru in el selectez limba selectez ala din metin 2 scriu contul si parola de pe site si la urma cand dau sa intre in metin dispare ...? (mai mult)
Am o intrebare pentru ce-i care joaca Fifa2012 AM instalat CPRL 12 v1 si da eraore la transferuri.Ce as putea face sau cum as putea sa rezolv aceasta eroare?
De ce Grand Theft Auto IV cere la system requirements foarte mult? pana la urma a aparut in 2008. Aveti vreo idee daca Gta 5 va cere tot atat de mult? Multumesc
Cine imi poate da niste servere de metin 2 (private ro) Fundaa!
spuneti-mi si mie de ce imi da chestia asta la instalarea fifa online 2 file:///C:/Documents%20and%20Settings/Costi/Desktop/jjhjhjhgj.jpg?
De foarte mult timp caut un server de Sa- mp(San Andreas Multy Player) foarte profesionist si sa aiba un mod RPG! Sa aiba macar 100 playeri si sa fie un server in care se respecta acest RPG. Nu vreau server...? (mai mult)
Sall pls joc 4story si acum 5 min mi- am dat itm si tot ce aveam gratis, pentru ca m- am lasat de 4story, si acum imi vine sa ma omor, dar asta e din cauza ca nu stiu ce caracter sa ma fac, pls ziceti-...? (mai mult)
Am o problema,cand intru in counter-strike dau sa intru pe server dar scrie,, Could not connect" ce sa fac?
imi puteti scrie si mie niste situri bune de unde sa iau niste jocuri fara virusi?
Buna caut si eu un hack de crescut multibot de preferabil care sa mearga dupa...8. 2012. Dar infara de Bob pentru ca mie nu mi se incarca siteul oficial dau funda.
Stie cineva unde trebuie sa caut ca sa aflu de ce driver audio am nevoie? Multumesc anticipat!
Buna, De unde pot descarca metin2 explossiv? dau funtita :>
Sall cum bag coduri la cs carbon cu wall si altele? funda
Hei cei de pe deaviantART...cum pot schimba site-ul in romana?
Salutare TPU Ati Putea Sa Imi Dati Link De La Ceva Graphic Accelerator windows 7 multumesc si dau funda
Sall... Dati- mi si mie Site la metinu crystal Pvm. ala dedicat explosion2 online. Si daca mai stiti alte metine dedicate Explosion2 online in afara de Hub inushi si Esential Spuneti- mi Va rog Dau Funda...? (mai mult)
Buna ziua TPU, sunt nou pe aici, am si eu 1 intrebare Este vorba despre cs- steam, deci nu mai pot intra in counter- strike dau sa intru imi da :Preparing to Launch Cs....intra...se face ecranu negru...? (mai mult)
De unde descarc nfs underground 2?
Imi supune si mie cineva cum sa descarc metin2?
Buna TPU. vreau sa imi cumpar fifa 13 dar am o intrebare. daca il voi cumpara din magazin voi primi cod de introdus in origin sau cum?
M- am abonat la optiunea de internet de la Orange Colibri Young si am cerut sa imi fie acordate 15 zile de testare a internetului. Mi- a fost spus ca daca nu il returnez in 15 zile, atunci se va...? (mai mult)
Salut. Am si eu o problema cu jocul Killing Floor. Am instalat ultimul update, 1037- 1039, am bagat si KfLoader(acel program care fixeaza jocul) Dar imi apare eroarea cu binkw32.dll Ma poate ajuta...? (mai mult)
Salut, cine stie jocuri mmorg multiplayer dar sa imi dati si adresa, si sa fie frumos. Dau fundita.
Cum imi fac cont pe pes 2013
Vreau sa imi spuneti si mie niste programe gen virtual Piano dar cu alte instrumente (chitara,toba acordeon, orga) Va rog mult. Dau Funda.
Cum pot pune ceva la targ pe DarkOrbit? Funda;)
Cum ai coduri de howrse
Stie cineva daca se mai deschide candylongju?
Va rog frumos poate sa ma ajute cineva in metin2 sa-mi dea niste iteme sau yang? Joc pe pegasus si sunt regatul blue.
Daca am primit asta prin e-mail inseama ca am invitatie pentru dota 2? http://imageshack.us/a/img443/2641/47090101.png
azi dimineata mi- am downloadat jocul Call of Duty Modern Warfare 3 Multiplayer de pe steam(era gratis...:))).Am intrat in el mergea bine, am jucat vreo 2- 3 runde si am iesit, cand am intrat...? (mai mult)
Buna joc vSide si as vrea un cont cu 50 de k (50.000 vp) cum as pute sa fac rost de bani astia in vreo 5 zile dau funda
am si eu o intrebare Cum pot multiplica ceva pe tekkit cu alchemy bag? Cine stie ii
Eu de obicei ma plictisesc repede de PC pentru ca nu stiu ce sa fac... Stiti un joc mai interesant?
Am si eu o intrebare cum sti daca o fata te place? Sunt confuz
Heii TPU! Cum pot ascunde la profilul de facebook anumite informatii unor prieteni de pe facebook fara sa ii sterg din lista?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a