care stie cum sa faci pe minecraft multiplayer spawner de mobi:-? Sau un hack care sa poata sa iti dea ceva de gen.
cine se pricepe la aflarea parolei de messenger va rog frumos sa ma ajutati si pe mine ...ma gasiti la numarul de telefon 0761343394
am si eu o problema nu imi merge sa la logez. pe metin2 united 2012 daca stie cineva care e problema sau daca are cineva un cont care nu il mai foloseste aveti aici id meu ionut_lavric_19...? (mai mult)
Cum sa instalez Atomix Tales runner daca imi apare eroarea cu nsis? (am incercat cu run - cmd- etc., am schimbat si numele fisierului, l- am pus si pe ecran si tot nu merge ) l- am descarcat...? (mai mult)
Salut.Ma joc league of legends, si am o problema.Am fps 60 dar daca intru pe skype am fps 15- 25 si am lag. Daca imi fac windowsu merge 2 saptamana fara probleme si air imi face skypeu lag...Are cineva...? (mai mult)
Spuneti- mi niste metine faine tare care evolueaza arme si armuri, sa ai otel+ 9 in magazin si arme de 65 75 + site Cine spune cele mai multe metine deaste tari ii dau funda si o sal indragesc foarte...? (mai mult)
Imi puteti da un link de unde pot descarca doodle jump free pentru telefoane android?
Salutare TPU cine stie stiwchboot pentru metin2 hc sau alte hackuri sam dea add la id alin_judoo! pls
Buna all... mi- am adus aminte ca pe vremea cand hi5`ul era la moda :D jucam un joc in care trebuia sa iti faci propriul oras... inchiriai case si faceai multi bani. am incercat sa caut jocul acela dar...? (mai mult)
Cine stie jocuri noi pe PC? Nu spuneti ca nu pot rula, ca am PC foarte bun si pana acum am rulat tot ( NFS THE RUN, BATTLEFIELD 3, ETC). Dau funda! Sa fie misto!
Buna TPU am o intrebare serioasa! Deci cei cre joaca Club penguin: Se poate sa fii membru fara sa platesti? pentru ca eu am auzit ca se poate imi expliati si mie cum?
Exista site-uri ladypopular mai interesante/? gen:iti da bani 20 000 dolari sau diamante? funaa
Salut care stie un hack de mt2 pentru crescut(sa mearga pe private) dau funda
Frate stiti coduri Promo petru OnLive dar sa nu fie expirate sa mearga! Sau macar un sfat! Dau Fundoaie daca stiti cod + VOT!
Dati-mi un metin2 cu multe maps itemele sa evolueze usor lvl max 250 sa cresti repede sa fie populat
poate se gaseste cineva sa imi dea vreo idee, eu am 2 calculatoare in casa in camere diferite, amandoua sunt legate la net prin intermediul unui router, cel de la mine din camera...? (mai mult)
Am o tableta S5PV210 cortex a8 mid si nu are multi touch are procesor de Samsung si as vrea sa stiu daca pot baga pe ia multi touch ea are decat touch va rog ajutati-ma. Funda
Caut Server Counter-Strike Classic! Vreau Admin pe sv...grad mare...Stau pe sv non-stop Vin cu un prieten care tine red. eu nu pot tine pentru ca am net romtelecom! Mai discutam si alte probleme!
De unde pot descarca trainer pentru chiken invaders 4? fundita:D:D:D
Vreun server de metin2 care cauta GA/GM? Joc metin2 de 4- 5 ani, am experienta gm de 3 ani, am avut un server care l- am tinut 7 luni! Stiu aproximativ 90% dintre coduri, am 19 ani, nu fac favoruri...? (mai mult)
Ma ajuta si pe mine cineva cu eroarea asta? Your internet connection is behind a Symmetric NAT Router that will prevent you from hosting. You are very unlikely to connect to all players in the game. ...? (mai mult)
la mt2.ro la hacku m2bob.eu ultima versiune cand ma loghez cu contul de pe site imi spune ca e bun contul si cand dau ok ma scoate.De ce? Dau funda cine imi da solutia!
La Pro evolution soccer la setari la specifications, arata ce piese ne trebuie si scrie good ok bad si mai stiu eu ce! Cum este mai bine sa ne arate GOOD cu albastru sau OK cu verde? FUNDA!
