TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6069
  • 6070
  • 6071
  • 6072
  • 6073
marius_5258
în 24 Septembrie 2012 | marius_5258 întreabă:

care stie cum sa faci pe minecraft multiplayer spawner de mobi:-? Sau un hack care sa poata sa iti dea ceva de gen.

2
Răspunde Raportează
Adelin29
în 23 Septembrie 2012 | Adelin29 întreabă:

cine se pricepe la aflarea parolei de messenger va rog frumos sa ma ajutati si pe mine ...ma gasiti la numarul de telefon 0761343394

1
Răspunde Raportează
IoNy121
în 23 Septembrie 2012 | IoNy121 întreabă:

am si eu o problema nu imi merge sa la logez. pe metin2 united 2012 daca stie cineva care e problema sau daca are cineva un cont care nu il mai foloseste aveti aici id meu ionut_lavric_19...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
DownAnima
în 23 Septembrie 2012 | DownAnima întreabă:

Cum sa instalez Atomix Tales runner daca imi apare eroarea cu nsis? (am incercat cu run - cmd- etc., am schimbat si numele fisierului, l- am pus si pe ecran si tot nu merge ) l- am descarcat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
UMadBrah
în 23 Septembrie 2012 | UMadBrah întreabă:

Salut.Ma joc league of legends, si am o problema.Am fps 60 dar daca intru pe skype am fps 15- 25 si am lag. Daca imi fac windowsu merge 2 saptamana fara probleme si air imi face skypeu lag...Are cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimosssss
în 23 Septembrie 2012 | Anonimosssss întreabă:

Spuneti- mi niste metine faine tare care evolueaza arme si armuri, sa ai otel+ 9 in magazin si arme de 65 75 + site Cine spune cele mai multe metine deaste tari ii dau funda si o sal indragesc foarte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
paulyca13
în 23 Septembrie 2012 | paulyca13 întreabă:

Imi puteti da un link de unde pot descarca doodle jump free pentru telefoane android?

1
Răspunde Raportează
Boblyducky
în 23 Septembrie 2012 | Boblyducky întreabă:

Salutare TPU cine stie stiwchboot pentru metin2 hc sau alte hackuri sam dea add la id alin_judoo! pls

0
dibiiilixuuu
în 23 Septembrie 2012 | dibiiilixuuu întreabă:

Buna all... mi- am adus aminte ca pe vremea cand hi5`ul era la moda :D jucam un joc in care trebuia sa iti faci propriul oras... inchiriai case si faceai multi bani. am incercat sa caut jocul acela dar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PuFiLiCi98
în 23 Septembrie 2012 | PuFiLiCi98 întreabă:

Cine stie jocuri noi pe PC? Nu spuneti ca nu pot rula, ca am PC foarte bun si pana acum am rulat tot ( NFS THE RUN, BATTLEFIELD 3, ETC). Dau funda! Sa fie misto!

2
Răspunde Raportează
dibiiilixuuu
în 23 Septembrie 2012 | dibiiilixuuu întreabă:

Buna all... mi- am adus aminte ca pe vremea cand hi5`ul era la moda :D jucam un joc in care trebuia sa iti faci propriul oras... inchiriai case si faceai multi bani. am incercat sa caut jocul acela dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DeDe11
în 23 Septembrie 2012 | DeDe11 întreabă:

Buna TPU am o intrebare serioasa! Deci cei cre joaca Club penguin: Se poate sa fii membru fara sa platesti? pentru ca eu am auzit ca se poate imi expliati si mie cum?

0
bialuca
în 23 Septembrie 2012 | bialuca întreabă:

Exista site-uri ladypopular mai interesante/? gen:iti da bani 20 000 dolari sau diamante? funaa

2
Răspunde Raportează
xNoName95
în 23 Septembrie 2012 | xNoName95 întreabă:

Salut care stie un hack de mt2 pentru crescut(sa mearga pe private) dau funda

0
qazwsxedc131
în 23 Septembrie 2012 | qazwsxedc131 întreabă:

Frate stiti coduri Promo petru OnLive dar sa nu fie expirate sa mearga! Sau macar un sfat! Dau Fundoaie daca stiti cod + VOT!

0
KoZzZ
în 23 Septembrie 2012 | KoZzZ întreabă:

Dati-mi un metin2 cu multe maps itemele sa evolueze usor lvl max 250 sa cresti repede sa fie populat

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Septembrie 2012 |

poate se gaseste cineva sa imi dea vreo idee, eu am 2 calculatoare in casa in camere diferite, amandoua sunt legate la net prin intermediul unui router, cel de la mine din camera...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
albertoy21
în 23 Septembrie 2012 | albertoy21 întreabă:

Am o tableta S5PV210 cortex a8 mid si nu are multi touch are procesor de Samsung si as vrea sa stiu daca pot baga pe ia multi touch ea are decat touch va rog ajutati-ma. Funda

0
DarKnNNeS
în 23 Septembrie 2012 | DarKnNNeS întreabă:

Caut Server Counter-Strike Classic! Vreau Admin pe sv...grad mare...Stau pe sv non-stop Vin cu un prieten care tine red. eu nu pot tine pentru ca am net romtelecom! Mai discutam si alte probleme!

