Imi spune si mie cineva niste servare de Metin2 PvM HARD? Funda pentru cel mai bun:) P.S. As dori si link-urile de la servare Multumesc mult!
sper sa ma ajutati.cand eram mica, jucam un joc.nu mai stiu cum se numea si de aceea va rog pe voi sa ma ajutati.era cu un doctor care trebuia sa sara peste butoaie, sa deschida usi, ca sa se teleporteze,...? (mai mult)
Salut TPU:Cine are va rog frumos drop bot pentru metinuri private? Doresc daca se poate sa mi-l trimita si mie prin www.transfer.ro pe mail-ul acesta (iuli_raw@yahoo.com)
In ce joc cu masini as putea gasi Audi A7?
Salut TPU! Eu am jocul Need For Speed World dar cand dau play imi zice SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_5 si nu stiu ce sa fac Va rog ajutati- ma dau funda foarte mare si o sa fiu foarte recunoscator daca...? (mai mult)
Imi dati un cont club pinguin cu centura neagra la ninja funda la cel bun
Sall.Eu am fujtsu Siemens spriprimo mobile...si nu stiu cam pe site sau al cv...sa iau nijtte drivere care imi lipsesc (am win 7 ultimate 32 bit) va rog spuneti- mi un site care sa le aive pe toate:D Dau...? (mai mult)
am si eu o intrebare : dupa ce am instalat Land of Chaos Online (LOCO) cand dau dublu click pe iconita imi apare chestia aia unde dai start ca la orice joc, dau pe start si zice in engleza...? (mai mult)
va rog frumos sa mi dati mie niste site-uri de jocuri ca webkinz tot asa sa aiba casa, sa faci bani prin jocuri sa ii cumperi haine vreau raspunsul cat mai repede.Multumesc mult! dau funda!
Dati-mi o pagina epic duel care sa fie ca club penguin cpps adica sa ai mult credit si varium
poate stiti jocu este un joc cu masini micute iei chesti cand faci curse cum ar fi ati da fulgere, rachete, viteza etc... nu mai stiu cum se numeste poate stiti voi vreau sa-...? (mai mult)
Va rog frumos care imi da si miee un cont pe metin2ro?(al meu milau spart:()Contact roby_giuney
imi dati si mie un sv samp reole-play gata facut va rog frumos dau funda+vot scuze de categorie:D
Asta e urgent:! m- am saturat de retardati aia de hackeri de pe combat arms sunt pe zi ce trece tot mai multi retardati de aia si pe fecare mapa sunt cam 4- 5 de unde draq sa descarc si eu coduri pentru...? (mai mult)
cine stie un trainer bun pentru stronghlod 3 glod v 1.10?
FUNDA! Vreau si eu un joc gen GT Racing Motor Academy, stiu ca acesta e pentru telefon... Eu vreau unul pentru PC tot asa, sa dai licenta pentru permis...etc etc Va rog, help!
cum pot face un clan de counter strike 1.6, dau funa
Dau cont super bun pe metin2united-avalon pentru cont bunicel metin2ro
Dati-mi niste metine pvp in afara de hammer, light si pvp si sa fie fara hamachi
Salut TPU Am si eu o problema cu serverum metin2 am un bug si nu pot sa sterg caracterele imi puteti spune cum sa rezolv acest bug
Imi puteti da niste coduri pentru steam gen dota 2 cod mw3 fara virusi va rog.
Salut, stiti jocul acela lego star wars II, cel cu episoadele 4, 5,6. Cum se joaca 1v1( 2 persoane la tastatura) si cum folosesti navele pe care leai deblocat?
Cine joaca S4? As vrea sa stiu cum sa pun word command la tasta F5 sau oricare
Salut.Am un monitors SAMSUNG stil plasma tv si de la un moment dat se stinge si se reaprinde in 5 secunde.De ce?
