Cum fac sa joc la infinit de pe bigfish?
As vrea sa va intreb ce pot face cu apb reloaded ca sa nu mai mearga sacadat!
as vrea sa va intreb cum pot face jocul Apb reloaded sa nu mai mearga sacadat!(va rog dati-mi un raspuns)
Care dintre voi e singur pe imvu? numele caracterului meu este lolavonderfire funda
Cum pot moda un psp 2004 cu versiunea 5.55 cod data 7D?
Sal TPU, vreau un metin2 privat poate sa fie si pe Hamachi si sa fie cat decat populat, dar cel mai importat e sa nu se doneze. funda
Exista hack pentru Lady Popular, pentru diamante? a folosit cineva? :* Funda!
Salut as vrea sa-mi iau o consola de jocuri video PS3 sau Xbox360(nu imi permit cu kinect).Am auzit ca amandoua sunt foarte bune dar care este mai buna(repet nu-mi permit kinect). Vreau sa stiu.
am si eu o problema. Am tras kernel detective si cand am dat sa- l instalez zice ca nu se poate deschide, nu stiu motivul deoarece am inchis si antivirus, am tras si alte versiuni etc. Daca...? (mai mult)
Vreti un metin frumos fara 6/7 si nobi care sa nu va lase sa faceti un item ei bine intrati aici nightmetin2.info server 2012 evoluari ca pe official hai si voi nightmetin2.info nu veti regreta!
Hey lume am si eu o intrebare, cum pot filma pe ps3 sau xbox 360? cu un program sau ceva de genu (:
Deci neata TPU:). Bon pai daca puteti, sau daca stiti un pin aqworlds, sa mi- l dati la adresa mea de email? >>>> Eurovisionalexander@yahoo.com multumesc mult! va dau cate funde vreti si...? (mai mult)
cine stie un metin2ca de exemplu metin2mage care este inchis
Imi spuneti si mie jocuri gen Assassin Creed, Hitman, True Crime dar sa meraga pe placa video de 256MB Via Chrome9
Daca n-am driver video nu pot juca IMVU? Am observat cand imi instalex drivervideo (FOARTE RAR) imi merge cateodata dar fara driver nu-mi merge de fel!
Servere De World-of-Warcraft pvp pana la lvl peste 100 as vrea multumesc :D (sa poti creste repede si sa ai iteme bune)
Cand apare Pes 2013 full dar piratat
Am windows 7 Procesor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2. 66GHz, Memorie ram 2 gb, System 32 bit.Nu- mi merge sleeping dogs imi apare HKSHIP.exe stopped working.Va rog ajutati- ma.Cel mai bun...? (mai mult)
Cum sterg un grup din lista de mess?! Acum se sterge, click dreapta bla bla delete group, dar dupa ce intru din nou, grupul tot apare. Ce pot face?
Ok, as avea nevoie de cineva care joaca/ a jucat metin2 chaos (tim)
Sall cum fac pe serveru meu de minecraft sa ma teleportez in padure ex: warp shop,warp padure, warp junga etc cum le setez stiti voi la ce ma refer funda
Are cineva informatii despre un Anime MMORPG? Bleach/naruto/OnePiece sau Fairy Tail? va rog sa postati aici!
Hei,TPU vreau sa stiu si eu cum pot sa fac bani multi si repede pe metin2rox pentru ca am lv 93 si nu prea am bani, va rog ajutati-ma
Imi puteti da idei de jocuri online?
am un fish bot pentru mt2 ro... daca e posibil, cum sa il fac sa pescuiasca mai repede?
Scz Categoria! Dati- mi si mie cateva jocuri:Browser Multiplayer/Pc Multiplayer/Single Player.Sa nu trebuiasca sistem prea bun ca...inca nu am luat pc nou.Si asa, daca stiti vreun joc in care...? (mai mult)
Vreau sa imi fac si eu un sura pe mondialmt2.Imi ziceti si mie ce bonusuri sa bag in iteme ca sa fiu tare la duel si la crescut. Va rog. Dau funda
Hiii TPU! De cate ori vreau sa printez ceva, imi apare ca trebuie sa salvez un folder cu numele *.xps.Si cand vreau sa- l salvez sub numele lui initial [ *.xps ] nu ma lasa. daca ii pun un nume la intamplare,...? (mai mult)
Budna TPU! Imi dati si mie va rog un site pentru pcsx2 0.9.7 un bios si un site pentru smackdown vs raw 2011?
Stie cineva cum as putea sa bag subtritrari in romana la jocul Gta 4? Dau funda :)
Buna TPU dati- mi si mie toate linkurile de la metinele jucate de voi dau funda pentru cele mai bune nu hammer sau hotstyle vreau unu care faci banii repede si sa pleci de la lv0 nu totul de- a gata...? (mai mult)
Stie cineva niste jocuri faine? gen age of empires 3 sau orice da sa fie fain ca mor aci de plictiseala funda!
Cand deschid cs-ul si dau sa intru pe un server apare Sorry, no-steam p47 clients are not allowed on this server. Ce sa fac? Funda!
Dati-mi si mie un sv de mt2 private romanesc 2012 fara hamachi, pvp-pvm, `the best sv :> Dau Funda ::>
Care credeti ca e mai frumos joc dintre metin2.ro si 4story.ro? Care e mai captivant si cu mai multa actiune.Si sa nu te plictisesti.Voi care credeti?
Cum pun un joc in Gameranger daca nu e in acea lista? ...Ex. Yu-Gi-Oh Power of Chaos Legend Reborn.
Salut imi puteti spune si mie un hack de metin2 ro. Bagati id stampar_andrei@yahoo.com dau funda +vot
Cine stie niste jocuri faine cu cont fara farmerama va
..As vrea sa stiu ce programa imi propuneti pentru a ma juca intr-o joaca cu o grafica buna.dar la mine buxuie.pentru win 8
Pentru cei care joaca mt 2 lunaris Care imi da o armura de 175 war, sau de 150 are funda+vot Raspundeti
Stiti careva un hack de metin2 ro care sa mearga? Stima
Unde este gardianul garizoane-i maimutei din metin2ro?
Vreau foarte foarte multi vecini pe barn buddy si pana acum am numai 60. vreti sa fiti vecini cu mine? am nivelul 101.dau la toti cei care vor funda!
Va rog cine are cont lady popular si nu mai are nevoie de el sa mi-l dea mine va rog urgent am nevoie sa trimiteti prin mesaj va roog. fundita:*
Am un server de samp roleplay si pot cumpara doar o masina! Cum pot modifica server si de unde mai exact? Mentionez ca serverul l-am download'at de pe net! nu stiu sa fac servere
Am si eu Microvolts dar cand ii dau play nou imi apare criticall eror ce sa fac ca sa nu imi mai apara? plzzz ajutati-ma
Ce Spider-Man joc merge pe widows xp?
Cine imi poate da niste servere Romanesti de Terraria?
Dati-mi si mie jocuri cu masini online, dar sa fie grafica tare!:d
Mi se blocheaza videoclipurile pe youtube si nu numai, la melodii la fel chiar si in jocuri. In momentul in care se blocheaza nici sunetul nu se mai aude. Procesor : Intel Core 2 CPU 6300 @ 1.86...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!