TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6162
  • 6163
  • 6164
  • 6165
  • 6166
GabeN
în 5 Septembrie 2012 | GabeN întreabă:

am o problema cam tembela : Nu pot rula bine GTA IV cu Intel Core i5 2320 3. 0GHz, 4 GB Ram si nVidia GeForce GT 520 2048 MB Ram.Imi prinde intre 14- 15 FPS...Tin sa mentin ca pe un alt PC ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sandokan1998
în 5 Septembrie 2012 | Sandokan1998 întreabă:

Imi dati un cont la HammerMT2 cu arme si armuri bonusate sa fie baiat caracterul FUNDAAAA!

1
Răspunde Raportează
zelow1234
în 5 Septembrie 2012 | zelow1234 întreabă:

as dori sa-m modes ps3 niste informatii? daca las moda care ar fi avantaju` as putea lua jocurile dupa internet sau cum

3
Răspunde Raportează
ParkourRoyal
în 5 Septembrie 2012 | ParkourRoyal întreabă:

Dau funda la cine imi spune de ce nu imi merge imvu.nu pot sa il joc imi da eroare.

2
Răspunde Raportează
DarknessKirin
în 5 Septembrie 2012 | DarknessKirin întreabă:

Ziceti- mi si mie va rog un server privat pentru Battlefield 3, deoarece m- am indragostit de jocul asta si vreau sa il joc neaparat online, dar mama nu ma lasa sa il cumpar(zic adevarul nu am ce face...),...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
April27
în 5 Septembrie 2012 | April27 întreabă:

Cine joaca ourworld? Cum va numiti si ce nivel aveti? Numele meu pe ourworld e BiscuituLaptelui si am nivel 52 ma puteti adauga! :D

1
Răspunde Raportează
Andrei21000000000000000000000000
în 5 Septembrie 2012 | Andrei21000000000000000000000000 întreabă:

Am auzit ca cu programul 3D- Analyze poti face in asa fel in cat sa iti mearga aproape orice joc pe care in mod normal placa video nu le suporta bifand niste casute acolo.Ce casute trebuie sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BlackJoker
în 5 Septembrie 2012 | BlackJoker întreabă:

Salut TPU,am descarcat antivirusul MalwareBytes si am scanat pc`ul, daca dau pe salveaza fisierele log ce face? un raspuns rapid plz:o3

1
Răspunde Raportează
MicutzhaTha
în 5 Septembrie 2012 | MicutzhaTha întreabă:

Cand dau clik pe oameni la metin2 ca sa- i bag la prieteni nu merge nici daca ma deloghezi si intru iar dar cand mi- am facut contul merge ziceti- mi cum sa fac sa pot baga iar oamenii la prieteni dau ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Americanull2321
în 5 Septembrie 2012 | Americanull2321 întreabă:

SAlut! de curand vreau sa vand un cont de metin2ro gol pe kk in joc... si nu stiu cum sa fac sa nu fiu tepuit... funda@@@

0
Răspunde primul Raportează
DarkBigSlayers
în 5 Septembrie 2012 | DarkBigSlayers întreabă:

Salut as vrea sa va intreb care vrea itm,conturi, yang pe Metin2Ro,Metin2Osiris,Metin2HammerMT2,Metin2Antic,3metin sau KinghFight sa ma contacteze

5
Răspunde Raportează
HightBoy
în 5 Septembrie 2012 | HightBoy întreabă:

DAU FUNDA. Salut.Doresc si eu un hack de lvl si de fish pentru metin 2.ro. Va rog din suflet sa nu ma luati cu vrajeli pentru ca pot face diferenta intre ele (adica key logger). sau Yang hack daca ecsista...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
elyas12
în 5 Septembrie 2012 | elyas12 întreabă:

Am asa o intrebare daca se poate cistiga bani daca esti webmaster si cum? Ce trebuie sa stii ca sa fii webmaster? Si cit timp miar lua sa devin webmaster? FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Tudose_Marian_1998
în 5 Septembrie 2012 | Tudose_Marian_1998 întreabă:

Mi- am cumparat un laptop "Acer" cu urmatoarele accesorii: - Intel Core b950 processor; - 15.6" HD LED LCD; - Intel HD Graphics; - 3GB DDR3 Memory; - 320 GB HDD; - DVD- Super...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
painz0r
în 5 Septembrie 2012 | painz0r întreabă:

stie careva ceva trainere/hackuri pentru Top Eleven Fotbal Manager, sau un joc in genul lui asta, numai sa aveti ceva "coduri" pentru el?, va multumesc!