1
Răspunde Raportează
Gaby405
în 23 Septembrie 2012 | Gaby405 întreabă:

De unde pot descarca trainer pentru chiken invaders 4? fundita:D:D:D

1
Răspunde Raportează
???Alexandra
în 23 Septembrie 2012 | ???Alexandra întreabă:

Vreun server de metin2 care cauta GA/GM? Joc metin2 de 4- 5 ani, am experienta gm de 3 ani, am avut un server care l- am tinut 7 luni! Stiu aproximativ 90% dintre coduri, am 19 ani, nu fac favoruri...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
YonutzFlorynel
în 23 Septembrie 2012 | YonutzFlorynel întreabă:

Ma ajuta si pe mine cineva cu eroarea asta? Your internet connection is behind a Symmetric NAT Router that will prevent you from hosting. You are very unlikely to connect to all players in the game. ...? (mai mult)

0
AaN56
în 23 Septembrie 2012 | AaN56 întreabă:

la mt2.ro la hacku m2bob.eu ultima versiune cand ma loghez cu contul de pe site imi spune ca e bun contul si cand dau ok ma scoate.De ce? Dau funda cine imi da solutia!

0
Duckey
în 23 Septembrie 2012 | Duckey întreabă:

La Pro evolution soccer la setari la specifications, arata ce piese ne trebuie si scrie good ok bad si mai stiu eu ce! Cum este mai bine sa ne arate GOOD cu albastru sau OK cu verde? FUNDA!

1
Răspunde Raportează
p1tyCu
în 23 Septembrie 2012 | p1tyCu întreabă:

Am un server de Minecraft cu niste prieteni e facut bine cu toate configurarile si e facut cu www.no-ip.com dar as vrea sa il hostez de pe ce site si cam cat costa o hostare plzzz ajutati-ma.

1
Răspunde Raportează
FCBayernMunchen
în 23 Septembrie 2012 | FCBayernMunchen întreabă:

Spuneti-mi 5 jocuri shooter pe care leati jucat si va-u placut cel mai mult FUNDA

8
Răspunde Raportează
xXImAliveXx
în 23 Septembrie 2012 | xXImAliveXx întreabă:

Salut vreau si eu cateva aplicatii pentru iphone. Cu banii/fara nu conteaza doar sa fie misto :D

0
qAndrada
în 23 Septembrie 2012 | qAndrada întreabă:

Heii TPU... Am vrut sa schimb id de pe pe mt2 ro, si cand intru pe mess sa dau confirmare imi zice " Link- ul nu este corect. Esti sigur ca ai copiat corect link- ul din e- mail? " pe site- ul de la mt2...? (mai mult)

0
Skypee
în 23 Septembrie 2012 | Skypee întreabă:

stiti daca SEGA vrea sa faca Binary Domain 2, am jucat Binary Domain si mi-a placut la nebunie.

0
Retardatus9000
în 23 Septembrie 2012 | Retardatus9000 întreabă:

Sall Va rog frumos dati-mi un cont lv1 dragon ball mmorpg online ca e in koreana si nu inteleg si nu merge sa intru asa ca va rog dati-mi 1 cont lv1 plz FUNDA SI LIKE

1
Răspunde Raportează
AdytzaSweet16
în 23 Septembrie 2012 | AdytzaSweet16 întreabă:

Am auzit azi un joc care mi se pare interesant dar nu stiu cum se cheama E un joc online in care poti sa te faci ori politist ori criminal si e ca in realitate Imi puteti zice cum se numeste...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Th3Unknown
în 23 Septembrie 2012 | Th3Unknown întreabă:

Ce jocuri PC de Top mai stiti? Cat mai multe, atat mai bine!

2
Răspunde Raportează
Sin3d
în 23 Septembrie 2012 | Sin3d întreabă:

Am urgenta nevoie de ajutor! Cand vreau sa joc cu sxe wallhack 2.0 sau orice alt wall la cs dau pe el si cand intru un cs mi se blocheaza csu! Dar daca dau ctrl+ alt+ delete si dau end procces...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cataclismo96
în 23 Septembrie 2012 | Cataclismo96 întreabă:

Amsi eu o problema mi- i- am instalat SAMP si cand intru mi se incarca pana la jumate si apoi ma scoate si imi zice SA:MP An exception occured si am mai multe si jos imi zice Report Crash sau...? (mai mult)

0
Cap0ne
în 23 Septembrie 2012 | Cap0ne întreabă:

Stiti vreun svr de mt2 pvp cu arme/armuri 2012 la npc? funda :)

