Salut, unde gasesc english.pak pentru crysis 2 LIMITED EDITION?
Sall all! Cum pot creea propria mea imgine cu meme sau chiar un nou meme?
Vreau sa aflu cum pot sa imi pun jocurile care le poti descarca dupa turrent pentru xbox 360! Trebue trucate ce trebuie sa fac! Va rog sa ma ajutati sunt disperat m- am saturat sa bag bani...? (mai mult)
Va rog frumos care imi da un site de metin2 privat? sa nu fie plictisitor, sa fie fara bonusuri 6/7. dau funda:D mersi
Salutare, puteti sa imi spuneti daca este cineva care joaca dota 2, puteti sa imi spuneti de unde pot sa mi- l i- au. L- am luat free de pe Steam, dar nu pot sa joc pentru ca trebuie sa dau bani reali...? (mai mult)
Cine stie jocuri faine pe foaie de hartie sa ma ajute.Caut un cadou bun pentru raspuns bun.
Cine stie daca metin2 mage sa redeschis?
Joc metin de 3 ani si sincer m-am plictisit de el :)). Vreau si eu jocuri in afara de cantar ceva gen gta 4 dar sa nu fie greu de instalat.
Sal TPU.Stie cineva un joc de off-road.Ca si Off-Road Drive 2011, dar care poate fi cumparat sau downloandat in tara noastra?
TPU mi-am luat mt2 united si l-am instalat si cand intru in el mi se incarca de aproape 1 ora cam asa, e normal?
De ce cand ma joc pustin GTA SA imi apare Blue Screen? Cum pot sa-l rezolv?(Lam curatat de praf). FUNDA!
Salut am un Nikon coolpix 4600 si cand introduc cardul de memorie spune,, this card cannot be used,, si am mai luat unul si la fel ce pot sa fac. Funda va rog ajutor.
SALL caut si eu un trade hack sau hack dmg pentru servarele private de metin2 si sa nu aiba virusi DAU FUNDA!
De curand am inceput sa joc counter strike 1.6 online si nu sunt prea sigur daca e free game.va rog dau funda!
Buna TPU :p am o intrebare:Daca folosesc ibot la darkorbit care sut sansele sa fiu banat? Daca sunt mai mari de 20% pun alta intrebare :)) Exista vreun ibot undetectabil? Daca nu inca o intrebare...? (mai mult)
Avatarul meu de la Second live nu se incarca. Apare doar o bulina alba. Ce pot face sa se incarce?
Eu folosesc Mozila Firexfoxe.Stie cineva cum pot sa pun google ca pagina de start adica cand intru pe firexfoxe sa intre direct pe google.
m-am reapucat de mt2 ro : am vazut ca multi vand frizuri si am mai auzit ca pica si ca se multiplica am 2 intrebari 1)Unde pica frizuri 2)cum se multiplica frizuri
Vreau un server metin2 pvp fara moduri on 24/24 no hamachi in afara de epicalmt2 hammermt2 metin2tdl si astea! funda
Caut un admin de pe serverul samp Romania Super Stunt cine se ofere
Care este cel mai bun procesor de la Intel pana in 300 lei. Vreau sa imi cumpar pentru jocuri.Din pacate nu am mai mult. Placa de baza este Asus P5LD2- VM.Am cautat pe internet si am gasit ca ...? (mai mult)
Buna ziua! Ma gandesc sa imi pun inca un video card pe pc- ul meu.Eu am un GTX- 480 384- bit 2.0 GB overclock, si as vrea sa imi leg in SLI un GTS 450.Este posibil acest lucru? Sau e nevoie sa imi iau...? (mai mult)
Ce Jocuri Nfs Exista?
Cine stie un sv de cs cu jail sau zombie?
Pe cesite pot sa imi fac id de messinger nou! dau funda si vot
Cine imi da un link de unde sa descarc euro truck simulator fara sa dezarhivez atatea rar-uri?
Spuneti-mi si mie niste servare de metin2 private! Care imi zice cele mai bune dau funda!
Vreau sa aflu cum pot sa imi pun jocurile care le poti descarca dupa turrent pentru xbox 360! Trebue trucate ce trebuie sa fac! Va rog sa ma ajutati sunt disperat m- am saturat sa bag bani ...? (mai mult)
Sal cum se fae set la metin2?
deci sa zicam ca as vrea sa ma joc pes 2012, dar imi trebuie pixel sharder 3.0 eu am 2.0, si nu imi merge de nici o culoare ce as putea face de a rula jocurile cu 3.0 sharder, sa- mi scos...? (mai mult)
Care era comanda aia care o scriai in "Run" ca sa iti arate toate datele despre calculatorul tau?
Ce programe imi trebuie pentru jocul acesta? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2hOFm1hyeCE
Care imi poate face un sv de metin 2 nu cont pvm sau pvp da sa mearga +site ii dau funda si Gm! 1
cine stie cum pot face un topic pe metin2.ro?
Mam cam plictisit ce jocuri imi recomandati?
Poate cineva sa ma invete si pe mine smite/sa jucam impreuna id andrei_nemes_2000@yahoo.com.ps:nu mai am invitatii
In Age of Empire 3 daca scad adversarului meu 50% handicap va fi mai slab? Funda!
Imi aratati unde pot gasi jocuri de tuns baieti.(sau chiar i de descarcat)Funda.
De unde pot descarca World of Warcraft gratis?
am nevoie de ajutorul vostru Am jucat un joc pe pc ca un fel de minecraft vreau sa ma ajutati sa i gasesc numele la jocu ala :) era in joc vorba de construirea unor obiecte avea grafica...? (mai mult)
Care imi zice si mie daca a aparut wwe impact 2013 dau funta si daca a aparut sa imi dati si mie linkul cu descarcarea
Ce router wireless imi recomandati pentru reteaua RDS- RCS fiberlink 50mb/s? Sa nu fie prea scump. Nu e nevoie sa fie high end, si nici sa aiba o arie foarte mare de acoperire. sa zicem sa fie...? (mai mult)
/ cau niste jocuri / sa pot sa formez ammate cu puteri magice /orice joc care merge descarcat /eu am avut un joc de aces fel dar nu imi mai aduc aminte cum sa numeste /daca stiti vreun joc spuneti-...? (mai mult)
Datimi un metin2 fain cu otel+9 la magazin si battle +9 fundite
Salut. Vreau sa va intreb ce componente imi trebuie la pc pentru a rula fifa 13 in conditi bune.Adica daca stiti voi o placa video buna pentru fifa 13...etc
Buna TPU. Cine imi poate spune unde gasesc transferurile de vara aceasta complete si cat mai aproape de realitate cu Overallul pentru FIFA 2011? Astept raspuns.
Salut prieteni! :) Eu sunt nou pe TPU si as dori sa pun o intrebare cum ar fi:Eu de 2 zile joc Call Of Duty MW3 si pe Single Player merge super dar pe multiplayer cand misc adica apasand pe W, A, S, D...? (mai mult)
Exista hackuri pentru league of legends? daca da un link de descarcare plz
Cum intru pe un server in team fortress 2 ca dau connect ft2.blabla bla sau connect 6546323423 asa si nu merge de ce? cum fac sa itnru?
Am un cont pe Wooz World. Am o problema, am ales din greseala sa am pielea mai inchisa, cum as putea sa imi schimb pielea? Va rog... chiar nu stiu, m- am uitat pe You Tube, peste tot si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului