As dori si eu o lista cu ID'irle Bizz'urilor din SA-MP. DAu Funda :*.
Dati-mi si mie un svr fain de metin2 gen celestial world. Adica pvm-pvp si lv max 250 sau 255
Cei ce le au cu genul horror sa lase cateva titluri de jocuri din aceasta categorie.Cu cat sunt mai multe, cu atat e funda mai mare:D
Buna TPU. as vrea sa stiu si eu numele unui joc daca se poate... Era cam asa. de exemplu. prin bucatarie ii puneai capcane prin frigider la aragaz etc. si el cand se ducea acolo sa ia mancarea ii explodau...? (mai mult)
Mi- am deschis si eu un server de samp si am nevoie de playeri e deschis de 2 zile si are maxim ziua 7- 8 playeri.Serverul este hostat nu are buguri e foarte fain doar ca v- am spus am nevoie...? (mai mult)
De ce nu imi merge Direct IP? Am incercat sa joc Fifa de mai multe ori cu mai muti prieteni, dar nu imi merge direct ip ori ca is eu host ori ca ii prietenu, pur si simplu nu se conecteaza, dau Host...? (mai mult)
Buna TPU. As avea si eu o intrebare acelor care joaca lineage 2. Joc pe final gracia si am o problema legata de joc, aceea constand in: cand misc mouse`ul intr- o parte sau alta nu mi se mai vede caracterul...? (mai mult)
Hey all, nu stiti niste jocuri dance la care sa folosesti sagetile sau ceva taste pe facebook? Merci beaucoup anticipat ^_^
Cum sa instalez plugin pe server de minecraft
Va rog sa ma adaugatiu la prieteni si aliati care jucati FantasyRama Hellene105 si la Farmerama Gainusha105
Pe Lady Popular : Cum fac sa am un iubit mai bun decat spallatorul de masini? :-? Pt primul raspuns bun fundita! :*
Salut,cum pot sa-mi fac si eu un ip static vreau sa-mi fac un server de cs si nu am ip static am incercat cu tot felul de programe prostii nu merge nimic astept pareri
am o intrebare legata de pes 2010. vreau sa creez un jucator mai exact pe neymar si vreau sa ii pun fata am luat fata de pe net dar cand dau sa o scaneze nu gaseste precizez ca e fisier.bin ...? (mai mult)
Vreau un hack pentru MicroVolts de MP sau de RT. Dati linkul hackului. Dau funda pentru ce hack functioneaza.
Cei care jucati Elsword bagati id meu de mess:yugy_mihai sa ne jucam impreuna ca facem lvl mai repede si ne mai ajutam:D
SALUT TPU! va rog sa-mi dati un site pentru moduri la farming simulator 2009 gratis siteul
Vreau si eu un hack de rt sau mp pentru MicroVolts. Va rog sa dati site de download al hackului.
am o problema cu TeamFortress2 cand ma conectez la un sv se incarca si appoi se blocheaza.
As vrea sa-mi zica cineva un joc cum e Cube World... ma refer la faptul ca in acest joc poti sa iti creezi propria arma punct cu punct(sau mai exact in acest joc cub cu cub)
Cine imi spune si mie niste site-uri care vand psp noi la preturi convenabile ( in afara de E-mag sau vad la altii okazi si blablabla...psp noi nu sh!)
Buna in legatura cu ourworld am un blog in care o sa va prezint stirile din ow acesta este http://lqlinfo.blogspot.ro/ va place? cine imi comenteaza ce e bine ce e rau ii
BUNA TPU! Cine stie niste ip-uri de samp (ex.188.24.50.54:7777) dar sa fie romanesti cele mai multe si frumoase au funda!
Sall am o problema cu placa video cand stau pe dextop ajunge la 40- 50 grade si cand intru in joc creste la 100 grade nu stiu de ce... scuze ca am mai postat odata dar nu am rezolvat am windows 7... ...? (mai mult)
Buna TPU...acum ceva timp mi-am deschis propriul blog. Imi puteti da si mie exemple de articole interesante? De exemplu ce v-at placea voua sa aflati de la un blog.
