De ce imi da erore cand bag id si parola le metin2 hamer va rog spenetim
As dori sa ma puteti ajuta, PC-ul are processor 3000+ adica 3GHz_PLUS dar de cand l-am primit era setat la 1. 8GHz, stiti cumva cum as putea sa-l setez la maxim adica 3GHz?
Hello TPU :)! Eu joc The Sims 3 si as vrea sa fac un bebelus fantoma si nu stiu sa fur un mormant. Ma puteti ajuta? FUNDA :)!
Cine stie niste holduri pentru gta sa mp (RSS serverul) adica niste holduri de masini si skin nu vreau saitul lor ofocial care nu este bun de nimica.
Salut, mi- am instalat the darkness 2, am bagat crakul, am intrat in joc si mi- a ramas ecranul negru, am apasat un click de la mouse si mi- a aparut pentru o secunda loading, apoi a disparut, cine...? (mai mult)
Hey TPU.Cine imi poate da si mie niste salvari de la gta san andreas de la misiune cesar vialpando+life is a beach dau funda la salvarea buna.
Sa jucat cineva Stronghold? Se joaca pe steam sau cum? E frumos jocul? Vreau cat mai multe detalii.Dau funda.:)
In jocul Adventure Quest World pot sa trimit AC de pe un caracter pe altul? Si daca pot spuneti-mi cum pls dau funda si vot repede va rog
Vreau si eu un cont de mt2hammer cu status sau mod! cu orice otravita fms! nu cont dar sa aiba mod sau status sau macar un mod sa imi dati! cei care nu mai joaca hammer desigur! va rog mult dati- mi si...? (mai mult)
De curand am instalat Fifa2013.Dar cand incerc sa dezarhivez jocul imi zice sa scriu parola.Care e parola?
Salut, am un sv de cs 1.6 modul e JB si cand vreau sa- l deschid imi da o eroare cand dau start server, imi da o eroare in care imi zice "Unable to initialize Steam." Ce as putea sa fac sa- l deschid...? (mai mult)
Sall! In metin2 hammer am o dilema: nu stiu ce inseamna buff. imi zice va rog ce inseamna buff?
Dau cont metin2 guabina lvl(91)gol ninja p tote magile si cont metin2 game lvl(84)gol war aura p tote magile in afara ade una pe un cont pe ro de 70 cu itm dati mesaj si id costachec5168 dau funda...? (mai mult)
Buna TPU as vrea si eu niste servere private pe care sa ai cal militar si skiluri P, otele si arme de 65 la magazin si sa cresti repede dau funda la primul raspuns
Salut cine nu mai joaca MicroVolts si vrea sa imi dea contul sa dea add la soryn.samp
Sall! Cum sa ma joc james bond 007 blood stone multiplaye, am intrat in joc am la la multiplayer si mi-a spus sa scriu username parola si nu stiu ce serial code? HELP! Funda Multumesc Anticipat!
Saluut! Mi-am facut un server de cs si cand vreau sa incerc comeziile de admin de ex amx_slap zice ca nu am acces.Ce ar trebui sa fac?
Buna TPU am o intrebare, mie imi merge battlefield play4free cu placa de 512mb
Salut, de ceva vreme nu mai pot urmari videouri pe youtube, nu mai pot juca jocuri pentru ca page file- ul din dxdiag mi se duce foarte repede si trebuie sa dau restart la pc.nu mi s- a mai intamplat ...? (mai mult)
ma gandeam sa incep sa joc CS ( Counter Strike ), doar ca nu stiu cum sa " incep " :)). Adica intrebarea mea este: CS e un joc MMORPG? Adica trebuie descarcat, si e cu servere? Si daca e cu servere...? (mai mult)
Salut la NFS Hot Pursuit 2010 pe ce butoane pot sa activez armele? Joc pe pc.
