Buna tuturor stie cineva un metin2 pvm dar nu hard ratele marisoare si fara moduri? dau funda+vot.
Ati reusit vreunul sa faceti misiunea asta de la GTA San Andreas : Life`s a Beach ca eu nu reusesc deloc... si daca da imi puteti spune cum ati reusit... sau daca exita vreo cale sa sar peste ea?
Vreau si eu link-ul de descarcare al jocului IMVU, la mine nu merge nici un site. Funda la primul raspuns corect.
Dati-mi si mie va rog 2 link-uri de la urmatoarele jocuri: 1. FIFA 2013 DEMO 2. FIFA 2012 FULL Cele mai bune link-uri au FUNDA! Mersi.
Cum se fac combinatiile pe cs la W A S D de ex sa pot sa apas si W si A.
Salut Tpu.Am cumparat un psp cand eram mic si l am dus la modat. De cateva zile nu mai merge sa pun jocuri pe el Cand ma duc la games la cardul apa apare ca nu e nici un joc.Cine ma ajuta va implor:X...? (mai mult)
Cine se pricepe sa instaleze moduri in gta san andreas sa lase id de mess dau si funda repede plsssssssssss
Spuneti-mi niste jocuri simulatoare de masini pentru un procesor de 2, 1 ghz. Funda la cel mai bun joc.
He, ajutati- ma si pe mine cum sa fac fataliti la mortal combat 4 sau sa schimb costumele la personaje nu stiu cum dau fundita, ps: daca puneti puneti in limba romana nu cum sunt acolo HP lp f si...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi cum sa imi fac succubus pe Wow Wotlk Am mare nevoie de el ofer funda si vot
Sall cine stie un site unde pot downloada Net\FRAMEWORK\V2.0.50727\CONFIG\MACHINE.COMFIG ? FUNDA
De unde pot sa instalez cod de cs carbon 1.1 sa nu fie badboy funda + vot!
Salut TPU De unde as putea sa descarc jocul XenoxMt2? Dau funda Multumesc anticipat!
Vreau si eu sa ma joc un metin pvp clasic(batalie-triton, otel-pose ETC...)am tot cautat dar nu gaseam.Va rog sa ma jutati
am un joc nou "bully scholarship edition" si dupa ce il instalez dureaza vreo 2 minute sa se deschida apoi el merge sacadat(cu intruperi), am windows xp ce pot sa fac deoarece am peste cerintele...? (mai mult)
ma loghez pe hamachi si cand dau pe metin2supreme.exe si dau pe butot apare ceva scris in chineza cre ca scrie eror ce ma fac? plz ajutati-ma dau funda
De curand am descarcat minecraft si as vrea sa stiu un site cu toate modurile ( aproximativ) deoarece as vrea sa descarc redpower2 si ceva cu talentele cainilor, ma rog si as cam vrea sa gasesc...? (mai mult)
Am toate expansiunile de la World of Warcraft (cumparate) dar nu stiu cum sa imi fac contul sa ma pot juca pana la lvl 85.Plz
Dati-mi si mie va rog frumos jocuri asemanatoare jocului Impossibile Creature.
Cine joaca 4Story? Servar privat...
Stiti vreun server de minecraft creative?
Cine imi poate spune niste servere de cs surf cu respawn si cu jetpack sau parasuta.Dau funda :)
Joc metin2 hotstyle 2012 cine are cont de 110+ si nu mai joaca daca vreti puteti sa imi dati mie va rog! contactati- ma la id: baietzel_andeutzu! PS : Conturile functionabile...? (mai mult)
La fulga aventura spatiala platesti?