Vreau sa creez multe imagini gif. Cum pot face multe multe poze. Am incercat cu Fraps sa apas pe F10 de mai multe ori da nu face de fiecare data cand apas (la un interval de 1- 2 secunde face). ...? (mai mult)
Salut.Cum pot sa imi fac cont pe Gunz? :| va rog spuneti-mi
Ce bonusuri imi trebuie pentru Tara de Foc? Sau daca exista un anume bonu pentru tara de foc...:)
Puteti sa imi spuneti, va rog, cateva jocuri in genul la sims, pe care sa le pot downloada? Merci
Cine stie un mt pvm sa mearga pe or ce calcuratr rate sa nu fie sub 200% dau funda + vot la cel mai bun
Am o intrebare legata de gta san andreas. Cine imi spune si mie ce moduri cleo stie cum ar fi sa stau sa fac baie sa repar masina etc. Va rog raspundeti... Dau funda :D
Salut cum pot luam dintr-o opza hainele unei persone si sa le pun pe alta in photoshop sau un editor online funda
Ziceti`mi si mie niste jocuri gen Just Cause... In care sa se vada omuletul ca in GTA, sa fie shooter, actiune...
Ce jocuri pot juca pe un GamePad Serioux SRXJ-03
La FIFA 07 cum pot sa joc la penalty? Adica sa numai stau sa se termine meciul cu scor egal si apoi sa fie penalty. Unde dau sa joc direct la penalty?
Salut, as vrea sa imi spune- ti va rog cateva metine, jocuri MMORPG sau ceva gen Metin2.In cazul metinelor sa nu includa MT2:RO, United, Epical, Severin. Si as mai dori si siteul de la...? (mai mult)
Am si eu nev de niste prieteni pe farmerama sa deblochez pasunea salbatica
Buna TPU cine stiu vreun joc online la care sa folosesti microfonul si casti.
Cum pot schimba o casa in sims 3 showtime? Adica am o casa... minuscula si vreau sa iau una langa 'staruri' pentru ca am lvl 10 la singer. Deci cum se schimba? Funda :]
Cand ma loghez in filezilla imi da aceasta eroare: Error: Critical error Error: Could not connect to server Spuneti exact ce trebuie sa pun la host, username, passworld si port...firma...? (mai mult)
Buna TPU. Care stie codul pentru HIPPO 2012 va rog sa imi spuneti. Ca am incercat si cKEhwEGWyu si EJKGsh2oNS. Dar va rog spuneti-mil asta din 2012. DAU FUNDA DOAR LA RASPUNSUL CORECT.
Mi-am facut cont pe steam si vreau sa-mi descarc cs 1.6 de pe steam.cum fac? trebuie sa platesc sau exista freo smecherie? sau il are cineva si vrea sa mi-l dea si mie? funda! si voturi
Buna tpu...in sera asta am inceput sa joc the ville si nu prea stiu ce am de facut...spuneti-mi si mie.
Servere SAMP noi as vrea TPU role play gen: rpg.9play.ro rpg.anormal.ro va rog
V- as ruga sa imi lasati si mie o lista cu niste jocuri pentru un laptop.Laptopul contine urmatoarele : 4 GB RAM, Sistem de operare 64, AMD Athlon(tm) II P340 Dual core Proccesor 2.20 ...? (mai mult)
Cine joaca metin2ro pe servar taurus? Eu sunt Cascheta in joc si am nivel 41 cine vrea sa fim prieteni contactati-ma la adresa alinfabian_hd11
Merge Gta 4 pe : pentium Intel inside core i-3 3.10 Ghz, Ram 3 gb, Nvidia 210?
Caut host samp gratis! Daca imi dati host va fac onweri, bani pana la reful si level 999!
Mi-ar trebui site-uri cu jocuri pentru telefon. M-ati putea scrie cateva va rog.
De unde pot sa descarc un program cu care editez cumva infatisarea unui windows xp?
Acum 3 zile mi- am cumparat gift code generatorul de la minecraft, iar nu am primit download- ul pana acum chiar daca banca a confirmat ca banii s- au dus la cei de la Mojang, iar eu nu stiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
dosia26 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?