Java Virtual Machine Launcher - Minecraft va rog l-am instalat imi da problema asta Help me :)
Vreau sa joc poker
Care este parola pentru nascar .kart.racing.electronic.arts
Cine vreau sa joace pe un server de samp super, e hostat.e godfather, se cauta helper, admini si lideri, e un server serios, se da arma gratis+ masina personala pentru detalii dati add.capratiberiu.Sau...? (mai mult)
Ce jocuri asemanatoare cu red alert2 stiti? Ofer funda!
am si eu o intrebare : am Counter- Strike 1.6 si mi- am descarcat aimbot dar cand pun tinta pe cineva trage in alta parte[deci are un punct rosu in mijlocul tintei]Ma poate ajuta cineva...? (mai mult)
Buna! Poate intrebarea mea este banala pentru unii dar nu sunt prea documentata in domeniul asta asa ca va cer voua ajutorul...as vrea sa stiu daca pe metin2Ro se salveaza mesajele postate.:D
Am o intrebare pe orice metin am auzit ca se poate sa nu prinzi stun deloc si un player mi-a demonstrat asta insa nu a vrut sa-mi zica cum:) Daca stiti smcheria aveti funda!
Am nevoie de un cont pe elite cabal bun! Care are sa-mi dea mesaj privat!
Buna TPU. Spuneti-mi va rog niste adrese pentru gta san andreas samp, dar sa functioneze va rog, a si sa fie romanesti.Dau funda
Heii TPU! Stie cineva cdkey la naruto clash of ninja revelation 2?
Salut, cine stie un fifa sau un pes care are echipe din Romania cu toti jucatorii, sa aiba si putina grafica? dau funda.
Salut cine poate sa imi dea un cont de League of Legends pbe pls! doar pana la inceputu-l lui octombrie. FUNDA giganta
Salut dati-mi un metin2privat gen metin2ro rate mici elixire marmuri sigilii SS la magazin dau funda. Fara hamachi.
Buna vrea sa ma joc counter strike zombie escape ce trebuie sa fac ce trebuie sami downloadez plzz ajutati-ma.
Salut.Stie cineva jocuri RPG gen Enclave de jucat? Adica misiuni si o grafica destul de buna? P.S sa mearga pe windows 7.Si jocuri gen restaurant cum ar fi ChefVille pe facebook insa nu vreau online ci...? (mai mult)
Cum Se Face un Server De Cs 1.6
Cum schimb caracterul pe team fortress 2 in timpul luptei? dau funda pe un raspuns bun!
Procesorul Intel pentium B960 2.2 GHz, 2M cache este bun? Merge si la gameing?
Va rog ajutatatima dati-mi si mie un site de unde pot descarca minecraft va rog ajutati-ma repede.
Am o intrebare :( Nu stiu ce sa fac cu windowsul meu. Am laptop cu Windows 7 Home Premium, si am incercat sa caut jocuri MMORPG si alte categorii, dar mai intai m- am uitat la system requirements...? (mai mult)
Salut vreau si eu un metin PVP (doar PVP),fara modati,la magazine sa pot gasi arme epice,armuri etc, bonusuri cate 200, 6/7 in afara de hammer mt2
Salut,as vrea sa fac un overclock la procesorul meu,am un Intel pentium dual core de 2, 8,nu am reusit cu programe sa il fac sa ajunga la 3, 0.Din bios am incercat dar nu pot seta frecventa manua
Exista metin3 am cautat si n-am gasit nu mai pe youtube am vazut ceva nde pot sa-ma inregistrez si sa descarc dau funda :)
Caut un cont de the west pe care nu il mai vreti. Acept orice nivel peste 40. Astept raspunsurile voastre Ps: daca e nevoie pot sa il dau la schimb cu al meu: full capcane, winchester de precizie...? (mai mult)
As dori si eu un joc, gen Counter-Strike, ori Shooter, ori MMORPG ( gen Dota ). Cat mai repede. Funda celui care da cele mai multe jocuri.
Mi- am facut un server de minecraft si nu stiu cum sa ma dau pe creative si care este ip- ul pe care il dau la ceilalti jucatori. Dati- mi un tutorial sau explicati- mi si mie cumse joaca. Fundaa+...? (mai mult)
Salut TPU cat de curand mi-am luat un calculator nou are rami de 1 gb procesor Intel 2.6 ghz si placa video de {32 mb}.si as vrea niste recomandari de jocuri? Dsu VOT+FUNDA
... Salut ziceti- mi si mie va rog un metin2 pvp dar sa fie bonusuri normale ( de ex: 12 int sau max 25 int ) nu cum e pe alte servere 1000 int ca nu e frumos. Sa aiba iteme la shop sa fie frumos si bun...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!