0
MemBru21
în 23 Septembrie 2012 | MemBru21 întreabă:

Cum pot schimba hainele la APB? Raspuns cat mai rapid

1
Răspunde Raportează
Cornel_Stratulat_1989
în 23 Septembrie 2012 | Cornel_Stratulat_1989 întreabă:

Salut iubitori de nfs ...am o rugaminte, ... lvl 41, vreau sa cumpar o masina cu banii castigati in curse, mentionez ca detin un Lexus LFA luat recent dar nu- mi place controlul acestuia. Vreau o ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Havoc
în 23 Septembrie 2012 | Havoc întreabă:

Dc nu- mi intra pe m2bob imi zice dns problem cum rezolv daca stie cineva aa si cand dau login bot servar ca am dowloadat hack nu mi se incarca adica se incarca si imi iese de tot adkina da eror nu stiu...? (mai mult)

0
xAnDyBoYx
în 23 Septembrie 2012 | xAnDyBoYx întreabă:

Spuneti-mi va rog un metin usor si link de pe care sa-l downloadez si sa ma inregistrez dar nu hammer.Mersi!

0
elvis55
în 23 Septembrie 2012 | elvis55 întreabă:

Salut de unde as putea descarca GTA san andreas sau Red Alert 2. si ce jocuri imi recomandati?

1
Răspunde Raportează
Achlies
în 23 Septembrie 2012 | Achlies întreabă:

Cei care au cumparat jocuri de pe Steam, cum se plateste jocul pe care vrei sa til cumperi, adica stiu ca trebuie sa platesti cu cardul, dar cum isi cei de la Steam banii de pe card? Mersi, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
stef25
în 23 Septembrie 2012 | stef25 întreabă:

Cum fac sa activez codurile in king of the road? Eu am mai facut ce ziceau aia pe niste site- uri, dar nu stiu unde sa scriu ce imi zic aia, dau pauza sau frana scriuy slallcheats dar nu merge, trebuie...? (mai mult)

0
Andreeas2011
în 23 Septembrie 2012 | Andreeas2011 întreabă:

Sal TPU.Am pentium 4 3.0 ghz, 1gb ram, windows xp si placa video gforce 7600 si vreau sa stiu daca imi merge sau nu jocul Assasin's creed 1, sa spuneti direct daca imi merge sau nu.

1
Răspunde Raportează
cristian200109
în 23 Septembrie 2012 | cristian200109 întreabă:

am o problema la jocul railworks 3 l- am instalat si cand vreau sa intru sa ma joc imi zice pless login to steam am cont steam si is on cand vreau sa ma joc si k chiar daca is on imi zice plss...? (mai mult)

0
Robert07cr
în 23 Septembrie 2012 | Robert07cr întreabă:

Dau funda cui imi zice un site de mt2 misto;)

4
Răspunde Raportează
adi_7960
în 23 Septembrie 2012 | adi_7960 întreabă:

Care ma ajuta si pe mine cum sa fac fps incat sa prind 2 3k viteza va rog funda daca merge

0
xDragutZzulX
în 23 Septembrie 2012 | xDragutZzulX întreabă:

Salut vreau sa hostez un server de counter-strike 1.6 cine poate da bany an fiecare luna dati add la id stefan_alexandru_25 va rog Repede

0
Madaliinaaa
în 23 Septembrie 2012 | Madaliinaaa întreabă:

Vreau cat mai multe jocuri gen Mario Forever si Jazz Jackrabbit. Fundita. :*

1
Răspunde Raportează
jokaozilio
în 23 Septembrie 2012 | jokaozilio întreabă:

Ziceti-mi niste jocuri pentru hamachi

1
Răspunde Raportează
Azrael
în 23 Septembrie 2012 | Azrael întreabă:

Stiti cumva cum pot face ca atunci cand dau new tab in google chrome, sa imi apara google? Cand dau imi apare SearchCanvas... :) Merci. FUNDA si VOT

2
Răspunde Raportează
  • 6069
  • 6070
  • 6071
  • 6072
  • 6073
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajeaz? unii paznici daca ei stau la discu?ii toat? ziua cu angajatorii ?i clien?ii? Se mai cred mo?negii ?i ?mecheri, ?i brfesc toat? ziua! Se fura am v?zut ?i cu paznici! In...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 14 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil s? simuleze un om f?r? s? se dea de gol rapid, la a purta conversa?ii simultane cu 30 de utilizatori n paralel pe TPU,...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat c? n ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le oblig? s? se ascund?. Adic? trebuie s? se prefac?, s? scrie cu gre?eli, s? a?tepte...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă acum 17 ore

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomand?ri de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist ?i reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist ns? anxietatea mi ngreuneaz? acest lucru ?i doresc...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.641
  • Întrebări: 3.954.672
  • Răspunsuri: 17.665.305
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Pretty Little Liars

Pretty Little Liars

Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.399 Conversaţii