0
Smil3ForYou
în 5 Septembrie 2012 | Smil3ForYou întreabă:

Hey:D are cineva un cont pe https://www.thesims3.com/? Dar sa aiba un joc inregistrat... vreau doar sa iau ceva de la exchange si atat:)

0
andreipop02
în 5 Septembrie 2012 | andreipop02 întreabă:

Care stie parola de la generator battleon points v4 sau v2 pls ziceti-mi-o si mie! Dau Funda la Care e Buna

0
Flavius100
în 5 Septembrie 2012 | Flavius100 întreabă:

Cine are sa-mi dea un cont pe wolfquest dau fundita la contul care merge:D

1
Răspunde Raportează
Flavius100
în 5 Septembrie 2012 | Flavius100 întreabă:

cine are sa-mi dea si mie un cont pe wolfquest dau fundita pentru contul care va merge:D

1
Răspunde Raportează
KiSsBuZz
în 5 Septembrie 2012 | KiSsBuZz întreabă:

.. cum pot fece un server de call of duty modern warfare 3 daca se poate un tutorial

0
EllaElly123
în 5 Septembrie 2012 | EllaElly123 întreabă:

Heii ..am si eu o intrebare. Pe IMVU, cum pot pune o persoana moderator in room-ul meu ( sa poata da boot ), in afara de mine. Dau FUNDA la cel mai bun raspuns.

1
Răspunde Raportează
alexei2001
în 5 Septembrie 2012 | alexei2001 întreabă:

Spuneti-mi si mie niste jocuri care simuleaza viata gen sims dar sa fie online

3
Răspunde Raportează
gabi101020
în 5 Septembrie 2012 | gabi101020 întreabă:

am un xbox 360 de vanzare cu 600 de lei si pe okazii nu primesc nicio oferta. Cineva care cumpara, din Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
KTAOlajideBT
în 5 Septembrie 2012 | KTAOlajideBT întreabă:

O grafica minima fara lag la fifa 12?

1
Răspunde Raportează
Tudose_Marian_1998

Nu imi merge metinul pe laptop. Imi merg doar jocuri gen Counter 1.6 si Zuma. Dar metin, gta, nfs..etc. nu merg. Laptopul este nou, are Intel Core B950 processor, 3GB DDR3 Memory; 320 GB HDD; Intel...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mantgx440xlx
în 5 Septembrie 2012 | mantgx440xlx întreabă:

Salut joc de geva timp german truck simulator si as dori sa aflu daca pot sa limitez tirul(adica sa nu mai fuga peste 90) acum multi imi vor spune ca pot sa folosesc pilotul automat

3
Răspunde Raportează
AlexStar1
în 5 Septembrie 2012 | AlexStar1 întreabă:

Pe Pandada cum pot face rost de gold

1
Răspunde Raportează
PMTurtle
în 5 Septembrie 2012 | PMTurtle întreabă:

Va rog frumos spuneti- mi si mie un plugin pentru minecraft bukkit 1.3.1 unul pentru jobs si inca unul pentru a numai avea spawn peste tot pentru ca trebuie sa dau op ca sa poata ceilalti playeri sa sparga...Dau...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
SeErgiuTzZz
în 5 Septembrie 2012 | SeErgiuTzZz întreabă:

Problema sta in felul urmator, o sa va povestesc mai pe scurt, a fost o problema la un serverul de metin2 epical, si, mi s- a intamplat ceva la metin... Scrie asa : The application failed to initialize...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimosssss
în 5 Septembrie 2012 | Anonimosssss întreabă:

Ce jocuri imi recomandati pe Windows 7 placa 4.7?

1
Răspunde Raportează
lIlusiion
în 5 Septembrie 2012 | lIlusiion întreabă:

Heii :* In legatura cu IMVU. Stie cineva un hack pentru credite :X Dau Funditaa :x Si vot celorlalti :x Multumesc

0
Mihaela201
în 5 Septembrie 2012 | Mihaela201 întreabă:

Salut am o intrebare pentru cei care au google chrome.Mai de mult mi- am pus o tema pe ecran cu fluturi si cand am pus- o am adaugat- o in google chrome. Acum m- am cam plictisit de ea si am vrut sa caut...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alin135
în 5 Septembrie 2012 | alin135 întreabă:

Salut,care joaca empire earth? care jucati dati id

1
Răspunde Raportează
ioanakiss
în 5 Septembrie 2012 | ioanakiss întreabă:

Stie cineva cum ma pot face VIP pe imvu? Am un cont mai vechi... dar vreau sa am VIP. Dau fundita.

1
Răspunde Raportează
bella122
în 5 Septembrie 2012 | bella122 întreabă:

E URGENT! Stiti unde pot gasi jocul " Winx adventure "? Va rog, ajutati-ma! Dau funda! Si vot!

4
Răspunde Raportează
silviudx
în 5 Septembrie 2012 | silviudx întreabă:

Cine imi poate spune ce jocuri as putea pe un pc cu urmatorul sistem: Sistem de operare : Windows Xp Professional Service pack 3 Procesor:Intel Pentium 4 3000 MHz Rami:2 Gb Placa video :Asus...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tudose_Marian_1998

Buna TPU. Joc metin de ceva timp si vreau un server de metin bun, 24/24, populat, deschis acum mult timp. Dau funda metin-ului cel mai frumos.