Salut. Vreau sa imi fac un server de cs1.6 si am net de la UPC si cand intra cineva nu se conecteaza? Cum pot sa fac sa se conecteze? Funda
Salut, mi-am luat laptop nou ieri si pe jocuri merge greu dar de memorie ram nu duce lipsa, si placa video e buna. Am windows 7. Ma ajutati va rog? Funda asteapta raspunsul castigator
De ce nu imi mai merge metin2 ro dupa ce am instalat windows? imi apare mesajul "Sorry your configuration does not suport 3d graphics please check your hardware and system cinfigurations then try...? (mai mult)
Buna TPU. Daca de exemplu ai un videoclip cu multe vizionari sau cu subsribeuri primesti niste bani de la youtube?!
SALL TPU. Dati-mi un hack trade mt2. dau funda!
Cine imi zcie un joc gen metin2 sau 4story!
Vreau si eu un cont pe metin2 ro gemini..lvl 20 macar regat albastru.
Caut un server de cs, samp sau minecraft pentru o comunitate: http://rcz- cool.eu/ Cine doreste sa- l gazduiasca la noi gratis ii voi da grad pe forum (fondator daca vrea) plus daca are vreun blog il...? (mai mult)
Sall TPU, probleme grave cu Minecraftul, imi da urmatoare eroare :Could not create java virtual machine. A fattal exception has ocured.Program will exit. Precizez ca am windows XP cu placa...? (mai mult)
vreau sa imi cumpar placa video Gigabyte GeForce 210 1GB 64bit PCIE 2.0... si la specificati scrie sursa de alimentare : recomandat 300 W... si eu am sursa de 450 W! are ceva?
Ce metine mai stiti pvm- pvp in afara de: Hammer, Hotstyle, Guabina, Ro speed, Mondial, Steel, Xperiment, Tdl, Gth, GX, Arena, United, Lunaris, Epikal, Energy, Earth, Tim, Allstars, Dinamik, Mage, Fun,...? (mai mult)
SALUT! As vrea sa stiu daca merita sa-mi cumpar fifa 13 pentru pc, as vrea niste pareri cum sant modurile online, si celelalte :)
Ce metin2 sa ma joc? a-s vrea sa fie unul pvm:in afara de metin2tim,fun.Ce mi-ati recomanda? cel mai bun raspuns primeste funda!
Cum pun parasuta la un server de cs 1.6?
ce servere de cs 1.6 zombie mod cu bank si jetpack la shop stiti dau funda!
Sall TPU, imi dati si mie va rog site-ul de la Metin2 TDL? Dau funda. Multimesc :D
Care este locul vostru preferat din Second Life?
Un server privat metin2? PvP-PvM... fara donatii lvl maxim 150/250..Inafara de Vamos/Mondial. Funda
Cum pun extra iteme la un server cs zm 1.6?
Buna TPU. Eu m- am reapucat de counter- strike 1.6 l- am mai jucat acum vreo 6 7 luni si atunci stiu ca jucam un mod care trebuie sa sarim. sa facem bhop si sa ajungem la final. nu e dr nici hns erau ...? (mai mult)
Sall! Mi- am instalat 4 story si a mers dupa aceea am mai vrut sa mai joc si imi da o eroare :protectia hack a gasit o problema (10705). Si nu stiu ce sa fac ca sa mearga l- am dezinstalat si l- am instalat...? (mai mult)
Cine imi da niste coduri la enovaa si solytary
Era un cs Romania pe care l- am descarcat acum o saptamana si nu- l mai stiu. cand intrai in joc aparea mare Romania si in loc de, , i "era un om. pistolu deagle era in flacari.si avea tonuri gen.sa-...? (mai mult)
cand joc un joc imi apare o bara neagra verticala si cateodata orizontala va rog frumos ce pot face?
Minecraft- care vrea Tekkit, Sv de Tekkit, YogBox si incurand si TehnickPack a da si Sphax pentru astea si un tutorial cum se instaleaza : http://www.youtube.com/watch?v=RAvjSeiCs4o&feature=BFa&list=PL-...? (mai mult)
Cum fac iconitele invizibile iar vizibile si invers? Utilizez windows 7.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!