cine are jocul the incredible hulk ultimate destruction si stie un link de unde il pot downloada pentru pc? fundoi
Dati-mi un tutorial de after effect care sa-mi arate cum misc imaginea de la stanga la dreapta
Am o problema cu fifa 13 demo cand sa bat corner imi da crash ce are?
Cine joaca Smallworlds?:D -spuneti si numele avatarului :P
La jocul the incredible hulk cand imi deblocheaza secret characters? cand termin jocul? sau?
Metin2- am auzit ca exista un bug sau secret cu vinurile.Eu joc pe un server unde exista numai vinuri iar cativa playeri pot sa isi dea de mai multe ori acelasi vin.Stiti cumva cum fac asta? Va rog frumos...? (mai mult)
Care imi poate spune cerintele de care am nevoie -recomended si minimum-placa video si ram- la GTA IV?
Stie cineva cum pot sa schimb controalele la Fifa 13 Demo ca sa mearga jucatorii pe sageti pentru ca din meniu cand incerc sa le pun imi pune F1 in loc de sageti
Salut! Eu joc ElsWord de ceva vreme si am lvl 40.Cum fac sa imi resetez skilurile(lvl1 sau 0)?
Are cineva un cont pe Combat arms și numai joacă?
Buna am ainstalat jocul Brothers in arms...si cand il deschid..imi apare o poza de la joc...se face ecranul negru si se aude un sunet si intra eroarea aia cu sent report si don't send. ajutati- ma va...? (mai mult)
Buna TPU. Care sunt placile video care poate suporta jocul Arma II? Nu vreau acelea din System Requirements cea mai slaba care suporta jocul si merge binisor :)!
Cum sa folosesc tdu hack 2?
As dori sa fac un server de samp RPG! am eu gm dar mai imi trebuie sponsor cu host daca se poate! ID meu marius_boss70
Care imi poate da si mie un metin2 fain gen Metin2 steel twin long ju sa fei frumos sa fie 60% pvp 40% pvm etc nu prea conteaza ce e dar sa fei fain cel care imi da un metin fain primeste funda :D
Am si eu o intrebare:). Spuneti-mi si mie cateva jocuri online.Dar sa fie frumos (fara sa ma plictisesc de el). Ceva gen counter strike, metin...
Trebuie sa am Sims3 instalat in PC ca sa pot juca Sims3 Supernatural?
Salut tpu.va rog sa- mi raspunda doar cei care stiu despre ce este vorba.in jocul gta san andreas, la misiunea learning to fly, la al treilea test, va rog, dati- mi un link in care sa- mi apara rezolvarea...? (mai mult)
Fifa 13 se va juca dor pe kinect sau pot sa joc si pe controller la xbox 360
Stiti cum se numeste jocul in care un om e la intalnire cu o doamna la el in apartament imi amintesc ca vroiau sa se uite la televizor si i- am facut o farsa si se uitau la sani unei femei omul avea ceva...? (mai mult)
cine stie ceva jocuri gen gta care sa corespunda sistemului :procesor AMD Sempron 2200+1.50 GHz, 256 fo ram windows xp sp2 puteti da si shootere nu ma supar va rog dau funda!
Buna Utilizatori TPU am o problema urgenta Bun, deci mi- am luat Black Ops pentru wii si nu merge sa ma joc online, stau si stau pe un lobby si nu vine nici un player stie cineva care ar putea fii...? (mai mult)
Exista un hack de bonusuri pe metin2? care mai merge si pe windows xp? Multumesc!:)
Nu mai stiu ce sa ma joc va rog frumos puteti sa ma ajutati trimiteti-mi linkuri cu jocuri Va multumesc ca mati ascultat
Vreau sa sa intreb ceva si sa raspunda cine stie! TNA IMPACT merge pe PC? Eu am un pc bun si as vrea sa ma joc jocul, am incercat odata sa- l downloadez, dar era pe NDS si trebuia sa- l...? (mai mult)
Ce jocuri pentru laptop placa video 526 memorie 1 giga ram procesor 530
Cine stie cum fac bugul la roua pe metin2? Adica sa dau de mai multe ori cu aceeas roua...
Buna TPU care stie metine pvm-pvp lv max 250 rate 1000+ fara moduri, sau donatii.Dau funda(dati si link)
Sallut la minecraft cand intru in multiplayer am deja un server de romani dar imi apare "pleaser register with "/register password ConfirmPassword" sau cam asa ceva ce sa fac?
Stiti cum se face bugul la apa mong pe Metin2 adica sa dai de mai multe ori apa.
1.Cum aflu cat spatiu liber am in computer? 2. Unde gasesc the sims 3 gratuit?
Metin2 --- Cum faci bugul la roua? Mai exact sa poti sa bagi roua verde de 2 ori
Salut, mi-am facut un server de SAMP dar nu ma pricep sa scriptez in pawn...Cine ma ajuta si pe mine? Vreau sa pun Admins System, Vip System, Radio, Rules etc.
Mi- am cumparat un laptop eMachines din Real si nu imi functioneaza internetul. Precizez ca am internet de la Romtelecom Click Net. alta mentionare este ca am internet portabil cu stick de la Orange...? (mai mult)
Buna am nevoie de driver audio pentru windows 7. Please help me. dau fundita pentru driverul care merge :)
Acum cateva zile am bagat wind7, de atunci a inceput sa se restarteze pc- ul fara sa ii fac nimic. L- am rebagat de 3 ori si celasi lucru. Cred ca placa video, am luat un driver de pe net si cred ca ...? (mai mult)
Cum bag un jucator de microvolts in clan? dau funda plz
Imi puteti da un cont cu momo pe freejack? va rog frumos.
Dupa ce am instalat gta iv si am pus razor1911 am intrat in joc si am probleme cu video, mare parte e invizibila, va rog ajutati-ma cu problema dau funda va rog din suflet
Caut un metin 2 privat classic pvp 2012 ...deschis. Lasati linkurile aici. Merci :P DAU FUNDA
Salut de ceva vreme nu mai imi apar programele in taskbar.Si cand dau pe un program Pin to taskbar nu apare. Ma puteti ajuta.
Buna TPU. La Barn Buddy, cum pot sa fac mai multe monede dinalea rosi? Dar exista vreo modalitate in afara de Luky Barn? Daca da, care e? Dau Funda.
N-as avea cuvinte sa va multumesc daca ati putea sa-mi dati un cod de bani pentru nfs world.Va multumesc!
Asi vrea sa ceri ajutorul vostru cat de repede se poate (Ofer funda si vot) Intrebarea este:Am sistem, Windows 7 64 Bytes, Procesor:Intel, 6.00 GB RAM, ....si cum pot dezinstala de pe...? (mai mult)
Am un server de Counter-Strike 1.6 Zombie Plague si as vrea sa ca zombie sa aiba mai multa viata deoarece mor prea usor. Stie cineva cum as putea face asta? Daca da va rog lasati un raspuns.
Cine are cfg valdes ala mai vechi care apare un pistol cand il pui dau funda!
Salut Prieteni, am un cont de metin2 ro lvl 41 si a fost banat a proximativ acum un an stiti cum pot sa il deblochez
Dau funda + vot cui imi da un site de unde pot sa iau multihack / fihbot! Plzz HELP
Cine imi da si mie un link de unde pot downloada un driver pentru dvd-rom pentru notebook Acer 5315(windows7 Enterprise). Daca se poate un link direct spre driver plzzz.Dau funda +vot.
Buna nu va suparati dar daca aveti vreun cod webkinz defolosit ati vrea sa mi-l dati si mie nu conteaza ce este va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
dosia26 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?