1
Răspunde Raportează
alexcs123
în 5 Septembrie 2012 | alexcs123 întreabă:

Care imi poate zice cum fac braziliana, cum sa iau spirt si alte scheme la fifa 12? Nu am umblat la setari.

1
Răspunde Raportează
raducu00
în 5 Septembrie 2012 | raducu00 întreabă:

azi in ziua de 9/5/2012 am aflat si eu de TPU si cum aveam si eu multe intrebari de pus mi- am facut repede cont in cautare de raspunsuri...stie cineva cumva de ce am bare negre pe lateral cand ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimosssss
în 5 Septembrie 2012 | Anonimosssss întreabă:

Buna TPU spuneti-mi si mie un joc fain cu tiruri dar in afara de Haulin, euro, truck, germanu Dau Funda dar repede

2
Răspunde Raportează
DemeDavid
în 5 Septembrie 2012 | DemeDavid întreabă:

am o intrebare in legatura cu fifa 2012.Cand ntru in joc si mi se connecteaza la server numi poate face legatura, iar apoi cand incepe tutorialul imi iese din joc.Ce sa fac sa pot juca acest...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Asasin4
în 5 Septembrie 2012 | Asasin4 întreabă:

Stie cineva un hack de RT care sa mearga la Windows XP in afara de http://www.mediafire.com/? nh3adgfvta7uc86 hackul care merge ii dau funda

0
xStefanXxX
în 5 Septembrie 2012 | xStefanXxX întreabă:

Dau funda si vot cine imi spune toate comenzile care le poate da un admin adica ce poate da un helper si asa mai departe pana la owner si ce fac comenzile respective cel mai rapid si corect raspuns...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VirtualKnight
în 5 Septembrie 2012 | VirtualKnight întreabă:

Dau cont de metin2 nivel 35, iteme bunicele (+5-7)cal nivel 6, dau si farmerul, amandoua pe un cont minecraft premium.

3
Răspunde Raportează
UnQ7
în 5 Septembrie 2012 | UnQ7 întreabă:

sper ca ma puteti ajuta Eu joc metin 2 TDL si dupa 20 min de joc imi da eroare Microsoft Visual C+ + si ma scoate afara Ma puteti ajuta? Cel mai bun raspuns primeste funda...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TestPetrut
în 5 Septembrie 2012 | TestPetrut întreabă:

Cine ma ajuta sa fac un server de minecraft? lasati id de mess

1
Răspunde Raportează
stefanfanu
în 5 Septembrie 2012 | stefanfanu întreabă:

Este vreun program care iti spune temperatura la P.C? Temperatura de la procesor, placa de baza, la de astea.Daca este sa imi dea si mie link-ul sau site-ul de unde il pot descarca. Funda

1
Răspunde Raportează
Resident0
în 5 Septembrie 2012 | Resident0 întreabă:

Sall Pentru cei care joaca pes : Daca joci intr- o anuminta liga cu o echipa (de exemplu : Real Madrid, liga BBVA) si pierzi playofful pentru Uefa Champions League te baga automat in playofful pentrut...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
BlackEdy
în 5 Septembrie 2012 | BlackEdy întreabă:

Buna TPU. pozte sa imi zica si mie cineva cate jocuri sunt in total cu spiderman? ma refer la astea misto..eu stiu de web of shadow si shattered dimensions...cum se numesc celelalte?:Dfunda + vot celui...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Danutzu78
în 5 Septembrie 2012 | Danutzu78 întreabă:

Salutare lume! Am Instalat call of Duty 4 Modern Warfare si l- am instalat... dupa ce l- am instalat, cand sa intru in el... mi- a aparut o eroare. Aceasta este eroarea: [This application has failed to...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 6162
  • 6163
  • 6164
  • 6165
  • 6166
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para r?u pentru cei ce sunte?i bolnavi, cu probleme c? nu va g?si?i perechea, mai ales pentru cei cu probleme emo?ionale! Eu zic c? e recomandabil sa ave?i grij? de sufletul vostru dect...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • LIME04
    trimisă acum 9 ore

LIME04 întreabă:

Ce crede?i dac? am 21 de ani si nc? sunt virgin, se poate crede c? sunt asexual, sau s? fac ni?te investiga?ii medicale?
    8 răspunsuri
  • dosia26
    trimisă pe 28 Decembrie

dosia26 întreabă:

Salutare TPU. Am si eu o problema. Vreau sa imi schimb centrala termica si nu stiu de care sa imi iau. Bugetul meu este intre 3000 si 3500 roni! Imi poate recomanda cineva o centrala in bugetul asta? Multumesc...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.583
  • Întrebări: 3.954.581
  • Răspunsuri: 17.664.286
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre pisici

Curiozitati despre pisici

Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.262 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.110 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.379 Conversaţii