Salut ma intrebam daca stiti jocuri online dar sa nu trebuie nimic dolantad plz dati-mi link sau numele jocului va rog mult :)
SALUT TPU cum adaug sau deschid V4, V5 pe un sever privat de metin2... V1, V2, V3 sunt pe inelul de teleportare dar in V4, V5 nu se poate ajunge nici de la portalul din V3....as vrea sa am sfatuiti...? (mai mult)
Sal TPU am o intrebare mi-am descarca L.A. Noire si imi da eroare cand intru in el "AD9J:Failed to create d3d resource.Please Restart your computer"help funda plus vote bun help
am nevoie de o parere ce joc sa imi cumpar pentru Play Station 2 FIFA 11, God of War 1, sau Mortal Kombat Deception.Am bani doar de unul dar imi plac toate super mult.Deci sa sa aleg?
Care imi da si mie un linq de unde pot downloanda wwe? nu conteaza ce wrestling numai wrestling sa fie mersi mult FunDa!
Pentru cei care joaca need for speed world cum fac sa vad ce rewarduri am primit pentru ca dupa niste curse am primit la reward cards street transmision brake si niste genti dar nu le gasesc
Salut, am o intrebare deci cum imi fac poze la cs adica apas pe f12 si imi apar in cstrike sau cum imi fac poze (printuri) adica nu amx_ss sa le pot vedea eu si dupa sa le bag pe forum spre exemplu.dau...? (mai mult)
De unde pot descarca jocuri pentru telefon cu android. Dau funda pentru cine imi da site-uri de unde pot descarca.
Sall am o intrebare.Merge bine etul dar nu pot sa ma conectez la yahoo.Stiti cum pot sa ma conectez cumva pe oncile dat sa pot sa vorbesc cu prieteni? Mersi funda
De ce cand las cs in bara nu merge sa-l deschid inapoi? :| Dau funda pentru cine ma ajuta sa rezolv problema asta.
De mai bine de 24 de ore nu pot sa- mi fac cont pe https://www.idunic.ro fiindca nu primesc mesajul de confirmare pe mail, am incercat sa fac alte conturi pe alte mail- uri si tot nu merge! La voi ...? (mai mult)
am o intrebare, din ce cauza la metin 2.ro imi raspunde greu la comenzi caracterul sau alte lucruri ce tin de serverul lor? de expl : ma urc pe cal, merg... si ma dau jos, cand ma dau ...? (mai mult)
Doresc si eu un cont de THE WEST. daca are cineva, va rog sa ma anuntati aici URGENT. Multumesc anticipat.
Sti sa faci scripting in pawn? vrei sa iti faci server de samp? nu vrei sa platesti hostul? add kkoala89 si te ajut!
Buna TPU as dori niste servere de minecraft in CARE sa pot folosi TNT-ul nu-mi pasa dacai prin hamachi sau n-are nimic vreau doar un server unde merge MS
Salut am si eu nevioe de un cont sau mai multe conturi de wow pe freakz.Cine este atat de generos sa imi ofere si mie cateva conturi sau macar unu. Ofer funde! Ma puteti punde la prieteni pe mess : valy_rulez...? (mai mult)
Dati-mi si mie metin2bob ca mereu nimeresc pe siteori de kk... va rog pentru metin2ro dau funda
Sal ma ajutati si pe mine mi- am luat minecraft si imi da asta cand intru dau funda Bad video card drivers! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Minecraft...? (mai mult)
Ce jocuri pentru PC ca la aparate stiti? Astept raspuns!
Sall all as vrea si eu un cont pe 4story.ro lvl 50+ am avut dar "playeri jocului" au invins prin blocarea lui pe motiv de hack ca si cum ar exista pe serveru ro asa ceva.Deci pentru un banal lag am ...? (mai mult)
Cum pot face sa ies mai repede pe desk dintr`un joc folosind tasta windows (cea dintre ctrl si alt)? (fara sa inchid jocul)
Sall all:puteti sa imi ziceti si mie metine pvp pvm plizz care sa te dea level 90 cu arme de la level 90 an sus si sa calaresti leu va rog mersi
Cei care se stiu in cs, se poate face wall din cfg? pur si simplu sa ii vad in patratele rosii si albastre prin pereti, fara hack
Sal as vrea sa stiu cum sa- mi fac set la mt2hammer multi zic ca au set vreau si eu sa am findca cei care au set rid de toti si leas vrea sa le arat ca nu sunt cei mai tari depe metin varod ziceti- mi...? (mai mult)
Ieri cand am venit de la scoala am vrut sa intru sa ma joc putin Metin2 Earth.Acolo scria ca toate ch sunt inchise.Am asteptat pana azi si tot asa.De ce? S- a inchis serveru pentru totdeauna?...? (mai mult)
Ce trebuie la saman pe leac.? inteligenta sau aparare sura aparare warrior de ex.? DAU FUNDA. Multumesc!
