am o intrebare, cine are un cont la vSide cu lvl mai mare de 5? (Funda)
Cum creez propiuln joc tip mmorpg
Mai as vrea si eu un cont de metin2ro level peste 40 cu iteme bune va rog frumosss
Imi poate da cineva un serial number DAR Numai numarul nu si programul adica ma refer in caz ca imi dati un link sau ceva... Pentru Daemon Tools Pro?
Sal, Vreau un steam account unban, ceva cu care sa-mi debanez contul de steam, este permanent banul, fara survey fara parola fara nimica! DAU FUNDA!
Jocul second life este online daca da este si fara conexiune la net? funda...
Buna TPU cum ma ma pot inscrie la Gusto concurs? .....mam inscris cred si am bagat toate codurile si nu imi sp cate puncte am strans..si daca imi spune cineva cum sa ma loghez dau FUNDA SI UN...? (mai mult)
Am o problema cu boxa calculatorului. Cred ca am sters eu vreun program din control panel, dar atunci cand boxa e deschisa nu se aude nimic. Ca si aparat, functioneaza, dar nu aud niciun sunet....? (mai mult)
As vrea si eu un mouse cat de cat bun sa nu sara mult si e pentru cs adica pentru recul sa nu mai sara urat si as vrea un mouse cat de cat bun, bugetu este de 70lei ce credeti? ofer funda pentru...? (mai mult)
Cum pos sa-mi curat sistemul de operare de erori ca sa-mi cresc viteza de procesare ca o inceput sa incetineasca
Salut,spuneti-mi si mie care este cel mai bun joc dintre ufc si mma pentru xbox360, din toate punctele de vedere grafica, gameplay..etc. Oricare dintre seriile lor. FUNDA!
am o intrebare: In ultimul timp foarte multi dintre voi a- ti auzit, unii poate chiar jucati(GREPOLIS): Bun, si am auzit ca este un anume programel numit(GREPOLIS- BOT, SAU DOAR BOT, ASTA...? (mai mult)
eu imi doresc foarte mult un cont stardoll dar unul mai bun cel putin lvl 30 sau sa fie ss nu conteaza:) daca aveti un cont de care v-ati plictisit mi-l dati mie please;)
Sallut TPU! Am si eu o intrebare. Am vazut pe net ca pentru GTA IV este Multi Theft Auto (MTA). Intrebarea este: Pentru GTA Epsidoe From Liberty City este MTA? Funda!:D
Unde pot juca jocul bakugan dimensions? Funda si vot la raspunsul corect
Mi- am descarcat metin2 co uk. am intrat pe el, m- am jucat apoi m- am dus afara, si acum am incercat sa intru din nou si dau click pe "metin2" si nu imi apare nimic, am incercat si la imaginea...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie legendele fiecarui caracter dupa metin 2 ( sura,war,ninja, saman)
De ce nu exista intrebari cu Tomb Raider/Lara Croft in afara de asta?
Salut,cine stie in counter strike 2d sa faca scripturi? va rog am nevoie de un scripter pe server!
Funda! Imi place sa joc S4 League si nu sunt chiar asa de bun.Ma enerveaza ca uni au coduri sa ma omoara de fiecare data. Deci mi- am descarcat si eu un hack numit trainer by KSX387 & Applecode v5.Intru...? (mai mult)
{funda}Am o mare problema la navicat.Cand incerc sa modific bonusurile imi da o eroare, ceva gen Primary Key. Daca v-ati mai confruntat cu ea va rog raspundeti-mi!
Va rog dati-mi si mie salvarile de la nfs mw va rog funda id cristianboyman
Spuneti-mi si mie nume de jocuri pentru un laptop cu procesor Intel core i3-2310M 2.10 GHz, Memorie RAM 4.00 GB, sistem de operare windows7 64 bit! urgent!
Stie cineva de ce am lag cand joc sa- mp (San Andreas Multi- player) cand intru prima data imi merge perfect dupa 1 min merge foarte greu, nu e din cauza pc am 2gb ram, placa video de 512 si 2. 8ghz ...? (mai mult)
mi- am reformatat pc- ul de curand si numi merg unele jocuri din cauza drivarelor daca stiti de unde sa downloadez un drivar pentru jocuri dau funda daca merge app drivar NVIDIA windous xp profesional...? (mai mult)
Cand deschid Minecraft imi da asta: Bad video card drivers! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode. This can usually...? (mai mult)
Stiti niste conturi 4story (pentru browser) sa imi dati plss, sa fie un cont mai mare de lv 9 preferabil evo
Imi puteti da si mie niste coduri pentru dead rising 2? P.S. pentru PC ceele mai bune primesc funda
Hey de cate ori merge bagat codul pentru bani la sims 2? si ce cod ofera cei mai multi bani!, ce coduri mai stiti? dau funda! astept raspuns rapid :*
Hey dragilor!:*. cine se pricepe la remi si poate sa imi raspunda? Jucam online remi etalat, aveam vreo 4 formatii etalate si se trezeste una sa zica ca eu joc pe tabla si nu stiu ce. Inca n`am inteles...? (mai mult)
Salut stie cineva niste jocuri asemanatore cu Metin2 sau WoW dau funda.
Cine joaca Fashion Designer pe facebook, ma poate ajuta cu ceva? 1.La ce folosesc forfecutele alea din drepta sus? 2.Cand primesc manechini si daca pot face sa ii primesc mai repede mersi :*...? (mai mult)
Cine stie vreun cod de cs sa imi dea si mie va rog dau funda celui mai bun?
Unde pot gasi un program de flood pentru minecraft?
As vrea niste conturi de farmerama care are si nu-i mai trebuie.Dau funda!
Ce jocuri stiti pentru fete?
Hey cum este jocul Slender e ceva de el?
Vreau niste site-uri pentru copii.nu neaparat jocurii dar sa fie faine multumesc funda
dati`mi si mie niste metin`e cu ratele peste 700.
Sall mi am luat o consola pentru pes 2012 sin nu stiu am bagat mufa aia dar nu merge ....cum fac o activez? cumva?
BUNA TPU! imi spuneti si mie va rog ce jocuri se pot juca in doi? Dar la calculatoare diferite! Mersi
Daca imi schimb ip pot trece de survey daca da imi poate da cineva ceva site sau program de change ip ca nu am gasit pe google dau funda.
Cine are IP Staic si vrea server minecraft sa lase aici id de mess sau skype dar sa specifice de ce e id. Multumesc!
imi poate spune cineva un metin2 in lb romana misto? in afara de tim, european... dau funda. Multumesc!
Sall all! care imi poate spune si mie un joc cu motociclete pentru pc calumea ( nu rahat-uri online pe google...) gen motogp sau si mai calumea daca stiti
Heiii TPU! Deciii cu imved numai merge sa te faci VIP pe imvu nu? Dar am vazut multi. care acum sunt vip... E un alt site sau... au platit sau cu coduri? Funda!
De ce apare not a valid email adress la mta [seas rpg]
Cine imi spune cum pot sa fac si eu o stampila pentru pagina mea de facebook, Cum fac paginile care se ocupa cu pozele de coperta, stampile ..etc...Ex: http://fotografiipentrutoti.blogspot.ro/2012/09/comanda-...? (mai mult)
am sims freeplay pe iphone si am reusit sa ii mut impreuna, sa ii casatioresc dar habar nu am cum sa ii pun sa faca un copil, am auzit de optiunea relax dar mie nu imi apare si doar cu whoo- hoo...? (mai mult)
Care imi da plss situ de la metin2 silent
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!