Sakut.la nfs mw am vreo 190.562 bounty ce e aia si la ce foloseste? funda!
Buna ziua TPU joc nfs world si am o misiune cu niste diamante am cules 13 din 15 si dupa numai imi apare niciun diamant cum fac sa imi mai dea diamante ca sa termin misiunea. dau funda promit...? (mai mult)
Salut, vreau sa- mi iau o placa de baza noua si va intreb care din astea ar fi mai buna? http://www.evomag.ro/COMPONENTE- PC- Placi- de- baza/GIGABYTE- Placa- de- baza- GA- B75M- D3H- Intel- B75- LGA1155-...? (mai mult)
Cum pot face rost de tokenuri gratuit pe jocul Top Eleven?
De unde pot download Pro Evolution Soccer 2013 - Reloaded?:D Dau funda! :x
La Windows7 am auzit de multe ori de back-up dar nu stiu ce este sau ce face imi puteti spune si mie va rog!
Are cineva un cont de our world, level 25+, pe care NU il mai foloseste? Multumesc. :-*
Ce jocuri cunoscute mai stiti pentru Android ( Samsung Galaxy S Advance)? Vreau ceva gen Temple Run, Ninja Fruit sau Angry Birds...
De unde pot downloada skin pentru masini din gta sa? In special pentru cheetah. Va astept raspunsurile.
am si eu o problema in legatura cu jocul club pinguin imi puteti spune de ce nu pot sa il joc? adica mi- am facut ogramada de conturi pe el si degeaba a sa ca, uitati care este intrebarea mea...? (mai mult)
Cine imi poate face si mie uun sv bb de cs 1.6 lant final dau 10 funde:)
Dau funda daca imi dati un cont de wizard101 mai mare de lv 10 sau 15 cu coroane pe el! va rog!
De unde descarc metin2 yoneys?
Counter Strike! Dau funda! Salut. Vreau sa ma reapuc de cs dar nu- mi merge orice cs as incerca..Cand intru trebuie sa bag mereu AAAAAA...Cand incerc sa ma connectez pe vreun sv imi zice: Could not connect...? (mai mult)
Suneti-mi si mie cateva jocuri in genul GTA sau SAINTS ROW? stiam eu 1 dar l-am uitat.
Salutere TPU, imi puteti spune de unde pot face rost de RPES 2009 ca pe pes Romania nu merge sa il iau, si am cautat peste tot si nu am gasit nimic, daca imi dati un link cu rpes 2009 sa fie si bun ...? (mai mult)
Metin2 Switchbotv3_0_0_5 am si eu o problema cand vreau sa folosesc hack-ul imi da eroarea asta Microsoft visual c rutime library ce pot face sa mearga?
Ce trebuie sa fac in Age of Empires 3 ca sa pot cumpara carduri noi? ( stiti voi, carduri din alea, ex 300 food, etc )
Ati putea sa- mi spuneti cateva chestii despre jocul Slender!? Va rog, vreau sa mi- l downloadez si nu reusesc ca tot mi se downloadeaza tot felul de prostii! Va rog, cine il are pe calculator ...? (mai mult)
Cum imi pot face zid in Age of Empire 3?
Dati-mi si mie sv de metine cu 6/7 bns la magazin gen nu cont sa fie pvp s-au pvm.
Bunăă! Era un joc în care erai într-o casă şi îi făceai farse proprietarului şi când apărea te ascundeai... Cum se numeşte? Fundăă!
Imi puteti spune un client de metin privat care sa aiba imagini colore pentru breasla?
http://adwords.immortalnight.com/IM2MMORPG.php?gclid=CJW4-vywy7ICFUy5zAodr2EA8g cost daca joci..Platesti ceva!
Cum poti schimba magiile in Metin2 Urano?
TPU cum pot copia un dvd de la o nunta in pc? funda urgent
Shtie cineva cum de facut... взлом профиля dau funda va rog seriozitate
Vreau sa ma joc WOW, imi puteti spune un server privat?
Am si eu o problema, pe mine ma cam sperie acele site- uri scary care tipa in continu, Cum as putea sa le blochez(sa nu se mai poata intra pe ele? Folosesc Google Chrome.Ma puteti ajuta? Dau...? (mai mult)
Imi puteti spune niste neme pentru imvu? Ex: GumistaaPink. Un exemplu:)) :x Fundita la cele mai multe si mai frumoase;)
Am o intrebare despre SvR 2009 Pe ps 2. La manevra lui Jhon Cena sau la mai multi cum apas ca sa merg cu el in spate si sa-l arunc peste o masa?
am un hack numit metin2 bob care are levelbot, fishbot si altele.Imi zice careva ce pun la fishdelay si la bot delay? P.S:am fish delay to:... si botdelay la fel am undita +4.
De unde pot lua Dragon Ball Z Budokai 3?
Cum fac sa imi mearga minecraft am java dar imi cere java virtual machine si habar nu am ce e ala
Ceva intrebari despre Metin2, va rog raspundeti doar cei foarte priceputi 1) Pentru sura, este mai important sa ai pe 6/7 10tare impotriva razboinicilor(pentru set war) si sansa de aparare impotriva...? (mai mult)
Am o problema la un F1 2010 : F1_2010_game.exe - Entry Point Not Found scrie asa : The procedure entry point alSouruce3i could not be located in the dynamic link libary OpenAl32.dll. Cum o rezolv? DAU...? (mai mult)
Salut.FUNDA MARE.Cu ce program poti viziona demo'urile de pe Counter Strike?
de pe ce sait pot downloada ultimate spiderman? va rog funda!
TPU aratati toate itm din metin2 united de la lv 60+ daca se poate si cu imagine nu neaparat dau funda si vot!
Salut all imi dati niste jovuri ca sa le descarc sau sa fie browser:P dau funda in afara de 4 story
Va rog TPU sa imi spuneti si mie codul key la prototype 2
Cum pot sa sterg niste albume de pe profilul meu de fb? Adica nu am nici o poza in ele si vreau sa le sterg... Merci! :)
TPU joc mt2 united si de curand cand scriu id si parola nu mi se conecteaza astept 5 minute si e mult si zice ca se contecteaza la server si ramane scrisul acesta conectare la server si nu se mai conecteaza...? (mai mult)
Salut, Caut un server Metin2 PVP Classic fara Hamachi? imi puteti da un Site-ul serverului? dau funda pentru un Server frumos si care sa fie Online:D
Cine imi face o imagine de fundal pentru blogger cu tema metin2? Va dau si imaginile cu care sa o faceti... daca se poate sa fie sub 200co mersi dau funda+vot
Cum pot inregistra Gameplay de PlayStation 2? GRATUIT!
care ati terminat gta san andreas? si inca il aveti in calculator ca vreau sa va dau o salvare de amea, aceia cu masina care danseaza ca eu nu pot s- o fac...add sorin99g messenger VA ROG FRUMOS...? (mai mult)
De ce imi apare eroarea asta Warning :Your computer does not meet the Minimum System Requirements to run this software.As a result, you may experience errors during operation. Your Video Card does not...? (mai mult)
imi spuneti si mie in minecraft de ce dupa ca am pus gamemode si apoi l-am dezactivatnu imi mai mergte sa pun cuburi sau sa le sparg etc va rog spuneti-mi
Neata la toata lumea! acum va voi pune o intrebare cam ciudata si aproape fara raspuns dar incercarea moarte n- are :P cum s- ar zice asa deci sa incepem. prin ani 2007- 2009 era un joc ceva gen age...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?