Auziti ce jocuri aventura stiti dau
poate parea stupid dar aveti idei de niste jocuri interesante pentru Iphone 4 Descarcate de pe App Store? P.S: Dau funda celui cu lista cea mai lunga si interesanta:P
Am o mare problema cu tableta mea. Nu este una foarte scumpa insa mi- e foarte folositoare. Deci am pu- so la incarcat, iar eu am dat din greseala cu piciorul in acumulator. Probabil a primit prea mult...? (mai mult)
atunci cand intru pe Cs 1.6 csbestial imi intra pe seerver frumos imi descarca hartile si cand vreau sa ma pun terorist sau anti terorist imi scrie ai fost deconectat si cu asta ma tot scos. ce ...? (mai mult)
Salut imi dati si mie un hack de metin 2 ro ( care sa mearga ) dau FUNDA plus vot! In afara de m2bob1.6... il stiu
Salut, am o problema la Metin2.Imi intra in joc dar nu pot face nimic, incerc sa aleg servarul sau sa dau inchide joc dar degeaba, dau clikuri fara efect si cand am jocul in bara daca incerc sa dau click...? (mai mult)
Cine joaca second life
Nu merge minecraft ce sa fac cand intru in el imi da eroarea asta: Error: Could not create the Java Virtual Machine Error: A fatal exception has occurred. Program will exit Si am Java Va rog...? (mai mult)
Sall! Care joaca Plazma Burst 2? Eu joc si am Advanced Marine, voi ce rank aveti?
Pot adauga iteme in metin doar pentru mine de exemplu king doar pentru caracterul meu de war? Daca da cum?
Buna dimineata TPU! Am si eu o problema de fapt o intrebare unde bag si eu salvarile la GTA 4 asa am vazut ceva pe net "C : \ Documents și Settings \ { Nume utilizator PC } \ LocalSettings \ Application...? (mai mult)
Salut.Spuneti- mi si mie va rog jocuri pentru pc misto. Daca se poate sa imi spuneti si cum se numeste un joc dupa descrierea asta: Eram intro casa cu fantome(care le puneam eu).Si trebuia sa sperii oameni.O...? (mai mult)
vreau sa- mi dati niste jocuri gen microvolts, 4story, metin2, niste mmorpguri, daca se poate in romana. Sa va dau detaliile placii video:1.61 GHz, 1.00 GB of Ram, memory size:256, puteti...? (mai mult)
Salut.Imi puteti spune un joc pe pc multyplayer ca sa il joc cu prieteni.Inafara de cs:d am jucat 5 ani Steam ON dau ace cu deagle la mixuri:-J
In nfs world poti face boost din eventuri? Deoarece am apasat din graseala la dublu yang si na trebuit sa dau sms...si la inceput imi scrie ca am 100 bost.
In nfs world pentru boost store iti trebuie bani reali?(la darea baniilor castigati dublu)
Cine stie niste jocuri online gen VD Truck : Road Rules? FUNDA + VOT
Cine imi poate debloca contul de pe www.okazii.ro? Imi zice ca acces restrictionat definitiv dar nu stiu de ce ca eu doar am pus produse in vanzare.Cine poate are funda! Apropo, am numele Adrian98765.
Cum scriu pe chat la Counter Strike 1.6 nemodificat?
Cine stie sait-uri ca de exemplu amec pe net
As vrea sa joc Metin2 Earth si vreau sa stiu cine joaca sau cine a jucat:E scump otelu +9 sau siriusu sau iteme de astea epice? Va rog spuneti-mi.
Daca stie cineva un server creative pentru minecraft sa mi-l zica.Dau funda :)
va rog spuneti- mi si mie de la ce iy asta" string isscript true 1 eof expected near return" pe un sever privat metin2 serverul rulaza dupa conectiunile time out imi apare asta string...? (mai mult)
Am o eroare la programul WeGame (program de inregistrat jocuri) : WeGame failed to complete its update check. (SSL certificate problem, verify that CA cert is OK. Details: error: 14090086:SSL routines:SSL3_Get_Server_certificate:...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!