Am un server de Minecraft cu niste prieteni e facut bine cu toate configurarile si e facut cu www.no-ip.com dar as vrea sa il hostez de pe ce site si cam cat costa o hostare plzzz ajutati-ma.
Spuneti-mi 5 jocuri shooter pe care leati jucat si va-u placut cel mai mult FUNDA
Salut vreau si eu cateva aplicatii pentru iphone. Cu banii/fara nu conteaza doar sa fie misto :D
Heii TPU... Am vrut sa schimb id de pe pe mt2 ro, si cand intru pe mess sa dau confirmare imi zice " Link- ul nu este corect. Esti sigur ca ai copiat corect link- ul din e- mail? " pe site- ul de la mt2...? (mai mult)
stiti daca SEGA vrea sa faca Binary Domain 2, am jucat Binary Domain si mi-a placut la nebunie.
Sall Va rog frumos dati-mi un cont lv1 dragon ball mmorpg online ca e in koreana si nu inteleg si nu merge sa intru asa ca va rog dati-mi 1 cont lv1 plz FUNDA SI LIKE
Am auzit azi un joc care mi se pare interesant dar nu stiu cum se cheama E un joc online in care poti sa te faci ori politist ori criminal si e ca in realitate Imi puteti zice cum se numeste...? (mai mult)
Ce jocuri PC de Top mai stiti? Cat mai multe, atat mai bine!
Am urgenta nevoie de ajutor! Cand vreau sa joc cu sxe wallhack 2.0 sau orice alt wall la cs dau pe el si cand intru un cs mi se blocheaza csu! Dar daca dau ctrl+ alt+ delete si dau end procces...? (mai mult)
Amsi eu o problema mi- i- am instalat SAMP si cand intru mi se incarca pana la jumate si apoi ma scoate si imi zice SA:MP An exception occured si am mai multe si jos imi zice Report Crash sau...? (mai mult)
Stiti vreun svr de mt2 pvp cu arme/armuri 2012 la npc? funda :)
Cum pot schimba hainele la APB? Raspuns cat mai rapid
Salut iubitori de nfs ...am o rugaminte, ... lvl 41, vreau sa cumpar o masina cu banii castigati in curse, mentionez ca detin un Lexus LFA luat recent dar nu- mi place controlul acestuia. Vreau o ...? (mai mult)
Dc nu- mi intra pe m2bob imi zice dns problem cum rezolv daca stie cineva aa si cand dau login bot servar ca am dowloadat hack nu mi se incarca adica se incarca si imi iese de tot adkina da eror nu stiu...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog un metin usor si link de pe care sa-l downloadez si sa ma inregistrez dar nu hammer.Mersi!
Salut de unde as putea descarca GTA san andreas sau Red Alert 2. si ce jocuri imi recomandati?
Cei care au cumparat jocuri de pe Steam, cum se plateste jocul pe care vrei sa til cumperi, adica stiu ca trebuie sa platesti cu cardul, dar cum isi cei de la Steam banii de pe card? Mersi, ...? (mai mult)
Cum fac sa activez codurile in king of the road? Eu am mai facut ce ziceau aia pe niste site- uri, dar nu stiu unde sa scriu ce imi zic aia, dau pauza sau frana scriuy slallcheats dar nu merge, trebuie...? (mai mult)
Sal TPU.Am pentium 4 3.0 ghz, 1gb ram, windows xp si placa video gforce 7600 si vreau sa stiu daca imi merge sau nu jocul Assasin's creed 1, sa spuneti direct daca imi merge sau nu.
am o problema la jocul railworks 3 l- am instalat si cand vreau sa intru sa ma joc imi zice pless login to steam am cont steam si is on cand vreau sa ma joc si k chiar daca is on imi zice plss...? (mai mult)
Dau funda cui imi zice un site de mt2 misto;)
Care ma ajuta si pe mine cum sa fac fps incat sa prind 2 3k viteza va rog funda daca merge
Salut vreau sa hostez un server de counter-strike 1.6 cine poate da bany an fiecare luna dati add la id stefan_alexandru_25 va rog Repede
Vreau cat mai multe jocuri gen Mario Forever si Jazz Jackrabbit. Fundita. :*
Ziceti-mi niste jocuri pentru hamachi
Stiti cumva cum pot face ca atunci cand dau new tab in google chrome, sa imi apara google? Cand dau imi apare SearchCanvas... :) Merci. FUNDA si VOT
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?