Imi puteti da un cont club pinguin membru funda daca e bun!
sper sa nu para idioata!, Aveti ideea daca la need for speed world se poate paria pe bani, de ex sa imi bag bani dupa card pe un contulet dal lor in joc si cand se fac curse sa...? (mai mult)
Scuze ca revin iar cu intrebarea dar am uitat sa specific ceva.Stie cineva un metin pvm- pvp lv max 250- 255 rate 1000% online 24/24 (nu vreau lunaris, aura, hammer, steel, gth)daca se poate ara moduri...? (mai mult)
Buna cine imi da un joc gen metin 2 league of legend 4story dar sa nu trebuiasca sa dau bani stiti ca la metin2 trebuie dat bani dar eu vreau un joc care nu se da bani pe el cel mai bun raspuns primeste...? (mai mult)
Salut Tpu.Intrebarea mea este legata despre Nfs world. Nu stiu ce masina sa imi iau dintre: - Bmw GTR E46 (Bani cash) - Chevrolet Corvette Z06 (Bani cash) - Dodge Viper (Bani cash) P.s- Cer sfatu ...? (mai mult)
Salut.as vrea sa stiu cum pot face portforwarding pentru un server de minecraft..sunt pe upc si nu merge sa fac server in niciun fel..nici pe hamachi....multumesc! daca se poate spuneti- mi pas cu pas ...? (mai mult)
Imi dati un sait cu un plugin cu parcele pentru servere la minecraft 1.3.2?
Vreau sa-mi cumpar o placa video Ati Radeon 9600 XT 256MB e buna pentru jocuri cat de cat? Incerc sa fiu la curent cu Ati Radeon de 256MB.Dau 1 milion si 400 de mi(bani vechi).
Sall care imi poate da o invitatie Dota2? Ii dau una de Smite! Pe mess YM tigrul2010!
Cum pot sa fac sa am o fata in casa in gta san andreas ca am vazut un video si avea
cine stie cum se foloseste ChatEngine 5.6.1 pentru IMVU? Dau Funditaa cui explica mai bine :*!
Cine imi poate da niste coduri la enovaa dar sa fie valide
Cum se joaca top eleven? funda pentru cel mai cel mai detaliat raspuns
Sal TPU. Spuneti-mi si mie cele mai tari jocuri PC open world.
Arma 2 DayZ Mod este free de descarcat si jucat sau e pe bani?
Imi spune si mie cineva jocuri la care sa iti ocupi timpul ca howrse?
As dori un hack pentru hammer mt2 care sa mearga pe windows xp. De preferat 3x dmg 4x dmg... dar merg si altele. FUNDA! Ms!
Am si eu o nelamurire. Vreau sa fac credite cu meetme si trebuie sa imi fac cont, dar imi cere nr de telefon ca sa imi trimita codul de confirmare, eu am abonament, credeti ca voi face cost...? (mai mult)
As dori un hack pentru hammer mt2 care sa mearga pe windows xp. De preferat 3x dmg 4x dmg... dar merg si altele. FUNDA!
Salut am un scuter yamaha mbk booster as vrea sa-i pun o instalatie audio imi spuneti va rog ce-mi trebuie... funda
BUna! Eu ma joc sims 3 si am multe expansion packs (toate cumparate). acum vreo luna am apasat pe update dar mi s- a luat curentul:( A doua zi cand apasam pe origine nu ma lasa sa intru, imi zicea doar,...? (mai mult)
Salut TPU Am si eu nevoie de niste Questuri noi pentru metine private imi puteti da niste situri de une imi pot lua Dau -Funda -+1 - Aleg Utilizatorul Lunii
Ma-m gandit sa fac un client de metin2 insa nu gasesc FR(File Reader) NU VREAU SA FIE PE SITEURI DE GENUL UPLOAD SAU ALTCEVA DOAR UN SITE BUN! Ofer FUNDA!
Cum pot sa-mi pun poza de profil pe miniclip la jocul 8 Ball Pool? Help me!
Salut am luat si eu Transformers - The pc game si imi zice Sorry but your machine is unable to run this game.It requires a graphics card which supports Pixel Shader v1.1.The game will now exit.Ce sa fac...? (mai mult)
Stiu ca intrebare ar putea fi ciudata, dar puteti sa imi creati un cont de metin2 ropentru ca am incercat cu vreo 4 conturi dar n- am primit mailu de confirmare.va rog.Funda.Si apropo dati- mi pe adresa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!